Chelsea- Barcelona

poruka: 147
|
čitano: 19.747
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Chelsea- Barcelona

Najgore će biti ako Barcelona pobjedi u finalu nakon ovako šugavog prolaza

The blue screen of death is the best game I've ever played.
17 godina
RE: Chelsea- Barcelona
axelox kaže...

Prije svega da kazem da ne navijam ni za Chelsea a niti za Barcelonu.

Dalje po mojem misljenju nogomet je postao cista sramota.

Da se tako krade pred milijunima ljudi to se jos nije vidjelo.

Utakmica je bila 100% namjestena.

Prestajem gledati nogomet jer ovo vise nema smisla.

pare koje bi trebala dat barcelona da bi se ovo namjestilo višestuko bi premašivale njihov buđet vjeruj mi
C'est la vie
Poruka je uređivana zadnji put sri 6.5.2009 23:21 (leo_819).
16 godina
neaktivan
leo_819 kaže...
axelox kaže...

pare koje bi trebala dat barcelona da bi se ovo namjestilo višestuko bi premašivalo njihov buđet vjeruj mi
 Nekako mi se ne cine kao momcad koja nema loveCool
16 godina
protjeran

po meni ni jedni ni drugi nisu tribali proc celsi nakon onog bunkera u barceloni a barca nakon ovog veceras, negledljiv nogomet, triba ih izbacit iz LP sljedece godine pa ce rszmislit, tj celzi triba izbacit, nije barca nista kriva ca je sudija bio nikakav veceras, i ja bi bolje odsudio doma is fotelje gledajuc prinos, al ni mi ih za jer su u barceloni igrali ko najvece picke

sta se barce tice, mislin da je veceras imala jako los dan, ne ponovilo se

nu, glamac, djava ga odnija
16 godina
neaktivan
AVPR kaže...
Ivan M. kaže...

Nemam šta komentirat, nego BARCA BARCA Smijeh

Još da one crvene orangutane rasture i svi sretni i zadovoljni Cool

Jos ne mogu da verujem da je glupa barcelona prosla dalje,od onakve igre i opet su prosli samo jedan upucen sut u okvir gola i idu dale da ne poverujes,sta drugo reci chelsea je ostecen zahvaljujuci onom glupom sudcu koji kretenViče

a barcu nije pokralo jeli??? kad je oni nacist sudia na camp nou trebao je biti indirekt,penal i jos puno toga....nego taj nacist je za bayern garant i onda je on namistia zato jer je barca bayerna satrala.......kreten je jedan od najboljih sudaca u europi trebao je biti penal za chelsea i za barcu.....
Kada se kunem majkom možda lažem, ali kada se kunem ocem govorim istinu, majke mi!
17 godina
axelox kaže...
leo_819 kaže...
axelox kaže...

pare koje bi trebala dat barcelona da bi se ovo namjestilo višestuko bi premašivalo njihov buđet vjeruj mi
 da ali nije isto namjestit polufinale lige prvaka i drugu županijsku ligu...
C'est la vie
16 godina
Chelsea- Barcelona

Ma brate draža mi je Barca ali ovo je tribalo bit najmanje 5-0 za Chelsae, aj budimo realni.

Kažete na sriću prvi gol (čovik je pogodija šta je da je, a za to triba imat i zanja a ne samo sriće), a šta je onda ovi zadnji, nisu pogodili u okvir gola cilu utakmicu a onda u 93oj gol.

Barca je igrala očajno a Chelsea ih je taktički i trkači nadigrala, nakon onog bunkera na nou campu ovo sam od chelsea očekiva, nije Gus Hinddink lud.

A suca i one penale da ne spominjem, bar jedan je triba bit čisti penal i to je već druga utakmica.

Volim Barcu ali da su za služili dobit ovu utkamicu, nisu.... Po svemu sudeći Manchester će ih rastavit....

To je uredu!!!
16 godina
neaktivan
leo_819 kaže...
axelox kaže...
leo_819 kaže...
axelox kaže...

da ali nije isto namjestit polufinale lige prvaka i drugu županijsku ligu...
 tocno to......ali da nije suca bilo onoga nacista na camp nou zabila bi barca bar jedan gol....
Kada se kunem majkom možda lažem, ali kada se kunem ocem govorim istinu, majke mi!
17 godina
neaktivan
Chelsea- Barcelona

Zbog ovakvih sudaca mi se poceo gadit nogomet!

World championships:7,GP started:250,GP wins:91,Podium finishes:154,Pole positions:68,Fastest laps:76,Points:1,369
16 godina
neaktivan
Chelsea- Barcelona

Treba kao u NHL-u, staviti kamere pa kod svake bitnije nedoumice (crveni,penal,gol) pogledati kakva je situacija.

Problema vise nebi bilo i nogomet bi napokon postao normalna igra.

Do tada ovakvih stvari ce biti sve vise jer se u nogometu okrece sve veca lova i svatko zeli svoj dio.

17 godina
Logitech Gaming kaže...
 tocno to......ali da nije suca bilo onoga nacista na camp nou zabila bi barca bar jedan gol....
 kakav nacist sta ti brijes
F1-IVO kaže...

tako, zato se ti držiš formule Namigiva
C'est la vie
16 godina
F1-IVO kaže...

Pa onda kažu da strane suce u Hrvatsku, veći su oni lopovi nego naši!!
To je uredu!!!
17 godina
neaktivan
Chelsea- Barcelona

ovo je najveća sramota koju je nogomet ikad doživio...

ajme majko, pa ja bi bolje sudio od onog majmuna, šta mu drogba nije zube izbio na kraju (nije baš sportski, al navijački je Namigiva)

prav tekma, Barca bolja, Chelsea se došo samo branit, što je gostima na Nou Campu i najpametnija strategija.Naviječi barce traže u toj tekmi crveni za Ballacka i penal, neću ulazit jel trebalo bit il ne, al Chelsea je današnjom izvedbom zaslužio finale, barca u 95 minuta nije ništa pokazala, 1 šut u okvir i gol, i Chelsea je dao dost sretni gol, al je sudac mogo sudit makar 1 penal za Chelsea i bila bi riješena tekma, a ruku na srce, mogo je i više puta pokazat 11 metara...

mrzim ManU više od bilo kojeg kluba, a iako navijač Chelsea, Barcu sam simpatiziro kad nisu igrali s Plavima, al nakon ovog, dao Bog da ih Manchester totalno razguzi, ko oni Real...

potpisujem se
16 godina
protjeran
leo_819 kaže...

je boga mi falio covik nije nacist nego fasista
16 godina
neaktivan
RePlaY kaže...

Ma brate draža mi je Barca ali ovo je tribalo bit najmanje 5-0 za Chelsae, aj budimo realni.

Kažete na sriću prvi gol (čovik je pogodija šta je da je, a za to triba imat i zanja a ne samo sriće), a šta je onda ovi zadnji, nisu pogodili u okvir gola cilu utakmicu a onda u 93oj gol.

Barca je igrala očajno a Chelsea ih je taktički i trkači nadigrala, nakon onog bunkera na nou campu ovo sam od chelsea očekiva, nije Gus Hinddink lud.

A suca i one penale da ne spominjem, bar jedan je triba bit čisti penal i to je već druga utakmica.

Volim Barcu ali da su za služili dobit ovu utkamicu, nisu.... Po svemu sudeći Manchester će ih rastavit....

Kako ti to znas????manchesteru nema fletchera dobro imaju oni zamjene nije to problem ali i chelsea je rastavio liverpool liverpool manchester chelsea manchester bit ce tu svega i svacega ali po svemu sudeci ako ne bude nikakvih ozljeda ovako se igra finale lige prvaka:

MANCHESTER UNITED-GK-van der sar,RB-o shea,CB-Ferdinand,CB-Vidić,LB-Evra,CM-Scholes,Anderson,Desno krilo-ronaldo,lijevo krilo-nani ili giggs napad rooney i tevez

a za barcu ce kombinirat guardiola..... :D

17 godina
neaktivan
Chelsea- Barcelona

Barcelona poptpuno nezasluteno u finalu, prije svega zbog pokazane igre veceras pa onda i zbog katastrofalnog sudca, najmanje 4 penala je trebao dosudit, ali u finalu ce bit dosta okrnjeni, pogotovu odbrana bet Marqueza i Dani Alvesa tako da mislim da je MANCHESTER UNITED prvak europe dva puta zaredom.

AMD PhenomII 720 2,8(OC3,4) , DFI LanParty DK790FX M2RS, 2X 2GB OCZ, Reaper 1066MHz, CrossFire Club3D Radeon 4870+Toxic 4850, Hiper 730W. Logitech Z-2300
16 godina
neaktivan
ribar kaže...
leo_819 kaže...

njemacki sudac n00be nacist
17 godina
Logitech Gaming kaže...
 da znaš ko su nacisti i šta su radili nebi ga nazvao nacistom... imaš li uopće povijest u školi?
C'est la vie
16 godina
protjeran
Logitech Gaming kaže...
ribar kaže...
leo_819 kaže...

na mp kampu je sudija oni talijan ako se ne varan, i noobe ili casi vec tu napisa sad
17 godina
Chelsea- Barcelona

Drago mi je kaj je Barca prošla jer navijam za nju. danas nije prikazala nogomet kojim je zaslužila ući u finale, al ga zato prezentira kroz cijelu sezonu.

neki kažu da je Chelsea trebao proć al ja mislim da ne iz razloga kaj nisu htjel igrat pravi nogomet nego su igrali na kontre, Barca nije danas bila bolja al je ostala dosljedna svojoj filozofiji nogometa i to joj se na kraju  isplatilo.

Sudac je bio katastrofičan s tim se definitivno slažem al nije ni prva tekma bila u potpunost pravedna

Na kraju neka Barca rasturi u finalu i sve će biti dobro!!Namigiva

fuck yeah || ako nema riješenja nema ni problema II Win or lose, on the booze. II i nogom u guzicu je korak naprijed II when i'll be rich, you'll be my bitch II Bolje biti mrtav pijan nego mrtav hlada
17 godina
neaktivan
 Kako ti to znas????manchesteru nema fletchera dobro imaju oni zamjene nije to problem ali i chelsea je rastavio liverpool liverpool manchester chelsea manchester bit ce tu svega i svacega ali po svemu sudeci ako ne bude nikakvih ozljeda ovako se igra finale lige prvaka:

MANCHESTER UNITED-GK-van der sar,RB-o shea,CB-Ferdinand,CB-Vidić,LB-Evra,CM-Scholes,Anderson,Desno krilo-ronaldo,lijevo krilo-nani ili giggs napad rooney i tevez

a za barcu ce kombinirat guardiola..... :D

NE NE
treba Ferguson stavit samo jednu spicu Ronalda,
a ovako bi to trebalo izgledat po meni

EDVIN, FERDINAND,VIDIC,EVRA,OSHEA,ANDERSON,CARRICK,GIGGS,ROONEY,TEVEZ,RONALDO  s tim da su rooney i tevez bocni
AMD PhenomII 720 2,8(OC3,4) , DFI LanParty DK790FX M2RS, 2X 2GB OCZ, Reaper 1066MHz, CrossFire Club3D Radeon 4870+Toxic 4850, Hiper 730W. Logitech Z-2300
16 godina
protjeran

more sir alex odma u penzija kraj vakih strucnjaka

17 godina
neaktivan
ribar kaže...

more sir alex odma u penzija kraj vakih strucnjaka

ja sam samo pretpostavio sta ce izvest na teren alex
16 godina

volim i ja barcu i sve to, ali nabijem ih na spolovilo kad nisu zaslužjeli ću u finale. zgadili su mi nogomet do sljedeće sezone. još godinu dana će mi biti zlo kad budem gledao kako slave golove.

neki će reći -pa i to je nogomet. ako je to nogomet, dosta mi je nogometa.

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.5.2009 23:51 (DaffyDuck).
17 godina
neaktivan
fifiX kaže...

Drago mi je kaj je Barca prošla jer navijam za nju. danas nije prikazala nogomet kojim je zaslužila ući u finale, al ga zato prezentira kroz cijelu sezonu.

neki kažu da je Chelsea trebao proć al ja mislim da ne iz razloga kaj nisu htjel igrat pravi nogomet nego su igrali na kontre, Barca nije danas bila bolja al je ostala dosljedna svojoj filozofiji nogometa i to joj se na kraju  isplatilo.

Sudac je bio katastrofičan s tim se definitivno slažem al nije ni prva tekma bila u potpunost pravedna

Na kraju neka Barca rasturi u finalu i sve će biti dobro!!Namigiva

POTPIS!!!

Barceloni je nedostajalo igraca iz obrane i sredine a djelomicno i napada a svi su ocekivali da ce odigrati jednako dobro kao protiv Reala, al realno onakve dvije utakmice odigrati za redom je nemoguce. Chelsea je bio bolji, al jbg ne pobjedjuje uvjek bolji, sjetimo se Turske....
Nadam se da ce Barca demolirati ManU onako kako spada, a i vjerujem da ce to biti moguce jer ManU ne moze odigrati ovako fizicki jako kao Chelsea a i takticki su ofenzivniji pa ce Barca imati puno vise prostora....
17 godina
neaktivan
Chelsea- Barcelona

Ovo je najgori do sada cak nadmasio je onog koji je sudio Italija Hrvatska 2:3 ako se ne varam.

Ha ha ha ... I knew it! ha ha ha ... He..He has pulled the wrong tooth ha ha ha ... There is only one man who could have pulled the wrong tooth ... ha ha ha ... It's Clouseau ha ha ha ... KILL HIM ha
Poruka je uređivana zadnji put sri 6.5.2009 23:58 (Antizyclon).
16 godina
neaktivan

tooooooo  barca je dobila

16 godina

ma šta tooooooo. pa navijam i ja za barcelonu. ali nemam više 15 godina da sam sretan sa ovakvim pobjedama. pa ovo je bilo polufinale lige prvaka. alooooo!

ovo je dan kada je umrla barcelona i nogomet.

https://www.youtube.com/watch?v=uAsV5-Hv-7U&feature=related

0:40

16 godina
neaktivan

Ma nije bilo baš 6 penala nedosuđenih, Drogba si je sam kriv za stvaranja reputacije "igrača koji se baca" pa se i publika žali i suigrači i komentator traži penal, ali sudac ga ne šljivi jer vjeruje da se bacil ko i obično... a nije zaslužil, nijedan faul nije bio baš toliko očit da bi se sudio penal, isto kak ono nad Anelkom nije trebal biti crveni, ali igranje rukom je (barem ono prvo) moralo biti kažnjeno, jedan je penal trebao biti nedvojbeno, ostale situacije su upitne po meni... drago mi je zbog Barce ali i žao zbog Chelsea, no, vratilo im se za kukavičnu igru iz prve tekme, takav je život

Intel 486DX2/66 MHz Processor, 90MB Hard Drive - no OS, 8MB Memory,5.25" & 3.5" Floppy drives, 8 ISA Slots, Speakers, Keyboard and Mouse
17 godina
neaktivan
DaffyDuck kaže...

ma šta tooooooo. pa navijam i ja za barcelonu. ali nemam više 15 godina da sam sretan sa ovakvim pobjedama. pa ovo je bilo polufinale lige prvaka. alooooo!

ovo je dan kada je umrla barcelona i nogomet.

https://www.youtube.com/watch?v=uAsV5-Hv-7U&feature=related

0:40

Smiješno. Ni prva ni zadnja utakmica gdje je sudac pogriješio. Po toj logici je dosta sportova već umrlo.
Atheistic to the point of fanaticism, there u have me in a nutshell so kill me again or take me as I am for I shall not change.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice