FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.802
|
čitano: 6.687.075
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
protjeran
FC Barcelona

Dođe li Nolito 100% gotovo jer se bojim da bi nas zljede messija mogle koštati jer nammo pravu zamjenu za njega...

Zidane pokazao da nije ništa novo donio Realu osim anbijanja malih ekipa i to samo kući...

This time next year we'll be millionaires
13 godina
FC Barcelona

Messi ulazi u formu, od nove godine je vrlo dobar

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0
12 godina
neaktivan
FC Barcelona

Koje preseravanje sa Zidaneom neki dan, dobra kemija igraca, smiju se opet, zderu zajedno, drkaju pod tusem jedan drugome ko nekad, napadacka igra, ovo, ono, a zapravo je to jedan veliki ku..ac od ekipe.

Opet igraju toliko jadno da je to sramota. Pa likovi osim nabacaja nemaju nista, toliko bezidejnosti u napadu da je to muka ziva za gledat.

I onda se netko pametan nadje usporedjivat ove tarabe sa igracima Barce, što je uvreda za nogomet.

Btw, udaranje Kikija u svakoj tekmi nije nista čudno, pa znate li vi koje je zanimanje njegovom dečku. 

Dobio je zabranu odlaska u Maroko, pa ce sad bit jos i ludji... Vidio je perez da se otelo kontroli.

Lik ne moze hodat normalno, mora bit da ga dobro dere.

Katalonac_HR
11 godina
Re: FC Barcelona

.

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.1.2016 17:10 (The_K).
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Objasni sada zašto si napisao da se rješavamo nekog igrača?

14 godina
FC Barcelona

To je napisano za stručnjake poput Kexora koji ne mogu smisliti Raketu i gledati ga u dresu omiljenog im kluba.

11 godina
protjeran
Odličan je Raketa u zadnje vrijeme...Nema mu se što progovoriti...

Sta je sa Nolit omislio sam da će se to rjesiti do sada a čini se nema ništa od tog...
16 godina
Celta trazi 18 mil, puno previse.

S druge strane ako ga sad ili na ljeto ne prodaju, nece nikad. Ima 29 godina.

Tako da ce vjerojatno za par dana to proci za 12-15 mil.
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://facebook.com/MandicPhoto
13 godina
protjeran
Mitch kaže...
Celta trazi 18 mil, puno previse.

S druge strane ako ga sad ili na ljeto ne prodaju, nece nikad. Ima 29 godina.

Tako da ce vjerojatno za par dana to proci za 12-15 mil.

18mil iznosi otkupna klauzula.

13 godina
protjeran
vrinho kaže...

To je napisano za stručnjake poput Kexora koji ne mogu smisliti Raketu i gledati ga u dresu omiljenog im kluba.

ne svidja mi se tip igraca kao sto je rakitic,modric mi je puno bolji od njega iako ne volim niti jednog naseg reprezentativca jer se nisu oduprijeli mafiji u nasem nogometu.

13 godina
kexzoR kaže...
vrinho kaže...

ne svidja mi se tip igraca kao sto je rakitic,modric mi je puno bolji od njega iako ne volim niti jednog naseg reprezentativca jer se nisu oduprijeli mafiji u nasem nogometu.

Trebali su najbolje ngometne godine odbacit jer im smeta Mamic... eto.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
13 godina
protjeran
SimeKZ kaže...
kexzoR kaže...
vrinho kaže...

trebali su stati uz navijace.

14 godina
kexzoR kaže...
SimeKZ kaže...
kexzoR kaže...
vrinho kaže...

Da lol, rješavanje egzistencije ili stati na stranu skupine nebitnih pojedinaca. Iznimno teška odluka.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
13 godina
protjeran
Hexfire kaže...
kexzoR kaže...
SimeKZ kaže...
kexzoR kaže...
vrinho kaže...

Da lol, rješavanje egzistencije ili stati na stranu skupine nebitnih pojedinaca. Iznimno teška odluka.

kakve egzistencije ?????

13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Katalonski "SPORT" pise kako ce Perez napraviti sve da dovede Neymara u svoje redove te time oslabi dominaciju Barcelone.Pa tako pišu da ga je spreman platiti 190 milijuna eura,ponuditi mu 35!!! milijuna po sezoni,i Neymarovom ocu dati 30 milijuna po potpisivanju ugovora,naravno veci dio novca za transfer bi zaradio prodajom Ronalda,svekupno transfer bi iznosio nekih 400 milijuna eura....hahahaha pa neka mi netko ne kaze da je ovo ocajnicki potez,prvo i sam zna od koga kupuje i koga kupuje,samim time zna da su mu sanse nikakve,i onda ovakve cifre kad su igri,to je bezobrazno,dati 400 milijuna za 1 igraca,a time mozes obnoviti sastav od temelja,nevjerovatno...svejedno mene je samo strah onog pohlepnog Neymarovog oca,koji bi tu isto mogao igrati znacajnu ulogu,to voli pare vise od svega,nadam se da ce Barca sto prije poboljsati Neymaru ugovor i placu jer je nakog svega ovog zasluzio,odmah neka bude najplaceniji iza Messija i da se primire malo strasti...

14 godina
FC Barcelona

Gdje ima dima, ima i vatre! 

Dobar je strah, tko ga ima, odnosno glavešine Barcelone! 

Ako se odigra taj transfer, koliko je uopće moguć, koja je budućnost La Lige?! 

ATJ Lučko
16 godina
Haha pa nece Neymar prec iz principa.

Potpisao je za Barcu umjesto Reala prvi put i taj odabir ce biti jednak uvijek. Idol mu je Ronaldinho, a zatim Messi. Stvar je jednostavna.

Prica oko Figa je bila nesto drugacija, ali ja zbilja 100% sumnjam da ce do toga transfera doci.
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://facebook.com/MandicPhoto
10 godina
neaktivan
FC Barcelona

Mogu drkaroši pisati da su šanse nikakve. Ali kad bi tata mata Florentino Perez ponudio te novce. Barcelona mora pristati jer je takva otkupna klauzula. Znači praktički ih se ne pita jesu za ili protiv. A Neymar je oduvijek sanjao igrati za Real Madrid kao i svi ostali. Plus veća plaća, za njega bi to bilo win-win. Ali takav scenarij nećemo vidjeti.

16 godina
"Kao i svi ostali"

Odegaard brisao Twitter od Messijevih postova, Modric u Tottenhamu pricao o jednoj jedinoj Barci itd. da ne nabrajam.

Ali da, svi zele igrati za Real. Bas zato i Neymar je htio, ali potpisao je za Barcu jer su mu lijepse boje na dresu jel?

Nebuloze pricate kao i uvijek lol. Cak i ovo sto ste nadate stvarno da ce doci je pokazatelj necega.

A sad da nesto razjasnimo. Samo nesto manje od pola godisnjih prihoda dolazi iz Barcelone Neymaru. Sve ostalo on dobiva od Nikea.

Pare mu ne trebaju. Ima ih vise nego sto ce potrositi u 3 zivota, a tek mu je 23. Novi ugovor do 2021 je podebljan, dosta. Koliko bonusa ima, to samo on zna. Treci ugovor na svijetu ima u nogometnom svijetu, a otpusna klauzula navodno iznosi MILIJARDU eura. Tek ce ovaj tjedan izaci detalji tog novog ugovora.
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ney nikada neće otići u Real, kaj si vi fiksirate u glavi čovječe....

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
Poruka je uređivana zadnji put uto 26.1.2016 15:01 (Tommy_123).
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ne brinem ja zbog Neymara on je svoju vjernost i ljubav prema Barci pokazao potpisavsi za njih,nego njegov otac,zna se da mu se on brine o financijama i svemu ostalom,a novce voli sto je pokazao i kad je potpisivao za Barcu kad je samo njemu otislo 30-40 milijuna...u nogometu je sve danas moguce,kolko god oni imaju novca uvijek zele jos vise kao i svi milijunasi,ali svejedno mislim da je ovo nemoguci scenarij da Neymar ode tamo,prvo nije ni Barca luda da proda buduceg najboljeg igraca,ti novci im nista ne znace jer Neymaru trenutno zamjene nema,tako da Florentino moze samo sanjati,neka taj novac ulozi u nesto pametnije sto ce mu donositi uspjehe i trofeje,ni s Neymarom ne bi mogao parirati Barci jer Barca nije 1 igrac,kolektiv je najbitniji,svaki igrac je komadic onog sto ovu momcad cini nezaustavljivom

13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Neymar nakon mesija postaje najbolji igrac svita defitivno 

Suba
13 godina
protjeran
FC Barcelona

jedan lik iz brazila(navija za santos) mi je prije par godina rekao da je neymar odbio real dok je bio u santosu.

11 godina
protjeran
35 miliona eura plaća to je znači sa porezom 70 miliona ... Nek potpiše na 6 godina to je 450 miliona eura samo na plaće još 200 miliona za Barcu..Plus što misli dat njegovom ocu to je 700 miliona eura

Nema ništa od togaa
11 godina
protjeran
Ako hoće ci prodati im ga 200 miliona dovesti Verratia , Stonesa i Reusa...Problem rješen.
15 godina
kexzoR kaže...

jedan lik iz brazila(navija za santos) mi je prije par godina rekao da je neymar odbio real dok je bio u santosu.

Pa to se zna već odavno. Onaj dan kad je Neymar izjavio da ide u Barcu, Santos je imao 2 ponude, od Barce i Reala, to su izjavili oni i Neymarov otac.

Meni su te priče oko odlaska Neymara u Real presmiješne. Čovjek je odabrao Barcu prije 3 godine, kad je Barca čak i bila u padu. Želio je igrati sa Messijem i znao je da će u Barci najbolje napredovati. Došao je u Barcu, osvojio sve moguće, već sada je jedan od najboljih igrača na svijetu i njegov napredak je očit iz godine u godinu. Nije želio u Real ni prije 3 godine kad je bio u Santosu, zašto bi išao tamo sad kad je na vrhuncu i kad je očito da je odabrao pravi klub za njega? Nema nikakve logike.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put uto 26.1.2016 15:43 (antimadridista).
15 godina
ks95hr kaže...

Mogu drkaroši pisati da su šanse nikakve. Ali kad bi tata mata Florentino Perez ponudio te novce. Barcelona mora pristati jer je takva otkupna klauzula. Znači praktički ih se ne pita jesu za ili protiv. A Neymar je oduvijek sanjao igrati za Real Madrid kao i svi ostali. Plus veća plaća, za njega bi to bilo win-win. Ali takav scenarij nećemo vidjeti.

Da, zato vas je odj*bao i potpisao za Barcu 

Vi navijači Reala morate shvatiti da živite u prošlosti.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
13 godina
neaktivan
kexzoR kaže...

A meni je Putin rođak..

14 godina
antimadridista kaže...
 zašto bi išao tamo sad kad je na vrhuncu

Pa jer je sad napokon dovoljno dobar da igra za Real

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice