Bodybuilding - od početnika do naprednih izdvojena tema

poruka: 32.008
|
čitano: 8.141.244
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Re: Rast mišića i visina
exer1234 kaže...

te dodatne vjezbe volim vise ponavljanja, tj bilderski :D .. recimo bench radim 3x5 ili 5x5 , svaki trening povecavam tezinu,a dodatne vjezbe budu od 8-12

Isto kao i ja. Nekako je brži napredak tim načinom, in my experience.

Jedva čekam preksutra, prvi trening nakon 10 dana, toliko ću se uništit da ću past u komu.

14 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

evo knjiga o sportskoj farmakologiji pod nazivom''Dorucak sampiona'' pa svi koji se zele informirati neka skinu.toplo preporucujem :)

http://www.4shared.com/zip/oEq8fksm/dorucak_sampiona.html

R.I.P. Aziz Sergeyevich Shavershian
16 godina
cod4gamer kaže...

evo knjiga o sportskoj farmakologiji pod nazivom''Dorucak sampiona'' pa svi koji se zele informirati neka skinu.toplo preporucujem :)

http://www.4shared.com/zip/oEq8fksm/dorucak_sampiona.html

odlicna je knjiga samo je problem sto je stara 10 godina pa su neke informacije zastarjele kako bi reko.

14 godina
neaktivan
mar123 kaže...

odlicna je knjiga samo je problem sto je stara 10 godina pa su neke informacije zastarjele kako bi reko.

informacije su sve vazece a vrlo malo ima ''zastarjelih'' informacija svejedno knjiga je vrh i odlicna za pocetnike u svijetu aas :D

12 godina
neaktivan
Rast mišića i visina
11 godina
neaktivan
Kramerdida kaže...

60 dolara, srs not even once.

12 godina
neaktivan
ChildrenOfDisappearances kaže...
Kramerdida kaže...

Imaš besplatno na "drugim izvorima". {#}

11 godina
neaktivan
Kramerdida kaže...
Kramerdida kaže...

Imaš besplatno na "drugim izvorima". {#}

Cheeky kramerdida :D

Zanima me jeste razmišljali o tome da ako budete još par godina liftali bez stajanja, da počnete uzimat anabolike/androgene?

12 godina
neaktivan

Zanima me jeste razmišljali o tome da ako budete još par godina liftali bez stajanja, da počnete uzimat anabolike/androgene?

Tek razmišljam uzeti anabolike kada napravim 4-ero mladunčadi, a i moram istrošiti prirodni potencijal tijela dotle. :D

15 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Znači negdje oko 60.e da se vratiš u formu od 30god :D?

There are some corners of the universe that have bred the most terrible things. Things that act against everything we believe in. They must be FOUGHT.
Poruka je uređivana zadnji put čet 9.10.2014 1:10 (PLASMAorLCD).
14 godina
neaktivan

ja cu uskoro poceti koristiti zbog ozljede ramena a poslije kad se oporavim koristit cu za anabolizam :D

11 godina
neaktivan
cod4gamer kaže...

ja cu uskoro poceti koristiti zbog ozljede ramena a poslije kad se oporavim koristit cu za anabolizam :D

Ma kaj ćeš ti :D

16 godina
neaktivan
Ja sam uspjeo u zadnjih mjesec dana skinuti oko 7 kg. Obavio sam pretrage, sve je super, od secera do tlaka.
Uglavnom, slatkise i junk sam izbacio (znam nekada uzet jedan keks i tako malo cheatam)
Svaki dan trcim 3km i radio sam program Neile Rey 30 days of change i mogu reci da su rezultati i na vagi i u centimetrima a pogotovo okom vidljivi. Nisam imao problema sa kilazom opcenito nego imam sliku u glavi koju zelim ostvariti. Nikada nisam bio fizicki aktivan tip ali sada to obozavam

Ako ti je netko pomogao klikni HVALA (ispod potpisa)
14 godina
neaktivan

Ma kaj ćeš ti :D

briga te :D

14 godina
neaktivan
Kramerdida kaže...

Tek razmišljam uzeti anabolike kada napravim 4-ero mladunčadi, a i moram istrošiti prirodni potencijal tijela dotle. :D

Šta poslije anabolika nemožeš raditi mladunčad?

16 godina
_Dangerous_Lickz_ kaže...
Ja sam uspjeo u zadnjih mjesec dana skinuti oko 7 kg. Obavio sam pretrage, sve je super, od secera do tlaka.
Uglavnom, slatkise i junk sam izbacio (znam nekada uzet jedan keks i tako malo cheatam)
Svaki dan trcim 3km i radio sam program Neile Rey 30 days of change i mogu reci da su rezultati i na vagi i u centimetrima a pogotovo okom vidljivi. Nisam imao problema sa kilazom opcenito nego imam sliku u glavi koju zelim ostvariti. Nikada nisam bio fizicki aktivan tip ali sada to obozavam

Super za tebe,nekad sam takav bio,ali tad sam prihvatio dark side of Layne Norton i jedem svakakav junk i to 2500 kalorija i nece kilaza gore.

Laganini kao exer...

14 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Evo iskustvo s kreatinom.. Ipak sam radio punjenje, ionako sam dobio 500g za 40 kn   , monohidrata :D .. ugl danas je 4ti dan, mogu reci da sam dobio snage dosta. 2-3 ponavljanja vise na benchu, tezina s kojom sam prosli put JEDVA radio 3x3, danas sam bez problema uradio 3x5, i u prvoj seriji je ostalo sigurno bar jos jedno ponavljanje u rezervi, , i na kraju sam cisto da testiram , radio vise ponavljanja, tj burnout s 60 kg, gdje sam uradio 4 ponavljanja vise nego ikad prije.. I bucice od 30 kg se cine dosta lakse nego prije :P ... e sad , dal je takav dan danas, ili ne.. ne znam :D vidjet cemo sljedeci trening

Poruka je uređivana zadnji put čet 9.10.2014 18:10 (exer1234).
11 godina
neaktivan
DuMe kaže...
Kramerdida kaže...

Ponekad zna doći do impotencije i erektilne disfunkcije.

Poruka je uređivana zadnji put čet 9.10.2014 18:32 (ChildrenOfDisappearances).
14 godina
neaktivan

ovisi koji steroid koristis i u kojim kolicinama, jel koristis vise steroida itd itd.to je sve individualno.

12 godina
neaktivan
cod4gamer kaže...

ovisi koji steroid koristis i u kojim kolicinama, jel koristis vise steroida itd itd.to je sve individualno.

Upravo to, no hoću ići sigurnim putem.

16 godina
Rast mišića i visina

Kako na MyFitnessPalu posebno napraviti imena Obrok 1,2,3 itd. a ne ono Lunch,Breakfast itd. i dodati jos koji obrok zasebno ? 

13 godina
Rast mišića i visina

Napokon.

U vezi kreatina,-svaki dan 5g ujutro i 5g navecer?

Ja radim pon-sri-pet. Znaci i za vrijeme odmora? (uto,cet)

a vikendom?

Fala kaj ste me navukli na ovo {#}

Sada radim do 100tke. Sada sam na 85.6kil'. {#}

Prestanite stavljati zarez,tamo gdje je odavno trebala biti tocka!
14 godina
Rast mišića i visina

Jaa {#}

http://adf.ly/YW58m
11 godina
neaktivan
cod4gamer kaže...

Zato sam i napisao "ponekad". Najvažnije je klonit se DNP-a, ostatak u umjerenim količinama i neće bit problema.

Ta sranja da su steroidi smrtni i da su zdravstveni problemi neizbježni su precijenjena, jer većina koji umru i imaju 10 srčanih zbog njih je zato što ih uzimaju u 10x većim dozama i rade 5,6 ciklusa godišnje. Kreteni se igraju s vatrom.

14 godina
neaktivan
DuMe kaže...
Kramerdida kaže...

Za to se ne trebaš brinut, to je rijetkost i kod jako velikih doza,a u "normalnim" količinama je naprosto nemoguće.

16 godina
BloOm3R! kaže...

Jaa {#}

Hahahah ti si na Balkanfitu dobio cak 1 kg MyProteina ? 

11 godina
neaktivan
DuMe kaže...

Za to se ne trebaš brinut, to je rijetkost i kod jako velikih doza,a u "normalnim" količinama je naprosto nemoguće.

Smaraš brate.

13 godina
Rast mišića i visina

LJudi nešto me boli desno rame , pomago sam mami u vrtu ,a dan prije radio prsa . Znači boli ne mjestu koji sam označio na slici , malo prije ramena .Šta bi moglo biti ? Kada ode rotator cuff onda boli jako ili ? Bol nije jaka ali osjetim je povremeno . Jel moguće da sam samo istegnuo ?

14 godina
doky01akablava kaže...
BloOm3R! kaže...

Jaa {#}

Hahahah ti si na Balkanfitu dobio cak 1 kg MyProteina ? 

Nepotreban ti komentar...

http://adf.ly/YW58m
11 godina
neaktivan
Rucipe kaže...

LJudi nešto me boli desno rame , pomago sam mami u vrtu ,a dan prije radio prsa . Znači boli ne mjestu koji sam označio na slici , malo prije ramena .Šta bi moglo biti ? Kada ode rotator cuff onda boli jako ili ? Bol nije jaka ali osjetim je povremeno . Jel moguće da sam samo istegnuo ?

Moguće da ti je zapela forma na nekom repu? Slična mi se stvar dogodila, pobjeglo mi rame na jednom repu i par dana kasnije me bolilo kod ramena, ali je prestalo.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice