@kora
Kakav si ti lik, ti i Zuja bi taman mogli biti cimeri u ustanovi.
Zuja bar voli svoj klub, ovaj je samo debil. Baš se pitam za koga navija.
@kora
Kakav si ti lik, ti i Zuja bi taman mogli biti cimeri u ustanovi.
Zuja bar voli svoj klub, ovaj je samo debil. Baš se pitam za koga navija.
Messijev takozvani pad forme se osjeti samo zato što nitko drugi ne zabija. Fabregas, Sanchez, Iniesta itd. svi oni bi trebali pokoji puta zabit. Nemože Messi sve sam, pogotovo kada im dijeli lopte.
Moram priznati da mi je zadnjih par utakmica bilo teško gledati Barcelonu. Puno prilika od kojih ništa ne uđe i onda bezidejno šetanje oko protivničkog šesnaesterca. Na to se bila svela Barcina igra.
Moj kandidat za novog trenera Barce
HAhahahahahahahaha dobar nemam rjeci hahahahahaah
da je fora malo smješnija bila bi glupa
E to i ja kažem, mladi igrači se forsaju na manje bitnim utakmicama.
Kad bi njima Limeni roknio NAPADAJ! ili OPAAAAAA! odjekivao bi cijeli Nou Camp hahhaha
Kora tvoj zivot bi se mogao opisa u 1 rečenici...... Živiš da BArca propadne i minjas klubove ko čarape...ali ne brini barca ne ide nikamo...
Kad bi njima Limeni roknio NAPADAJ! ili OPAAAAAA! odjekivao bi cijeli Nou Camp hahhaha
Kora tvoj zivot bi se mogao opisa u 1 rečenici...... Živiš da BArca propadne i minjas klubove ko čarape...ali ne brini barca ne ide nikamo...
Znamo to:))
Minjam klubove? Realovac sam od Šukermana u Realu
Ajde onda odlepršaj iz ove teme. Zagađuješ temu svojim nebulozama..
Ja uživam kad vidim koliko se neka dječica provesele kad Barca ispadne,drago mi je da imate takve osjećaje prema Barci tako da smo i mi navijači Barce uvijek sretni. Ako Barca pobijedi,mi smo sretni,a ako izgubi,onda mi je isto tako drago da se puno ljudi na svijetu razveseli. Pa ajde,neka se ljudi vesele,ionako se u današnjim vremenima čovjek rijetko nasmije i razveseli. Sad otvorim Facebook i zadnjih jedno 50 statusa je bilo u smislu " toooooo,napokon su ispali,nikad nisam bio sretniji! " i slično.
a koliko si imao tada, 2 mjeseca?
Ajde onda odlepršaj iz ove teme. Zagađuješ temu svojim nebulozama..
Misliš činjenicama argumentiram istinu? Ako ti to tako nazivaš onda je to točan odgovor :))))))
Sad tek vidim koliko godina imaš. Skužio bi te da si neki klinac. Al ovak... IQ 60. Kladim se da si besposleni ćelavi BBB-ovac koji sa 26 godina živi starcima na grbači.
I da, cestitke Celsiju na prolasku, mada je glupost sto ovo pisem. :-D Tri udarca u okvir i ides dalje. A sad se idem smijat ovim imbecilima koji pisu gluposti.
1.) vidi se da je i Messi u padu forme,on onakve prilke realizira inače zatvorenih očiju,a i dvije prethodne utakmice niej bio na svojoj uobičajenoj razini. Dogodilo se u najgore vrijeme,ali zamjeriti mu ne treba nitko,treba pogledati kad je taj čovjek zadnji put iamo veći odmor,ovo ljeto je bio na Copa Americi,prošlu sezonu je igrao bez pauze i zastoja,isto tako i ove godine.
Sad će imati puno odmora, nažalost
Treba ga pustiti da igra par utakmica da prestigne Mullera da zabije 68 u sezoni.
Čeka nas još jedan "el clasico" u 8. mjesecu. (Ako dobijemo Baske)
Neka se odmara legenda, iduća sezona je naša, svake druge ja naša LP (2009,2011,2013)
Ja uživam kad vidim koliko se neka dječica provesele kad Barca ispadne,drago mi je da imate takve osjećaje prema Barci tako da smo i mi navijači Barce uvijek sretni. Ako Barca pobijedi,mi smo sretni,a ako izgubi,onda mi je isto tako drago da se puno ljudi na svijetu razveseli. Pa ajde,neka se ljudi vesele,ionako se u današnjim vremenima čovjek rijetko nasmije i razveseli. Sad otvorim Facebook i zadnjih jedno 50 statusa je bilo u smislu " toooooo,napokon su ispali,nikad nisam bio sretniji! " i slično.
Gubitnici uvjek imaju pravo na ljutnju pa tako i ti:)
A glumit da ti je drago a u zelucu ti krci od muke nije bas pametno
Pih ja sam bio pravo tuzan 09 kad je barca izbacila plavce tako da pretpostavljam da si u banani sad ako si istinski navijac mora ti biti krivo opet su ih nadigrali opet stvorili dosta prilika i PENAL ali nije islo ove noci
Ma kako god završila sezona nemože se reći da je bila neuspješna. Osvojili su 3 trofeja,svjetski su prvaci. Da nam je prije jedno 10 godina netko ponudio ovakvu sezonu,vidio bi kako bi je prihvatili.
Gubitnici uvjek imaju pravo na ljutnju pa tako i ti:)
A glumit da ti je drago a u zelucu ti krci od muke nije bas pametno
Pih ja sam bio pravo tuzan 09 kad je barca izbacila plavce tako da pretpostavljam da si u banani sad ako si istinski navijac mora ti biti krivo opet su ih nadigrali opet stvorili dosta prilika i PENAL ali nije islo ove noci
lol pa naravno da mi je krivo što su ispali,ali kažem da mi je drago zbog te djece kojoj je samo Barca u glavi i jedva čekaju da izgubi da bi se proveselili,drago mi je zbog njih. Trebaš naučiti čitati s razumijevanjem.
o ovakvim likovima i postovima kao što je ovaj iznad ti govorim.
Neću nikoga prozivati, vaše koplje u kopitima zla, neusporedivi borac za pravdu i Unicef, prezire Hitlera, šteta što ga nema....
Meni se cini da se Realovi navijaci ovoliko vesele jer znaju da je Barca prosla da ne bi imali sanse osvojit ligu prvaka