Moguće...
Ali opet prije bih nekako Eriksena...Coutinho tamo igra LW tko zna kako bi se uklopio plus ozljede u naš sistem.
Moguće...
Ali opet prije bih nekako Eriksena...Coutinho tamo igra LW tko zna kako bi se uklopio plus ozljede u naš sistem.
Moguće...
Ne igra li coutinh u Brazilu veznog?? I Eriksen u Totanhamu igra na krilu mislim kolikp sam primjetio.
Ali da, definitivno treba takav igrac mjesto Inieste, a Iniestu uvoditi i dozirati mu utakmice.
Nek Iniesta bude ono što je Xavi bio kad smo zadnju tripletu osvojili...
Da koliko vidim igra desno krilo a za Coutinha u repki neznam...
Šta li Bakambu napravi našoj obrani. Ufff.
Šta reći za Neymara?! Sve više vuče na legendu Ronaldinja. Igra se lopte.
Pola toga sto pisete da se treba prodati nece se prodati. Isto tako sve sto pisete da ce se dovesti ili bi se trebalo dovesti to se isto tako nece desiti. Surova istina
Njegov agent je potvrdio da ima 2 ponude...Od Barce i od Reala...Te ta će onsam izavbrati gdje će ići...
Evo Real napravio još jedan ekstra posao dok naši retardi samo da nisu dali trenersko mjesto Unuzeu...Imaju odličnu momčad a sada su jaki na svim pozicijama...
od 22 igrača 18 je ekstra...nama od 22 igrača 7 je ekstra...
Toliko o tome...
Naje*ali smo sjedeće sezone...Od Tuchela,Nainglsmana pa do Sari-a koji bi nam sjeli ko budali pleska oni traže trenera koja je bio ku****nekada davno...
Nabijem ih na ku*** sjebali su nam ovu sezonu a sa sljedećim transferskim rokom će nas dokračiti.
BTW
Sad kad se zna da LB neće dolaziti sigurno dolazi jedan ako ne i 2 stopera...Mascherano vrlo lako da ide a Mathieu je svoju sudbinu zapečatio.
Davidson Sanchez bi mogao doći.Iako bih volio nekog iskusnijeg i kvalitetnijeg cca. oko 25 godina starosti...
Nadajmo se da neće opet dovesti neku propalicu kao što to rade zadnjih sezona.
A posebno se nadam da neće Marqinhhosa dovesti jer se ozbiljno spominje...
Sad ili nikad.
100% sam siguran da će kreteni umjesto verrattia dovesti coutinha, s time da će ga naplatiti 80-90m.
Često u Barci prodaju dobre igrače, a kupuju bisere koji su zreli za seosku ligu.
Ma tek sad vidim da Juve nije toliko jak nego je Barcelona pod vodstvom Enriquea prčitana knjiga...Kak Monaco igra onako lijep nogomet protiv Juvea...A mi nismo šanse stvorili...Toliko o tome.
Agent od Bellerina kaže da je bilo 7-8 zaintersiranih klubova a sada kad je produžio ugovor ima samo jedan zasada i koji je poslao službenu ponudu.A ta ponuda nije od Barcelone.Nadam se da je nežće ni biti.
Neznam zašto ali naši panjevi za zamjenu za Ardu hoće Vitola...Mislim dobar igrač ali za naš sustav bezpotreban...Opet ćemo imati krilnog igrača koji nije brz a to mi se ne sviđa.
Seri izjavio da mu je san igrati u Barceloni,mislim da bi Verratti mogao napustiti PSG...Liverpool traži 90 miliona eura za Coutinha.
A Ajax traži 25 miliona eura za Davidson Sancheza.
Navodno uprava ima 75 miliona eura za pojačanja plus prodaja...Arda 25,Tello 8, Vermalen 2,Deuofeu 10 , Mathieu 0 , Munir ? , Mascherano 8 ...
Uglavnom mogli bi imati oko 130-140 miliona eura za pojačanja a spominje se da bi i Vidal,Digne,Rafinha D.Suarez mogli napustiti Barcu a time bi se cifra još povećala...
Uglavnom solidna cifra neknas obraduju za Verrattijem a koga će dalje dovesti mogu i Pandžu što se mene tiče sve im je oprošteno.
Navodno uprava ima 75 miliona eura za pojačanja plus prodaja...Arda 25,Tello 8, Vermalen 2,Deuofeu 10 , Mathieu 0 , Munir ? , Mascherano 8 ...
Sto Deulofeu?
Ako se ne varam, on igra sasvim dobro u Milanu ovu sezonu i bilo je nekog govora da ce ostati u Barci nakon ove sezone. Po meni je svakako bolji od ostalih nasih napadaca/krila ako izuzmemo MSN. Ako ce vec prodavati toliko igraca onda mi nema smisla prodati njega za neke smijesne pare i dovesti nekog tko je losiji ili opet nece igrat za neke vece novce jer se sigurno nece dovesti netko dobar za 10 miliona. Znamo kako je uprava glupa i koliko su placeni Mathieu, Gomes, Paco i Digne, a koliko smo dobili od njih. Ne kazem da su svi losi, ali jednostavno se neki mozda nisu prilagodili jos i jednostavno ne mogu imati toliku minutazu (npr Paco).
Evo slucaj Bellerin ili Grimaldo koji su lako pusteni a sad bi nam sjeli kao budali samar. Ok, ja bi ipak neke druge ispred Bellerina, ali cisto primjer.
Deulofeu bi nam odlicno dosao u onim situacijama kad Messi igra u sredini pa da igra na krilu, bilo je situacija kad je Rafinha igrao krilo pa je izgledalo kao da imamo igraca manje na terenu a u 80% slucajeva se moglo puno toga napraviti po desnoj strani jer su uvijek bili po 2-3 igraca na Messiju.
Kao i price o La Masiji, pustamo nase igrace za smijesnu cifru i onda dovodimo jos losije za 20-30 miliona.
+ prije nekih mjesec dana sam citao ovo:
Robert Fernandez has confirmed that Gerard Deulofeu will return to Barcelona this summer.
Da nadam se tome...Ne želim gledati drugu verziju Albe...
Semedo je igrač za naš stil.Nadajmo se da su naši osigurali nekakva prava otkupa od Benfice zbog Grimalda.
Da, Walker 99% ide u City jer im treba igrača s UK dravljanstvom i da su rođeni u UK. Inače bez dovoljno "homeland" igrača ne mogu provesti registraciju prve momčadi.
Tako da je i Hartu siguran u povratak u City.
Što se tiče Coutinha, ako ga dovedemo, nadam se da će ga ozljede zaobići.. jer inače 90m bačeno u vjetar, a očajno trebamo zamjenu za Iniestu.
Sada ti budi pametan, makar ga ja nikada ne bih pustio nikuda!
Pa puno ljudi igra i u recimo "Tottenham-u", pa nitko ne želi, ili gazda neće prodavati igrača/e!
LINK; http://www.index.hr/sport/clanak/klopp-mozete-dobiti-coutinhaali-za-400-milijuna-funti/969475.aspx