Di mogu nabavit dres (naravno da salju kod nas)?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
uzeo sam crni dres tu i sve je prošlo u redu, dres je original i ima sve natpise i napravljen je od dri-fit materijala. Preporuka za stranicu, mogu ti poslati i nekoliko slika da vidiš.
uzeo sam crni dres tu i sve je prošlo u redu, dres je original i ima sve natpise i napravljen je od dri-fit materijala. Preporuka za stranicu, mogu ti poslati i nekoliko slika da vidiš.
ako imas volje posali slike
pošaljem ti večeras kad dođem sa faksa.
Eto i juve se ubacio u utrku za RvP, sad se vi njima umješajte u utrku za Cavania
Eto i juve se ubacio u utrku za RvP, sad se vi njima umješajte u utrku za Cavania
juve nema sanse pored citya,barce i reala
Zašto su im cijene za sve jednake? Čovjek bi očekivao da će stariji dresovi biti jeftiniji

ovako kad pogleam ovi od Manchestera mi izgleda odlično..
pošaljem ti večeras kad dođem sa faksa.
Može i meni slike, da usporedim sa svojim, i da vidim kakav je nabavljač
Jel se za 350HRK dobije i gornji i donji dio ?
Ako da, cijena je sasvim u redu !

Odlicno !
Neznam, mene nekako od Man. City-a takoder privlaci :)
Sta vi ostali kazete ?
Za 350 KN (gornji i donji) da je original? Hm, nekako mi to ne drži vodu, pogledajte na službenim stranicama Barce cijene
Za 350 KN (gornji i donji) da je original? Hm, nekako mi to ne drži vodu, pogledajte na službenim stranicama Barce cijene
bar znam prije kad sam ja gleda da bi čak gornji dio doša i do 550kn..
al valjda je sve u redu
Jel se za 350HRK dobije i gornji i donji dio ?
Ako da, cijena je sasvim u redu !
Ja sam si kupil u nikeovom dučanu na trgu :D Gornji i doljni dio i otišo sam kod frajera da mi stavi ime.Sva sreća frend je imao font za dres :D
bar znam prije kad sam ja gleda da bi čak gornji dio doša i do 550kn..
al valjda je sve u redu
Ja sam kupio samo gornji dio dresa (domaći) 2010./2011. za 75€ u dućanu na Nou Campu. Sumnjam da se može kupiti original za 350kn i to oba dijela ako je u official shopu 75€ (tih 550kn).

Svi koji mislite kupovati sa te stranice, ja vam dajem preporuku (bar što se tiče Barcinog dresa). Dres je original, znam jer mi frend ima dres kupljen na Nou Campu a ja sa ove stranice i kad sam dobio svoj dres sa ove stranice uspoređivali smo dresove i nema nikakve razlike. Ima sve natpise, sa dresom dobijete i onaj tiket od Nikea i Barce da je official product. Original Barcin dres će te najlakše prepoznati po tome što sa unutarnje strane na grbu ima natpis "Tots units fem forca", dok ga kopije nemaju. Pošaljem i slike dresa svima večeras, samo se javite tko želi.
Ma postaj ih ovdje.
Može, postam večeras kad se vratim sa faksa.
Svi koji mislite kupovati sa te stranice, ja vam dajem preporuku (bar što se tiče Barcinog dresa). Dres je original, znam jer mi frend ima dres kupljen na Nou Campu a ja sa ove stranice i kad sam dobio svoj dres sa ove stranice uspoređivali smo dresove i nema nikakve razlike. Ima sve natpise, sa dresom dobijete i onaj tiket od Nikea i Barce da je official product. Original Barcin dres će te najlakše prepoznati po tome što sa unutarnje strane na grbu ima natpis "Tots units fem forca", dok ga kopije nemaju. Pošaljem i slike dresa svima večeras, samo se javite tko želi.
Piše,piše.Ipak je kupljen u najku :D
nezz jeste vidili, al na treningu je Dani slomia ključnu kost, još jedan igrač out za kup kraljA!!!
Kada Mišo Kovač kaže da je Messi najbolji, onda je to jednostavno kraj priče!
http://euro2012.net.hr/zanimljivosti/ekskluzivno-za-sportski-misu-kovaca-za-izbornika
nezz jeste vidili, al na treningu je Dani slomia ključnu kost, još jedan igrač out za kup kraljA!!!
previše loših vijesti, prvo Puyol, sad Alves... valjda će sljedeće sezone bit manje ozljeđenih.
Gledao sam danas utakmicu Barcelone B protiv Valladolida koji se bori za ulazak u prvu ligu. Utakmica je završila porazom Barce 1:2, šteta primili smo 2 gola u zadnjih 10 min, oba zbog glupih greškaka obrane. Uglavnom Gerrard Deulofeu danas nije zabio gol, ali je pokazao da će jednoga dana biti veliko pojačane za Barcu, tko zna možda mu Vilanova bude dao da odigra par utakmica za prvu momčad u sljedećoj sezoni.

On je nešto mlađi, ali pogledao sam par videa na youtubeu, i garantiram da će on biti novi Eto.
također i Sergi Roberto nije loš.
obrati pažnju na Alexa Grimalda, još nije ni u B ekipi, nastupa za Barcu Juvenil:
ako se nastavi razvijati u ovom smjeru, sigurno postaje jedan od najboljih bekova na svijetu.Dobar mi je top rated komentar: "We must protect him from Wenger" :D