FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.811
|
čitano: 6.694.260
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: FC Barcelona
EraserHead kaže...

@kora

Kakav si ti lik, ti i Zuja bi taman mogli biti cimeri u ustanovi.

Zuja bar voli svoj klub, ovaj je samo debil. Baš se pitam za koga navija.

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Messijev takozvani pad forme se osjeti samo zato što nitko drugi ne zabija. Fabregas, Sanchez, Iniesta itd. svi oni bi trebali pokoji puta zabit. Nemože Messi sve sam, pogotovo kada im dijeli lopte.

15 godina
protjeran
FC Barcelona

Moj kandidat za novog trenera Barce

Dinamo živi vječno
16 godina
FC Barcelona

Moram priznati da mi je zadnjih par utakmica bilo teško gledati Barcelonu. Puno prilika od kojih ništa ne uđe i onda bezidejno šetanje oko protivničkog šesnaesterca. Na to se bila svela Barcina igra.

Roses Are Red, Violets Are Blue, I've Got Alzheimers, Cheese On Toast
15 godina
neaktivan
Kora kaže...

HAhahahahahahahaha dobar nemam rjeci hahahahahaah

When you are halfway up,you are always halfway down
15 godina
FC Barcelona
Ovo forsiranje mladih igrača u ovako važnim utakmicama te sam mladiće može uništiti. Tello je prije samo nekoliko mjeseci bio u B momčadi da bi danas igrao El Clasico i polufinale LP. Ne ide to baš tako,treba se razvijati postepeno. Najbolji primjer toga je Bojan Krkić,bio je najveći talent Španjolskog nogometa i onda su ga praktički prislili u prvu ekipu,a nije prošao gotovo ništa sa Barcom B i znamo svi kako je završilo.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
16 godina
neaktivan
Kora kaže...

da je fora malo smješnija bila bi glupa

Nisam se popeo na vrh hranidbenog lanca da bi bio vegetarijanac
16 godina
neaktivan
FC Barcelona

E to i ja kažem, mladi igrači se forsaju na manje bitnim utakmicama.

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.4.2012 23:31 (Praetorian1).
15 godina
protjeran
carcharodon kaže...
Kora kaže...

Kad bi njima Limeni roknio NAPADAJ! ili OPAAAAAA! odjekivao bi cijeli Nou Camp hahhaha

Dinamo živi vječno
15 godina
neaktivan
Kora kaže...

Kora tvoj zivot bi se mogao opisa u 1 rečenici...... Živiš da BArca propadne i minjas klubove ko čarape...ali ne brini barca ne ide nikamo...

Mes que un club!
15 godina
neaktivan
Kora kaže...
carcharodon kaže...
Kora kaže...

Kad bi njima Limeni roknio NAPADAJ! ili OPAAAAAA! odjekivao bi cijeli Nou Camp hahhaha

{#}

16 godina
neaktivan
FC Barcelona

.

. .
Nisam se popeo na vrh hranidbenog lanca da bi bio vegetarijanac
15 godina
neaktivan
ExE123 kaže...
Kora kaže...

Kora tvoj zivot bi se mogao opisa u 1 rečenici...... Živiš da BArca propadne i minjas klubove ko čarape...ali ne brini barca ne ide nikamo...

Znamo to:))

15 godina
protjeran
ExE123 kaže...
Kora kaže...

Minjam klubove? Realovac sam od Šukermana u Realu

Dinamo živi vječno
14 godina
neaktivan
Kora kaže...
ExE123 kaže...
Kora kaže...

Ajde onda odlepršaj iz ove teme. Zagađuješ temu svojim nebulozama..

15 godina
FC Barcelona

Ja uživam kad vidim koliko se neka dječica provesele kad Barca ispadne,drago mi je da imate takve osjećaje prema Barci tako da smo i mi navijači Barce uvijek sretni. Ako Barca pobijedi,mi smo sretni,a ako izgubi,onda mi je isto tako drago da se puno ljudi na svijetu razveseli. Pa ajde,neka se ljudi vesele,ionako se u današnjim vremenima čovjek rijetko nasmije i razveseli. Sad otvorim Facebook i zadnjih jedno 50 statusa je bilo u smislu " toooooo,napokon su ispali,nikad nisam bio sretniji! " i slično.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put uto 24.4.2012 23:38 (antimadridista).
15 godina
neaktivan
Kora kaže...
ExE123 kaže...
Kora kaže...

a koliko si imao tada, 2 mjeseca?

Someday we'll find it...the website connection...
15 godina
protjeran
Đapa club kaže...
Kora kaže...
ExE123 kaže...
Kora kaže...

Ajde onda odlepršaj iz ove teme. Zagađuješ temu svojim nebulozama..

Misliš činjenicama argumentiram istinu? Ako ti to tako nazivaš onda je to točan odgovor :))))))

Dinamo živi vječno
13 godina
neaktivan
Kora kaže...
ExE123 kaže...
Kora kaže...

Sad tek vidim koliko godina imaš. Skužio bi te da si neki klinac. Al ovak... IQ 60. Kladim se da si besposleni ćelavi BBB-ovac koji sa 26 godina živi starcima na grbači.{#}

16 godina
neaktivan
FC Barcelona
Upravo je to žalosno. Navijaš za Real dosta dugo i spuštaš se na razinu osmogodišnjaka. Znam da nitko iz ove teme neće sutra trollati kao ti ako Real ispadne.
Roses are #FF0000 violets are #0000FF all my base are belong to you.
17 godina
neaktivan
FC Barcelona

I da, cestitke Celsiju na prolasku, mada je glupost sto ovo pisem. :-D Tri udarca u okvir i ides dalje. A sad se idem smijat ovim imbecilima koji pisu gluposti.

The only thing I put before me is do re.
13 godina
antimadridista kaže...

1.) vidi se da je i Messi u padu forme,on onakve prilke realizira inače zatvorenih očiju,a i dvije prethodne utakmice niej bio na svojoj uobičajenoj razini. Dogodilo se u najgore vrijeme,ali zamjeriti mu ne treba nitko,treba pogledati kad je taj čovjek zadnji put iamo veći odmor,ovo ljeto je bio na Copa Americi,prošlu sezonu je igrao bez pauze i zastoja,isto tako i ove godine.

Sad će imati puno odmora, nažalost {#}

Treba ga pustiti da igra par utakmica da prestigne Mullera da zabije 68 u sezoni.
 Čeka nas još jedan "el clasico" u 8. mjesecu. (Ako dobijemo Baske)

Neka se odmara legenda, iduća sezona je naša, svake druge ja naša LP (2009,2011,2013)

15 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

Ja uživam kad vidim koliko se neka dječica provesele kad Barca ispadne,drago mi je da imate takve osjećaje prema Barci tako da smo i mi navijači Barce uvijek sretni. Ako Barca pobijedi,mi smo sretni,a ako izgubi,onda mi je isto tako drago da se puno ljudi na svijetu razveseli. Pa ajde,neka se ljudi vesele,ionako se u današnjim vremenima čovjek rijetko nasmije i razveseli. Sad otvorim Facebook i zadnjih jedno 50 statusa je bilo u smislu " toooooo,napokon su ispali,nikad nisam bio sretniji! " i slično.

Gubitnici uvjek imaju pravo na ljutnju pa tako i ti:)

A glumit da ti je drago a u zelucu ti krci od muke nije bas pametno {#}

Pih ja sam bio pravo tuzan 09 kad je barca izbacila plavce tako da pretpostavljam da si u banani sad ako si istinski navijac mora ti biti krivo opet su ih nadigrali opet stvorili dosta prilika i PENAL ali nije islo ove noci

15 godina
FC Barcelona

Ma kako god završila sezona nemože se reći da je bila neuspješna. Osvojili su 3 trofeja,svjetski su prvaci. Da nam je prije jedno 10 godina netko ponudio ovakvu sezonu,vidio bi kako bi je prihvatili. {#}

15 godina
protjeran
FC Barcelona

LOL

Dinamo živi vječno
15 godina
carcharodon kaže...

Gubitnici uvjek imaju pravo na ljutnju pa tako i ti:)

A glumit da ti je drago a u zelucu ti krci od muke nije bas pametno {#}

Pih ja sam bio pravo tuzan 09 kad je barca izbacila plavce tako da pretpostavljam da si u banani sad ako si istinski navijac mora ti biti krivo opet su ih nadigrali opet stvorili dosta prilika i PENAL ali nije islo ove noci

lol pa naravno da mi je krivo što su ispali,ali kažem da mi je drago zbog te djece kojoj je samo Barca u glavi i jedva čekaju da izgubi da bi se proveselili,drago mi je zbog njih. Trebaš naučiti čitati s razumijevanjem.

o ovakvim likovima i postovima kao što je ovaj iznad ti govorim.

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.4.2012 23:45 (antimadridista).
15 godina
neaktivan
Tomislav95 kaže...
Upravo je to žalosno. Navijaš za Real dosta dugo i spuštaš se na razinu osmogodišnjaka. Znam da nitko iz ove teme neće sutra trollati kao ti ako Real ispadne.

Neću nikoga prozivati, vaše koplje u kopitima zla, neusporedivi borac za pravdu i Unicef, prezire Hitlera, šteta što ga nema....

17 godina
FC Barcelona

Meni se cini da se Realovi navijaci ovoliko vesele jer znaju da je Barca prosla da ne bi imali sanse osvojit ligu prvaka

15 godina
protjeran
FC Barcelona

LOLČINA

Dinamo živi vječno
16 godina
neaktivan
Rofl. Nije li ih zabio dosta ovu sezonu? Stalno ga prozivate da je 60 golova iz penala zabio, sad jednog fula i loš je izvođač penala
Roses are #FF0000 violets are #0000FF all my base are belong to you.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice