Bodybuilding - od početnika do naprednih izdvojena tema

poruka: 32.009
|
čitano: 8.144.170
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Pozdrav,evo zanima me koji sport najvise djeluje na povecanje misica? Posto mi se ne ide samo u teretanu...

Life is game,Let's play it !!!!
15 godina
Re: Rast mišića i visina
blam. kaže...

Pozdrav,evo zanima me koji sport najvise djeluje na povecanje misica? Posto mi se ne ide samo u teretanu...

Šah.

MadTomeeee kako ću živjeti bez tebe tomeeee!
14 godina
neaktivan
blam. kaže...

picigin

ontopic,rekao bi neka gimnastika ili sta vec :D .. 

Poruka je uređivana zadnji put ned 25.5.2014 19:48 (exer1234).
15 godina
neaktivan
blam. kaže...

vaterpolo

13 godina
Rast mišića i visina

Clanarina je 1200 chf godina . U teretanu idu kvazi neki jaki likovi a od njih sam veci ramenima za 40 % . Katastrofa u usporedbi sa hrvatskom .

15 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Ekipa jel radite drop setove?

Ja ih radim na rukama, i odlično mi paše takav trening i po rezultatima i po osjećaju.

Zanima me, sad tu čitam malo po netu, da bi trebalo malo prestati s tim radi overtraininga, jel ima istine u tome?

15 godina
dmanz kaže...

Ekipa jel radite drop setove?

Ja ih radim na rukama, i odlično mi paše takav trening i po rezultatima i po osjećaju.

Zanima me, sad tu čitam malo po netu, da bi trebalo malo prestati s tim radi overtraininga, jel ima istine u tome?

To je za curice izlika.

Drop za sve i uvijek, tako se i raste,a overtarining je kad treniraš tri puta dnevno 6 dana u tjednu.

Ovo naše 3-4 puta tjedno nije overtraining.

16 godina
Rucipe kaže...

Clanarina je 1200 chf godina . U teretanu idu kvazi neki jaki likovi a od njih sam veci ramenima za 40 % . Katastrofa u usporedbi sa hrvatskom .

za tu lovu u hrvatskoj imas teretanu koja je bar duplo bolje opremljenija od te.

11 godina
neaktivan
blam. kaže...

Bodybilding :P

Ovisi svaki povecava drugi dio misica npr. Nogomet noge, kosarka ruke itd.

15 godina
exer1234 kaže...

Jesi gleda?

15 godina
Rast mišića i visina

Pozdrav svima..

Evo već me par tjedana muči lijevi ručni zglob.. Valjda sam na poslu nekako shebao..
Uglavnom ovako u mirovanju me ne boli, jedino kada rotiram šaku.. Probao napraviti par sklekova, nema šanse. 

Ima netko neki savjet kako to srediti? Pomažu li nekakve vježbe, istezanja ili će proći sa vremenom? 

Ništa ne ostavljam nezavrš
14 godina
neaktivan
KIKI3ooo kaže...

Jesi gleda?

Bostin Loyd...jedan od rijetkih koji priznaju koristenje steroida te otvoreno pricaju o njima.kapa dolje

R.I.P. Aziz Sergeyevich Shavershian
17 godina
dv14 kaže...

Pozdrav svima..

Evo već me par tjedana muči lijevi ručni zglob.. Valjda sam na poslu nekako shebao..
Uglavnom ovako u mirovanju me ne boli, jedino kada rotiram šaku.. Probao napraviti par sklekova, nema šanse. 

Ima netko neki savjet kako to srediti? Pomažu li nekakve vježbe, istezanja ili će proći sa vremenom? 

Neko moje iskustvo ti je da nema shortcuta, moraš pričekaati da prođe upala, tj. oporavi se.
Slično kao nogometaši, i oni uz sve doktore pauziraju utakmice zbog ozljeda
- jeste li gledali utakmicu finala lige prvaka u subotu?
Diego Costa iz Atletica je zbog ozljede, i želje da ipak nastupa u finalu bio kod bioenergetičarke u Beogradu.

Učinak? Izdržao je 9 minuta. Zahvaljujući tome Atletico nije imao rezervi za izmjenu, pa su izdahnuli u finišu.
Pitam se hoće li Diego tražiti povrat novca:) Vjerojatno će ova reć da je trebao
na 10 takvih tretmana i izdržao bi cijelu utakmicu. Ili da nije pio po receptima energiziranu vodu, ili
da kristale nije koristio kako mu je rekla;)
Enivej - steznici zgloba, kreme koje potiču prokrvljenost ala tirgova mast, vražja kandža, pa onda
hlade (voltaren mast, neofen mast), pa lagano razgibavanje sa negativnim tenzijama i tako...strpljenja.

http://www.bug.hr/forum/post/lcd-plazma-televizori/stvarni-vlasnici-brandova/2909836.aspx
15 godina
cod4gamer kaže...
KIKI3ooo kaže...

Jesi gleda?

Bostin Loyd...jedan od rijetkih koji priznaju koristenje steroida te otvoreno pricaju o njima.kapa dolje

Lik je očito glup ka q... ali ono baš low IQ glup, ne može ni izgovori nazive onoga šta je uzima - i to je on vidio kao način da se izdvoji i da se zna za njega. On je napravio svojevrstan all in kako mi zovemo taktiku u SC2 kod koje nema šanse za nekakavi ekonomski oporavak kasnije. Znači eksperimentirao je na sebi, probao je i koristio sve čega se može dohvatit . I uspio je u tome, mislim čak i hrvatistanu netko zna njegovo ime i prezime.

Ali svaka mu čast, link je legenda i kralj, jer ima muda broj 1, muda kakva nema puno ljudi, a broj 2 što otvoreno govori o tome - ali najjači je kad je rekao: "Nisam promjenio prehranu jednom! (kao uvik je uzimao istu količinu dodataka prehrani) - moju građu definiraju samo droge! Povećaš malo ovoga, povećaš unos onoga... :D

Poruka je uređivana zadnji put pon 26.5.2014 9:35 (KIKI3ooo).
14 godina
neaktivan
KIKI3ooo kaže...

Lik je očito glup ka q... ali ono baš low IQ glup, ne može ni izgovori nazive onoga šta je uzima - i to je on vidio kao način da se izdvoji i da se zna za njega. On je napravio svojevrstan all in kako mi zovemo taktiku u SC2 kod koje nema šanse za nekakavi ekonomski oporavak kasnije. Znači eksperimentirao je na sebi, probao je i koristio sve čega se može dohvatit . I uspio je u tome, mislim čak i hrvatistanu netko zna njegovo ime i prezime.

Ali svaka mu čast, link je legenda i kralj, jer ima muda broj 1, muda kakva nema puno ljudi, a broj 2 što otvoreno govori o tome - ali najjači je kad je rekao: "Nisam promjenio prehranu jednom! (kao uvik je uzimao istu količinu dodataka prehrani) - moju građu definiraju samo droge! Povećaš malo ovoga, povećaš unos onoga... :D

onda je danas vecina profesionalnih sportasa glupa.ti ocito ne znas na kakvim su kurama natjecatelji za mr olympiu.kad bi vidio njihove kure pao bi sa stolice ako ti je bostin cudan.

12 godina
Sheeva kaže...
blam. kaže...

vaterpolo

Jesi bas siguran?

Enjoy The Silence
15 godina
cod4gamer kaže...
KIKI3ooo kaže...

onda je danas vecina profesionalnih sportasa glupa.ti ocito ne znas na kakvim su kurama natjecatelji za mr olympiu.kad bi vidio njihove kure pao bi sa stolice ako ti je bostin cudan.

Poanta mog posta je da neki od nas nemaju toliko mogučnosti u životu, nisu sva vrata otvorena jel. I zato svaka mu čast što je ima muda i poduzeo nešto.

...

Jedino podržajem nat natjecanja i nat pristup tom sportu a ova ostala di su steroidi must, ne podržajem. Nije isto šta oni u orkestru uzimaju tableticu prije nastupa i ovoga što se fiksa sa svim i svačim po cile dane.

14 godina
neaktivan
KIKI3ooo kaže...

Poanta mog posta je da neki od nas nemaju toliko mogučnosti u životu, nisu sva vrata otvorena jel. I zato svaka mu čast što je ima muda i poduzeo nešto.

...

Jedino podržajem nat natjecanja i nat pristup tom sportu a ova ostala di su steroidi must, ne podržajem. Nije isto šta oni u orkestru uzimaju tableticu prije nastupa i ovoga što se fiksa sa svim i svačim po cile dane.

necu ulazid dalje u raspravu nego cu samo jos rec da na natural natjecanjima nemas sta vidit skoro.ako imas nekog uzora u bodybuildingu 99% sansi je da je na steroidima. 

15 godina
cod4gamer kaže...
KIKI3ooo kaže...

...

necu ulazid dalje u raspravu nego cu samo jos rec da na natural natjecanjima nemas sta vidit skoro.ako imas nekog uzora u bodybuildingu 99% sansi je da je na steroidima. 

ili ako nije onda je imao neki period na steroidima, jasno mi je.

Evo ovaj Mr. Hellas 2013 ne pari loš, šta misliš? Fake, ex steroidaš ili pure nat? Meni je lik brutala, još ako nije fake, svaka mu čast.

Poruka je uređivana zadnji put pon 26.5.2014 11:35 (KIKI3ooo).
16 godina
Rast mišića i visina

sto se tice sporta i utjecaja na misice, svi profi sportasi koji su nabildani uz treniranje svog sporta(kosarkasi, plivaci, mma borci, boksaci...) idu u teretanu, oni koji nejdu ili nejdu bas cesto ne izgledaju nabildano. evo pogledajte kosarkase, npr lebron i durant.

14 godina
neaktivan
KIKI3ooo kaže...

ili ako nije onda je imao neki period na steroidima, jasno mi je.

Evo ovaj Mr. Hellas 2013 ne pari loš, šta misliš? Fake, ex steroidaš ili pure nat? Meni je lik brutala, još ako nije fake, svaka mu čast.

naravno da je na steroidima.pa pogledaj ga samo.lean i jos ovakva misicna masa.ne ide to prirodno

17 godina

@Mar123

Ček, Le Bron je nabildan ili nije? Nisam skužio iz tvog posta.

A ova rečenica ti je vrhunska Šerlok, ne znam kako si to zaključio heheh {#}

...oni koji nejdu ili nejdu bas cesto ne izgledaju nabildano... {#}

'Dvije su stvari beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran' - Einstein ----- www.cigoff.eu -----
Poruka je uređivana zadnji put pon 26.5.2014 12:14 (Pero Dinamit).
16 godina
Rast mišića i visina

pa lebron je, durant nije, sto ti nije jasno. radim usporedbu dva najbolja kosarkasa danasnjice, jedan koji ima zavidnu misicnu masu i jedan koji uopce nema triceps.

a ovo drugo, opet usporedba. znaci nema veze sport, nego dali igrac tog sporta posjecuje teretanu ili ne. o tom ti pricam, nema sporta od kojeg ces ti izgledat nabildano(u rangu ljudi iz teretane). sport gradi misice, ali ni priblizno kao teretana.

17 godina

Ma ok, nisam te skužio za ove basketbalije.

Ali ova druga usporedba mi je malo smiješna, pa naravno da nećeš izgledati nabildano ako nisi u teretani. Isto kao da kažeš da neki tam iz teretane neće nikada igrati nogomet kao Zidane (namjerno sam ga odabrao) {#}

Vrsta sporta definira koje vježbe treba raditi, a koje ne. Tako košarkaš ne radi iste vježbe kao nogometaš i obrnuto, zar ne? Jer mu jednostavno nisu potrebne za ono čime se on bavi.

'Dvije su stvari beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran' - Einstein ----- www.cigoff.eu -----
16 godina
Pero Dinamit kaže...

Ma ok, nisam te skužio za ove basketbalije.

Ali ova druga usporedba mi je malo smiješna, pa naravno da nećeš izgledati nabildano ako nisi u teretani. Isto kao da kažeš da neki tam iz teretane neće nikada igrati nogomet kao Zidane (namjerno sam ga odabrao) {#}

Vrsta sporta definira koje vježbe treba raditi, a koje ne. Tako košarkaš ne radi iste vježbe kao nogometaš i obrnuto, zar ne? Jer mu jednostavno nisu potrebne za ono čime se on bavi.

gledaj, forumas je postavio pitanje, koji sport najbolje gradi misice? i ja odgovaram, svi sportasi koji su nabildani nabildani su jer idu u teretanu a ne zbog sporta kojim se bave, to ti ocu rec cijelo vrijeme. kuzis, npr kosarkas npr lebron se nije nabildao od treninga kosarke, nego od teretane, jer da kosarka bilda ekipu svi kosarkasi bi izgledali barem upola kao on, a kazem, ne izgledaju.

pogledaj npr blakea griffina, doso je u nba "nikakav" a sad je mrcina, ima list ko ja kvadriceps, sigurno ga nije dobio od trcanja za loptom, nego od teretane. malo karikiram al to je to.

12 godina
neaktivan
blam. kaže...

Dizanje tegova u trzaju i izbačaju iznad glave i gimnastika, ali disciplina na karikama.

13 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

moze mi netko dati  slike od nekog  lika sa dobrim tijelom ali da je nizak  do 175cm , bas me zanima kako mozes izgledati max. sa tom visinom {#}

eune : Flaeryy
12 godina
Super flaeryy kaže...

moze mi netko dati  slike od nekog  lika sa dobrim tijelom ali da je nizak  do 175cm , bas me zanima kako mozes izgledati max. sa tom visinom {#}

izvoli ;)

bb bb
Amber Heard <3
Poruka je uređivana zadnji put uto 27.5.2014 0:00 (res03pem).
15 godina
Rast mišića i visina

Pogleda sam Generation Iron. A ona Phil Heath je sinonim za pojam pribildana crnčuga. Ali dobro ga zovu Gift jer stvarno je dobia sve - visinu, genetiku, financijski je dobro potkovan, čak ima i plave oči, ima ono sve. Vidim da je i 2013 isto dobio. Čudi me da već nije dobio ulogu u nekom filmu. Green i 2013 opet drugi. A jeli Wolf je presimpa, koji kralj :) jeli on ikad dobio Mr. Olympa? Vidim da je uvik po natjecanjima.

15 godina
Super flaeryy kaže...

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice