FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.807
|
čitano: 6.689.647
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
FC Barcelona

I onda ljudi pitaju zašto je dobio ugovor do 2020.

11 godina
protjeran
FC Barcelona

ovaj alcacer nije loš igrač ali nije baš za naš stil...

This time next year we'll be millionaires
13 godina
Re: FC Barcelona
Mitch kaže...

I onda ljudi pitaju zašto je dobio ugovor do 2020.

Bitno da ga se prodavalo prije par tjedana. Liku treba dat samo malo slobode prema naprijed i odma je show. 

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
11 godina
protjeran
FC Barcelona

http://www.mundodeportivo.com/futbol/fc-barcelona/20170427/422086454373/onda-cero-el-barca-ha-convencido-a-theo-hernandez.html

Navodno da je Barca ''osigurala'' Thea Herandeza.

Lik je ekstra konjina,ne boji se vidi se da će biti dobar igrač a o snazi i brzini ne treba govoriti kad se sjetim kako je pojeo Dignea i ostavio ga 10 metara iza sebe...

Igra stopera i lijevog beka, imao bi odličnu minutažu i vjerujem da je to raZlog gdje bi igrao dosta više nego negdje drugo...

Kao u Realu gdje imaju najboljeg lijevog beka na svijetu.

Nadam se da će i oni napakon pogoditi sa transferom , i da na ljeto ne kupuju Coutinha nego Erikssena koji je već skupio 17 golova i 14 asistzencija.

Te brojke govore same za sebe.

11 godina
protjeran
FC Barcelona

evo priča dobiva svoj nastavak...sad sam se sjetio i da su njega htjeli dovesti i prošle godine...navodno će Roberto konačno dobru stvar učiniti i dovesti ga jer ge osobno poznaje.

http://www.sport.es/es/noticias/barca/theo-hernandez-paso-firmar-con-barcelona-6002825

Ko je gledao momka zna koliko je dobar i koliko potencijala ima...Kad sam vidio kako je nosio Carvajala kao dijete od 12 godina odmah sam znao da će obe strane biti zaintersirane.

16 godina
FC Barcelona

Jučer igrale legende Barçe i Reala

Završilo je istim rezultatom kao i neki dan :)

3 Ronaldinhove asistencije, a neki izgledaju kao da bi mogli igrati u prvih 11 bolje nego neki u sadašnjem rosteru.

Never do today that which will become someone else's responsibility tomorrow.
13 godina
protjeran
kakav penal sudi realu xD
14 godina
kexzoR kaže...
kakav penal sudi realu xD

Čisti

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
10 godina
FC Barcelona

Ronaldinho bio i ostao klasa. Neki iz prve postave mu mogu samo kopacke cistit

Barcelona - Mes que un club
11 godina
protjeran
FC Barcelona

Evo Gomes opet u prvoj nadam se da će napokon skupit sampouzdanja i odvažit se na neki potez...

Iako nije baš najbolje rješenje za naš stil mislim da bi on u drogom klubu dosta više pokazao.

13 godina
neaktivan
FC Barcelona

U 27 minuta Gomes je pokazao više nego cijele sezone.. Odlično zasad igra

11 godina
protjeran
FC Barcelona

MSN me nervira u posljednje vrijeme...kad su u zadnjoj trećini terena samo oni postoje

13 godina
neaktivan
Previše kompliciranja pred golom protivnika. Ovo mi sve vuče na one utakmice kad Barca dominira sredinom i neutralizira protivničke napade ali nikako da stvore neku šansu pred golom već igraju na silu. Previše pasova kroz sredinu, a tu je espanyol gust, sve se bojim da ako ne zabiju tamo do 70-75. pa ovi puknu jednu kontru i doviđenja.
15 godina

0-3, odličan rezultat.

Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u podjebavanju..
11 godina
protjeran
FC Barcelona

Ja neznam kako nas je ovaj Umtiti samo 25 miliona koštao...Pa lik nema greške u svojoj igri.Stoper za narednih 10 godinal.

16 godina
Izbacuje francuska i engleska liga dobrih tehničkih stopera koliko hoćeš...samo mi valjda volimo kupovat precijenjene Španjolce
11 godina
protjeran

Francuska da Engleska ne...Osim Virgila Van Dijka ne vidim nekog tko bi mogao igrati u Barceloni.Alderwilder nije loš ali nisam siguran za njega a ostali mi nisu neka kvaliteta.

16 godina
Boixus Nois PS kaže...

Francuska da Engleska ne...Osim Virgila Van Dijka ne vidim nekog tko bi mogao igrati u Barceloni.Alderwilder nije loš ali nisam siguran za njega a ostali mi nisu neka kvaliteta.

Mustafi, Smalling, Rose (doduše na LB), azpilicueta sigurno...ali većina igrača koji bi u Barci igrali stopera su u Engleskoj praktički CDM.

Siguran sam da bi Yaya Toure savršeno zamjenio Maschea/Piquea, pogotovo kad je u ovim godinama da padne više iza lopte.

11 godina
protjeran
FC Barcelona

Evo gledam malo kakav bi posao napravili kad bi doveli Bellerina i Thea Hernandeza...Pa imali bi Umtitia,Thea,Bellerina u obrani koja bi mogla igrat sljedećih 10 godina...Nadajmo se da će naši pacijenti iz upave to ostvariti...

AKo treba i prodati i neko zvučnije ime tipa Rakitić ili Alba plus Arda,Rafinha,Mathieu,Denis,Tello,Delofeu i Digne...

Kupiti ono što treba i onda ako ne bude novca pokrpati se i sačekati sezonu sa momcima iz Barce B i gotovo...

16 godina

Ako Hernandez dolazi onda Alba sigurno mora u drugom smjeru.

Nema šanse da ostaje, mislim okej na godinu dana, ali onda će Theo sigurno propadat na klupi  u godinama kad mu najviše treba minutaže u dobrom klubu.

Poruka je uređivana zadnji put ned 30.4.2017 0:46 (Mitch).
11 godina
protjeran

Alba me svaku utakmicu sve više razočara...Svaki potez mu je vraćanje lopte Iniesti ili najbližem sebi...Nekako otkad je Enrique došao uopće nije bitan.

Nebi mi bilo žao da ga prodaju za 40-50 miliona eura Unitedu ili PSG-u.Jednostavno igra šablonski i kad gledam Marcela i njega kao da gledam igrača iz 3.lige i TOP igrača.

Nama treba bek koji je dobar sa loptom i prodoran a Alba nije probio stranu sam ima 3 godine.

A što se stopera i BPL tiče...Rosea želi Guardiola također i Walkera i izjavio je za njih da 2 najbolja beka u Engleskoj.

Smalling stalno ozlijeđen ne bi ga doveo u obzir uopće.

A Yaya Toure po meni je svoje odigrao lik je nepokretan.Ima čvrstinu i sve ali vidi se da nije ni 50% moćan kao i prije.

Poruka je uređivana zadnji put ned 30.4.2017 0:53 (Boixus Nois PS).
16 godina
Ma dobro da, ne bi Toure sigurno došao nakon što smo ga pederski izbacili iz kluba (odnosno Pep), ali Tottenham je mjesto za kupovinu.

Ima tu puno igrača i naprijed i nazad, volio bi da osvoje nešto idućih godina...jer ako ostave cijelu ovu ekipu bit će sigurno na papiru među najboljima.
11 godina
protjeran
Iskoristite ovo nesretnici iz uprave.
12 godina
Boixus Nois PS kaže...

cisto sumnjam da je ovo rekao, pa te fan stranice su sklone izmišljanjima

uostalom, on je slične tvrdnje već pobio jednom

11 godina
neaktivan
Del_Boy97 kaže...
Boixus Nois PS kaže...

cisto sumnjam da je ovo rekao, pa te fan stranice su sklone izmišljanjima

uostalom, on je slične tvrdnje već pobio jednom

moguće ali bio je agent verratia dva puta u barceloni...

13 godina
protjeran
nasi idioti zele nekog pizzija za trenera xD
11 godina
protjeran
FC Barcelona

jedan od kandidata...OMG

Kad već ideš na blef i dovodiš nekog tko nema veze nikakve , rađe risikiraj sa trenerom Hoffenhaima koji je nešto ostvario koji ima neke svoje taktike...A ne nekog Pizzija koji je 1985. bio na ekskurziji u Barceloni pa ga dovede jer poznaje klub i grad.

A ništa barem su ove godine dobra pojačanja odabrali.

Hector Bellerin,Theo Hernandez i Coutinho/Verratti...Čak i da mogu birati rađe bi Coutinha jer nama treba netko tko će nam davati golove izvana i tko radi višak u sredini...

Dok je Verratti majstor za oduzimanje i čuvanje lopte ali sa njim bi imali 2 zadnja vezna a to nije naš stil...

Jedino da Messi dođe na polušpicu a kupimo Dybalu što opet nije loše rješenje...

11 godina
neaktivan
Boixus Nois PS kaže...

jedan od kandidata...OMG

Kad već ideš na blef i dovodiš nekog tko nema veze nikakve , rađe risikiraj sa trenerom Hoffenhaima koji je nešto ostvario koji ima neke svoje taktike...A ne nekog Pizzija koji je 1985. bio na ekskurziji u Barceloni pa ga dovede jer poznaje klub i grad.

Hector Bellerin,Theo Hernandez i Coutinho/Verratti...Čak i da mogu birati rađe bi Coutinha jer nama treba netko tko će nam davati golove izvana i tko radi višak u sredini...

Dok je Verratti majstor za oduzimanje i čuvanje lopte ali sa njim bi imali 2 zadnja vezna a to nije naš stil...

Jedino da Messi dođe na polušpicu a kupimo Dybalu što opet nije loše rješenje...

Mislim da bi bilo dosta blef trenera i da je vrijeme da se dovede netko tko je bar nesto pokazao. Sto se pojacanja tice,
ne znam zasto vidis Verratia kao zadnjeg veznog, kada on i u PSG-u vise igra centralnog veznog, ono sto kod nas igra
Rakitic. Iak shvacam tvoju poantu o ofenzivnijem veznjaku koji be zamjenio Iniestu. A sve vise se uz Coutinha spominje
Eriksen. Osobno bilo bi zanimljivo viditi vezu Busquets, Verrati, coutinho ili (erriksen). Naravno bilo bi puno cekivati da
ce barca dovesti 2 kapitalca u vezu. Medutim Barca mora visak igraca iz veze poslati na posudbu ili nekoga prodati. 
Naravno po meni, mislim da bi prvo trenera trebali dovesti, da uz njega slazu kadar.

Sto se Messia tice na poluspici, ta opcija je dobra povremeno u nekim utakmicama, ali mislim da nebi
bila dobra bas dugotrajno. Iako se slazem da messi sto se razigravanja tice komotno moze igrati i veznog
jer bi i na tom mjestu radio cuda, ipak pokazalo se da je messi najbolji kada moze biti u blizini gola,
kada ima slobodu i snagu da nesto ucini sa pozicije lijevog krilnog odakle ulazi u sredinu, pa cak i iza napadaca
kao poluspica. Kada bi Messi igrao poluspicu, a na njegovo mjesto doveo dybalu, znacilo bi 4 izrazito ofenzivna igraca,
pa nebi vise igrali onu Barcinu 433 formaciju, vec 343, a to nije dobro dugorocno. 
Ako bi messia stavili kao vezno0g u 433 formaciji tu dolazi problem kondicje i trke, kada treba trcati u oba smjera,
Messi je vec u 29 godini i mislim da nije igrac koji bi toliko trcao i pomagao u defenzivnoj igri stalno. 
Uostalom umarao bi se, pa nebi imao svjezine da radi ono sto najbolje radi. 

Poruka je uređivana zadnji put pon 1.5.2017 19:59 (danny_2).
11 godina
neaktivan
Boixus Nois PS kaže...

jedan od kandidata...OMG

Ne slažem se s ovime. Verratti je točno ono što barceloni fali. Sa njime riješavamo 70% problema barcelone. U sadašnjoj momčadi i dalje protiv ekipa koje vrše pritisak na našu zadnju liniju nitko nije sposoban iznjeti loptu prema naprijed. A tu bi verratti bio savršen. Dalje osim Inieste nitko ne zna dodati prema naprijed, zato se i messi mora toliko duboko u sredinu povlačiti da organizira igru. Pa od odlaska Xavi-a nam fali doktor sredine, a to je jedino Verratti na sadašnjem tržištu. A što se tiče Coutinha, tko gleda liverpool zna da je Coutinho puno bolji kada igra lijevo krilo (ono što nama igra neymar) nego prednjeg veznog. Tako da mi coutinho nema nekog smisla.

13 godina
neaktivan
A kakve mi debile u upravi imamo neće doći nitko od tih koje ste naveli već još jednu priliku pružiti Gomesu Denisu Rafinhi i ekipi. Vidite da i s trenerom kemijaju, prvo najave veliko trenersko ime, a sad već teren pripremaju za Unzuea. Ponekad imam dojam da ni ovi igrači nisu krivu za neuspjehe jer nisu se sami doveli već je netko drugi garantirao za njih. Dakle riješiti se tog nekog ko kupuje takve igrače i dovesti nekog ko razumije što Barci treba, a tek onda možemo sanjariti o Verattijima Dybalama Bellerinima.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice