Buildanje mišića

poruka: 147
|
čitano: 55.989
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Teretana
16 godina
neaktivan
Buildanje mišića

Intenzivno godinu i pol...Ali vježbao sam i prije u teretani ali bezveze "natezao" utege...imam 20 godina...180cm/88kg

ako sam ti pomogao slobodno stisni HVALA
16 godina
neaktivan
Buildanje mišića

mozete doci kod mene kuci natovarit 3 do 4 prikolice (vagonke) đubreta i da vidite mišiće..ja redovito utovaram da mi vidite ruke izgledam ko arnold paradajzer

Poruka je uređivana zadnji put čet 23.6.2011 16:08 (razer1911).
17 godina
neaktivan
Re: Buildanje mišića
PLASMAorLCD kaže...

Zar nije bolje trcati nego plivati, jer je plivanje vise za definiciju i stvara ti se masni sloj oko tijela?

Tako je negdje pisalo gdje sam god citao...

Kako masan sloj oko tijela je definicija?

Plivanje je bolje jer veći dio tijela se koristi i ne opterećuje zglobove kao trčanje.

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
14 godina
neaktivan
Paolo2612 kaže...
PLASMAorLCD kaže...

Zar nije bolje trcati nego plivati, jer je plivanje vise za definiciju i stvara ti se masni sloj oko tijela?

Tako je negdje pisalo gdje sam god citao...

Kako masan sloj oko tijela je definicija?

Plivanje je bolje jer veći dio tijela se koristi i ne opterećuje zglobove kao trčanje.

True dat

Plivanje ti je #1 iako se mozda ne umoris na isti nacin ko sa trcanjem,bolje je plivat,a i zabavnije,nema boli u nogama kasnije kao sto je kolega rekao

Za tu nadogradnju pričekat ćemo ožujak, a ova nadogradnja će nam to omogućiti nadogradnjom sustava nadogradnji. - - - - - - - - - - - - Mosin-Nagant: When out of ammo, it makes a great pike, war club,
15 godina
uvijek zauzet kaže...

sta znaci BMI?

neznam jer imam 9 godina

Gledaj ne preporuca se bildanje prije puberteta jer se onda useru "temelji" pa kasnije bude iskrivljena kicma i tako....

Gamers Don't Die, They Respawn.
14 godina
neaktivan
GimmieCorsair kaže...
uvijek zauzet kaže...

sta znaci BMI?

neznam jer imam 9 godina

Gledaj ne preporuca se bildanje prije puberteta jer se onda useru "temelji" pa kasnije bude iskrivljena kicma i tako....

BMI znaci Body Mass Index (Index tjelesne mase)

I da,prerano je 9 god,ti nebi smio ni na ovom forumu bit {#}

Za tu nadogradnju pričekat ćemo ožujak, a ova nadogradnja će nam to omogućiti nadogradnjom sustava nadogradnji. - - - - - - - - - - - - Mosin-Nagant: When out of ammo, it makes a great pike, war club,
15 godina
Buildanje mišića

Što se tiče pločica nije toliko važna vježba koliko prehrana.Ako želite pločice trebate skinut masno tkivo iznad mišića tj. pločica.To je najveći dio posla

14 godina
neaktivan
Re: Buildanje mišića, kako i koliko?
Hex kaže...

Ćao ljudi, evo ja se počeo malo razgibati pa me zanima koliko vremena da radim trbušnjake da bih dobio sexy (po curama) pločice?

Isto tako me zanima kada dižem utege otprilike koju težinu da dižem i koliko dugo da bih dobio napuhane mišiće?

Hvala na odg.!

Velika razlika su ti trbušni mišići ili pločice...

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina
neaktivan
CoKsA kaže...

Što se tiče pločica nije toliko važna vježba koliko prehrana.Ako želite pločice trebate skinut masno tkivo iznad mišića tj. pločica.To je najveći dio posla

U mene se polako počinju pokazivat,(pogotovo kad se smijem {#}) Ali to je samo zato šta apsolutno nemam masnog tkiva :P

15 godina
neaktivan
Buildanje mišića

Da, jedan u mom razredu ima nekih 60 kila, plocice, misice, rekao bi covjek vodi racuna o prehrani, vjezba, a jednom rukom ga slomijes na pola {#}

Mes que un Club! FCBarcelona!
16 godina
puno je takvih
Iz dana u dan
16 godina
neaktivan
PLASMAorLCD kaže...

Da, jedan u mom razredu ima nekih 60 kila, plocice, misice, rekao bi covjek vodi racuna o prehrani, vjezba, a jednom rukom ga slomijes na pola {#}

Jednostavno rečeno, snaga "nedolazi" od mišiča nego od živčanog sustava.

S budalama se ne isplati svađati.Prvo te spuste na svoj nivo,a onda te dotuku s iskustvom ! ! !
16 godina
ja bih rekao,einstein je bio bilder!
Iz dana u dan
16 godina
neaktivan
dado16 kaže...

Mislio sam od živčanog sklopa, pogle bilo kojeg atletičara, napram tjelesne mase može raditi bolje stvari nego veliki BB-ovci

S budalama se ne isplati svađati.Prvo te spuste na svoj nivo,a onda te dotuku s iskustvom ! ! !
15 godina
ivan262 kaže...
dado16 kaže...

Mislio sam od živčanog sklopa, pogle bilo kojeg atletičara, napram tjelesne mase može raditi bolje stvari nego veliki BB-ovci

Atleticari vjezbaju iz cisto prakticne namjere, ne radi ljepote i izgleda vec radi podloge za izvodjenje onih njihov akrobacija ili cega vec, dok je kod bbovaca suprotno

http://vukajlija.com/
16 godina
upravo tako,i ja štelam na baušteli ne da dobijem liniju i boju i bol u ledima,vec cisto iz zarade
Iz dana u dan
16 godina
neaktivan
pirat01 kaže...

Atleticari vjezbaju iz cisto prakticne namjere, ne radi ljepote i izgleda vec radi podloge za izvodjenje onih njihov akrobacija ili cega vec, dok je kod bbovaca suprotno

To znam, i potpuno si u pravu.

Ali sam oovme gospodinu htio samo reči da nije važna veličina mišiča več koliko tvoj živčani sklop može da izdrži napor pod koji ga stavljaš. Kako se u narodu za nekoga sitnog kaže da je "žilav"

16 godina
neaktivan
ivan262 kaže...
pirat01 kaže...

To znam, i potpuno si u pravu.

Ali sam oovme gospodinu htio samo reči da nije važna veličina mišiča več koliko tvoj živčani sklop može da izdrži napor pod koji ga stavljaš. Kako se u narodu za nekoga sitnog kaže da je "žilav"

ja sam bivsi atleticar i mogu rec stvarno da kolega sta je reko gore je putpuno istina da vjezbaju iz ciste prakticne mjere, jer oni koji dodu na atletiku i misle da ce tamo dobit i radit samo na tijelu su pogrijesili smjer, a to da su tamo svi zilavi bome mogu rec da je tako, neke za koje bi rekli da su ''slabi'' se iznenadis..

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
13 godina
protjeran
damian123 kaže...
ja sam bivsi atleticar i mogu rec stvarno da kolega sta je reko gore je putpuno istina da vjezbaju iz ciste prakticne mjere, jer oni koji dodu na atletiku i misle da ce tamo dobit i radit samo na tijelu su pogrijesili smjer, a to da su tamo svi zilavi bome mogu rec da je tako, neke za koje bi rekli da su ''slabi'' se iznenadis..

Normalno je da si snažan/žilav jer kao "atletičar" si vjerojatno trenirao u teretanici barem 2 sata prije podne, pa dva sata poslije podne na trčanje ili odjednom kombinirano.

Ne poznajem iz zadnjih 20 godina ni jednog "atletičara" koji ne ide prije trčanja malo na tzv istezanje u teretanu, a tamo idu na sprave za utege, prečke, rade zgibove, trbušnjake i što već ne.

Pazite kada ce Kepler da ga nafuraju mali sirok i pljosnat..(c) Vlada011
13 godina
neaktivan
Buildanje mišića

jel ima neko ovo? ja bi kupio pa me zanima kakva su iskustva?

dode 300 kn bez vrece

Poruka je uređivana zadnji put ned 20.5.2012 19:04 (ivek6).
14 godina
Buildanje mišića

Može li mi tko reći kako da vježbam samo lijevu stranu prsa? jedna sisa je manja od druge pa bi volio izjednačiti.

01000101010000010101010000100000010100110100100001001001010101000010000001001100010011110100111101010011010001010101001000100000001110110010100100101001001010010010100100101001001000000100100000110011
14 godina
Buildanje mišića

Ekipa koje vježbe preporučate?
Imam 20g nikad nisam bio u teretani.

Visina 172-175cm

Težina oko 70kg

Svako jutro volim hrpu slanine i jaja na oko popapat :D

Fino se čvaraka nakupilo pa bi to valjalo istopit malo do idućeg ljeta,pošto sam ovo ljeto bio u fazi debljanja(imao 50kg u 5tom mj).

Dont drink and drive...keep grass and fly !PEACE!
10 godina
neaktivan
MarkoNN kaže...

Pozdrav, molim za hitni odgovor. Planiram kupit za 900kn multispravu za vježbanje.. To mi ipak bolje nego da dajem za clanarinu teretane par mejseca. Uglavnom, ima tko kakav plan rada sto i koliko raditi za bildanje prsa? :O

Ja imam plan.

Bench Press

Chest Fly

Dumbell Pullover

Ali to se ne moze na multispravi jer je multisprava sranje. Nemoj baciti 900 kn.

kruskar kaže...

Visina 172-175cm

Težina oko 70kg

Fino se čvaraka nakupilo pa bi to valjalo istopit malo do idućeg ljeta,pošto sam ovo ljeto bio u fazi debljanja(imao 50kg u 5tom mj).

Preporacam da ti sam potrazis vjezbe kao sto je svatko od nas. Pocnes manje tezine a kad ti postane lako povecavas i napredujes. Samo nemoj kupovati multisprave.

14 godina
ks95hr kaže...
MarkoNN kaže...

Pozdrav, molim za hitni odgovor. Planiram kupit za 900kn multispravu za vježbanje.. To mi ipak bolje nego da dajem za clanarinu teretane par mejseca. Uglavnom, ima tko kakav plan rada sto i koliko raditi za bildanje prsa? :O

Ja imam plan.

Bench Press

Chest Fly

Dumbell Pullover

Ali to se ne moze na multispravi jer je multisprava sranje. Nemoj baciti 900 kn.

kruskar kaže...

Visina 172-175cm

Težina oko 70kg

Preporacam da ti sam potrazis vjezbe kao sto je svatko od nas. Pocnes manje tezine a kad ti postane lako povecavas i napredujes. Samo nemoj kupovati multisprave.

Ma kaki ta sranja...napravit ću utege od betona.

Dont drink and drive...keep grass and fly !PEACE!
11 godina
neaktivan
Buildanje mišića

Bez šprice nema bice hehee

PROUD MEMBER OF CBAO
14 godina
neaktivan
Buildanje mišića

jel bildujete?

17 godina
messgf kaže...