FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.807
|
čitano: 6.689.112
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan
FC Barcelona

tako i treba, doduse mogla ja takva momcad doci u cetvrfinalu, ali ako zelimo dokazati da smo najbolji onda idemo i dobivati najbolje. Ima dosta vremena do 1. utakmice i sigurno je da Barca prolazi, samo je pitanje kojom razlikom. Arsenal je kao i svi ostali englezi u LP daleko ispod kvaliteta Barcelone i Bayerna koje su 2 najjace ekipe

artuditu
14 godina
Re: FC Barcelona
Mitch kaže...
Da je Real naletio na Arsenal ja vam garantiram da bi ispali....

Ali ja se bojim i za nas...cekaju nas dvije tekme nadigravanja, a Ozil, Giroud i Sanchez vrhunski funkcioniraju....

Usudite li se kolega @Mitch okladiti, u recimo ćevape i pivu, našu internu naravno, da će Barcelona imati je8eno velikih problema proći Arsenal?!?! 

Usudio bih se kazati da će možda biti i produžetaka i penala u drugoj utakmici!!!!

ATJ Lučko
10 godina
neaktivan
ATJLučko kaže...
Mitch kaže...

Ali ja se bojim i za nas...cekaju nas dvije tekme nadigravanja, a Ozil, Giroud i Sanchez vrhunski funkcioniraju....

Usudite li se kolega @Mitch okladiti, u recimo ćevape i pivu, našu internu naravno, da će Barcelona imati je8eno velikih problema proći Arsenal?!?! 

Usudio bih se kazati da će možda biti i produžetaka i penala u drugoj utakmici!!!!

kuzim ja da mi navijamo za dva razlicita kluba koji su najopasniji protivnici uopce i jasno mi je da cemo si bacati kontre kako je moj klub bolji od tvog i obrnuto, ali daj mi objasni iz kojeg crtica si izvukao svoj post? Sudeci po napisanome ti smatras da je Arsenal macji kasalj za Real, a Barca ce se muciti. I vas veliki nagelirani, zakaj se radje ne hvatas za glavu zkj on nemre nijednoj jacoj momcadi zabiti gol. Barcelona ce rastrancirati Arsenal. Evo mozes ss-at moj komentar pa se cujemo u trecem mjesecu

artuditu
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Barcelona ce dobit Arsenal bez vecih problema, Real bi od Arsenala s ovim strucnjakom na klupi ispao garant... 

Ako on ostane na klupi prvi jaci klub koji nam dode u LP i ispali smo, Romu bi jos i mogli proc.... 

Barcelona je daleko jaca trenutno od Reala i psihicki i fizicki, a za to je zasluzan iskljucivo Benitez... i Perez koji je jedinom pravom treneru dao otkaz... 

Nadamo se smjeni trenera u zimskom roku jel, inace i LP mozemo zaboraviti... 

Prvenstvo je izgubljeno osim ako opasno kiksaju i ATM i Barca jer trenutno niti jedan od ta 2 tima realno ne mozemo dobit nikako... :)

13 godina
protjeran
FC Barcelona

alen zabio lijep gol protiv betisa.

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Odigrao je najbolju tekmu u Sportingu od njegovog dolaska, veliki talent, jedva ga čekam vidjeti u Barcinom dresu.

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
16 godina
ATJLučko kaže...
Mitch kaže...

A kolega sto sam ja napisao ispod zelenog?

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://facebook.com/MandicPhoto
14 godina
Mitch kaže...
ATJLučko kaže...
Mitch kaže...

U svakom slučaju, vidio sam što si napisao! 

Ali, obzirom su prve utakmice polovicom a uzvratne krajem veljače 2016 godine, tko zna u kakvoj će formi biti koji klub, relativno nezavisno od Arsenala i Barcelone! 

Makar ja baš i ne fermam previše Arsenal u Premiership-u, konkretno ove sezone su ono "pravo dobri", priznao ti, netko peti deseti, ili ne!

ATJ Lučko
13 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...

Odigrao je najbolju tekmu u Sportingu od njegovog dolaska, veliki talent, jedva ga čekam vidjeti u Barcinom dresu.

Dečko za "male" utakmice, umalo prođe Sporting zbog njega, šteta što su psihički dosta slabi.

16 godina
ATJLučko kaže...
Mitch kaže...
ATJLučko kaže...
Mitch kaže...

U svakom slučaju, vidio sam što si napisao! 

Ali, obzirom su prve utakmice polovicom a uzvratne krajem veljače 2016 godine, tko zna u kakvoj će formi biti koji klub, relativno nezavisno od Arsenala i Barcelone! 

Makar ja baš i ne fermam previše Arsenal u Premiership-u, konkretno ove sezone su ono "pravo dobri", priznao ti, netko peti deseti, ili ne!

Nakon tekme s Bayernom opet su u banani...imaju 2 jako dobra igrača i ostatak kadar je prosječan u odnosu na bilo koji klub iz top 10 te lige....Leicester ih dere na svakoj poziciji...

Ako ce Arsenal igrat na posjed, izgubit ce jer je to pokusao i Real.

Ako ce igrat na kontre tu bi moglo biti svega na Camp Nou...ali ne sumnjam da ce u Londonu Barca to rijesiti.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://facebook.com/MandicPhoto
14 godina
kexzoR kaže...

bosanski dijamant ce potopiti klubic iz madrida,a mozda i miralem pjanic on im je vec presudio jednom :)

Ma da, ovi su sigurno u stanju potopiti nekoga

Sad tek vidim, za Speziu igralo 5 Hrvata a 3 na klupi još, prava mala kolonija.

Poruka je uređivana zadnji put sri 16.12.2015 17:54 (vrinho).
14 godina
vrinho kaže...
kexzoR kaže...

bosanski dijamant ce potopiti klubic iz madrida,a mozda i miralem pjanic on im je vec presudio jednom :)

Ma da, ovi su sigurno u stanju potopiti nekoga

Sad tek vidim, za Speziu igralo 5 Hrvata a 3 na klupi još, prava mala kolonija.

Jedan poraz je baš pokazatelj nečega... K tome još i kup.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
14 godina
FC Barcelona

Nije pokazatelj ali ovi ne znam kad su zadnji put nekoga dobili. I ti misliš da mogu takvi skinuti Real?

14 godina
vrinho kaže...

Nije pokazatelj ali ovi ne znam kad su zadnji put nekoga dobili. I ti misliš da mogu takvi skinuti Real?

Real trenutno može skinuti svatko sa solidnom obranom.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Da se nas 11 nabrijanih na forumu nade sa Piratom kao trenerom skinuli bi Real sa ovim strucnjakom na klupi, a kamoli ne Roma na Stadio Olimpico.... 

13 godina
neaktivan
fakEEE kaže...

Da se nas 11 nabrijanih na forumu nade sa Piratom kao trenerom skinuli bi Real sa ovim strucnjakom na klupi, a kamoli ne Roma na Stadio Olimpico.... 

Ti bi Pirata za trenera pored profi trenera Boxića?

Poruka je uređivana zadnji put sri 16.12.2015 20:27 (Hrvek1909).
14 godina
Hrvek1909 kaže...
fakEEE kaže...

Al pirat može svakome dati crveni karton. Kud ćeš boljeg trenera.

14 godina
neaktivan
Hexfire kaže...
Hrvek1909 kaže...
fakEEE kaže...

Al pirat može svakome dati crveni karton. Kud ćeš boljeg trenera.

Ne znam koliko je pametno uopce vodit Boxica na tu ekspediciju, on bi dobio alergiju vec kad bi sjeo na bus za Madrid.... 

14 godina
FC Barcelona

Boixus bi popušio crvenog i prije ulaska u autobus

11 godina
protjeran
FC Barcelona

Koliko vidim ni Messi nece igrati valjda se ozljedio...

This time next year we'll be millionaires
11 godina
protjeran
FC Barcelona

Brat Paola Dybal je rekao za talijanske medije :

"Iz izvora bliskih Juventusu sam saznao da se Paulo sviđa Barceloni!"

Pa mislim jesu oni debili...Juve ga je kupio za 35 miliona a dogodine ce traziti 60-70 i to nakon jedne sezone...Nema snisla nimalo

Mahrez inače veliki navijač Barce....

13 godina
neaktivan
Boixus Nois PS kaže...

Brat Paola Dybal je rekao za talijanske medije :

"Iz izvora bliskih Juventusu sam saznao da se Paulo sviđa Barceloni!"

Pa mislim jesu oni debili...Juve ga je kupio za 35 miliona a dogodine ce traziti 60-70 i to nakon jedne sezone...Nema snisla nimalo

Mahrez inače veliki navijač Barce....

Mahrez zvijer od igrača,volio bi ga vidjet u Barci,ali s druge strane volio bi da barem jos iducu sezonu ostane u Leicesteru ako izbore LP da ih vidimo i tamo,bas su mi dragi ove sezone...

Sto se tice utakmice danas glavna vijest je da Messi propusta tekmu zbog nekakvih bolova u trbuhu,dok bi se s druge strane Neymar trebao naci na klupi pa uci ako zatreba

Sastav: Bravo-Alba-Masche-Pique-Alves-Bus-Iniesta-Rakitić-Munir-Roberto-Suarez...

mislim da je samo trebao Stegena umjesto Brava jer neće sad branit do 2.mj. ali valjda ce mu dat sansu u finalu ako produ,sto me strah cim vidim Sandra i Munira

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.12.2015 12:30 (barcafan12).
11 godina
protjeran
FC Barcelona

Dosta loše,bez prave ideje...

11 godina
protjeran
FC Barcelona

A tko drugi nego najbolja 9-ka na svijetu...Luistoooooooo

13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ma samo da je tu Ney ili Messi Barca bi ovo rijesila u 15 minuta,za 3 klase su bolji samo kad imas jednog Munira kao da imas igraca manje,nadam se da ce Neymar barem 15tak minuta dobiti pa da samo stoji na lijevoj strani bit ce opasniji od ovog klauna...Raketi stvarno treba namjestati vise ovakvih prilika ima najbolji udarac izvan 16m treba to malo cesce forsirati,Luis klasicno kao prava spica osjeti priliku i posrema...i da zao mi onog decka sta je shebao nogu,iz bezopasne situacije,bez nekog duela i eto ti sra*a...

13 godina
protjeran
E ovako se pucaju penali,a ne ona neymarova izdrkavanja.
15 godina
FC Barcelona
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Suki još jednom potvrđuje tko je najbolja 9tka... A Raketa svakom tekmom sve bolji i bolji :)

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
16 godina
Suki samo potvrđuje da on nije došao nikoga mijenjati kad "dvojica" nisu u mogućnosti igrati...on apsolutno sam može odraditi sve ofenzivne zadaće...i trebao je biti barem 3. za Ballon'd'or
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Kod Rakitića mi samo fali da je malo slobodniji,nerijetko odigrava pasove prema iza,mislim da bi vise treba sudjelovati prema naprijed jer ima odlican pregled,pas,udarac sto smo i vidjeli,ali zato je defanzivno jako koristan...bas me zanima kako ce Lucho sloziti kada se Arda prikljuci,Busquets je nezamjenjiv,znaci ili Iniesta ili Rakitić,a obojica igraju odlicno pogotovo Iniesta koji se jako podigao i podsjeca na one stare dane,ne znam,bice gusto

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice