Bodybuilding - od početnika do naprednih izdvojena tema

poruka: 32.009
|
čitano: 8.143.276
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Rast mišića i visina
Super flaeryy kaže...

moze mi netko dati  slike od nekog  lika sa dobrim tijelom ali da je nizak  do 175cm , bas me zanima kako mozes izgledati max. sa tom visinom {#}

kai greene ti je 173 visok

KIKI3ooo kaže...

Pogleda sam Generation Iron. A ona Phil Heath je sinonim za pojam pribildana crnčuga. Ali dobro ga zovu Gift jer stvarno je dobia sve - visinu, genetiku, financijski je dobro potkovan, čak ima i plave oči, ima ono sve. Vidim da je i 2013 isto dobio. Čudi me da već nije dobio ulogu u nekom filmu. Green i 2013 opet drugi. A jeli Wolf je presimpa, koji kralj :) jeli on ikad dobio Mr. Olympa? Vidim da je uvik po natjecanjima.

phil je arogantan...govorio je dosta protiv kaia.a kai je pravi covjek, bas mi se svidio.cijeli zivot mu je podredjen bodybuildingu i vidi se da sve daje da pobjedi na natjecanju.i jos mi ga je bilo zao kad su rekli da je bio siroce.a branch je tipicni ''macho'' muskarac iz teksasa.sve u svemu meni se svidio dokumentarac i stvarno je super

EDIT:ne znam kako da stavim sliku u prvu poruku -.-

R.I.P. Aziz Sergeyevich Shavershian
Poruka je uređivana zadnji put uto 27.5.2014 14:46 (cod4gamer).
16 godina
Rast mišića i visina

Brz i zanimljiv recept,malo sastojaka i jednostavno :)

15 godina
Rast mišića i visina

Phil je čisto napuhano smeće, nadaren je i gift je, ali čemu toliko preseravanja. Pratio sam mu fcb dosta puta mu ljudi prigovore, on odmah napada, bez argumenata, baca fore dou you feel gifted itd.

Greene je gospodin iako mi ide nekad na qurac sa svojim super dubokumnim filmićima iz teretane.

Wolf je kraljina. Ovi ostali su većinom seljačine, Branch u teretani previše psuje pa je dosta toga izrezano. Pukalski kao da mozga nema...ali sve je to po strani, sve su to ljudi na vrhu BB scene i treba im skinuti kapu.

Pumping iron je bio bolji, iako je bio isceniran dosta, ali rivalstvo tamo, di su oni prijatelji i daju sve od sebe da se potuku na bini ko ima veće mišiće ali se i poštuju i na kraju dana su priajtelji.

Danas je to sve nekako sterlinije i ljudi su odravtniji.

btw. 20ml mjerica, ima neko ideju kako da pogodim mjeru? Osim da špricu nabavljam pa izvlačim 20ml.

Koliko je jušna žlica?

Znam da ovisi o raznim tekućinama...ai ono odoaktivno.

MadTomeeee kako ću živjeti bez tebe tomeeee!
Poruka je uređivana zadnji put uto 27.5.2014 15:28 (fila2208).
16 godina
Rast mišića i visina

6gr je mislim cajna zlicica puna pa otprilike 6 mL ?

17 godina
KIKI3ooo kaže...

Pogleda sam Generation Iron. A ona Phil Heath je sinonim za pojam pribildana crnčuga. Ali dobro ga zovu Gift jer stvarno je dobia sve - visinu, genetiku, financijski je dobro potkovan, čak ima i plave oči, ima ono sve. Vidim da je i 2013 isto dobio. Čudi me da već nije dobio ulogu u nekom filmu. Green i 2013 opet drugi. A jeli Wolf je presimpa, koji kralj :) jeli on ikad dobio Mr. Olympa? Vidim da je uvik po natjecanjima.

Dennis Wolf ove je godine bio pobjednik Arnold Classica. I to je nešto:)

Kad smo kod gledanja, dali je netko gledao ovaj film?
Baš mi je bio simpa, onako europski štih, sa ćuknutim životom amaterskog bildera.
http://www.imdb.com/title/tt1729226/?ref_=nm_knf_i2

http://www.bug.hr/forum/post/lcd-plazma-televizori/stvarni-vlasnici-brandova/2909836.aspx
14 godina
neaktivan
cod4gamer kaže...
KIKI3ooo kaže...

Lik je očito glup ka q... ali ono baš low IQ glup, ne može ni izgovori nazive onoga šta je uzima - i to je on vidio kao način da se izdvoji i da se zna za njega. On je napravio svojevrstan all in kako mi zovemo taktiku u SC2 kod koje nema šanse za nekakavi ekonomski oporavak kasnije. Znači eksperimentirao je na sebi, probao je i koristio sve čega se može dohvatit . I uspio je u tome, mislim čak i hrvatistanu netko zna njegovo ime i prezime.

Ali svaka mu čast, link je legenda i kralj, jer ima muda broj 1, muda kakva nema puno ljudi, a broj 2 što otvoreno govori o tome - ali najjači je kad je rekao: "Nisam promjenio prehranu jednom! (kao uvik je uzimao istu količinu dodataka prehrani) - moju građu definiraju samo droge! Povećaš malo ovoga, povećaš unos onoga... :D

onda je danas vecina profesionalnih sportasa glupa.ti ocito ne znas na kakvim su kurama natjecatelji za mr olympiu.kad bi vidio njihove kure pao bi sa stolice ako ti je bostin cudan.

s tim dozama nije nista posebno ucinio. .. ugl lik mi se gadi. ako ga netko prati na fejsu, stalno ismijava druge.. IIFYM ljude, sere po njima. pravi se pametan stalno. itd. ugl gadi mi se lik. umisljen do bola

14 godina
neaktivan
Super flaeryy kaže...

moze mi netko dati  slike od nekog  lika sa dobrim tijelom ali da je nizak  do 175cm , bas me zanima kako mozes izgledati max. sa tom visinom {#}

zapravo, kad si nizi, lakse je ... tj teze je visokim ljudima izgraditi vecu misicnu masu.. treba to sve popuniti...  Nizi ljudi mogu izgledati impresivnije.

Sto se tice Phila, Kaia itd.. Kai i Wolf su jedini koje cijenim, i Ramyija sad.. Ostali su vecinom ..bezveze... 

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.5.2014 19:10 (exer1234).
14 godina
neaktivan
exer1234 kaže...

s tim dozama nije nista posebno ucinio. .. ugl lik mi se gadi. ako ga netko prati na fejsu, stalno ismijava druge.. IIFYM ljude, sere po njima. pravi se pametan stalno. itd. ugl gadi mi se lik. umisljen do bola

nije ucinio al je bolji od dosta bodybuildera.bas me zanima kakav ce bit kad bude sljedece natjecanje.genetika ga nije mazila

13 godina
neaktivan
exer1234 kaže...
Super flaeryy kaže...

zapravo, kad si nizi, lakse je ... tj teze je visokim ljudima izgraditi vecu misicnu masu.. treba to sve popuniti...  Nizi ljudi mogu izgledati impresivnije.

Sto se tice Phila, Kaia itd.. Kai i Wolf su jedini koje cijenim, i Ramyija sad.. Ostali su vecinom ..bezveze... 

istina da je niskom lakse doci  do mase,pogotov ako obuces neku  usku majici , a imas malo jaca ramena , super izgleda.. alli po mom ukusu vislji ce uvijek izgledati brutalnije od nizeg, mada je tezi put, ali ce se na kraju isplatiti..

eune : Flaeryy
15 godina
exer1234 kaže...
Nizi ljudi mogu izgledati impresivnije.

Niži ljudi dođu brže do neke masivnosti i iscrtanosti, ali na kraju puta, kad stanu primjera radi 170 i 180, razlika je očigledna i vjerujem da bi većina dala glas za višega.

Mišić ti nabildat možeš, visinu ne možeš :)

exereću koliko si ti visok?

bezveze pitam

12 godina
fila2208 kaže...
exer1234 kaže...

Niži ljudi dođu brže do neke masivnosti i iscrtanosti, ali na kraju puta, kad stanu primjera radi 170 i 180, razlika je očigledna i vjerujem da bi većina dala glas za višega.

bezveze pitam

bio je napisao prije da je 180 mislim,ili 182.

Amber Heard <3
15 godina
res03pem kaže...

bio je napisao prije da je 180 mislim,ili 182.

Ok hvala samo pitam.

Ajmo anketu bezveze

1 <160
0 160-170
19 170-180
27 180-190
15 190-200+
14 godina
fila2208 kaže...
exer1234 kaže...
Nizi ljudi mogu izgledati impresivnije

Cuj na visinu ne mozes utjecat i s tim se treba pomirit a ako sam vec 170-175 onda cu barem bit nabildano dubre

Evo jedan iz mog gyma 170cm natural 22god i stvarno je hebeno impresivan a uzivo jos bolji

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.5.2014 22:01 (XVII Mini).
15 godina
XVII Mini kaže...

Cuj na visinu ne mozes utjecat i s tim se treba pomirit a ako sam vec 170-175 onda cu barem bit nabildano dubre

Pa to sam i rekao.

Ali ako si ti nabildano đubre sa 175, a ja nabildano đubre sa 185, kad stanemo rame uz rame, yebga :)

Bar ćemo bit dva nabildana đubreta :)

13 godina
Rast mišića i visina

Jel mi moze netko rec koju aplikaciju da skinem za HIIT  trening i dat slike postavki ili ovdje napisat . Hvala unaprijed . 

14 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
exer1234 kaže...

bezveze pitam

180

13 godina
neaktivan
XVII Mini kaže...
fila2208 kaže...
exer1234 kaže...

Evo jedan iz mog gyma 170cm natural 22god i stvarno je hebeno impresivan a uzivo jos bolji

Bas takvu sam sliku trazio, natural a ta visina, sta meni vrijedi kada mi netko baci neku sliku steroidaša kada u život necu tako izgledati {#}

eune : Flaeryy
16 godina
Rast mišića i visina

da se natural jos vise od tog lika na slici. ali svakako respect.

15 godina
mar123 kaže...

Ti, a i pola foruma, uključujići i mene vjerovatno nikad tako nećemo izgledati.

Ovo je stvarno dečko odradio odlično!

Može tu još mase, ali bit će prenagrivan za 170cm.

14 godina
Rast mišića i visina

Jel dobro jesti kokice umjesto neke kasne večere?  

01000101010000010101010000100000010100110100100001001001010101000010000001001100010011110100111101010011010001010101001000100000001110110010100100101001001010010010100100101001001000000100100000110011
16 godina
fila2208 kaže...
mar123 kaže...

Ti, a i pola foruma, uključujići i mene vjerovatno nikad tako nećemo izgledati.

Ovo je stvarno dečko odradio odlično!

Može tu još mase, ali bit će prenagrivan za 170cm.

neznam zasto imas takvo misljenje, neznam ja za pola foruma, ali i ti a pogotovo ja(jer sam mladi) imamo potencijala izgledati ovako, samo se treba potrudit i potpuno predat tome. ako cemo se vodit razmisljanjem necemo takvi nikad bit, necemo brojat kalorije, necemo ovo necemo ono onda sigurno necemo ni tako izgledat.

kazem respect za decka, stvarno impresivno.

15 godina
makaown kaže...

Šta imaš od kokica? i nema tu kasna vecera vamo tamo,bitno je da je proteinski jaka..bolje da jedes posni sir,jaja ili cak popijes čašu jogurta.

Networking Admin,nemam 15 godina takav mi je nick :)
15 godina
mar123 kaže...

neznam zasto imas takvo misljenje, neznam ja za pola foruma, ali i ti a pogotovo ja(jer sam mladi) imamo potencijala izgledati ovako, samo se treba potrudit i potpuno predat tome. ako cemo se vodit razmisljanjem necemo takvi nikad bit, necemo brojat kalorije, necemo ovo necemo ono onda sigurno necemo ni tako izgledat.

naravno da svatko ima šanse i potencijala, a kad će i ako će takav postati to ovisi o puno volje, vremena, novca i truda a neki će putem odsutati.

Btw. ne težim baš tolikoj izrezanosti, ali stvarno dečko je odradio super posao na tome.

Taj čiji je kolega sliku stavio, koliko taj dečko dugo trenira? Znaš li što sve uzima od suplimenata?

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.5.2014 0:05 (fila2208).
14 godina
tpg kaže...
makaown kaže...

Šta imaš od kokica? i nema tu kasna vecera vamo tamo,bitno je da je proteinski jaka..bolje da jedes posni sir,jaja ili cak popijes čašu jogurta.

Pa mialio sam na kalorijsku vrijednost, ako sam vec presao danasnju granicu.. A suoer tw zasiti pa nemas potrebu nista pojesti.

01000101010000010101010000100000010100110100100001001001010101000010000001001100010011110100111101010011010001010101001000100000001110110010100100101001001010010010100100101001001000000100100000110011
13 godina
neaktivan
mar123 kaže...

Ako se ispišeš iz škole, odeš na Kavkaz i treniraš 16 sati dnevno, sve je moguće!

16 godina
Rast mišića i visina

znam da se volis salit al to nije nikako istina.

14 godina
neaktivan
Onjegin kaže...

Ako se ispišeš iz škole, odeš na Kavkaz i treniraš 16 sati dnevno, sve je moguće!

pokusavas biti smijesan?bolje ti je uhvati se vjezbi za kifozu i skoliozu a manje prosipaj ovdje svoj kvazi humor

15 godina
Rast mišića i visina

Mislim otcati par km pa me zanima da trcim prije ili poslije treninga?

[url=http://trakt.tv/user/MjezZza][img]http://trakt.tv/user/MjezZza/widgets/watched/episode-banner.jpg#nocache[/img][/url]
16 godina
maxy0 kaže...

Mislim otcati par km pa me zanima da trcim prije ili poslije treninga?

poslije.

14 godina
fila2208 kaže...
mar123 kaže...

naravno da svatko ima šanse i potencijala, a kad će i ako će takav postati to ovisi o puno volje, vremena, novca i truda a neki će putem odsutati.

Btw. ne težim baš tolikoj izrezanosti, ali stvarno dečko je odradio super posao na tome.

Taj čiji je kolega sliku stavio, koliko taj dečko dugo trenira? Znaš li što sve uzima od suplimenata?

Znam da je 100% natural poceo se ozbiljnije bavit s 18 i sada je crossfit trener u Blu Gymu(Ri) ... eh sad nisam siguran za suplimente.

Za sad ja sam zadovoljan sa sobom i jos kasnije kad pocnu dolazit pravi misici samo treba truda {#}

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice