FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.818
|
čitano: 6.825.587
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: FC Barcelona

Nestala je ona magična igra. Nekad je Barca pobjeđivala i prije početka utakmice. Danas imamo polu igrače i one što glume igrače. Treba promjenit pola igrača i trenera obavezno, fakat je vrijeme već.

Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u podjebavanju..
14 godina
neaktivan
Doviđenja La Liga
17 godina
FC Barcelona

Čestitke Realu, bilo bi lijepo da nam se desi jedna Chelsea sezona pa da se stvari pokrenu...otkad je (rip) Tito napustio Barcu sve ošlo nizbrdo.

16 godina
Mitch kaže...

Čestitke Realu, bilo bi lijepo da nam se desi jedna Chelsea sezona pa da se stvari pokrenu...otkad je (rip) Tito napustio Barcu sve ošlo nizbrdo.

To je ova sezona. Kad igrači nevjeruju u sebe kako da mi vjerujemo u ovu Barcu?! 

10 godina
neaktivan
FC Barcelona

Nije toliko bitno što je 1:0 za Villarreal, nego je bitno što Barca OPET ne stvara prilike i što su protivničke kontre tisuću puta efikasnije od Barcinih.

I što je na Barcinoj klupi još uvijek Enrique ...

16 godina

Napokon izvadi ono retardinju Gomesa. Čovjek sam sebi smeta pri dodavanju lopte.

15 godina
FC Barcelona

Nesuden penal OPET

VISCA BARCA
16 godina

Kakva dva penala sudije nisu vidjela, ćoravo nešto.

17 godina
x18x05x kaže...
Mitch kaže...

To je ova sezona. Kad igrači nevjeruju u sebe kako da mi vjerujemo u ovu Barcu?! 

Ako jedan trener ne uspije iskoristiti igrača poput Neymara da se nađe u poziciji za gol onda ne znam što da ti kažem. Naravno da je loša forma kriva, ali onda ne razumijem kako su baš svi kompletno u lošoj formi.

Rakitić, Busquets, Neymar, Roberto, Paco, Alba neprepoznatljivi

16 godina

Došlo je vrijeme da budemo sretni kad Barca odigra dobro, jer se to očito neće dešavat svaki vikend. 

11 godina
protjeran
Kakva sramotna krađa ove sezone ovo je toliko gadljivo.

Ocito moraš biti retardiran kao neki da to ne vidiš
This time next year we'll be millionaires
15 godina
FC Barcelona

Ovo je smijesno vec

VISCA BARCA
14 godina
neaktivan
Suarez (L.) van forme totalno,Messi onako. Po meni je Neymar još i najbolji bio, barem je nešto pokušavao. Ništa usredotočiti se na LP sada mada s ovakvom igrom ni tamo nemamo šta tražiti. Ako Enrique nakon ovog ne kaže da mu je došao kraj onda neznam kad će.
9 godina
FC Barcelona

HVALA BOGU MESSI NA POGOTKU!!!

16 godina

Šta reći, prejadno. Barem smo treći, borit se za tu drugu poziciju do kraja sezone.

11 godina
protjeran
Bravo gubo iz Madtida zgadili ste mi jedini sport koji.volim.

Pocrkali svi gubaši koji dopuštaju ovakvo sramotno suđenje svake godine dok god su oni smradovi u igri za trofej.

Jesmo loši ali ovo što se radi je previše.
12 godina
FC Barcelona

suđenje na stranu, ovo se moralo dobiti i morali su igrat onim žarom nakon primljenog gola cijelu tekmu, a ne samo tad

spasila nas samo messijeva genijalnost

11 godina
protjeran
Baš nas je spasila...Draže bi.mi bilo da smo izgubili...

7 ili 9 bodova minusa isto nam je sada.
16 godina

Najbitnije je osigurat LP iduće sezone, sad koliki će biti zaostatak za realom to nije bitno.

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Šta reći, Barcelona je prosječan klub bez Messija ali realno. Bez obzira na lošije suđenje ove sezone to nikako nije razlog Barcinog plasmana ove sezone. Igra je opala jako, pročitani su, kad netko od MSN-a ima loptu samo gleda kako pronaći onog drugog i cijela igra se svodi na to. Nekad je to prolazilo i izgledalo lijepo ali ne ide više. S druge strane nemamo igrača osim Messija koji može donijeti prevagu, Neymara neće gol i gotovo, Suarez van forme i onda se desi ovo. Bolje da ne pričam o veznjacima, ne zna se koji je lošiji,Iniesta za svoje godine igra još super,ovi ostali meh. Nije mi jasno šta su oni vidjeli u Gomesu,Pacu, pa i Denisu, nisu to igrači koji će biti okosnica Barce u budućnosti, u to sam siguran.

Ono što nama treba je za početak odlazak onog panja sa klupe koji više ne zna jel pošao ili došao, lik nema pojma o taktici i nogometu očito,svaka mu čast kao igraču i na onoj prvoj sezoni ali nije to više to. Onda nam treba jedan veći remont kao prije 3 sezone. Došli su pravi igrači,Raketa,Bravo,Ter Stegen,Suarez, svi se pokazali kao pojačanja prava,a ovo sad samo Umtiti opravdao uloženo. Dakle trebaju nam pravi igrači visokekvalitete,koliko god koštali. Coutinho mi onako prvi pada na pamet,baš što nam treba u vezi. Od odlazaka po meni je lista tu duža, za Raketu i Ardu se mogu dobiti lijepi novci od pomahnitalih Kineza, a ima tu još igrača za odstrel.

Iskreno nisam optimist što se ove sezone tiče, liga je 90% izgubljena, u kupu ako uopće prođemo Bilbao pa naletimo na Real oni su u prednosti, LP isto netko jači će nas izbacitil. Ne znam šta se mora desiti da se stvari poprave ali ne ide na dobro, znam da će mnogi reći sezona je tek na polovici ali po meni situacija je još gora nego što je bila prošle godine.Zaostatak je veći,igra je lošija.

14 godina
Boixus Nois PS kaže...

Pocrkali svi gubaši koji dopuštaju ovakvo sramotno suđenje svake godine dok god su oni smradovi u igri za trofej.

Još si zaboravio Generala Franca, možda i Kraljevsku obitelj, nastavi niz po osobnom nahođenju  !!!!! 

Boixus Nois PS kaže...

Trenutno, ako uračunamo "tri" boda iz utakmice manje radi se o O S A M bodova, a ne 7 kako ste u navali bijesa, nekontroliranog promašili pa napisali, netočno 

A inače, trenutna je razlika lijepih P E T komada!!!!!! 

Pet komada, pet komada, to je naša nada, ..........

ATJ Lučko
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

:)

13 godina
ATJLučko kaže...
Boixus Nois PS kaže...

Još si zaboravio Generala Franca, možda i Kraljevsku obitelj, nastavi niz po osobnom nahođenju  !!!!! 

Boixus Nois PS kaže...

Trenutno, ako uračunamo "tri" boda iz utakmice manje radi se o O S A M bodova, a ne 7 kako ste u navali bijesa, nekontroliranog promašili pa napisali, netočno 

Jel vi imate svoju temu? Imate, ok! Onda tamo pišite i ne provocirajte jer ovo je tema za navijače Barcelone.

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0
14 godina
KiX777 kaže...
ATJLučko kaže...
Boixus Nois PS kaže...

Boixus Nois PS kaže...

Jel vi imate svoju temu? Imate, ok! Onda tamo pišite i ne provocirajte jer ovo je tema za navijače Barcelone.

Calma kolega, malo chill out, što sada vam nije zabavno stavljati sol na rane! 

A kako je gore citirani kolega duuuuuuugo preduuuuuuuugo volio posjećivati onu temu, pa se niste bunili niti zamarali sa time?!?! 

Ništa, sada ste vi "na golu", šutiti, poklopiti se po uhima i otrpjeti, tko zna kako će biti iduće godine?!?! 

ATJ Lučko
16 godina

ATJ navija za Barcu, zato je ovdje u ovoj temi. Tamo u onoj ga nedoživljavaju.

14 godina
x18x05x kaže...

Ovo je vic mjeseca najmanje, dobar pokušaj, no samo pokušaj !!!!! 

Samo VAMOS BLANCOSI prolazi ekipa !!!!!! 

ATJ Lučko
16 godina
ATJLučko kaže...
x18x05x kaže...

Ovo je vic mjeseca najmanje, dobar pokušaj, no samo pokušaj !!!!! 

Samo VAMOS BLANCOSI prolazi ekipa !!!!!! 

Nije to vic, to je istina. 

17 godina
FC Barcelona

Mascherano: "I didn’t hit the ball. The ball hit me. Important difference."

Busquets: "You can’t compare their handball to ours. Mascherano’s hand was STUCK to his body."

Fortune favours the brave
16 godina
Hyperion kaže...

Mascherano: "I didn’t hit the ball. The ball hit me. Important difference."

Busquets: "You can’t compare their handball to ours. Mascherano’s hand was STUCK to his body."

Dva penala čista ko suza. Treba nešto mijenjati u nogometu. Bilo bi fora da uvedu kao u NFL-u onu pomoć sudijama, pogledaju snimku i idemo dalje. 

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice