Bodybuilding - od početnika do naprednih izdvojena tema

poruka: 32.031
|
čitano: 8.161.591
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Rast mišića i visina

evo vam malo jen selter

15 godina
Rast mišića i visina

Klasika...zabio bi ga u to dupe tako duboko, da tko bi ga uspio izvući bi bio okrunjen kraljem arthurom hehe :)

Jen je zakon!{#}

NiramX kaže... Tko se na četvorku opek'o i na peticu puše.
16 godina
Re: Rast mišića i visina
fila2208 kaže...

Klasika...zabio bi ga u to dupe tako duboko, da tko bi ga uspio izvući bi bio okrunjen kraljem arthurom hehe :)

Jen je zakon!{#}

stari moj kolku guzicu ima mislim da ga nebi ni osjetila.

15 godina
Rast mišića i visina

Prva slika uslikana prije 3 mjeseca,druga prije cca 2 mjeseca.

175 cm 78kg ;)

1. 1.
2. 2.
Networking Admin,nemam 15 godina takav mi je nick :)
15 godina
Rast mišića i visina

Ako nije fake, yebeno

16 godina
tpg kaže...

175 cm 78kg ;)

misici su tu, masa je tu, ima prostora naravno za poboljsanje, prsa ti dosta zaostaju i popravi ih, ruke su dobre. jel planiras definirat to ili?

17 godina
fila2208 kaže...

Ako nije fake, yebeno

Raširio je jako noge i ruke za što manji krak sile. a mislim da je sura samo naskočila za trenutak fotke, da se izvesti.
-znate li tko su ova dvojca na slici?

http://www.bug.hr/forum/post/lcd-plazma-televizori/stvarni-vlasnici-brandova/2909836.aspx
15 godina

Dwayne "the Rock" Johnson i Andre the Giant - Google radi cuda :D

Sto sam Boze tako proklet, jucer lag, danas opet.. // R.I.P. EP LoL/WoT/PoE nick: Strongtoni
17 godina
Don Strongtoni kaže...

Dwayne "the Rock" Johnson i Andre the Giant - Google radi cuda :D

Ali priznajte da Dwayne nema baš masu na ovoj fotki :P
Evo još pokoje tematske.

Edit, i da, dobro je netko rekao, ona Michelle je na juiceu.
Nisu postane reprezentativne slike, na ovoj nema dileme.
http://www.girlswithmuscle.com/images/full/137999259.jpg
I cike su naravno plastika:
http://spotmegirl.com/breasts-implants-female-lifters/

tadadadadadadada robiin tadadadadadadada robiin
šta pas zna što je 200 kg šta pas zna što je 200 kg
http://www.bug.hr/forum/post/lcd-plazma-televizori/stvarni-vlasnici-brandova/2909836.aspx
Poruka je uređivana zadnji put uto 25.3.2014 1:21 (overhaul).
15 godina
mar123 kaže...
tpg kaže...

175 cm 78kg ;)

misici su tu, masa je tu, ima prostora naravno za poboljsanje, prsa ti dosta zaostaju i popravi ih, ruke su dobre. jel planiras definirat to ili?

Trenutno pokušavam nagurati do 80 kg pa se onda baciti malo na definiciju,jer ne bih volio izgubiti dosta na kilaži,full sam prirodan trebala bi mi zaštita sa nekim whey-em.

Za prsa znam da malo zaostaju i ako ih svaki put odradim odlično (volim ih raditi) guram na bendzu 120kg za ne povjerovati,ali mora biti neki dio tijela koji slabije napreduje.

Ruka mi je trenunto cca 40cm,39 cm nisam tacno siguran.

15 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Jučer odradim trening života a danas 39.4 temperatura, sad će mi trebati 10 dana da se vratim xd

There are some corners of the universe that have bred the most terrible things. Things that act against everything we believe in. They must be FOUGHT.
16 godina
Rast mišića i visina

i ja jucer napravio najbolji trening u zivotu, nasao sam konacno program koji je savrsen.

15 godina
Rast mišića i visina

jeje to ste se nabrijali jer je jucer zyzzu rođendan bio {#}

15 godina
crack kaže...

Tko je to?

13 godina
neaktivan
mar123 kaže...

i ja jucer napravio najbolji trening u zivotu, nasao sam konacno program koji je savrsen.

podijeli ga sa nama {#}

eune : Flaeryy
16 godina
crack kaže...

ma koji zyzz stari moj, ko se joj pali na te frajere.

Super flaeryy kaže...
mar123 kaže...

podijeli ga sa nama {#}

mislim da sam ovog vec i objavio nisam siguran. upper lower. evbo stavit cu u slike tako da ne pisem puno.

14 godina
odjavljen
fila2208 kaže...

Ako nije fake, yebeno

Taj lik na slici ima 40-ak godina ako niste znali, lik je mrcina!

https://www.google.hr/search?q=timbahwolf&espv=210&es_sm=122&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=3_MxU5e3BsjT4QSN8YCIBw&ved=0CAgQ_AUoAQ&biw=1366&bih=643

Galaxy S5570-Nokia X2-Nokia Asha 302-Galaxy S6500-HTC Desire Z-iPhone 4s-GSmart Rio R1-GSmart GS202-Prestigio 4500-Xperia S-Galaxy S2-Note I-GSmart Maya M1 v2-Galaxy S3-Xperia Z
Poruka je uređivana zadnji put uto 25.3.2014 22:24 (MARKOZD15).
13 godina
neaktivan
MARKOZD15 kaže...
fila2208 kaže...

Ako nije fake, yebeno

Taj lik na slici ima 40-ak godina ako niste znali, lik je mrcina!

https://www.google.hr/search?q=timbahwolf&espv=210&es_sm=122&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=3_MxU5e3BsjT4QSN8YCIBw&ved=0CAgQ_AUoAQ&biw=1366&bih=643

Cime se taj puca  ? 

Nadam se da sam pomogao, ako jesam prst gore
15 godina
Rast mišića i visina

Jep, a ovaj ovdje ima 46 ili 48 nisam ziher.

naravski da je na svemu ne čemu treba biti, ali opet za te godine ima tijelo mladića.

(zanemariti sliku desno)

13 godina
neaktivan
mar123 kaže...
crack kaže...

mislim da sam ovog vec i objavio nisam siguran. upper lower. evbo stavit cu u slike tako da ne pisem puno.

jeli to tocno radis broj ponavljanja koji ti je zadan ? ili onako po fellingu, koliko mozes?

fila2208 kaže...

naravski da je na svemu ne čemu treba biti, ali opet za te godine ima tijelo mladića.

(zanemariti sliku desno)

osim sto ima tijelo mladica, ja bih rekao da on ima oko 30ih godina po faci

16 godina
Super flaeryy kaže...
mar123 kaže...
crack kaže...

jeli to tocno radis broj ponavljanja koji ti je zadan ? ili onako po fellingu, koliko mozes?

fila2208 kaže...

(zanemariti sliku desno)

osim sto ima tijelo mladica, ja bih rekao da on ima oko 30ih godina po faci

obicno napravim najvise sto je zadano, npr ako pise 6-10 ponavljanja ja roknem 10, ako vidim da mi je lagano odem i na 12, pa onda povecam kilazu tako da mogu 10. oduvijek vjezbam tako da mi prva serije bude dosta lagana, neka smjesna kilaza cisto da uhvatim pokret, onda povecam i tako svaku seriju povecavam kilazu, to radim uvijek i na svakoj vjezbi, zadnja serija uvijek bude mucenje, napravim najmanje ponavljanja sa ultra teskom kilazom.

13 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Pozdrav. Zanima me dal na mojih 75 kg moram unosit 150g proteina na dan kad treniram ili svaki dan.

17 godina
johnsteR kaže...

Pozdrav. Zanima me dal na mojih 75 kg moram unosit 150g proteina na dan kad treniram ili svaki dan.

Svaki dan moraš jesti, bez obzira na trening. I piti. inače nebude dobro:)
Ljudi brkate pojmove. do 2 grama proteina po kilogramu mase se računa kroz sve
što pojedete - gledate li koliko proteina otprilike ima u hrani koju ste taj dan pojeli?

Jedno jaje ima 4-5 grama, 1 deci mlijeka 3-4 grama, 100 grama pilećeg mesa oko 20 grama...
i tako, računaš i zbrajaš i dodaš wheya ako si taj dan imao manje adekvatne prehrane. 

A sad dali jesti više proteina kad se trenira ili ne jesti kad se ne trenira, evo jedan tekst
mislim da dobro pokriva cijelu dilemu:

Actually, the idea that the most important time to eat protein is right after a training session has not real scientific validity.
It's a great marketing claim used by supplement manufacturers to impress upon you the need to buy their convenience powders.
Your body does not suddenly start building muscle immediately after a workout.
Protein metabolism is a very well studied process and it happens over a period of days after your training.
In fact, your body goes through a diurnal cycle that involves period of net anabolic and catabolic activity.

Therefore, the importance of protein is not the timing of after a workout or even on "off days"
but rather on average over a period of time.
I wouldn't complicate your nutrition trying to time it specially on on or off days
because you don't really know when the "on day" is for your recovery.
So you need a steady stream of quality protein every day, and there is no need to spike it at certain periods.
Excess protein in a short period of time simply gets converted to sugars and burned as fats,
albeit through a highly inefficient metabolic pathway that has the net effect of slightly raising your metabolism.

Most of the "requirements" for protein are overblown as well.
This is a two-part whammy, one from the supplement industry again trying to sell protein
and two from the bodybuilding industry where anabolic steroids do in fact increase the body's capacity to process protein ...
Unfortunately, it just doesn't work the same way for natural athletes.
While it may come as a shocker because all of the "advice" forums,
the truth is that Dr. Peter Lemon conducted intensive research on the protein requirements of both sedentary
and athletic individuals and found that there is no benefit of added protein above 1.5 - 2.0 grams per KILOGRAM of body weight.
The World Health Organization has also researched this ad nauseum in the effort to protein the most inexpensive form of useable protein to fight starvation.
Most of the "high protein" and "protein after workout" advice comes from paid endorsements and studies funded by the companies promoting the product.

Poruka je uređivana zadnji put sri 26.3.2014 1:43 (overhaul).
13 godina
neaktivan
A kad onda da uzimam proteine...inače ih pijem poslije treninga i pola mjerice ujutro sa zobenima
12 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

E otkad pratim Timberwolfa, lik mi je uvijek bio neki ideal zbog odnosa struka i ramena + ima cool osobnost i nije douchebag. 

17 godina
johnsteR kaže...
A kad onda da uzimam proteine...inače ih pijem poslije treninga i pola mjerice ujutro sa zobenima

Pa dobro ih piješ. Možeš i uz normalan objed, uz užinu, kako već nađeš prigodno.

13 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Trebalo bi napraviti u teretani dok radis vjezbe da te snjimaju kako radis grimase na licu  ,pa se kasnije nasmijes {#} , bas dns gledo decka radio je takve grimase da sam vristao tamo hahaa,ali vjerovatno tako svi radimo samo ne kuzimo.

15 godina
Rast mišića i visina

Strekači, 9 mjeseci.

16 godina
fila2208 kaže...

Strekači, 9 mjeseci.

ovako je mogo i natural izgledat, samo ne u 9 mjeseci.

15 godina
mar123 kaže...
fila2208 kaže...

Strekači, 9 mjeseci.

ovako je mogo i natural izgledat, samo ne u 9 mjeseci.

Izvinite,ali sta vam ovo znači "Strekači",jbg nisam iz HR..

Mogao je natural ali trebalo bi oko 2+ godine...sa whey i kreatinom ..

Poruka je uređivana zadnji put čet 27.3.2014 0:08 (tpg).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice