Pa dzabe nama i da je odbrana visoka 2m,kad ne znaju da se brane...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

Pique
Veci od svog protivnika 30cm i bezveze ga gurne i napravi penal
Majki ovaj Montoya mise cini kao da namjerno lose igra
Ovaj Pique je katastrofa,ni sjena igraca od prije 3-4 godine,da se mene pita davno bi on bio prodan...a ovo mi se cini dosta lose,20 minuta se posteno nismo priblizili golu,a kamoli uputili udarac
A li-la jel bio penal, pao je, bilo je "držanja"
Nema veze, i da izgube samo da pokažu igru
Očekujem Raketu i Halilovića :D
Dajte ljudi pa ovo su pripreme, smirite strasti.
Važno da Pique puni Shakiru, a nogomet tko qebe.
Neznam zašto forsira Montoyu an beku, katastrofalan je, rađe da Patrick igra.
Dajte ljudi pa ovo su pripreme, smirite strasti.
Bez obzira,bas na ovakvim utakmica je vrijeme da se pokaze vizija trenera,sto on zeli,igra nekakva,da se ovi mladici dokazu...do sad u ovih pola sata nista od toga nismo vidjeli i to nije dobro,rezultat je najmanje bitan
Jel se to Deuolofeu zagrijava ili sam ja zahebo se za igrača?
Hoće oni to na 3 obrambena prebacit u drugom pol? Pošto se on zagrijava, umjesto Montoye kad bi išao, ak bi Montoya ostao, drugi sistem igre u drugom pol?
EDIT:
A Adama će bit zvjer od igrača, ultra brz je za njih sve
Sad da je Raketa ili Messi, ovo je pozicija ko Bog za njih
Bože, Adama se poigrava s dečkićima, samo da prođe jedna fino.
Ajoj Montoya, ovo nije izgledalo ni malo blago i evo pokazuju da ide zamjena
Pa kad kao sivonje ulaze, isto kao i prošle god kad su igrali protiv krakova u Poljskoj, svi luđaci ebeni.
Mali klubovi, igrači se žele dokazat.. Evo Patrija :)
Mali klubovi, igrači se žele dokazat.. Evo Patrija :)
Od prve je trebao početi al ajd.
Ovaj Adama je iznad prosjeka cijelog našeg napada, mislim da ćemo njega uskoro u prvom sastavu gledat
Sad kad Deulofeu uđe, odma će dar amr napraviti.
Rafinhu vratiti u sredinu, van Roberto i Pedro.
po meni je jedino Adama nešto pokazao... ovo što sad igraju izgleda i dalje bezidejno, ne toliko kao kod Tate, jer ipak nema visokih lopti napamet.
pa ovaj Sergi Roberto najgori igrac...jel tko vidio ga an terenu?Kad mi neko kaze da on ima buducnost da ga netreba prodavati dode mi da si iskopamoci...
Adama Traore igra odlicno iako uvijek je okruzen sa 2-3 igraca...Tako se igra hrabro,a ne kao Sergi Roberto...
Mathieu najbolji obrambeni nas na utakmici.
Busqets zadrzava balun puno ostali niesta posebno...
Vadi ovog Sergi Roberta da ga negledam...
Znam da je tek predsezona,prijateljska i to sve,ali meni se ovo ne svida,ja ne vidim nikakvu promjenu u igri,i dalje je to pokusavanje da se ude s loptom u gol,niti jedan posteni udarac izvan 16 izuzev onog Albe iz uigrane akcije,sve je to sporo,vec videno...Piquea mi se neda komentirat,vec pricamo o njemu 2 sezone,sve je receno,to je igrac koji je trebao jos davno bit prodan i gotovo,sa Bartrom i Mathieom imamo solidan stoperski par...Adama je super,ima talenta decko...nadam se da ce to puno bolje izgledat uz promjene u 2.pol...Roberto van Raketa unutra,Pedro-Deulofeu,Pique-Bartra....kasnije i Alena malo ubaciti...
Znam da je tek predsezona,prijateljska i to sve,ali meni se ovo ne svida,ja ne vidim nikakvu promjenu u igri,i dalje je to pokusavanje da se ude s loptom u gol,niti jedan posteni udarac izvan 16 izuzev onog Albe iz uigrane akcije,sve je to sporo,vec videno...Piquea mi se neda komentirat,vec pricamo o njemu 2 sezone,sve je receno,to je igrac koji je trebao jos davno bit prodan i gotovo,sa Bartrom i Mathieom imamo solidan stoperski par...Adama je super,ima talenta decko...nadam se da ce to puno bolje izgledat uz promjene u 2.pol...Roberto van Raketa unutra,Pedro-Deulofeu,Pique-Bartra....kasnije i Alena malo ubaciti...
citas mi misli...Pique je sramotan...Nije problem napraviti gresku nego kad ga vidim onako bezzivotnogi sporog...
Jérémy Mathieu u prvom poluvremenu: 6 osvojenih lopti, niti jedna izgubljena lopta i 40 dodavanja (38 uspješnih).
Covjek igra na staroj slavi,nekad je sa Puyolom cinio obrambeni zid koji je bilo gotovo nemoguce probiti,a danas se ne moze pogurati i nadskociti igraca od 170 cm...meni je to zalosno,ako je Lucho najavio taj neki autoritet ocekujem da ga ubrzo posalje na klupu da razmisli hoce li raditi da popravi svoju igru,ili ce igrati poker i bambusati Shakiru...takoder mi ni ovaj S.Roberto nije za Barce,ne vidim ni cak neki potencijal kod njega,decko igra na principu primi loptu-dodaj najblizem igracu,nikakva vizija,pas,udarac...
Covjek igra na staroj slavi,nekad je sa Puyolom cinio obrambeni zid koji je bilo gotovo nemoguce probiti,a danas se ne moze pogurati i nadskociti igraca od 170 cm...meni je to zalosno,ako je Lucho najavio taj neki autoritet ocekujem da ga ubrzo posalje na klupu da razmisli hoce li raditi da popravi svoju igru,ili ce igrati poker i bambusati Shakiru...takoder mi ni ovaj S.Roberto nije za Barce,ne vidim ni cak neki potencijal kod njega,decko igra na principu primi loptu-dodaj najblizem igracu,nikakva vizija,pas,udarac...
konacno da se i ja sa nekim slazem...Sergi Roberto nista u 2.sezone nije pokazao...
Bartra usao umjesto Piquea
Xavi umjesto Inieste
Samper umjesto Busqetsa
Rakitic umjesto S.Roberta
Munir umjesto Adame
Halilovic umjesto Rfainhe
Deulofeu umjesto Pedra
Ide Raketa i Halilović ajmo :))

Fini pressing igraju.
Pa koji im je qurac, pa nevjerujem, već su shebali Montoyu.
Kakve lopte daje Xavi, nemožeš bolje poželjeti.
Fini pressing igraju.
Pa koji im je qurac, pa nevjerujem, već su shebali Montoyu.
Kakve lopte daje Xavi, nemožeš bolje poželjeti.
Barcelona ili Nica?
Ne vidim da naši toliko dobro igraju pressing.
Igrali su na početku al su se izgubili koliko vidim.
Govna Francuska...