Bodybuilding - od početnika do naprednih izdvojena tema

poruka: 32.031
|
čitano: 8.158.496
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

staro, al pazite ovog lika iza hehehe

https://www.facebook.com/647443495336807/videos/789209451160210/?comment_id=789212251159930&ref=notif&notif_t=like

Sto se tice Ronia , da, radi se o ovoj stranici :

https://www.facebook.com/Nutricionizam.hr?fref=ts

ugl roni je pobrisao sve s svog zida tako da vise nema nista za vidjeti...

Btw ova stranica owna, dakle sve provjerene informacije, puno odlicnih i korisnih textova, koji ce pobiti sve ono sto jedan tipicni zadrti bilder misli da je tako

Poruka je uređivana zadnji put pet 19.6.2015 22:40 (exer1234).
17 godina
Re: Rast mišića i visina
exer1234 kaže...

https://www.facebook.com/647443495336807/videos/789209451160210/?comment_id=789212251159930&ref=notif&notif_t=like

Btw ova stranica owna, dakle sve provjerene informacije, puno odlicnih i korisnih textova, koji ce pobiti sve ono sto jedan tipicni zadrti bilder misli da je tako

Heh čini mi se de je utege skinuo sa bučica:) A čuj, prvo pravilna forma izvođenja.
A i mind muscle konekcije je potrajala, dok se dečko skoncentrirao, ovaj mrcina (Stjepan Ursa?) 
u prvom planu izvukao pola seta. Ali jasno bez mind-muscle pripreme, pa se ne računa.
edit:
Koja stranica owna? FB od ekipe alpha team?

http://www.bug.hr/forum/post/lcd-plazma-televizori/stvarni-vlasnici-brandova/2909836.aspx
Poruka je uređivana zadnji put pet 19.6.2015 22:50 (overhaul).
10 godina
neaktivan
exer1234 kaže...

hahaha pa da stranica owna.. ja ne znam jel ova stranica sprdnja ili sto.

savjete o prehrani da mi daje covjek koji pije 5 kava dnevno. 5 kava.

dokaz da najveci retardi mogu zavrsit fakultet

14 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

E vidis, tu i jeste problem.. lik je nutricionist, to je znanost.. To ne znaci automatski da je lik bodybuilder, i da unosi 300g proteina u sebe... ne vrti se sve oko BB..

5 kava, zasto je to problem? kava je losa? 

lik se hrani prema SVOJIM potrebama, i jedan Roni ga nije imao pravo napasti zbog toga....

11 godina
Rast mišića i visina

Pa prosječnom čovjeku je i 60g proteina dnevno dosta, možda čak i previše (pod prosječnom mislim koji ne vježba u teretani)...

13 godina
exer1234 kaže...

E vidis, tu i jeste problem.. lik je nutricionist, to je znanost.. To ne znaci automatski da je lik bodybuilder, i da unosi 300g proteina u sebe... ne vrti se sve oko BB..

lik se hrani prema SVOJIM potrebama, i jedan Roni ga nije imao pravo napasti zbog toga.... 

Niti znam jednog, niti znam drugog, nisam strucnjak i netko ce reci da nisam kompetentan išta komentirati, ali vidio sam da se kuva na telegramovoj stranici vec u komentarima pa sam tako i ispratio to sve.. Osobno mislim da Roni ga nije napao nego nakon brojnih upita komentirao sa svog stajalista kako on vidi takvu dnevnu prehranu s filovanjem secerom, masom UH i jos na kraju zaciniti sve s alkoholom u 22:00.. Znaci iskljucivo je komentirao to objavjeno na telegramovoj stranici kao neki dnevni plan kojeg bi se neki koji zele smrsaviti mozda i pridrzavali ko pijan plota jer takva smo nacija, povodljiva..  

U svemu tome jedini tko je po meni ispao kreten je taj "nutricionista" kojem je ego povrijeđen, i ne vidi dalje od svoga nosa, nego se on onda obrusio na ovoga preko svog sluzbenog portala gdje ga je većina i narugala cak.. Nekolicina ga brani kao da je kakav Bog nutricionizma, i štuju ga ko svetinju, tako to bar izleda s mog stajalista kad procitam sve..

U danasnje vrijeme se svatko naziva nutricionistom, a to što imaš diplomu ne znaci da si isti (ne odnosi se konkretno na ovaj slucaj) jer ima ih koji kupe na plesnom tecaju diplomu nutricioniste, trenera, klinca palca..

Internet mediji su cudna stvar, marketing jos cudnija, pogotovo kad provokacijom dodjes do popularnosti i da se o tebi piše..

Znanstvenici kazu: Ako se bojis pauka, veca je vjerovatnost da ces ga po povratku kuci zateci u sobi." E pa ja se bojim plavuša s velikim sisama.. :D
14 godina
majdo kaže...

Niti znam jednog, niti znam drugog, nisam strucnjak i netko ce reci da nisam kompetentan išta komentirati, ali vidio sam da se kuva na telegramovoj stranici vec u komentarima pa sam tako i ispratio to sve.. Osobno mislim da Roni ga nije napao nego nakon brojnih upita komentirao sa svog stajalista kako on vidi takvu dnevnu prehranu s filovanjem secerom, masom UH i jos na kraju zaciniti sve s alkoholom u 22:00.. Znaci iskljucivo je komentirao to objavjeno na telegramovoj stranici kao neki dnevni plan kojeg bi se neki koji zele smrsaviti mozda i pridrzavali ko pijan plota jer takva smo nacija, povodljiva..  

U svemu tome jedini tko je po meni ispao kreten je taj "nutricionista" kojem je ego povrijeđen, i ne vidi dalje od svoga nosa, nego se on onda obrusio na ovoga preko svog sluzbenog portala gdje ga je većina i narugala cak.. Nekolicina ga brani kao da je kakav Bog nutricionizma, i štuju ga ko svetinju, tako to bar izleda s mog stajalista kad procitam sve..

U danasnje vrijeme se svatko naziva nutricionistom, a to što imaš diplomu ne znaci da si isti (ne odnosi se konkretno na ovaj slucaj) jer ima ih koji kupe na plesnom tecaju diplomu nutricioniste, trenera, klinca palca..

Internet mediji su cudna stvar, marketing jos cudnija, pogotovo kad provokacijom dodjes do popularnosti i da se o tebi piše..

Pratim već duže vrijeme spomenutog nutricionista i po meni svaka mu je na mjestu i slažem se sa svim njegovim stavovima. Malo je burno reagirao, što u potpunosti razumijem jer mu se svaki dan u struku petljaju fitness treneri i BB- i koji misle da su pokupili svu pamet svijeta te da je zdrava prehrana jedino ako unosiš 200 grama proteina dnevno. Ipak nije na vodoinstalateru da govori pekaru kako kruh napraviti. 

Ako malo uključimo mozak i pogledamo njegovu prehranu taj dan, ako uzmemo u obzir da se bazira na IIFYM te da se čovjek ne bavi sportom i da su mu energetske potrebe bitno različite u odnosu na sportaše, odabir namirnica je odlično pogođen. Rekao bih da je kcal vrijednost tu negdje na održavanju za njega, a nutritivna vrijednost odabranih namirnica je odlična obzirom da ima nekoliko jako kvalitetnih namirnica, gledajući pojedinačno. Dakle, vidi se da čovjek zna svoj posao. U čaši vina ne vidim nikakav problem, a također niti u kavi sa šećerom. 

Ali, naravno, uvijek će se naći netko tko ide u teretanu i misli da zna sve o prehrani pa će reći da je kava sa šećerom prva stepenica do groba, a čaša vina najveće zlo na svijetu. Još kad pogledaš nigdje nema proteinskog shakea, pilećih prsa i to sve skupa nema proteina 2xtjelesna težina, uh, pa kako ne očekivati nekog da se ne uvrijedi :). Priznajmo, svi smo naišli na takve stručnjake, a i dosta nas smo u početku bili takvi.

10 godina
neaktivan
exer1234 kaže...

zato sto je kofein u stvari droga.

znam ljude koji su vec toliko ovisni o kofeinu da ako ne popiju te 3 kave dnevno izgledaju kao biljke, nemogu uopce funkcionirati.. a on ih 5 pije lol

i onda jos pise kako je to zdravo

13 godina
neaktivan
foobar333 kaže... 

znam ljude koji su vec toliko ovisni o kofeinu da ako ne popiju te 3 kave dnevno izgledaju kao biljke, nemogu uopce funkcionirati.. a on ih 5 pije lol

Alkohol, kafa, whey, kola, mekdonalds, sve su to droge.

Tražim anime shoegaze djevojku. Slonovi, žbljohe i grobovi neka se ne javljaju.
15 godina
Rast mišića i visina

Ne, ne. Kava je droga i to droga u punom smislu te riječi. Ne pijem kavu 4 godine.

http://eu.battle.net/sc2/en/profile/294395/1/Chef/ http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/Chef_cr0/
17 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Pale se BB-eri na dečka što pije 5 kava dnevno, i onda uredno odu i utrpaju u sebe 17 raznih preworkouta, NO booestera itd, ugl. na bazi kofeina, pa poslije treninga roknu još 100g dextroze.

al eto, on  pije kavu. I jede šećer. Kaj on zna o nutricionizmu

I have nothing to say. Thank you and goodbye. EUNE: replik91
16 godina
Onjegin kaže...
foobar333 kaže... 

Jel ti znas uopce sto je droga? Ti me iznenadujes svojim postovima iz dana u dan.

14 godina
neaktivan
FlyBoy kaže...

Pale se BB-eri na dečka što pije 5 kava dnevno, i onda uredno odu i utrpaju u sebe 17 raznih preworkouta, NO booestera itd, ugl. na bazi kofeina, pa poslije treninga roknu još 100g dextroze.

al eto, on  pije kavu. I jede šećer. Kaj on zna o nutricionizmu

upravo to... 

1. lik ina drukcije ciljeve nego Roni, ili neki Ronijev klijent. Nije svakom covjeku potrebna gomila proteina... Nekom tko zeli izgraditi svoje tijelo, povecati misicnu masu, naravno da je potrebno vise, nego nekom tko se bavi trcanjem,tenisom, nogometom itd. ..

secer ko secer, tijelo ionako svaki uh koji uneses u sebe, pretvori u glukozu

14 godina
neaktivan
exer1234 kaže...

fruktozu jedino ne pretvara...samo 20% se odprilike pretvori u glikogen ostalo u masti

R.I.P. Aziz Sergeyevich Shavershian
17 godina
neaktivan
cod4gamer kaže...
exer1234 kaže...

fruktozu jedino ne pretvara...samo 20% se odprilike pretvori u glikogen ostalo u masti

Not this again 

Već smo raspravili da to prvenstveno ovisi o ukupnom unosu kalorija.

I have nothing to say. Thank you and goodbye. EUNE: replik91
14 godina
neaktivan
FlyBoy kaže...

Not this again 

frende kazem onako kako je...pricaj sa nekim natjecateljskim bodybuilderom rec ce ti da ne konzumira voce zbog fruktoze.

16 godina
cod4gamer kaže...
FlyBoy kaže...

Not this again 

frende kazem onako kako je...pricaj sa nekim natjecateljskim bodybuilderom rec ce ti da ne konzumira voce zbog fruktoze.

Pricaj sa natjecateljskim bodibilderom i reci ne valja alkohol za organizam i opcenito fitness,a ubijaju se po diskotekama vikendima.

Kao sto je vec rekao,sve sto je bitno cals in vs cals out,*ebeni bodibilderi ne mogu mijenjati zakone TERMODINAMIKE LJUDSKOG TIJELA bio to Roni Kovacic,Ronnie Coleman ili Jeff Seid.

14 godina
neaktivan
doky01akablava kaže...

Pricaj sa natjecateljskim bodibilderom i reci ne valja alkohol za organizam i opcenito fitness,a ubijaju se po diskotekama vikendima.

Kao sto je vec rekao,sve sto je bitno cals in vs cals out,*ebeni bodibilderi ne mogu mijenjati zakone TERMODINAMIKE LJUDSKOG TIJELA bio to Roni Kovacic,Ronnie Coleman ili Jeff Seid.

ti ocito ne shvacas da nemaju sve namirnice isti metabolicki put

16 godina
cod4gamer kaže...
doky01akablava kaže...

stoti put,cals in vs cals out,i ti metabolicki putevi what is your point ?

Profesor nutricionizma se podvrgnuo bas tome da dokaze da su kalorije jedino bitne ( makronutrijenti isto igraju veliku ulogu u reshapingu tijela,ali kod gubitka masnog tkiva ) je deficit najbitniji

naime,unosio je 1800 kalorija i bio u deficitu cca 500 kcal plus suplementacija vitaminima/mineralima i whey shakeovi

za dva mjeseca je izgubio 12 kg,poboljsao dobar kolesterol,a smanjio loši i uz to poboljsao krvni tlak

http://edition.cnn.com/2010/HEALTH/11/08/twinkie.diet.professor/

For a class project, Haub limited himself to less than 1,800 calories a day. A man of Haub's pre-dieting size usually consumes about 2,600 calories daily. So he followed a basic principle of weight loss: He consumed significantly fewer calories than he burned.

His body mass index went from 28.8, considered overweight, to 24.9, which is normal. He now weighs 174 pounds.

But you might expect other indicators of health would have suffered. Not so.

Haub's "bad" cholesterol, or LDL, dropped 20 percent and his "good" cholesterol, or HDL, increased by 20 percent. He reduced the level of triglycerides, which are a form of fat, by 39 percent.

Sad ti meni objasni di je njemu metabolicki put kod cokoladica,posto cokoladice sadrze secere i najgoru vrstu secera one fruktozne sirupe,trebao je gainati 12 kg jer je drugaciji metabolicki put ?

15 godina
Rast mišića i visina

Baš me zanima, kako vam pašu majice? Naime, zbog malo širih ramena i uskog struga, većina majica mi nekako čudno paše. 

U području ramena paše odlično, ali sve ispod toga, oko trbuha, ima previše lufta i izgleda kao da je pre široko. Dobro, ima i majica koje dobro pašu, ali ima i ovakvih kao što sam gore naveo..

Ima li još tko takvih problema?

Ništa ne ostavljam nezavrš
16 godina
neaktivan

Apsolutno isti problem, sve majice mi izgledaju ko haljinice, jedino rjesenje je kupovat XS slim fit majice il tako nesto 

P.S. pozdrav starjesinama, posto sam novi u temi 

Volim miris friško pečenih tranzistora.
Poruka je uređivana zadnji put ned 21.6.2015 19:30 (kikicacool).
14 godina
neaktivan
dv14 kaže...

Baš me zanima, kako vam pašu majice? Naime, zbog malo širih ramena i uskog struga, većina majica mi nekako čudno paše. 

U području ramena paše odlično, ali sve ispod toga, oko trbuha, ima previše lufta i izgleda kao da je pre široko. Dobro, ima i majica koje dobro pašu, ali ima i ovakvih kao što sam gore naveo..

Ja imam problema sa jaknom,sve do nekog XL sizea mi je prepreusko u ledjima,a inace mi M pase za duzinu rukava,XL mi je ko haljina a u ledjima mi je dosta usko,proslo ljeto sam poceo DL radit i pukle su mi 2 jakne ovu zimu bas na istom mjestu

l<l<l<l<l<l
14 godina
dv14 kaže...

Meni pašu ti veliki brojevi, još ako je bijela izgledam ogromno.

10 godina
neaktivan
mar123 kaže...
Onjegin kaže...
foobar333 kaže... 

Jel ti znas uopce sto je droga? Ti me iznenadujes svojim postovima iz dana u dan.

tiho

15 godina
Rast mišića i visina

To me u zadnje vrijeme počelo nervirati.. Teško je naći nešto normalno zbog takve građe. Ako kupim broj manje, onda mi je kratka tj. nema dužine.

Evo baš prije neki dan kupio neku polo majicu, M veličina, obično nosim L i, preširoka mi. U ramenima, leđima ok, ali dolje mjesta koliko hoću. Al ko ga hebe, opet je nosim, makar ljudi mislili da mi je široka 

Ništa ne ostavljam nezavrš
13 godina
Rast mišića i visina

Isti problemi , nosim XL , u ramenima i rukama bude dobra ali u stomaku hrpa mjesta pa izgledam podebelo haha . Ali hlace su prica za sebe , jednostavno ne mogu kupiti da su mi dobre u nogama i u struku . 

13 godina
neaktivan
Rucipe kaže...

Isti problemi , nosim XL , u ramenima i rukama bude dobra ali u stomaku hrpa mjesta pa izgledam podebelo haha . Ali hlace su prica za sebe , jednostavno ne mogu kupiti da su mi dobre u nogama i u struku . 

Pa nije bit odjeće da ti bude lateksno odijelo, ali ne brinite se, svima je teško naći odjeću. Meni nije jasno što to točno rade komercijalisti jer paketi pantola koje isporučuju fabrike sadrže sve brojeve (malo kratkih, puno srednjih i malo dugih). Nije moguće da nikad nema dugih.

Probajte sljedeći put pitati u trgovinama imaju li pantole dužine 36 da vidite šta su pravi problemi.

14 godina
neaktivan
doky01akablava kaže...

stoti put,cals in vs cals out,i ti metabolicki putevi what is your point ?

Profesor nutricionizma se podvrgnuo bas tome da dokaze da su kalorije jedino bitne ( makronutrijenti isto igraju veliku ulogu u reshapingu tijela,ali kod gubitka masnog tkiva ) je deficit najbitniji

naime,unosio je 1800 kalorija i bio u deficitu cca 500 kcal plus suplementacija vitaminima/mineralima i whey shakeovi

za dva mjeseca je izgubio 12 kg,poboljsao dobar kolesterol,a smanjio loši i uz to poboljsao krvni tlak

http://edition.cnn.com/2010/HEALTH/11/08/twinkie.diet.professor/

For a class project, Haub limited himself to less than 1,800 calories a day. A man of Haub's pre-dieting size usually consumes about 2,600 calories daily. So he followed a basic principle of weight loss: He consumed significantly fewer calories than he burned.

His body mass index went from 28.8, considered overweight, to 24.9, which is normal. He now weighs 174 pounds.

But you might expect other indicators of health would have suffered. Not so.

Haub's "bad" cholesterol, or LDL, dropped 20 percent and his "good" cholesterol, or HDL, increased by 20 percent. He reduced the level of triglycerides, which are a form of fat, by 39 percent.

Sad ti meni objasni di je njemu metabolicki put kod cokoladica,posto cokoladice sadrze secere i najgoru vrstu secera one fruktozne sirupe,trebao je gainati 12 kg jer je drugaciji metabolicki put ?

prijatelju lijepio sam ja vama linkove u kojima sam vas sve demantirao i neda mi se dalje vrtit istu temu s vama, ma neda mi se uopce nista raspravljat s vama jer sve sto se kosi sa vasim razmisljanjem je krivo.popili ste svu pamet svijeta i svi drugi su glupi za vas.dovidjenja.

13 godina
neaktivan
cod4gamer kaže...

prijatelju lijepio sam ja vama linkove u kojima sam vas sve demantirao i neda mi se dalje vrtit istu temu s vama, ma neda mi se uopce nista raspravljat s vama jer sve sto se kosi sa vasim razmisljanjem je krivo.popili ste svu pamet svijeta i svi drugi su glupi za vas.dovidjenja.

Imam osjećaj da su ovi cal in vs cal out momci propustili biologiju trećeg gimnazije.

13 godina
Onjegin kaže...
cod4gamer kaže...

Imam osjećaj da su ovi cal in vs cal out momci propustili biologiju trećeg gimnazije.

Ne idu svi u gimnaziju , a i  ti si izgleda propustio termodinamiku trećeg srednje .

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice