FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.802
|
čitano: 6.684.840
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Di mogu nabavit dres (naravno da salju kod nas)?

15 godina
Re: FC Barcelona
Logigamer kaže...

http://dresdirekt.com/

uzeo sam crni dres tu i sve je prošlo u redu, dres je original i ima sve natpise i napravljen je od dri-fit materijala. Preporuka za stranicu, mogu ti poslati i nekoliko slika da vidiš.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
14 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
Logigamer kaže...

uzeo sam crni dres tu i sve je prošlo u redu, dres je original i ima sve natpise i napravljen je od dri-fit materijala. Preporuka za stranicu, mogu ti poslati i nekoliko slika da vidiš.

ako imas volje posali slike

15 godina
Logigamer kaže...

pošaljem ti večeras kad dođem sa faksa.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
16 godina
FC Barcelona

Eto i juve se ubacio u utrku za RvP, sad se vi njima umješajte u utrku za Cavania{#}

14 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

Eto i juve se ubacio u utrku za RvP, sad se vi njima umješajte u utrku za Cavania{#}

juve nema sanse pored citya,barce i reala

17 godina
antimadridista kaže...
Logigamer kaže...

Zašto su im cijene za sve jednake? Čovjek bi očekivao da će stariji dresovi biti jeftiniji {#}

Come to the dark side, we have cookies.
16 godina
Još nisu došli novi.
AC Milan - IL CLUB PIU' TITOLATO AL MONDO
16 godina
FC Barcelona

ovako kad pogleam ovi od Manchestera mi izgleda odlično..

FJAKA =psihofizicko stanje prilikom teznje ni za cime. Ucestala je greska zamijeniti fjaku s lijenoscu. Za razliku od ove potonje, fjaka je uzviseno stanje uma i tijela kojem tezi cijelo covjecanstvo
13 godina
antimadridista kaže...
Logigamer kaže...

pošaljem ti večeras kad dođem sa faksa.

Može i meni slike, da usporedim sa svojim, i da vidim kakav je nabavljač

14 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
Logigamer kaže...

Jel se za 350HRK dobije i gornji i donji dio ?

Ako da, cijena je sasvim u redu !

WHY SO SERIOUS ??
16 godina
Da,dobije se.
14 godina
neaktivan
emerik kaže...
Da,dobije se.

Odlicno !

Neznam, mene nekako od Man. City-a takoder privlaci :)

Sta vi ostali kazete ?

WHY SO SERIOUS ??
16 godina
FC Barcelona

Za 350 KN (gornji i donji) da je original? Hm, nekako mi to ne drži vodu, pogledajte na službenim stranicama Barce cijene

16 godina
nani kaže...

Za 350 KN (gornji i donji) da je original? Hm, nekako mi to ne drži vodu, pogledajte na službenim stranicama Barce cijene

bar znam prije kad sam ja gleda da bi čak gornji dio doša i do 550kn..

al valjda je sve u redu

FJAKA =psihofizicko stanje prilikom teznje ni za cime. Ucestala je greska zamijeniti fjaku s lijenoscu. Za razliku od ove potonje, fjaka je uzviseno stanje uma i tijela kojem tezi cijelo covjecanstvo
15 godina
neaktivan
fakEEE kaže...
antimadridista kaže...
Logigamer kaže...

Jel se za 350HRK dobije i gornji i donji dio ?

Ako da, cijena je sasvim u redu !

Ja sam si kupil u nikeovom dučanu na trgu :D Gornji i doljni dio i otišo sam kod frajera da mi stavi ime.Sva sreća frend je imao font za dres :D

Freedom? THO THOSE WHO DONT HAVE IT,IT'S MORE VALUABLE THAN GOLD !!
13 godina
neaktivan
Makić kaže...
nani kaže...

bar znam prije kad sam ja gleda da bi čak gornji dio doša i do 550kn..

al valjda je sve u redu

Ja sam kupio samo gornji dio dresa (domaći) 2010./2011. za 75€ u dućanu na Nou Campu. Sumnjam da se može kupiti original za 350kn i to oba dijela ako je u official shopu 75€ (tih 550kn).

16 godina
Nemojte uzimati od Man Cityja.Loš je Umbrov dres,kupio frend.
15 godina
FC Barcelona

Svi koji mislite kupovati sa te stranice, ja vam dajem preporuku (bar što se tiče Barcinog dresa). Dres je original, znam jer mi frend ima dres kupljen na Nou Campu a ja sa ove stranice i kad sam dobio svoj dres sa ove stranice uspoređivali smo dresove i nema nikakve razlike. Ima sve natpise, sa dresom dobijete i onaj tiket od Nikea i Barce da je official product. Original Barcin dres će te najlakše prepoznati po tome što sa unutarnje strane na grbu ima natpis "Tots units fem forca", dok ga kopije nemaju. Pošaljem i slike dresa svima večeras, samo se javite tko želi.

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ma postaj ih ovdje. {#}

Mes que un Club! FCBarcelona!
15 godina
FC Barcelona

Može, postam večeras kad se vratim sa faksa.

15 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

Svi koji mislite kupovati sa te stranice, ja vam dajem preporuku (bar što se tiče Barcinog dresa). Dres je original, znam jer mi frend ima dres kupljen na Nou Campu a ja sa ove stranice i kad sam dobio svoj dres sa ove stranice uspoređivali smo dresove i nema nikakve razlike. Ima sve natpise, sa dresom dobijete i onaj tiket od Nikea i Barce da je official product. Original Barcin dres će te najlakše prepoznati po tome što sa unutarnje strane na grbu ima natpis "Tots units fem forca", dok ga kopije nemaju. Pošaljem i slike dresa svima večeras, samo se javite tko želi.

Piše,piše.Ipak je kupljen u najku :D

Freedom? THO THOSE WHO DONT HAVE IT,IT'S MORE VALUABLE THAN GOLD !!
16 godina
FC Barcelona

nezz jeste vidili, al na treningu je Dani slomia ključnu kost, još jedan igrač out za kup kraljA!!!

17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Kada Mišo Kovač kaže da je Messi najbolji, onda je to jednostavno kraj priče! {#}

http://euro2012.net.hr/zanimljivosti/ekskluzivno-za-sportski-misu-kovaca-za-izbornika

17 godina
neaktivan
Makić kaže...

nezz jeste vidili, al na treningu je Dani slomia ključnu kost, još jedan igrač out za kup kraljA!!!

previše loših vijesti, prvo Puyol, sad Alves... valjda će sljedeće sezone bit manje ozljeđenih.

15 godina
FC Barcelona

evo slika:

edit: neke su slike ispale lošije i blijeđe zbog "kvalitete" foto-aparata.

Poruka je uređivana zadnji put sri 16.5.2012 21:18 (antimadridista).
17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Gledao sam danas utakmicu Barcelone B protiv Valladolida koji se bori za ulazak u prvu ligu. Utakmica je završila porazom Barce 1:2, šteta primili smo 2 gola u zadnjih 10 min, oba zbog glupih greškaka obrane. Uglavnom Gerrard Deulofeu danas nije zabio gol, ali je pokazao da će jednoga dana biti veliko pojačane za Barcu, tko zna možda mu Vilanova bude dao da odigra par utakmica za prvu momčad u sljedećoj sezoni.

15 godina
FC Barcelona
ja sam isto pogledao B momčad u 10-ak utakmica ove sezone i stvarno ima tu budućnosti za nekoliko igrača, prije svih Deulofeu, Rafinha i Jonathan Dos Santos. Naravno ne računam Muniesu i Bartru koji će već od sljedeće sezone igrati za prvu ekipu. Dobar je i Dongou koji je nedavno debitirao za B momčad sa samo 16 godina, a zabio je već nekoliko golova.
Poruka je uređivana zadnji put čet 17.5.2012 0:16 (antimadridista).
17 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
ja sam isto pogledao B momčad u 10-ak utakmica ove sezone i stvarno ima tu budućnosti za nekoliko igrača, prije svih Deloufeu, Rafinha i Jonathan Dos Santos. Naravno ne računam Muniesu i Bartru koji će već od sljedeće sezone igrati za prvu ekipu. Dobar je i Dongou koji je nedavno debitirao za B momčad sa samo 16 godina, a zabio je već nekoliko golova.

On je nešto mlađi, ali pogledao sam par videa na youtubeu, i garantiram da će on biti novi Eto. {#}

također i Sergi Roberto nije loš.

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.5.2012 0:17 (Balvan8).
15 godina
FC Barcelona

obrati pažnju na Alexa Grimalda, još nije ni u B ekipi, nastupa za Barcu Juvenil:

ako se nastavi razvijati u ovom smjeru, sigurno postaje jedan od najboljih bekova na svijetu.

Dobar mi je top rated komentar: "We must protect him from Wenger" :D
Poruka je uređivana zadnji put čet 17.5.2012 0:35 (antimadridista).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice