Evropsko rukometno prvenstvo - Srbija 2012
- poruka: 391
- |
- čitano: 58.087
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
25:21
56minuta....sramota
Vrijeme himne: Strava, sramota
Utakmica: Još veća sramota.
Ovo je daleko najgora tekma ikad viđena, najgore europsko prvenstvo koje je vjerovatno ikad odigrano.
Dinamo plača kazne zbog bakljade na otvorenom....pa ovima bi trebali zabranit dolazak na finale.
Ako ćemo nekoga forsirati ja bi uveo u igru Buntića.. 10x bolji igrač od Kopljara (bar meni) a nije dobio nego neke 3-4 pišljive minute početkom drugog poluvremena.
Buntica i horvata ,horvat predobro igra raskapo je madarsku i ono najbitnije brz je!
Od krila nema nis kad nece dodat krilu!
Pazi sad prekosutra u novinama da je to bilo namješteno
Nakon sto smo dobili francuze digli su nas u nebesa kao neke velike zvijezde,kao ono dobili smo francuze,mozemo onda svakoga...Evo nam k*rac sad
25:22
vreme 57:28
Upravo prokockali zadnju sansu.
Nevjerojatno.
Nesto na anteni govorili da su iz Radio Beograda rekli da bi im mogli pustit ovu i da mi imamo dovoljno medalja
a jbg trudili su se nasi al ocito nedovoljno :/
Gle, stvar je u tome da Hrvatska ima puno bolje neke igrače na klupi što bi triba igrati čitavu tekmu. Ali ne, Goluža jednostavno to ne može shvatit i on čitavu tekmu forsira jedne te iste igrače - napad/obrana. Jel Vukoviću da priliku? Buntić dobio malu minutažu!!! Obrana nikakva, ne znam što nije prije 10ak minuta proba igrat "flastera" na Vujina i Iliću - nije moga tako ništa izgubit.. samo su nam oni dali golove zadnji nekoliko minuta.. Jbš ti takvog izbornika kad ne vidi prst prid nosom!
GOTOVO!
26:22
Pobeda Srbije!
Maknimo Cupica iz igre jedinog covjeka koji zna igrat gj!
Yebao Golužu i Ninćević i Bićanić, trebao je pozvat Šprema i Valčića.
GOTOVO!
Pobeda srbije!
tu si pobjedu zabij u usta.
Evo ja sam miran covjek ali radi ovih zvizduka tokom igre i nase himne dode mi da zapalim sve Srbe i Srbiju.
Namesteno :/.
Evo ja sam miran covjek ali radi ovih zvizduka tokom igre i nase himne dode mi da zapalim sve Srbe i Srbiju.
I sad su nam na kraju vikali Ustaše.
GOTOVO!
Pobeda srbije!
tu si pobjedu zabij u usta.
Fala takodje
Odo se napit
Ma ovaj goluza je debil forsira to krizanje kakvo hebeno krizanje mi krizamo i suci nam uzmu loptu, joj koje budale al uvek na glupostima pusimo
užas, koji narod bi još ovo učinio? pušta se tuđa himna, odaj počast.
Kazite im da ih je pobedila Makedonija ....
Što reći nakon ovakvog "suđenja" na što sam odmah upozorio, uopće francuski nisu bili pristrani srbima, a ovaj komentator isto nema muda reći istinu već ide okolo kao kiša oko Kragujevca, šteta, ali sa +2 igrača, malo po pravima jača, a srbi sviraju marš na drinu i užičko, bljak, ali to nam je stvarnost !!!!
ja samo znam da sam sad za dansku odnosno za crnu goru u vaterpolu i nadala u finalu australia opena ( sve se igra u nedilju)
Jbg popušili smo, al ok.
GG
Vecina Srba je oduvijek bila zadrta i nekulturna i to su opet dokazali.Mi smo sutjeli dok je himna svirala.Sramota jedna ogromna za cijelu Srbiju.A ni nasi se nemogu pohvaliti sjajnom igrom u 2 poluvremenu.
Rukometašima Srbije svaka čast, navijačima Srbije u dvorani jedan veliki palac dolje. Idemo po broncu!