Kod mene se otvorio nutrition shop i kao povodom otvaranja bila akcija, 12kg Myproteina 500kn :)
Uzeo sam istog trena, opskrbljen proteinima za narednih godinu dana.
12 kg 500kn????jesi ti 100% suguran u to? :D
ma sali se.... naravno ;) ... jednostavno, nikako,ali bas nikako nije moguce da je 12kg proteina islo za 500 kn... jednostavno,,,,, nemoguce. Sorry... ali NEMOGUCE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ako se po oglasima (gdje je najjeftinije) nabavlja za oko 500 kn 5 kg,, kojom logikom bi 12 kg islo za 500 kn? i to u ducanu.. osim ako je istekao rok, pa se rijesavaju toga.. ali tada ni ne bi smjeli prodavati na taj nacin. Mozda ispadam bahat, ali to je nista u usporedbi kad se pojavi neki padobranac s pricama da je kupio 12kg proteina za 500 kn.. pa to je ono u rangu.... znanstvene fantastike.. Budi malo realniji.. da si udvostrucio cijenu, jos bi i proslo.. I kako bas 12 kg? ako imas vrece od 5, 2.5 i 1 kg ? sta. dobio si 2x 5 i 2x1? ili je sve bilo natrpano u jednu veliku vrecu za smece? .. ako si i kupio toliko proteina, onda ocito nije u DUCANU, nego kod nekog preprodavaca koji ti je podvalio vise brasna nego wheya, al dobro.. Sve ima svoju cijenu.. sretno
Jesi ti spor ili sta? Napisao sam da sam kupio to osobno u nutrition shopu - VELIKA AKCIJA POVODOM OTVARANJA SHOPA. Kaj ti nije jasno.