Pa jer je sad napokon dovoljno dobar da igra za Real
Zato ste potpisali Illaramendija, Jamesa, Kroosa, Benzemu, Coentraa itd. koji su sad pred izlaskom?
Bili su dovoljno dobri i sad je sa 24 godine prošao njihov vrhunac (izuzev Benzeme)?
Pa jer je sad napokon dovoljno dobar da igra za Real
Zato ste potpisali Illaramendija, Jamesa, Kroosa, Benzemu, Coentraa itd. koji su sad pred izlaskom?
Bili su dovoljno dobri i sad je sa 24 godine prošao njihov vrhunac (izuzev Benzeme)?
Tom logikom bi Iniesta, Messi i ostali danas bili igrači Reala, a ne osvajali sve sa Barcom. Real danas nema nikakav ugled kod igrača. Zna se da će te oni prodati prvom prilikom kad naiđe neka nova "igračka" od 100 milijuna eura. Znaju to Ozil, Di Maria, Xabi...
Kad se pomirite da Real nije ono što je bio nekad davno, bit će vam lakše.
Decki znam da niste nesto pametni ali kakve su to iluzije? Neymar je odabrao Barcu jer je Barca više platila i to je sva mudrost. Real je postupio gospodski i izasao iz utrke kad se pocelo igrati prljavo. Neki kriminalci iz Barce su odgovarali za to. 2013. bi Neymar bio zamjena i zato je prepusten Barci na kaljenje. Ove sezone je postao dostojan nositi kraljevski dres. CR je propao i vrijeme je da Neymar ostvari svoj san. Florentino Perez ce vjerojatno isposlovati dosta manju cijenu jer je Barca u stisci da plati zvijezdice koje igraju iz ljubavi i njihove sudske kazne.
Decki znam da niste nesto pametni ali kakve su to iluzije? Neymar je odabrao Barcu jer je Barca više platila i to je sva mudrost. Real je postupio gospodski i izasao iz utrke kad se pocelo igrati prljavo. Neki kriminalci iz Barce su odgovarali za to. 2013. bi Neymar bio zamjena i zato je prepusten Barci na kaljenje. Ove sezone je postao dostojan nositi kraljevski dres. CR je propao i vrijeme je da Neymar ostvari svoj san. Florentino Perez ce vjerojatno isposlovati dosta manju cijenu jer je Barca u stisci da plati zvijezdice koje igraju iz ljubavi i njihove sudske kazne.
Hahah kakav lik....kad bi stavio HDZov glasacki zbor i tebe u jednu prostoriju i zbrojio IQ, i dalje bi vas Ava Karabatic sisala po inteligenciji.
Ja sam spreman za okladu, da Neymar do 1.7 nece preci u Real. 500 kn.
Nije ni čudo da nitko ne podnosi Real osim vas koji navijate za taj klub. Klub arogantnih igrača, arogantnih navijača. Sve vezano za taj klub je toliko iritantno da je to strašno. Tolike arogancije i opsjednutosti prošlošću bi se posramili i birači HDZ-a.
Iz kluba su objavili da je Celta odbila Barcin prijedlog o posudbi Nolita do kraja sezone s opcijom otkupa,tako da je Barca odustala od njegovog dovođenja,a samim time neće dovesti nikoga u prijelaznom roku,jer je Nolito bio jedina Enriqueova zelja...nadam se samo da ga onda nece dovesti na kraju sezonu,jer previse je dati 18 milijuna za 30godisnjaka koji bi odigrao 20tak utakmica u sezoni,ili vratiti nekoga sa posudbe(Halilović po meni najbolji)ili kupiti nekog mlađeg
Nogomoetaši dobivaju bruto plaće, znači on će dobio 35 milja, -24% porez, agent itd....
Ne plaća klub za njih porez, nego su to sami dužni odvojit od plaće.
Netočno, u Španiji je 24%, stavio sam par stranice prije kako stoji gdje u kojoj zemlji.
ako dodje suarez,znaci li to da enrique ne racuna vise na rafinhu ? imamo puno igraca u vezi.
link netkoo,livefootball.ws ne radi
Barca komotno mogla gubit 2 razlike opet loše to izgleda, za razliku od rukometaša
Nisam gledao ali vidim da ne mouzemno rpoci centar...Mathieu je ocajan kao i alves a sredina ne moze pas spojit
nemamo vezu i neymar se previse zajebava,mogao je 2 zabit.
Ma cim je Mathieu na beku zagarantiran je gol,ovo ocajno izgleda,sredina ne funkcionira nikako,ne pamtim kad nas je netko na nasem terenu ovako nadigrao,barem u sredini,Barca ne moze lijepo iznijeti loptu,nego se ide dugim loptama...uvesti sto prije Iniestu i Busquetsa izvaditi Vermaelena i Roberta,sva sreca pa imamo gol prednosti iz 1.utakmice,mada ni sada ne izgleda obecavajuce
Neymar je mogao dat 3 gola od 35 do 45 minute...Neki dan sam bio prozivan jer sam reko da je bio klaun...E to je ovo o čemu pričam.
Igra nikakva ali smo opet mogli dati barem 3 gola a obranu neću komentirati...
Očigledno je da svaku utakmicu koju igra Mathieu na lijevom beku mi ne možemo proći centar.Lik unosi nemir u ekipu.Busqets vrijedi ko 3 Rakitća i Sergi Roberta.Mascherano van pozcije cijelo vrijeme...Alves igra norsalantno sva sreca pa je 0-1.
Vermaelen istii ko i Mathieu.
I onda neki pricaju da je Ney bolji od Lea, pa dode mi da se isamaram odma
Previse se zajebava, danas simulura bezveze
Fali nam Busi i to je vidljivo
I onda neki pricaju da je Ney bolji od Lea, pa dode mi da se isamaram odma
Previse se zajebava, danas simulura bezveze
Fali nam Busi i to je vidljivo
neymar je barem dosao u sansu za gol dok se leo ceska po jajima zadnjh nekoliko utakmica.
Neymar je neozbiljan ali i dalje je po formi najbolji na svijetu...Messi se en kreće...Nek i izgubimo ali borite se ko lavovi nije ovo trenig utakmica.
Kako ce Messi doci do gola kad mu Alves ne može loptu dodati, a Rakitic puca pod pritiskom
Busqets je važniji od Messija za ovu momčad.To je valjda svima jasno.Ne umanjujem Messija koji je najbolji ikad ali očigledno da je napad funkcionirao bez njega 2 mjeseca a jedna utakmica bez Busqets i raspad sistema.
Nadam se da fakee i onaj klaun hexfire gledaju.