FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.812
|
čitano: 6.699.567
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
protjeran
FC Barcelona

Od toga nema ništa ali recimo da imaš 60 miliona za transfere kao i svake sezone pluzs 222 klazula od Neymara...Imaš 280 miliona eura...

Dembele 75 miliona eura otprilike plus Verratti recimo 85...I ostane ti 120 miliona eura...Za te novce možeš kupiti LW kakvog god hoćeš i opet ti ostane novca...

Rješio bi se možda i najpopularnijeg igrača na svijetu (za koju godinu) i zlatne koke ali bi dobio 3 nova igrača svijetske klase koji su mladi i koji će biti najbolji na svojim pozcijima...

Plus Neymarova megalomanska plaća iako od njega Barca ima puno više koristi...

This time next year we'll be millionaires
12 godina
Re: FC Barcelona
Boixus Nois PS kaže...

Od toga nema ništa ali recimo da imaš 60 miliona za transfere kao i svake sezone pluzs 222 klazula od Neymara...Imaš 280 miliona eura...

Dembele 75 miliona eura otprilike plus Verratti recimo 85...I ostane ti 120 miliona eura...Za te novce možeš kupiti LW kakvog god hoćeš i opet ti ostane novca...

Rješio bi se možda i najpopularnijeg igrača na svijetu (za koju godinu) i zlatne koke ali bi dobio 3 nova igrača svijetske klase koji su mladi i koji će biti najbolji na svojim pozcijima...

Plus Neymarova megalomanska plaća iako od njega Barca ima puno više koristi...

U potpunosti potpisujem gore rečeno.

222 milke za igrača, naravno, samo daj da potpišem bio bi odgovor.

Neymar je super, bit će zlatna lopta garant, jako opasan i atraktivan igrač ali ta lova se ne odbija.

Riješiš se ogromnog utega sa strane plaće, a možeš dobit verratia i 120milki bi tražio pošto su i nudili 100 za njega pa je to pošteno ako žele deal.

Sa Verattiem riješiš sredinu, dembelea za krilo i ostane keša za još jedno top ime u obrani ili gdjegod zamisle...

Kad bi to bila istina, naravno.

17 godina
Dobar deal, ali PSG si je uzeo igraca koji ih je prakticki i izbacio iz LP ove sezone.

Ako ne daju Verrattija dzaba deal.

Neymar ce trpat 60 golova tamo sigurno. Iako je koef. za Ligue 1 jos uvijek 1.5
10 godina
neaktivan
FC Barcelona

Priča se da bi Perišić mogao na Neymarovo mjesto.

13 godina
FC Barcelona

Ney je bez sumnje velik talent, i kad je na terenu ozbiljan onda je fantastičan. ALI, siguran sam da sam ga prošle sezone u sebi puno više proklinjao zbog neozbiljnosti i zaj**avanja nego što sam ga hvalio. Ako se kojim čudom i dogodi transfer (kažem čudom jer to je ipak 200 miljona eura) neću bit previše razočaran. S tih 200 mil. + rastrećenjem od plaće bi se dalo uzet minimalno 2 odlična igrača i vjerojatno bi ostalo još dosta. Razumijem i upravu kojima je već dosta njegovih igrica i flertovanja s drugima itd., i meni bi bilo. Tako da,ako se siroče baš tako loše osjeća u sjeni najvećeg ikad, onda neka ide, sretno mu bilo.

Ayee!
14 godina
FC Barcelona

Onako logički gledano, van svake pameti je da PSG kupi nekoga za 200m eura, a istovremeno proda svog daleko najboljeg veznjaka. Dalako od toga da s Neymarom ne bi dobili puno, ali upitno je u globalu koliko je taj potez dobar.

Onako čisto ko fanu nogometa, bilo bi odlično da se PSG uspije dovoljno pojačati da konkurira najvećima. I dalje su u glavama mali pa im se dogode stvari ko protiv Barce. Evo i Milan se polako vraća (barem na papiru), United se fino pojačao, za godinu dvije bi Liga Prvaka mogla biti stvarno odlična.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
10 godina
neaktivan
FC Barcelona

2-3 dobra pojacanja su svakako trebala doci, bez obzira na prodaju Neymara. 

Ovako Neymar odlazi, Verratti ne dolazi i sta se napravilo? Jebes 200mil kad ovakva Barca moze konkurirati samo Atleticu za 2.mjesto. I to su cinjenice. Treba jedan dosta dobar branic i dobar vezni da bi bilo ikakve sanse za trostruku krunu. Ovakva Barca ne konkurira za nijednu krunu, nazalost.

14 godina
neaktivan
Ma Neymar ne odlazi šta vam je. To je samo medijska izmišljotina. I Neymarov otac i potpredsjednik i sportski direktor su svi redom potvrdili da on ostaje, a i sam Neymar je rekao kako će u novoj sezoni pokušati osvojiti sve. Pa nije Barca luda da ga prodaje. Zamjene za njega nema, i đabe 200 milijuna kad ovi naši panjevi i s toliko keša ne bi uspjeli dovesti Verrattija.

Navodno će Vermaelen dobiti drugu priliku odnosno njegov ostanak će ovisiti o igrama na turneji što po meni je bezvezna odluka, ozlijedit će se kad tad, a već je i star igrač. Bolje forsirati Marlona što više, za koju godinu on i Umtiti beton.
14 godina
neaktivan

.

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.7.2017 13:06 (barcafan12).
14 godina
neaktivan

.

14 godina
neaktivan

.

14 godina
neaktivan

.

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.7.2017 13:05 (barcafan12).
14 godina
neaktivan

.

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.7.2017 13:05 (barcafan12).
10 godina
neaktivan

Svejedno. Barca je pokazala prošlu sezonu da joj trebaju barem 2 3 pojacanja. Jedno mora biti boom poput Verrattija. No nista od toga. 

Nisam fan barce opcenito, volim dobar nogomet. No zao mi je sto nece moci konkurirati kao nekada..

Ovakva Barca moze ocekivati probleme i s "novim" Milanom.

Nista nisu napravili po pitanju transfera, jad i bjeda.

14 godina
neaktivan
Tu se slažem, ako je Semedo "veliko pojačanje" koje su najavljivali ili pak Deulofeu onda jao si ga nama. To je već toliko puta rečeno i svi smo toga svjesni ali Verratti je ono što nam treba i ako ga ne dovedu ja ću smatrati ovaj prijelazni rok neuspješnim.
13 godina
protjeran
FC Barcelona

evo real ce dobit 80 mil eura za moratu(igraca s klupe). kad cemo mi munira ili paca prodat za te pare? nikad.

10 godina
neaktivan
barcafan12 kaže...

.

s kim se ti boriš? nemreš docekat da dođeš doma pa napišeš preko kompa i onda si još lijen izbrisati komentare

artuditu
14 godina
kexzoR kaže...

evo real ce dobit 80 mil eura za moratu(igraca s klupe). kad cemo mi munira ili paca prodat za te pare? nikad.

Normalno, pa njih zajedno u paketu ne možeš prodati niti za približno toliko novaca !!!! 

ATJ Lučko
17 godina
kexzoR kaže...

Jesi ti to upravo usporedio Moratu sa Munirom

13 godina
protjeran
usporedio sam 2 igraca koji u svojim klubovima sjede na klupi.
17 godina
kexzoR kaže...
usporedio sam 2 igraca koji u svojim klubovima sjede na klupi.

Da samo što je Morata slučajno na klupi. Kao što bi recimo Reus da je došao ili Sanchez bio da nije otišao.

A ne Munir koji ne može startati za nijedan klub u Primeri. Za Paca bi se postigla ova cijena kad bi zabio 30 golova u toliko utakmica u maloj minutaži.

11 godina
neaktivan
FC Barcelona

Morata je top igrač, druga je stvar što Zidane više voli svojeg Benzemu. Pa tko god je gledao Moratu u Juve-u zna o kakvom se napadaču radi. Pa i u realu ima i jedan od najboljih prosjeka golova po 90 minuta na svijetu. Morata ima sve predispozicije za napadača, visok, nos za gol, prilično brz i jako dobra tehnika. Po meni izvrstan posao Chelsea-a, puno pametniji potez nego ManUtd-a sa gorilastim Belgijcem. 

11 godina
neaktivan
pozdrav iz fcb megastore butige!

p.s. dresovi neymara nisu na popustu 😁
11 godina
Navodno Barça poslala ponudu od 80 milijuna eura za Coutinha
10 godina
playjob kaže...
Navodno Barça poslala ponudu od 80 milijuna eura za Coutinha

Liverpool navodno odbio 

Barcelona - Mes que un club
11 godina
protjeran
Prodat Neya,Ardu i Rafinhu dovesti Coutinha,Verrattia i Dembelea.
This time next year we'll be millionaires
8 godina
protjeran
FC Barcelona

Ode Neymar, raspad sistema.... LJUDI STA SE OVO DESAVA?!?!?!

...
14 godina
neaktivan
Evil Access kaže...

pa ne znan,za pocetak ti vidis stvari koje drugi ljudi ne,da ne vidas mozda i bijele miseve ?

17 godina
Evil Access kaže...

Ide zajedno s Ronaldom u Kinu. Fkt se nešto čudno događa.

Dvije su stvari beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran - Einstein
10 godina
FC Barcelona

Ne znam jesu gluplji ovi pokusaji trolla, ljudi koji stvarno misle da ce Neymar otici ili novinari koji sve to  prenose.. Potvrdjeno par puta u zadnjih par dana da uopce nije na prodaju i da su to  sve gluposti a glupi ljudi idalje pisu o tome i misle da ce nesto od toga biti.

Barcelona - Mes que un club
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice