FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.817
|
čitano: 6.818.350
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
FC Barcelona

Enrique nece otic dok ne napravi jos vecu stetu.. Tko god kaze da nije on kriv nema pojma, jos kad uzmemo u obzir kakva je pojacanja izabrao,forsira Gomesa, ne zna motivirat igrace ni k od karizme..Ma strasno. 

Barcelona - Mes que un club
14 godina
Re: FC Barcelona
Hyperion kaže...

Mascherano: "I didn’t hit the ball. The ball hit me. Important difference."

Busquets: "You can’t compare their handball to ours. Mascherano’s hand was STUCK to his body."

Mascherano:"Ja nisam kriv za "smrad" na terenu. Moje govno ne smrdi, ili smrdi neznatno. Značajna razlika." 

Busquets: "Nemožete usporediti njihova govna sa našima. Mascheranovo govno je prirodno, bez primjesa." 

Zaključak: da se je ovo dogodilo nekome drugome, ajme igračima Real Madrida ili Atletico Madrida, bila bi prozvana počevši od Generala Franca sva svita pokojnih preko svih živih sa dvanaest narednih pokoljenja, ali najviše Mafia iz Madrida, zar ne ekipa  ?!?! 

ATJ Lučko
13 godina

ATJ nabavi si život i odrasti više.

14 godina
u2Noobish4Me kaže...

ATJ nabavi si život i odrasti više.

Hahahahahahahahahahahahaha!!!!! 

Uh što ste mi dragi kada jedino možete ovako, pokušati odgovoriti na moju direktnu digresiju! 

U nizu slijedjećih utakmica, čekam da dođemo do El Classica pa da vidimo konkretno stanje na tabeli, hoće li biti -5 u Barçeloni, ili nezapamćenih jaaaaaako duuuuuugo Veeeeelikih -11?!?! 

Do tada, uživajmo, hasta la vista muchachos!!!!! 

ATJ Lučko
12 godina
FC Barcelona

pa to je covjek koji štuje apple ko ovca, što možete očekivat od starca u krizi srednjih godine nego takve gluparije koje piše i raspravlja se sa duplo mlađom ekipom

apeliram na lučka da si kupi život, odraste i nađe ženu (što ne može naći jer još nije odrastao sa svojih 40 i kusur)

14 godina
Del_Boy97 kaže...

pa to je covjek koji štuje apple ko ovca, što možete očekivat od starca u krizi srednjih godine nego takve gluparije koje piše i raspravlja se sa duplo mlađom ekipom

apeliram na lučka da si kupi život, odraste i nađe ženu (što ne može naći jer još nije odrastao sa svojih 40 i kusur)

Mani se ti mojeg života i moje ljepše polovice, pametnije ti je, ozbiljno ti kažem !!!! 

Ovdje smo u raspravi kakav je minus ove godine u Barçeloni momak !!!!! 

ATJ Lučko
13 godina

Nema ovdje nikakve rasprave.

Ti si sretan tuđim uspjehom, iliti neuspjehom, i time se dičiš? To govori puno o tebi.

S obzirom na tvoje godine, za to nema opravdanja, (pogotovo onih u stilu kad je barca bila ispred na tablici i vi ste dolazili u onu temu kme kme). Mislim, ako si na toj razini, samo ti daj, al onda prihvati tu činjenicu da si isti kao ti pojedinci.

Uostalom, samo si dosadan, jer ovdje dođem vidjet što se događa u klubu vezano za kojeg navijam a samo nailazim na tvoje loše, nerazumljive i konstante provokacije.

Dovedi se u red, i ponašaj se u skladu s godinama i bit će svima ugodnije.

17 godina
FC Barcelona

Ha joj jeote ajmo plakat jer netko se.re po Barci što je loša.

To je realnost i ovo je nogomet...ako ne trpite da vas netko trolla, hejta bez razloga ili šta ja znam onda nemojte se zvat navijačima.

Pa šta bi trebali Delije i BBB reć? Valjda najgori odnos i najmanji mozgovi na planetu

13 godina
protjeran
Hmmmm, pogledajte slike s danasnjeg treninga, svi nasmijani, zajebavaju se, ponasaju se kao da bjezimo realu 10 bodova.
10 godina
kexzoR kaže...
Hmmmm, pogledajte slike s danasnjeg treninga, svi nasmijani, zajebavaju se, ponasaju se kao da bjezimo realu 10 bodova.

A šta ti imaš gledati te slike s treninga? To je njihova intima.

10 godina
neaktivan
FC Barcelona

mhm, tko je admin da ATJLučko zabrani ulazak u ovo temu? Kao clan Reala prvenstveno bi se trebao drzati svoje teme, ali s obzirom kako je ovo forum i sloboda ulaska u svaku temu je dozvoljena ne mogu ti zabranit di ces pisat, a di ne. Ali bez obzira na sve, ne pises nikad nista pametno vezano za Barcelonu, samo kuhas frku i dizes drugima tlak, tako da se na kraju ipak nadam kako ima osoba koja ce ti dat ban na ovu temu. Dosadan si i pls prošeći do Madrida i ostani tamo. Cheers mate

artuditu
Poruka je uređivana zadnji put uto 10.1.2017 0:07 (flpmyslf).
14 godina
flpmyslf kaže...

mhm, tko je admin da ATJLučko zabrani ulazak u ovo temu? Kao clan Reala prvenstveno bi se trebao drzati svoje teme, ali s obzirom kako je ovo forum i sloboda ulaska u svaku temu je dozvoljena ne mogu ti zabranit di ces pisat, a di ne. Ali bez obzira na sve, ne pises nikad nista pametno vezano za Barcelonu, samo kuhas frku i dizes drugima tlak, tako da se na kraju ipak nadam kako ima osoba koja ce ti dat ban na ovu temu. Dosadan si i pls prošeći do Madrida i ostani tamo. Cheers mate

Dream on dude, dream on! 

ATJ Lučko
11 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ma pustite ove realovce i ja bih se na njihovom mijestu obradovao da mi klub osvoji jednu la ligu (i to krađom) u zadnjih 8 godina. 

16 godina

Pitam se kako je tetkica najbolji?!

Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u podjebavanju..
Poruka je uređivana zadnji put uto 10.1.2017 9:54 (x18x05x).
14 godina
x18x05x kaže...

Urota udruge koju je osnovao General Franco, sa franšizom na 1000 godina !!!! 

ATJ Lučko
16 godina
ATJLučko kaže...
x18x05x kaže...

Nije tebi lako u životu?

11 godina
protjeran

Uhvati se pecanja to ti bolje ide.

This time next year we'll be millionaires
14 godina
x18x05x kaže...
ATJLučko kaže...
x18x05x kaže...

Nije tebi lako u životu?

Kakve veze ima kako je meni u životu sa -8 u Barçeloni momak ?!?! 

Boixus Nois PS kaže...

Uhvati se pecanja to ti bolje ide.

Evo su se rijeke u Karlovcu zaledile, u Karlovcu je isto negdje oko -8, malo teže za ribičiju ovih dana 

ATJ Lučko
16 godina
ATJLučko kaže...
x18x05x kaže...
ATJLučko kaže...
x18x05x kaže...

Nije tebi lako u životu?

Kakve veze ima kako je meni u životu sa -8 u Barçeloni momak ?!?! 

Očito ti je društveni život za K, dok ovdje provodiš dane i provociraš nepoznate ljude. 

17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Dobro je Ibrahimović rekao, Messi je rođen s tim, Ronaldo je sve stekao treningom. Po meni, Messiju nema ravna. Gledao sam zadnje dvije Barcelonine utakmice (možda sam ih ukleo, jer obje nisu dobili) i čovjek je valjao i ljuljao obranu kao od šale, braniči uklizuju, padaju lijevo desno. Protiv Bilbaoa u zadnjoj sekund stativa, Villarealu također u zadnjoj minuti stativa. Oba slobodnja je zabio. Jedini koji igraju su on i Iniesta. Da je i Xavi tu, ostalih 8 mogu bit bilo koji. 

Neymar kao Roben, iole pametniji branič zna kamo će driblat i gdje će ići. Inače, gledao sam i protiv Celte kad su na Nou Campu izgubili. Nevjerovatno je kako svi klubovi kad gostuju kod Barcelone igraju isto, prepisuju jedni od drugih. Na Ter Stegena juriša barem jedan i još su dvojica u šesnaestercu. Zadnjih 15 min. nemaju snage i onda se parkira autobus. APP

Nećemo dividende, hoćemo veće lopate!
11 godina
protjeran
FC Barcelona

Luis Enrique: "Ronaldo's comment that he's the best? "I'm very lucky because I've not watched television in the last week." HAHAH koji kralj

Mislim da ljudi puno osuđuju Enriquea s obzirom da Neymar nije dao gol 3 mjeseca (točnije prije 102 dana) Suarez također nije u nekoj formi...

Jedino što je pogrješio je Alcacer koji nije za ovaj stil igre jer se čocijek ne vidi na terenu kad igra.

Ostali su po mom mišljenju OK, jer se zna da će Alba biti standardan kad god je zdrav i kad je odmoran.

A Digne skroz Ok igra kad dobije priliku a pogotov u obrani.

Sredina nam je nikakva sa Iniestom u njoj,a kakva će biti tek sa Rakitićem i Gomesom.

Po meni Gomes bolji ove sezone od Rakitića s obzirom na njegove godine i da mu je prva sezona...U svakom slučaju može više ponuditi Barci od Rakitića koji je u zimskom snu zadnje 2 godine.

13 godina
neaktivan
Boixus Nois PS kaže...

Mislim da ljudi puno osuđuju Enriquea s obzirom da Neymar nije dao gol 3 mjeseca (točnije prije 102 dana) Suarez također nije u nekoj formi...

Pa onda je vrijeme za rotacije i dat im do znanja da ima boljih igrača, nek se trude malo

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

I prije je Barca gubila ali je barem imala igru nekakvu, ovo se sad s*anje čisto, uz toliko kvalitetnih pojedinaca ipak se igra svodi na dodaj Messiju i očekuj čudo. Previše se i Neymara kritizira, čovjek ne zabija ali asistira, šta je Suarez uradio u posljednjih par utakmica, ništa. Kad je veza zadnji put uputila nekakvu asistenciju, pitaj Boga. Dakle igra trpi na više polja, a Enrique je upravo taj koji mora naći problem i riješiti ga, on to ne radi. Tko god da mi kaže da je lik pogodio s transferima neću se složit. Ubo je samo s Umtitijem ove sezone. Budimo realni ni Denis ni Gomes ni Paco nisu opravdali povjerenje i uloženi novac.Hebeš ti igrača kojeg platiš 40 milijuna, a on zabija u prijateljskim utakmicama.Barca je klub u kojem moraju svi biti na visokom nivou, ovi su do sada se pokazali kao vrlo prosječni igrači. 

Neka Enrique ostane do kraja sezone, a onda bez obzira na rezultat na kraju neka ide,prošlo je njegovo u to sam siguran.

17 godina
Čovjek ima pobjeda (ne znam koliko ali previše) zbog Messija.

Messi je valjda 30% utakmica prošle godine apsolutno sam riješio. A još 30% je rješilo jedno od njegovih prodora pa dodavanja.

Barca bez Messija ne može dati gol iz igre ja dajem ruku u vatru
16 godina

Nije Enrike loš, samo je pička.  Ima tu neku kljakavu taktiku gdje sam sebe pobjedi.

11 godina
protjeran
Ako ovo nije žuti onda...
13 godina
FC Barcelona

Kako suđenje večeras....ovi igraju mesarski,a ništa se ne sudi

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0
11 godina
protjeran
Dobrodošli u najveću lopovsku držaca na svijetu.

Pas mater jadnu kako vas nije sram.
14 godina
FC Barcelona

evo i čisti gol poništen... dokle

Ayee!
14 godina
neaktivan
Već sudac poništio čist gol...
E-mail:
Lozinka: