Chelsea F.C.

poruka: 876
|
čitano: 135.891
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: Chelsea F.C.
brane47 kaže...

Sramota..Budala zeli nesto preko noci..jos se ove sezone dogodila smjena generacija, sve su mladi igraci,mlada ekipa, relativno neiskusna, pa treba godina, dvije da bi bili odlicni kao ekipa!pa nemos mi nijenjat trenere ko carape..

I!?sta sad!?

Sve ispocetka!s novim trenerom, upoznavanje njega i igraca, taktike, ma glupost ziva..pa Ferguson nije nista osvojio nekoliko godina od kad je dosao, pa vidi ga sad koliko je tu..

Ali, pazite, nije da oni ne cijene trenera..Nego LEGENDE kluba!Oni Ne bi Terryu, Lampardu, Ashley-u produzili ugovor, a tko zna iz kakvog je pravog razloga Drogba otisao!

Pogledajte koliko je potreban Terry i Lampard, i nikad nece moci biti zamijenjeni, nikad!

prognoziram novom treneru 3 mjeseca da ce bit na klupi...

Nas odkud dolazi sva ta gluma barcelone, sve te stvari, glumatanje, iznjuđivanje laganje? Od frustracija koje su dobili radi Reala ROFL
16 godina
neaktivan
Logigamer kaže...

a neznan kako igraci bili uigrani,uz dominaciju 4 godine nikako nemoze bit los

Rijkard je isto dominirao, a sada je skoro niškoristi

a pod uigrane igrače 2008 kada je rijku bila zadnja sezona  messi, puyol, valdes, xavi, iniesta su bili standardni igrači. Jebeš naslijeđenu ekipu

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
Poruka je uređivana zadnji put sri 21.11.2012 16:35 (Paolo2612).
14 godina
Paolo2612 kaže...
Logigamer kaže...

a neznan kako igraci bili uigrani,uz dominaciju 4 godine nikako nemoze bit los

Rijkard je isto dominirao, a sada je skoro niškoristi

a pod uigrane igrače 2008 kada je rijku bila zadnja sezona  messi, puyol, valdes, xavi, iniesta su bili standardni igrači. Jebeš naslijeđenu ekipu

je, ali nemože biti slučajno to što je Pep napravio sa Barcom. Posljednja Rijkardova sezona je bila katastrofalna, i što se tiče rezultata i što se tiče igre, što je još važnije. A imao je iste igrače, čak i bolje po imenima uz Ronaldinha i Deca. Samo nekoliko mjeseci poslije kad je došao Pep to je bila potpuno druga ekipa, doveo je par mladića iz B ekipe s kojom je bio upoznat.

ne kažem da bi istu stvar napravio u drugom klubu, jer ipak je skoro cijeli život u Barci, i kao igrač pa i poslije u B ekipi i poznaje klub, ali ono što je on tamo napravio je sigurno njegova zasluga velikim dijelom.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put sri 21.11.2012 16:51 (antimadridista).
16 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

ne kažem da bi istu stvar napravio u drugom klubu, jer ipak je skoro cijeli život u Barci, i kao igrač pa i poslije u B ekipi i poznaje klub, ali ono što je on tamo napravio je sigurno njegova zasluga velikim dijelom.

To je i problem.

Negdje sam pročitao zanimljiv članak koji je nosio naziv: Nogometne akademije proizvode svoje igrače, a barcelonina svoje trenere. Uglavnom kako način ode stari trener a nasljednik je trener mladih možda dobro funkcionira za prijelaz u seniorsku ekipu i za barceloninu filozofiju, ali da su ti treneri neznalice koje se u drugim klubovima neće snaći jer su indoktrinirirani jer poznaju samo jednu filozofiju - barcinu.

Odličan članak za pročitati ako ga nađeš i iako na početku u ovih par riječi izgleda da blati barcelonu zapravo blati ograničeni način razmišljanja trenera i nepostojanje b plana i neprilagodljive taktike.

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.11.2012 17:10 (Paolo2612).
13 godina
neaktivan
Chelsea F.C.

nemam pojma šta se desilo sa ovom ekipom.dominirali su na početku premier lige,da bi totalni pad forme došao poslije poraza od šahtara i manchestera.po meni je otkaz opravdan. 2 pobjede u zadnjih 6 tekmi + sramota koju su doživjeli protiv atletica i sad ispadanje iz skupine.

što se tiče riijkarda..lik si je sam kriv.odlazak u galatasaray mi je neshvatljiv,a još manje treniranje saudijske arabije.što se tiće uspjeha u barceloni....trajao je dok je ronaldinho bio na vrhuncu.

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.11.2012 18:22 (hitmanovich).
13 godina
neaktivan
Chelsea F.C.
Nas odkud dolazi sva ta gluma barcelone, sve te stvari, glumatanje, iznjuđivanje laganje? Od frustracija koje su dobili radi Reala ROFL
14 godina

Taj lik mi se nikad nije sviđo.

0_o
14 godina
neaktivan
Chelsea F.C.

Ni meni, aj vidjet ćemo makar ne očujem baš previše

League of Legends EU West: Dmanz
15 godina
Chelsea F.C.

Upravo vidio na twitteru:

FIFA 13 Achievement Unlocked: Complete a season as Chelsea manager{#}

14 godina
Chelsea F.C.
neznam zašto ljudi ne cijene baš Beniteza. Lik je osvojio sa Valencijom dva prvenstva Španjolske, LP sa Liverpoolom kad su igrali odličan nogomet.
Zna on postavit ekipu, a i neznam koga drugog bi Chelsea uzeo ako njega ne, teško je naći trenera kad se iznenada dogodi ovo što se dogodilo Chelseaju.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
13 godina
Chelsea F.C.

Bez obzira na sve, ali ovo je takvo {#} da ne upotrijebim neku težu riječ, bilo bi žalosno da nije komično, i još u Engleskoj, prijestolnici nogometa, kao {#} sinonimu za odgovornost, kako da ne {#} !?!?

LINK; http://sportske.jutarnji.hr/fa-oslobodio-suca-clattenburga--ali-bi-mogao-kazniti-mikela/1068127/

ATJ Lučko
13 godina
neaktivan
ATJLučko kaže...

Bez obzira na sve, ali ovo je takvo {#} da ne upotrijebim neku težu riječ, bilo bi žalosno da nije komično, i još u Engleskoj, prijestolnici nogometa, kao {#} sinonimu za odgovornost, kako da ne {#} !?!?

LINK; http://sportske.jutarnji.hr/fa-oslobodio-suca-clattenburga--ali-bi-mogao-kazniti-mikela/1068127/

ne vidim koji dio je tu {#}

13 godina
Logigamer kaže...
ATJLučko kaže...

ne vidim koji dio je tu {#} ?!?!

A vidim i sam da si {#} a evo i zašto kolega;

u utakmici između Chelsea i Manchester Uniteda, glavni sudac Mark Klatenburg je igrača Chelsea John Obi Mikela nazvao CRNČUGA,  i time ga neviđeno rasno diskriminirao i uvrijedio, što je po meni {#} i za svaku osudu, a da o trenutnom istjerivanju iz svijeta nogometa ne pričam!!!!

U slijedjećem trenutku hipotetski gledano i budi rečeno, kada igrač Barcelone Éric Abidal ponovno zaigra, i kada ga neki {#} od suca namjerno nazove CRNČUGOM, prvo će te vi na temi Barcelona puknuti po šavu, a potom i pola čitavog svijete, osut će te drvljem i kamenjem na konkretnog suca, e o tome ja govorim da je {#} !!!!

TI JE SADA NEŠTO BAREM MALO JASNIJE {#} ?!?!

BTW; uzeo sam u obzir igrača Barcelone namjerno samo iz razloga što si ti deklarirani navijač Barcelone, a ovdje se praviš pametan, kao da nisi od prve mogao shvatiti poantu kojom sam se želio izraziti, a to se može isto tako desiti igračima Real Madrida, jednom Michael Essienu, Marcelu koji jesu crni i/ili možda i Pepeu, koji je originalno brazilac, ali je izrazito tamnoput dečko, ili recimo moguće Patrice Evra-u koji je igrač Manchester Uniteda, ili njemu ne može, obzirom je sudac sudio, igrao za Manchester United {#}!!!!  

Ili možda si uvjerenja da je sudac ispravno na kraju krajeva postupio {#} ?!?!

ATJ Lučko
Poruka je uređivana zadnji put čet 22.11.2012 21:12 (ATJLučko).
13 godina
neaktivan
Chelsea F.C.

a odkud si ti siguran da mu je ovaj reka da je crncuga,mislim da to znaju samo mikel i on sam...

13 godina
Chelsea F.C.

A sada evo reterna i tko bi mogao biti ustvari kažnjen za vrijeđenje {#} !!!!

LINK;http://www.index.hr/sport/clanak/clattenburg-oslobodjen-optuzbi-za-rasizam-podla-laz-nigerijca-mikela/648297.aspx

Što sada reći na ovo, tko je ovdje bedast {#} ?!?! 

ATJ Lučko
13 godina
neaktivan
ATJLučko kaže...

LINK;http://www.index.hr/sport/clanak/clattenburg-oslobodjen-optuzbi-za-rasizam-podla-laz-nigerijca-mikela/648297.aspx

majke mi ja jos ne kuzim otkud tebi ''dokaz'' da je ovaj njega stvarno nazva crncugom,nebi bio ni prvi ni zadnji put da je neko izmislio nesto...

13 godina
Logigamer kaže...
ATJLučko kaže...

majke mi ja jos ne kuzim otkud tebi ''dokaz'' da je ovaj njega stvarno nazva crncugom,nebi bio ni prvi ni zadnji put da je neko izmislio nesto...

Navodno je Chelsea angažirao službene čitače sa usana da potvrde ili demantiraju nerećene činjenice, da je sudac rekao "CRNČUGA" ili nije rekao!

Kako SADA stoje stvari, sudac Mark Klatenburg NIJE rekao John Obi Mikelu nešto što se može protumačiti kao rasna uvreda, a da sam ja nešto implicirao po mus da je nešto čvrst dokaz, nisam, samo sam komentirao viđeno, poročitano u novinama ili na netu!

Stvarno, gdje si ti uočio da sam ja spomenuo nešto kao "SIGURAN I ČVRST DOKAZ" ?? 

ATJ Lučko
13 godina
neaktivan
ATJLučko kaže...
Logigamer kaže...
ATJLučko kaže...

Navodno je Chelsea angažirao službene čitače sa usana da potvrde ili demantiraju nerećene činjenice, da je sudac rekao "CRNČUGA" ili nije rekao!

Kako SADA stoje stvari, sudac Mark Klatenburg NIJE rekao John Obi Mikelu nešto što se može protumačiti kao rasna uvreda, a da sam ja nešto implicirao po mus da je nešto čvrst dokaz, nisam, samo sam komentirao viđeno, poročitano u novinama ili na netu!

Stvarno, gdje si ti uočio da sam ja spomenuo nešto kao "SIGURAN I ČVRST DOKAZ" ?? 

pa nekako ako smatras da je to sramota onda si uvjeren da mu je ovaj to reka,a da se u nesto uvjeris trebas dokaz,zar ne?

ugl ako je stvarno reka,rastrirat i njega i sve u savezu,a ako nije...

13 godina
Chelsea F.C.

Da za nešto trebaš dokaz, slažem se, ali i da danas postoji ona; "vjeruješ li više meni ili svojim očima", tako da kada i imaš dokaz, ako to nekome nije "dosta/dovoljno dobro" nema šanse da ti padneš ili se izgubiš!

A sada opet, ako se dokaže Mikelu LAŽ i LAŽNO PRIJAVLJIVANJE, što njemu reći, kako ga kazniti, kako će na to odreagirati nogometaši, Chelsea, Premiershipa, cijele Europe, posebice oni koji su crni, mulati ili neke tamnija boja kože, ma nije lako niti sudcu, sudcima, blažen PierLuiggi Collina, njemu si mogao samo reći da je ćelavac {#} i ništa drugo, a niti ga to nebi too much zabrinjavalo, on bi na to vjerojatno samo {#} !!!!  

ATJ Lučko
16 godina
neaktivan
Logigamer kaže...

a odkud si ti siguran da mu je ovaj reka da je crncuga,mislim da to znaju samo mikel i on sam...

Ne - mikel nezna jer to nije ni čuo. Da ti pojasnim što se dogodilo

• Tu izjavu je čuo Ramires kao i onu kada je Matu nazvao španjolskim idiotom
  • kasnije on  pita Davida Luiza što to znači jer skoro nezna ni beknuti engleski.
  • Brazilci to prenijeli RDM-u, Mati, Mikelu i ostalim čelnicima kluba.
  • Čelnici odmah podnose prijavu savezu jer su to zakonski obvezani
  • RDM i Mikel odlaze od sudca tražiti ispriku
  • Chelsea povlači optužbu za matu jer nemaju dovoljno dokaza
  • Umješa se neko udruženje crnačkih odvjetnika, sere protiv kluba da ne rade dovoljno za prava crnaca i podnose prijavu policiji
  • Naravno policija odbacuje zbog premalo dokaza
  • EPILOG po savezu: Sudac nevin, Ramires pohvaljen zbog činjenja prave stvari i prijavljivanja ali da je bio u krivu, a mikelu optužba da je nedozvoljeno i divljački upao u sudačke sobe (vjerojatno bi i rdm-u to nakalemili da je još uvijek trener)

Što ćeš drugo očekivati od od stoke poput Davida Gilla koji je istodobno podpredsjednik eng nogometnog saveza i Manure uniteda. Ali glavno je da nema nikakvog sukoba interesa

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.11.2012 22:42 (Paolo2612).
16 godina
antimadridista kaže...
neznam zašto ljudi ne cijene baš Beniteza. Lik je osvojio sa Valencijom dva prvenstva Španjolske, LP sa Liverpoolom kad su igrali odličan nogomet.
Zna on postavit ekipu, a i neznam koga drugog bi Chelsea uzeo ako njega ne, teško je naći trenera kad se iznenada dogodi ovo što se dogodilo Chelseaju.
Navijači Chelsea ga ne vole zbog stvari koje je rekao protiv Chelsea i navijača. Prije par godina lik je izjavio da nikad nebi trenirao Chelsea i da za njega jedino postoji Liverpool, a sada je trener Chelsea.
13 godina
neaktivan
Chelsea F.C.

jesu ovi normalni?platiti za napadača 12 milijuna, samo zbog atraktivnog gola je suludo.lik je u 62 tekme zabio samo 16 golova za metalist.ehh taj benitez i pojačanja{#}

http://www.index.hr/sport/clanak/chelsea-za-12-milijuna-eura-dovodi-novu-brazilsku-zvijezdu/649785.aspx

13 godina
neaktivan
hitmanovich kaže...

jesu ovi normalni?platiti za napadača 12 milijuna, samo zbog atraktivnog gola je suludo.lik je u 62 tekme zabio samo 16 golova za metalist.ehh taj benitez i pojačanja{#}

http://www.index.hr/sport/clanak/chelsea-za-12-milijuna-eura-dovodi-novu-brazilsku-zvijezdu/649785.aspx

sta je romanu 12 mil,ko tebi 2 lipe :)

14 godina
Logigamer kaže...
hitmanovich kaže...

sta je romanu 12 mil,ko tebi 2 lipe :)

Dobri su komentari ispod na tom linku :D

0_o
Poruka je uređivana zadnji put pet 30.11.2012 11:46 (ph3nom_gamer).
13 godina
neaktivan
Chelsea F.C.

caktaš{#}

16 godina
neaktivan
hitmanovich kaže...

Ako misliš da Benitez ima glasa kod ovoga varaš se {#}

Inače otkad imamo 4 brazilca u momčadi gotovo svaki brazilac na tržištu se dovodi u vezu s nama{#}

16 godina
Chelsea F.C.

Mogo bi Benitez uskoro otkaz dobit? {#}

14 godina
neaktivan
Chelsea F.C.

abramovic je upropastio chelsea, nesposobnijeg covjeka u zivotu nisam vidio, ja ga ne razumijem kak on moze mijenjat trenera usred sezone, mah glupan

League of Legends EU West: Dmanz
13 godina
neaktivan
Chelsea F.C.

Neznam sto bi rekao..Cak i da ne valja napad, i da se krivi koga vec, ali sto je s obranom, pa tko jos moze ispustiti 1:0, i dobit 3 gola..a rastavila ih je u prvom poluvremenu..Samo znam da Terry i Lampard nesmiju nigdje, jer ce u protivnom se Chelsea raspast na komadice, fali im vodstvo.Nemaju motivacije, niti samopouzdanja..Lose, jako lose..

15 godina
brane47 kaže...

Neznam sto bi rekao..Cak i da ne valja napad, i da se krivi koga vec, ali sto je s obranom, pa tko jos moze ispustiti 1:0, i dobit 3 gola..a rastavila ih je u prvom poluvremenu..Samo znam da Terry i Lampard nesmiju nigdje, jer ce u protivnom se Chelsea raspast na komadice, fali im vodstvo.Nemaju motivacije, niti samopouzdanja..Lose, jako lose..

Ili sazetije:

Nema Drogbe.

:D
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice