FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.807
|
čitano: 6.689.879
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: FC Barcelona
Najviše se piše o treneru Bilbaa.
11 godina
FC Barcelona

Nije tema ovome ovdje, ali pogledajte strašan pad Torresa...

Torres

11 godina
protjeran

Lijepo ga je izgasio...Žao mi je Toressa.

Nikad nisam volio ove duele u zraku gdje budale mašu lakotvima i uaraju ovako...Valjda će sve proći dobro iako dosta loše izgleda.

Nadam sa da neće Valverde da će Sampaolibiti naš trener.

A i sam je najavio mogući odlazak da nezna što će se dogoditi u budućnosti.

A treniraje messiaj i najbolje ekipe ikada je i više nego dovoljan poziv.

This time next year we'll be millionaires
14 godina
playjob kaže...

Nije tema ovome ovdje, ali pogledajte strašan pad Torresa...

Torres

Pa još nisu niti ožiljci operacija od onih polomljenih nogu se počeli zacjeljivati, a već ovakav atak na igrača  ?!?! 

Kuda je otišla ova La Liga, u ........ mater !!!!! 

ATJ Lučko
10 godina
neaktivan
FC Barcelona

Enrique dobiva otkaz, sada ocekujte produzenje Messievog ugovora!

artuditu
Poruka je uređivana zadnji put pet 3.3.2017 14:38 (flpmyslf).
16 godina
flpmyslf kaže...

Messi vjerojatno ima doživotni ugovor s Barcom još od malih nogu...neće njemu nikad para pofalit, pogotovo kad prima 3x više od Adidasa i ostalih sponzora.

Poruka je uređivana zadnji put pet 3.3.2017 19:08 (Mitch).
12 godina
Mitch kaže...
flpmyslf kaže...

Messi vjerojatno ima doživotni ugovor s Barcom još od malih nogu...neće njemu nikad para pofalit, pogotovo kad prima 3x više od Nikea i ostalih sponzora.

valjda adidas

16 godina
Del_Boy97 kaže...
Mitch kaže...
flpmyslf kaže...

Messi vjerojatno ima doživotni ugovor s Barcom još od malih nogu...neće njemu nikad para pofalit, pogotovo kad prima 3x više od Nikea i ostalih sponzora.

valjda adidas

Isprika da

14 godina
FC Barcelona

messi ne bude iz barce nigdje.Ronaldo vjv. bude u psg ili man city.Mozda bude kakva trampa ronaldo-aguero

14 godina
MGloc kaže...

messi ne bude iz barce nigdje.Ronaldo vjv. bude u psg ili man city.Mozda bude kakva trampa ronaldo-aguero

Čitao sam nešto o Agueru, ali u kontekstu da on ne želi više igrati u Manchester City-u, te da je "uzeo" bezpovratnu kartu u jednom smjeru! 

Koliko je od toga istina, čuti ćemo vrlo uskoro! 

ATJ Lučko
12 godina
ATJLučko kaže...
MGloc kaže...

Čitao sam nešto o Agueru, ali u kontekstu da on ne želi više igrati u Manchester City-u, te da je "uzeo" bezpovratnu kartu u jednom smjeru! 

Koliko je od toga istina, čuti ćemo vrlo uskoro! 

10 godina
neaktivan
FC Barcelona

Barca sada mora jako dobro paziti na izbor trenera, nije to laka zadaca i nije to posao za svakoga. Za mene od odlaska Guardiole ponestaje dominacije Barce i to najvise u posjedu lopte. Naravno da je nogomet danas puno brzi i svaki trener ima neke svoje ideje, ali treba poraditi na tome da Barca ponovno vrati najjacu snagu na terenu, a to je sredina. I dalje smatram da je bolje prodat Neymara. Za njega dobis 200mil€, posaljes ga u PSG/City koji taj novac isplacuju na ruke iste sekunde i za te novce kupis bar 5 kvalitetnih igraca, 2 obrana/2 sredina/1 napad

artuditu
13 godina
MGloc kaže...

Ronaldo je mogao vec otic tamo odavno, pa opet ostao je u realu jer đabe njima pare kad nemaju ni 5% povijesti i svega kao real. Nije sve u novcima, kad i ronaldo dobiva ogromne kolicine od sponzora, svega i svacega. Otic ce mozda u kinu ili ameriku, ili ce se vratit u sporting ili nesto cetvrto, ili umirovit u realu, tko zna.

Origin ID: ReaLazio
16 godina
Ronaldo ce dovrsit ugovor i fino u Man UTD ili Sporting.

Mislim da je njemu sada isto kao i Messiju veci fokus reprezentativna karijera i individualna postignuća nego klupska
11 godina
neaktivan
Mitch kaže...

Mislim da je njemu sada isto kao i Messiju veci fokus reprezentativna karijera i individualna postignuća nego klupska

Necu se raspravljat jel messiu veci fokus reprezentativna il klupska karijera. Nikad nisam priomjetio da za reprezentaciju
daje vise nego za Barcelonu. Ali me zanima kako si ti stekao dojam da je messiu veci fokus individualna postignuca nego klupska?? 
Da bi ga s te strane stavio u istu recenicu s Ronaldom, te napisao ovako nesto....

Poruka je uređivana zadnji put sub 4.3.2017 20:22 (danny_2).
11 godina
protjeran
FC Barcelona

Ter Stegen-Alba-Pique-Umtiti-Roberto-Busqets-Rafinha-Rakitić-MSN

14 godina
FC Barcelona

Rafinha starter zivi bili pa vidjeli mozda to i nije lose.Iniesta da uzme malo predaha , turan da ih demolira na kraju ako ne bude islo...

12 godina
FC Barcelona

ne znam jel jedino ja od ove sezone imam "strah" od svake tekme da bi mi mogli popušit, prijašnjih godina to nije bio slucaj

16 godina
danny_2 kaže...
Mitch kaže...

Necu se raspravljat jel messiu veci fokus reprezentativna il klupska karijera. Nikad nisam priomjetio da za reprezentaciju
daje vise nego za Barcelonu. Ali me zanima kako si ti stekao dojam da je messiu veci fokus individualna postignuca nego klupska?? 
Da bi ga s te strane stavio u istu recenicu s Ronaldom, te napisao ovako nesto....

Zato što je postigao baš sve što se s klupske strane može. Naravno da nisu zanemariva, ali mislim da više želi Zlatnu loptu nego Primeru ove sezone.

14 godina
FC Barcelona

Celta je jedan od najtezih protivnika barce u la ligi tako da bi ovo mogla biti teska utakmica kao i prijasnje do sada.Meni nekako smrdi da bi sevilla mogla zavrsit na 1.mjestu,ali jos je rano za nekakva nagađanja.

11 godina
protjeran
FC Barcelona

Ako voo nije penal onda ono sranje što je Ronaldu svirao je sramota za nogomet.Ali ipak ni sudac im nije dovoljan dok je bog nogometa tu.

14 godina
FC Barcelona

MESSIIIIII
Jel zna netko kakva je to proslava bila? Sto bi trebalo znacit?

VISCA BARCA
11 godina
protjeran
FC Barcelona

Celta pala bez ispaljenog metka.

Da su prije probaili 3-4-3 ne bi imalo 4-0 protiv Psga nego bi ih prošli bez većih problema.

13 godina
protjeran
ja mislim da je to bila poruka upravi.vjerojatno zbog ugovora.
11 godina
FC Barcelona

Kakva plejada Barce večeras, skidam im kapu, ako ovako budu igrali past će i PSG idući tjedan... Vrlo lijepa i atraktivna utakmica, 2 gola i 2 asistencije za sada u jednoj utakmici...

11 godina
protjeran
G.O.A.T.
11 godina
FC Barcelona

Za sve koji nisu vidjeli proslavu pogotka 

1:15

16 godina
FC Barcelona

Danas sam zgrjesio, stavio sam CR7 u recenicu s Messijem...

11 godina
neaktivan
FC Barcelona

Konačno utakmica dostojna veličine kluba i ugleda igrača i konačno je igrala ekipa. I koja je tajna uspjeha? Svi trče, agilni, brza dodavanja, 35milijunaš nije ni na klupi - i protivnik nema nikakve šanse, makar se večeras radilo o vrlo dobroj Celti. Jedini problem je što Barca u zadnje vrijeme ne može završiti utakmicu bez primljenog gola, ali to se danas NIJE dogodilo prije svega zahvaljujući manjku koncentracije Celtinih igrača.

Danas su podsjećali na Barcu koji je vodio Pepac. Ako je ovo večeras bila generalna proba zalaganja, odgovornosti i timskog rada, onda svaka čast.

Poruka je uređivana zadnji put sub 4.3.2017 22:57 (Dante05).
8 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ljudi još 12 pobjeda i titula je tu!

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice