FC Barcelona
- poruka: 50.773
- |
- čitano: 5.510.450
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Kakva smeća odvratna. Sramota.
Sami smo si zabili 2 gola, nevjerojatno.
Kappa
Iniesta i Masche ?? To da sta su sad napravili :D
Iniesta i Masche ?? To da sta su sad napravili :D
Ne, nego sm mislio na suce.
Ja ne razumijem zasto ne mogu povuci kontru, 4 ostanu naprijed i bravo uhvati loptu te ju brze bolje preda za neku kontru a oni se idu dodavat. I osjeti se neki strah.
Previše lopti je na sredini izgubljeno, katastrofa.
Ko popišani su, nadat se da nas neće još više napunit..
Na kojim drogama je ovaj Enrique i gdje si to mogu kupiti ?
Šta to sad Raketa igra ? Nije mi jasno, maske prvo an stopera a iz prijašnjih tekmi se vidi da nije za stopera, pogotovo protiv Reala, isto tako i Mathieu, vrati ga na stopera i Albu čovječe.
Na kraju ispada da Barca može biti sretna sa 3:1, dvije jače utakmice ove sezone primili 6 golova... nije dobro... Mathiueu ne može igrat beka, Pique ne može igrat ništa...
Koliko god su nas suci zakinuli, mi smo duplo više krivi.. Sad nam u zadnjih 10 min treba sreća, Messi i Neymar
Koliko god su nas suci zakinuli, mi smo duplo više krivi..
Apsolutno da, ovoliko grešaka već dugo nisu napravili, sve ih je to koštalo sada to, nažalost.
Raketa je zasad od kad je usao najbolji na terenu od Barceloninih igraca..ostali bez idejni, nikakav prodor
Očaj od utakmice. Jadna lopta koliko ju siluju. Nema nikakve ideje. Ne mogu se izvlačiti na suce kad je igra očajna. Real apsolutno zaslužio pobjedu jer je bio konkretniji, jednostavno bolji. Ne znam zašto Rakitića nije stavio od prve minute. Messi neprepoznatljiv, igra kao da mu se ne da.
Kakva letargija...
Ovo je frustrirajuce za gledat kako su spori, bezidejni... losi.
Suarez mora startati od prve, kakav će to biti napadački trio, ajmeee.
Ako me netko doživi u negativnom kontekstu, to je samo njegova projekcija u njegovoj glavi, ovaj post pišem sa malo glorificiranja i jako puno žalosti, jer sam bio vrhunski oduševljen Luis Suarez-om kada ke igrao za FC Liverpool football club.
Velika većina vas je opravdano željno očekivala Luisa u postavi u današnjem El Classicu, ali nitko od vas ovdje prisutnih na ovom forumu nije makar malo realno razmislio o jednom bitnom velikom detalju, da taj čovjek nije odigrao sekunde u ozbiljnijoj utakmici ove sezone. Koliko ste danas realno očekivali, vrlo ste nerealno razočarani, ali ne sumnjam da će Luis biti puno bolji u drugom El Classicu, pa i tada, neka ppobjedi bolji, LP ekipa!
Koliko god su nas suci zakinuli, mi smo duplo više krivi.. Sad nam u zadnjih 10 min treba sreća, Messi i Neymar
Jedina greška suca je ta što nije dao Modriću žuti karton sve ostalo mi se činilo ok.
Ako me netko doživi u negativnom kontekstu, to je samo njegova projekcija u njegovoj glavi, ovaj post pišem sa malo glorificiranja i jako puno žalosti, jer sam bio vrhunski oduševljen Luis Suarez-om kada ke igrao za FC Liverpool football club.
Velika većina vas je opravdano željno očekivala Luisa u postavi u današnjem El Classicu, ali nitko od vas ovdje prisutnih na ovom forumu nije makar malo realno razmislio o jednom bitnom velikom detalju, da taj čovjek nije odigrao sekunde u ozbiljnijoj utakmici ove sezone. Koliko ste danas realno očekivali, vrlo ste nerealno razočarani, ali ne sumnjam da će Luis biti puno bolji u drugom El Classicu, pa i tada, neka ppobjedi bolji, LP ekipa!
Asistencija Suareza i čista lopta Messiju koji je fulao ajmo reći šah amt situaciju? Kakve ti droge dečko uzimaš, odšetaj iz teme.
Jadno,ova momcad ocito jos nije spremna za velike podvige,mozemo se mi divit 8 utakmica bez primljenog golam,sve je to lijepo bilo,ali 2 jaka protivnika ove sezone=6 golova i 2 poraza,Enrique je po meni isto dosta kriv,promasio sa sastavom,obrana kriminalna,greske nas kostale...cestitke Realu,razbili nas kontrama...
1. poluvrijeme je bilo solidno i bilo bi jos bolje da je Rakitic bio na Xavijevom mjestu.
E sad, Pique == Sigali, bilo bi bolje da sam otiđe nego da se proda.
Suarez je bio solidan za debi, iako nisam siguran da je bilo razloga da ga se izvadi, a moguca je i fizicka sprema.
Ono sto sam primjetio jest, da je u punom sprintu trcao 32.48 km/h i time postao najbrzi igrac Barce
Asistencija Suareza
i
čista lopta Messiju koji je fulao ajmo reći šah amt situaciju?
Kakve ti droge dečko uzimaš, odšetaj iz teme.
Ad1; ti se hvataš za jedan detalj kojih na utakmici ima barem dvadeset puta, a kako nije imao drugu, pa što onda, jedna kao niti jedna,
Ad2;što ti govori činjenica koju si sam napisao; "Messi koji je FULAO", i tko garantira da bi to riješilo utakmicu do samog kraja,
Ad3; moje su droge pobjede Real Madrida, i patnje mladog Vertera, odnosno kao ti, balavac nekulturni, tako se doma razgovaraj!
Ruku na srce Real je bio bolji. Odigrali smo katastrofa utakmicu. Sudac je imao par sitnih greskica ali mislim da je ok sudio. Mathieu u napad - LOL. Mascherano kao stoper - LOL.
Sto je duze Matieuduaoioada drzao u igri, mene je proporcionalno tomu sve vise glava bolila.
Ni prva ni zadnja izgubljena,idemo dalje,još smo prvi..