Bodybuilding - od početnika do naprednih izdvojena tema

poruka: 32.033
|
čitano: 8.172.511
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: Rast mišića i visina
fila2208 kaže...
Super flaeryy kaže...
Rucipe kaže...

Ma sve je to uredu ali ko Bože dragi vježba u zimskim rukavicama osim njega ? HAHAHAHA 

i sta sada sto vjezba u zimskim rukavicama ? osim toga on je mozda u nekom podrumu di nema grijanja , i jos je doma , covijek je improvizirao,nista smijesno.

Ja vježbam u teretani u kojoj je sada bilo kad je jako zima, oko 4-6 celzijusa i vježbam normalno u rukavicama i kratkoj majici kad se dovoljno zagrijem.

Šipke su užas hladne ali šta je tu je.

Nixa je kurčenjak bez pokrića koji nema za normalne rukavice za vježbanje a od filmića bere i više nego doboru lovu.

Svaki njegov klip je koncentriran na njega i njegove kilaže, pa koliko može dići umjesto da bude naučnog karatkera i koncentrira se da pomogne ljudima.

Kad naučiš par stvari i shvatiš, nixa će ti biti dosadan i naporan vjeruj mi, a dotad samo ga gledaj, nije on loš, zna dosta stvari, ali ide mi na qurac što je iskompleksiran i koristi filmiće za samopromociju umjesto da ono što reklamira radi, a to je pomoć ljudima i pokazivanje vježbi.

Imho, dobar dečko, ali malo ga je slava umislila.

Ma koja slava? Ovakav post sta si ti napisao ne moze napisati normalna osoba. Nema razloga da budes toliko ljubomoran na decka. Savjeti su mu dobri i ako moze bilo koga masnoga motivirati da krene vjezbat super. Pogledaj zyzza, umisljeniji frajer nije postojao, a motivirao je vise ljudi no sto ces ikad ti motivirat, a to je najvaznije. Ja cijenim svakoga ko vjezba i decko stvarno izgleda dobro za naturalca. A di si i u kojem videu ti vidio da je "iskompleksiran" to sam to i ostali ljubomori vidite.

I ako su njegovi videi toliko fokusirani oko njega i "kilaza" daj molim te snimi ti video "naucnog karaktera, koji ce pomoci drugima, ali da se nevrti oko tebe". Lolcina.

Poruka je uređivana zadnji put pon 10.2.2014 7:36 (zdenko1991).
14 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Tu se moram slozit s filom, koliko god mi tesko bilo

15 godina
zdenko1991 kaže...

Ma koja slava? Ovakav post sta si ti napisao ne moze napisati normalna osoba. Nema razloga da budes toliko ljubomoran na decka. Savjeti su mu dobri i ako moze bilo koga masnoga motivirati da krene vjezbat super. Pogledaj zyzza, umisljeniji frajer nije postojao, a motivirao je vise ljudi no sto ces ikad ti motivirat, a to je najvaznije. Ja cijenim svakoga ko vjezba i decko stvarno izgleda dobro za naturalca. A di si i u kojem videu ti vidio da je "iskompleksiran" to sam to i ostali ljubomori vidite.

I ako su njegovi videi toliko fokusirani oko njega i "kilaza" daj molim te snimi ti video "naucnog karaktera, koji ce pomoci drugima, ali da se nevrti oko tebe". Lolcina.

Ti imaš probelma samnom vidim i to ti nije dobro. Svaki post me izvrjeđaš i nazoveš nenormalnim, luđakom itd. To ti nije ok, jer me ne poznaš, ali uzimaš si to a pravo. To nije lijepo.

Ja sam nixu pratio dugo vremena, dok nije počeo stavljat gluposti. Uspoređuje se sa nekim streeterima, pa radi sklekove sa nekom curom na leđima, kurčenje, a to ne volim. Imam par youtubera koje pratim, dida mi je dao candito primjera radi. Dečko pokazuje, priča i objašnjava.

Kurčenje je na drugom mjestu uvijek. Naravno da treba nekad pokazati sebe i malo se dići, ali to se radi decentno, a ne hvalite me usta moja.

Što se zyzaa tiče neću komentirati, osobno ne vidim nikakvu motivaciju u tom junkieu, ali eto nekome se sviđa njegov izgled i to je to, i tako se motivira. Možda nekog motivira i Greg Valentino pa tko sam ja da mu sudim.

Ljubomoran? Ne. Jedino iz koga ovdje pršti ljubomora si ti stari moj. Prepun kritika i uvreda drugih, a skriva se ko zmija noge kad treba pokazati nešto.

Iskompleksiran je i to je yebeno vidljivo kad se išao uspoređivati sa onim lazarom steet workerom. Taj video je mogao puno objektivnije odraditi i ukazati na razlike takvih treninga a ne objašnjvati di on ima koji mišić veći itd.

Pratio sam ga neko vrijeme dok mi nije dokurčio svojim forama i kurčenjem i bok.

Nisu fokusirani samo na kilaže, ali svaki put kaže, ah ja bi mogao sad da uradim 150kg, ali neću, već pokazujem vama kako se raadi....ma daj koga boli qurac, koliko bi ti sada mogao. Radi sa koliko radiš i pokaži ljudima formu.

Rekao sam ti par puta da se iskuliraš i oladiš ali ne prestaješ, uvijek sipaš uvrede i pričaš s visoka. U redu je kad je ovo forum i mene osobno zaboli, ali zapitaj se malo dali ti je to u redu stari moj.

Svako tvoje mišljenje koje se veže na nečije je vrijeđanje tuđeg i tvoje je uvijek najbolje, pa nek bude, ajde, najbolji si, najjači si, pumpaš trgaš i rasturaš i samo rokaš, dižeš više od ljudi na sterodima itd., ali pls okani me se ako ćeš se izdrkavati na mene. Kulturno možemo komunicirati i to, ako umiješ i znaš naravno, ali brate ne vrijeđaj i ne izdrkavaj se to ću te moliti, hvala ti.

@exer, zašto bi ti bilo teško. Kao da je bitno, ovo je forum, ja sam osoba f ti si osoba e. Ne slažemo se u većini stvari, ali ako se u nečemu slažemo, nema potrebe da to bude teško. Moje mišljenje za nixu je nastalo iz praćenje njegovog programa neko vrijeme da bi shvatio kakav je zapravo.

NiramX kaže... Tko se na četvorku opek'o i na peticu puše.
Poruka je uređivana zadnji put pon 10.2.2014 12:32 (fila2208).
14 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

opet se slazem s tobom... 

nixu sam pratio kad sam tek poceo, prije god dana recimo.. nisam imao pojma nista, ali ubrzo sam vidio da prica gluposti,a pogotovo njegova forma na vjezbama je koma.. pa ljudi ce se povrijediti tako. pogledaj samo Tbar row.. wtf. ili kad radi biceps pregib...

ugl lik se samo hvali, zeli dokazat nesto sto nije. zato i stavlja te primjere nekog streetworkout lika vs njega, samo da pokaze koliko je on bolji.... ali jbg prvi je poceo, i sad je najgledaniji kod nas, zaraduje pare, i laze budale, nesto tipa Sandija . ugl pogledaj mu samo subsciberse. sve klinci od 15 god, koje mozes muljat kako god hoces ..

Kao dize 150 od sale, a kad bi uzeo steroide, kakav bi tek bio. hhahaha.. 

Isto mislim i za zyza, nikad ga nisam pratio, tek kad je umro,cuo za njega. Izgledom je ok, kao sto vecina zeli izgledati, zato ga vecina i voli.. Lik mi je kao pojava ljigav, odbojan skroz

Poruka je uređivana zadnji put pon 10.2.2014 13:13 (exer1234).
15 godina
exer1234 kaže...

opet se slazem s tobom... 

nixu sam pratio kad sam tek poceo, prije god dana recimo.. nisam imao pojma nista, ali ubrzo sam vidio da prica gluposti,a pogotovo njegova forma na vjezbama je koma.. pa ljudi ce se povrijediti tako. pogledaj samo Tbar row.. wtf. ili kad radi biceps pregib...

ugl lik se samo hvali, zeli dokazat nesto sto nije. zato i stavlja te primjere nekog streetworkout lika vs njega, samo da pokaze koliko je on bolji.... ali jbg prvi je poceo, i sad je najgledaniji kod nas, zaraduje pare, i laze budale, nesto tipa Sandija . ugl pogledaj mu samo subsciberse. sve klinci od 15 god, koje mozes muljat kako god hoces ..

Kao dize 150 od sale, a kad bi uzeo steroide, kakav bi tek bio. hhahaha.. 

Isto mislim i za zyza, nikad ga nisam pratio, tek kad je umro,cuo za njega. Izgledom je ok, kao sto vecina zeli izgledati, zato ga vecina i voli.. Lik mi je kao pojava ljigav, odbojan skroz

Upravo to. Kad si na nuli, nixa ti je dobra prva stanica da naučiš osnove osnova. Puno je on napravio od sebe od nule, sjećam se kad je počinjao sa zgibovima u onoj šumi itd. Puno je sazrio i promjenio stil, ali se i umislio i radi toga sam se unsubao, baš kad je pustio video sa onom curom na leđima kako radi sklekove. Tu sam vidio da mu je cilj impresionirati klince kojima je glavno pitanje: imam 12 godina dali smem da dižem tegove i kako da dobijem trbušne mišiće.

Što se tiče gledanosti, dapače, velim, želim mu svu sreću, ima neki svoj stil i nek dere, meni se zgadio i eto ne pratim ga, ali svatko tko proba neke stavri vidi koliko nixa griješi, ali eto, svatko ima svoje mišljenje.

No full nebitno, ja pratim neke od ovih:

https://www.youtube.com/channel/UCWZmmDqEJv277d7hBa1nRfg

https://www.youtube.com/channel/UC1XHNZDn3btv7454Pkz7THg

https://www.youtube.com/channel/UC5efErrEnb4krh7dwJdj3RA

https://www.youtube.com/channel/UChZQPcFLI0eSEE83qy-EMng

https://www.youtube.com/channel/UCYGRRdZzBNwg_QwY0La_IbQ

I mogu reći da imaju dobre, ne preduge filmiće, nešto kažu, pokažu i pristojni su i ne prepuni sebe. Eto, toliko od mene, danas ima da otkinem leđa onako jako. Izveslat sve što ima u teretani :)

13 godina
neaktivan

Ti imaš probelma samnom vidim i to ti nije dobro. Svaki post me izvrjeđaš i nazoveš nenormalnim, luđakom itd. To ti nije ok, jer me ne poznaš, ali uzimaš si to a pravo. To nije lijepo.

Ja sam nixu pratio dugo vremena, dok nije počeo stavljat gluposti. Uspoređuje se sa nekim streeterima, pa radi sklekove sa nekom curom na leđima, kurčenje, a to ne volim. Imam par youtubera koje pratim, dida mi je dao candito primjera radi. Dečko pokazuje, priča i objašnjava.

Kurčenje je na drugom mjestu uvijek. Naravno da treba nekad pokazati sebe i malo se dići, ali to se radi decentno, a ne hvalite me usta moja.

Što se zyzaa tiče neću komentirati, osobno ne vidim nikakvu motivaciju u tom junkieu, ali eto nekome se sviđa njegov izgled i to je to, i tako se motivira. Možda nekog motivira i Greg Valentino pa tko sam ja da mu sudim.

Ljubomoran? Ne. Jedino iz koga ovdje pršti ljubomora si ti stari moj. Prepun kritika i uvreda drugih, a skriva se ko zmija noge kad treba pokazati nešto.

Iskompleksiran je i to je yebeno vidljivo kad se išao uspoređivati sa onim lazarom steet workerom. Taj video je mogao puno objektivnije odraditi i ukazati na razlike takvih treninga a ne objašnjvati di on ima koji mišić veći itd.

Pratio sam ga neko vrijeme dok mi nije dokurčio svojim forama i kurčenjem i bok.

Nisu fokusirani samo na kilaže, ali svaki put kaže, ah ja bi mogao sad da uradim 150kg, ali neću, već pokazujem vama kako se raadi....ma daj koga boli qurac, koliko bi ti sada mogao. Radi sa koliko radiš i pokaži ljudima formu.

Rekao sam ti par puta da se iskuliraš i oladiš ali ne prestaješ, uvijek sipaš uvrede i pričaš s visoka. U redu je kad je ovo forum i mene osobno zaboli, ali zapitaj se malo dali ti je to u redu stari moj.

Svako tvoje mišljenje koje se veže na nečije je vrijeđanje tuđeg i tvoje je uvijek najbolje, pa nek bude, ajde, najbolji si, najjači si, pumpaš trgaš i rasturaš i samo rokaš, dižeš više od ljudi na sterodima itd., ali pls okani me se ako ćeš se izdrkavati na mene. Kulturno možemo komunicirat. 

Ne ja apsolutno nemam problema sa tobom. Ti imas problema sa sobom i svaki post koji je kontra tebi smatras uvredom. Ti si ko pica na forumu. Dalje ja tebe nevrijedam nego trazim od tebe da objasnis te svoje ludosti. Daj pogledaj svoj post o nixi, pa stari moj hater hater. Odma da znas ja ga ni ne pratim ali kakav je da je nemozes tako nekoga izvrijedati. Pa mislim sta te smeta to kurcenje? Pa kaj se ti osjecas manje vrijedan kad on kaze da s lakocom roka 150. Nevidim zasto bi normalnu osobu to smetalo. Pa i ja da mogu 150 bi to pricao. Pa sta mene to cini kurcevitim majmunom ili tebe ljubomorkom? Ovo sta si napisao da sam ja "najbolji" daj molim te. Moj maks na benchu je 130x1, znaci niksa me sisa i to muski pa sta sad? Ppnovo kazem ja cijenim svakoga ko vjezba, posebice ljude koji potaknu druge na vijezbanje, to sta se ti nafunjis kad te neko spusti na zemlju je drugi par rukava. Cheel ovo je forum, ne uzimaj sve ka srcu kao da je ovo sve na svijetu, i ako ti se niksa ne svida napisi tako, a ne ga izvrijedat a uopce nepoznas covijeka.

14 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

lik zaraduje na budala i to je to ... gledaju ga klinci, koji na svakom j.... klipu i statusu pisu "100% natural". .znaci  mozak im se jos nije razvio :D 

13 godina
neaktivan
exer1234 kaže...

lik zaraduje na budala i to je to ... gledaju ga klinci, koji na svakom j.... klipu i statusu pisu "100% natural". .znaci  mozak im se jos nije razvio :D 

Ma znam ali ako ti klinci krenu vijezbat zbog njega neka. To je poanta shvacas. Sve dok on motivira ljude neka lupa sta hoce. Najvaznije je krenut vijezbat a dalje ces se ionako ravnat prema svome tijelu, odnosno radit ces poteze tako da tebi odgovaraju, bez obzira sto su malo nepravilni. Nismo svi isti i nepase svakome jedna forma izvodenja vijezbi.

15 godina
zdenko1991 kaže...

Ne ja apsolutno nemam problema sa tobom. Ti imas problema sa sobom i svaki post koji je kontra tebi smatras uvredom. Ti si ko pica na forumu. Dalje ja tebe nevrijedam nego trazim od tebe da objasnis te svoje ludosti. Daj pogledaj svoj post o nixi, pa stari moj hater hater. Odma da znas ja ga ni ne pratim ali kakav je da je nemozes tako nekoga izvrijedati. Pa mislim sta te smeta to kurcenje? Pa kaj se ti osjecas manje vrijedan kad on kaze da s lakocom roka 150. Nevidim zasto bi normalnu osobu to smetalo. Pa i ja da mogu 150 bi to pricao. Pa sta mene to cini kurcevitim majmunom ili tebe ljubomorkom? Ovo sta si napisao da sam ja "najbolji" daj molim te. Moj maks na benchu je 130x1, znaci niksa me sisa i to muski pa sta sad? Ppnovo kazem ja cijenim svakoga ko vjezba, posebice ljude koji potaknu druge na vijezbanje, to sta se ti nafunjis kad te neko spusti na zemlju je drugi par rukava. Cheel ovo je forum, ne uzimaj sve ka srcu kao da je ovo sve na svijetu, i ako ti se niksa ne svida napisi tako, a ne ga izvrijedat a uopce nepoznas covijeka.

Nisi shvatio poantu. Imaš limitiran način razmišljanja i misliš da nas sve brine koliko tko i kako diže.

ja nemam problema niti sa osjećajem manje važnosti niti ljubomorom tako da ne lupaj gluposti.

Što se tiče frljenja, uopće ne, pročitaj još jednom moj post di sam lijepo objasnio svoj stavio i napisao. Uostalom, iako su thumbovi nebitni, pokazuju da se nešto više ljudi slaže sa mojom konstatacijom a ne sa tvojom, prema tome, bar netko misli da sam u pravu.

Malo se spusti na zemlju, nauči komunicirati pa možemo fino diskutirati, a dotad to tvoje spuštanje na zemlju i spikice ne uzimaj sve srcu primjeni na sebe, jer jedini ti divljaš tu po forumu kad netko napiše što ti se ne sviđa.

čak se i exer smirio i ima ok postove.

Ugl. guštaj zdenko, i velim, samo iskuliraj i počni se ponašati u skadlu sa godinama ako je 1991 godina rođenja u tvom imenu onda se tako i ponašaj.

I što se tiče motivacije za vježbanje imam par dečki ovdje u temi sa kojima se stalno čujem i guram ih da vježbaju i drago mi je kad se jave sa rezulatatima, ali ne pišem im na privat e ja ti dižem toliko ili ovo već pokušavam im dati neke smjernice i savjete za dalje i drago mi je da je netko prepoznao to i javi mi se sa pitanjima i traži savjete, prema tome što se tiče motivacije puno na tome radim što ovako na forumu što doma u teretani di motiviram dečke i guram ih koliko mogu, bez toga da svakom rečenicom naglasim svoje kilaže koje su totalno nebitne u cijeloj priči.

pozz i od mene eod da ne uništavam temu sa ovakvim djetinjastim raspravama, guštaj laviću {#}

e i da, piše se chill, ne cheel, da se ne sramotiš negdje online {#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 10.2.2014 16:06 (fila2208).
13 godina
neaktivan

Nisi shvatio poantu. Imaš limitiran način razmišljanja i misliš da nas sve brine koliko tko i kako diže.

ja nemam problema niti sa osjećajem manje važnosti niti ljubomorom tako da ne lupaj gluposti.

Što se tiče frljenja, uopće ne, pročitaj još jednom moj post di sam lijepo objasnio svoj stavio i napisao. Uostalom, iako su thumbovi nebitni, pokazuju da se nešto više ljudi slaže sa mojom konstatacijom a ne sa tvojom, prema tome, bar netko misli da sam u pravu.

Malo se spusti na zemlju, nauči komunicirati pa možemo fino diskutirati, a dotad to tvoje spuštanje na zemlju i spikice ne uzimaj sve srcu primjeni na sebe, jer jedini ti divljaš tu po forumu kad netko napiše što ti se ne sviđa.

čak se i exer smirio i ima ok postove.

Ugl. guštaj zdenko, i velim, samo iskuliraj i počni se ponašati u skadlu sa godinama ako je 1991 godina rođenja u tvom imenu onda se tako i ponašaj.

I što se tiče motivacije za vježbanje imam par dečki ovdje u temi sa kojima se stalno čujem i guram ih da vježbaju i drago mi je kad se jave sa rezulatatima, ali ne pišem im na privat e ja ti dižem toliko ili ovo već pokušavam im dati neke smjernice i savjete za dalje i drago mi je da je netko prepoznao to i javi mi se sa pitanjima i traži savjete, prema tome što se tiče motivacije puno na tome radim što ovako na forumu što doma u teretani di motiviram dečke i guram ih koliko mogu, bez toga da svakom rečenicom naglasim svoje kilaže koje su totalno nebitne u cijeloj priči.

pozz i od mene eod da ne uništavam temu sa ovakvim djetinjastim raspravama, guštaj laviću {#}

e i da, piše se chill, ne cheel, da se ne sramotiš negdje online {#}

Pise se u skladu ne u skadlu. Nemoj ispravljat engleski kad ti ni hrvatski bas nejde. Evo opet ti lupetas. Ako nista bar se nasmijem. Znaci poanta tvojih postova je da sam ja limitiran i da nije bitno koliko i kako ko dize, a niksa te nervira zato sto prica kako puno dize, ali po tebi nepravilno. Pa ako te ne zanima kako i koliko netko dize, zasto si se uopce dovezao decka na prvom mjestu? Kazem, ti si sam hater i ljubomorko. Ovo o tdovima necu ni komentirat. Napisi govno je bijelo i ako dobis 5 tu-a znaci da je bijelo, jelda? Ako ces se ravnati prema thumbovima dali si u pravu onda ces bijesno zalutati. Eh sto se tice deckiju koje motiviras oni su ti se javili nakon sto si stavio slike, zato sam ti rekao da se ne isplati stavljati slike na forum. Samo ti uzivaj i motiviraj momke, ali pusti i druge da to rade, a ne da ih izvrijedas na temelju, kak sam ja skuzio jala.

15 godina
Rast mišića i visina

Napisah ti nešto ali nema smisla, opet nećeš shvatiti i ispravit ćeš mi tipfeler lol i pridodati ga mom neznanju, jedno je neznanje cheel i to, a drugo je tipfeler i greška kad brzo nešto pišeš.

Nema smisla, da rezmiramo, za početnika ok je gledat nixu, naučit neke vježbice. Kroz par mjeseci shvatiti ćeš da je lik showman i da od njega više ne možeš ništa učiti, to se meni desilo i iznio sam svoje takvo mišljenje.

Meni ne smeta nixa nit me boli njonja za njega, samo sam komentirao, a za to forum služi.

Što se tiče moje slike, eto ako sam time potaknuo i jednog čovjeka na vježbanje i dao mu savjet napravio sam više nego što si ti ikad u životu. Sa tvojim nastupom ljudi bježe od teretane umjesto da se uhvate.

Ontopic:

Idem leđa uništit. U zadnje vrijeme sam se posvetio svim tipovima veslanja, radim malo na detaljizaciji leđa, ali isto tako ne zanemarujem i samo širinu.

Koje su po vama vježbe, koje najviše daju širinu leđima? Jednoručno veslanje mi je super samo ne znam koliko ono širi...široki zgibovi isto djeluju dobro.

No, shareajte svoje vježbice, hvala.

14 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

haha ajd bar nisam ja predmet svadje. malo na zdenka sad :D ... ugl, meni nikad nece biti jasni ljudi koji ne znaju hrv.jezik. Barem one osnove. Svaka rijec koja se moze krivo napisati, oni je napisu krivo.. Gdje ide "ije", oni stave "je" ..a gdje ide "je" oni stave "ije" :D fascinantno..

ma nixa je panj. kao i sandi... ljudi puse to i to je to ;) ... pogledajte onaj video sto je pricao za steroide. tamo je sve jasno :D 

Poruka je uređivana zadnji put pon 10.2.2014 17:15 (exer1234).
13 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

Napisah ti nešto ali nema smisla, opet nećeš shvatiti i ispravit ćeš mi tipfeler lol i pridodati ga mom neznanju, jedno je neznanje cheel i to, a drugo je tipfeler i greška kad brzo nešto pišeš.

Nema smisla, da rezmiramo, za početnika ok je gledat nixu, naučit neke vježbice. Kroz par mjeseci shvatiti ćeš da je lik showman i da od njega više ne možeš ništa učiti, to se meni desilo i iznio sam svoje takvo mišljenje.

Meni ne smeta nixa nit me boli njonja za njega, samo sam komentirao, a za to forum služi.

Što se tiče moje slike, eto ako sam time potaknuo i jednog čovjeka na vježbanje i dao mu savjet napravio sam više nego što si ti ikad u životu. Sa tvojim nastupom ljudi bježe od teretane umjesto da se uhvate.

Ontopic:

Idem leđa uništit. U zadnje vrijeme sam se posvetio svim tipovima veslanja, radim malo na detaljizaciji leđa, ali isto tako ne zanemarujem i samo širinu.

Koje su po vama vježbe, koje najviše daju širinu leđima? Jednoručno veslanje mi je super samo ne znam koliko ono širi...široki zgibovi isto djeluju dobro.

No, shareajte svoje vježbice, hvala.

Eto vidis kako mozes biti kulturan. Da si tako u startu postavio svoju tezu ja te uopce nebi ni komentirao, nego dapace i slozio se s tobom. Dobro sad da si jednom slikom i jednim likom napravio vise od mene u zivotu, to cu rec da je u najmanju ruku dvojbena izjava. Jer ja sam primjetio da ljudi najbolje funkcioniraju na uvredama. Znaci uvrijedite nekoga kroz salu i vjerujte mi da ce poslusat. Recimo ja nisam volio radit noge pa sam zamolio decke da cim udem u gym, da mi govore sta ti je sa nogama pichko i eto 4 mjeseca nisam propustio trening nogu. Zato je moj nastup malo grublji, ljudi najbolje rade pod pritiskom, jedino ako je neko placi pica pa na uvredu umjesto - pa kaj ce mene ovaj hebat pokazat cu mu ja za koji mjesec sta su male ruke(primjer), reagira placom, funjenjem tu ja nemogu nista. 

Za leda. Ako radis sirinu najbolje sta ja znam je da radis sto siri hvat. Eto probaj pa javi, mozda ti nece pasat, ali trebao bi bas osjetit latove. Znaci zgibovi i lat masina sto siri hvat moguce.

13 godina
neaktivan
exer1234 kaže...

haha ajd bar nisam ja predmet svadje. malo na zdenka sad :D ... ugl, meni nikad nece biti jasni ljudi koji ne znaju hrv.jezik. Barem one osnove. Svaka rijec koja se moze krivo napisati, oni je napisu krivo.. Gdje ide "ije", oni stave "je" ..a gdje ide "je" oni stave "ije" :D fascinantno..

ma nixa je panj. kao i sandi... ljudi puse to i to je to ;) ... pogledajte onaj video sto je pricao za steroide. tamo je sve jasno :D 

Meni je profesorica u srednjoj rekla da sam polupismen pa ako ti se traze gramaticke greske samo navali.

14 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

ma svaki hvat i sirina ima svoje... ledja su velik misic, vise vjezbi,kutova.. najgore mi je kad netko za prsa radi 5 vjezbi, a za ledja 3.. znam frenda kojemu je "strucnjak" iz teretane napisao program (jos ga i platio), tipa ravan, kosi, pec dec, sajla i propadanje za prsa.. a za ledja lat masina, jos neka jadna, ne sjecam se,  hiperekstenzija. hahaha ...  

15 godina
neaktivan
exer1234 kaže...

Nemoj tako... Pa ima i odlične reviewove

There are some corners of the universe that have bred the most terrible things. Things that act against everything we believe in. They must be FOUGHT.
14 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

sta ste se uhvatili nixe lik je dobar za pocetnike.kad pogledate vecina bodybuilding vloggera prica za pocetnike.objasnjava u nekom videu kako tehniku pravilnu izvodit.sigurno da to nije namjenjeno nekom profi bodybuilderu.ionako svi oni skupljaju savjete jedni od drugih pa snimaju svoje videe.

R.I.P. Aziz Sergeyevich Shavershian
14 godina
neaktivan
zdenko1991 kaže...
exer1234 kaže...

Meni je profesorica u srednjoj rekla da sam polupismen pa ako ti se traze gramaticke greske samo navali.

hehehe pa dobro, to se vidi. bez ljutnje... ali svaku rijec s "ije" ili "je" zeznes :D ... 

14 godina
neaktivan
cod4gamer kaže...

sta ste se uhvatili nixe lik je dobar za pocetnike.kad pogledate vecina bodybuilding vloggera prica za pocetnike.objasnjava u nekom videu kako tehniku pravilnu izvodit.sigurno da to nije namjenjeno nekom profi bodybuilderu.ionako svi oni skupljaju savjete jedni od drugih pa snimaju svoje videe.

ma da? tebi je ok ona forma u Tbar rowu? da si likovi sjebu ledja :D ..pa onda ako se ne varam,prije klipovi, neke divlje forme s biceps pregibima itd... smijesno

14 godina
neaktivan
exer1234 kaže...

ma da? tebi je ok ona forma u Tbar rowu? da si likovi sjebu ledja :D ..pa onda ako se ne varam,prije klipovi, neke divlje forme s biceps pregibima itd... smijesno

ajd zaljepi link od te vjezbe nisam gledao.inace tu foru sa biceps pregibom sam vidio na yt da par ljudi izvodi ako se ne varam.

R.I.P. Aziz Sergeyevich Shavershian
14 godina
neaktivan
cod4gamer kaže...
exer1234 kaže...

ajd zaljepi link od te vjezbe nisam gledao.inace tu foru sa biceps pregibom sam vidio na yt da par ljudi izvodi ako se ne varam.

a jbg . kasnije cu potrazit.. ma taj klip je star. vjeorjatno god dana.. ugl dize s drugom rukom teg (bic pregib) pa spusta negativno dole. a teg je toliko tezak da ga ne moze dignut ni 1x :D ..i to savjetuje djeci.... mislim :D 

13 godina
neaktivan
exer1234 kaže...
zdenko1991 kaže...
exer1234 kaže...

hehehe pa dobro, to se vidi. bez ljutnje... ali svaku rijec s "ije" ili "je" zeznes :D ... 

Ma kaj bi se ljutil znam ja to. I nije me sram :D

Poruka je uređivana zadnji put pon 10.2.2014 18:13 (zdenko1991).
13 godina
neaktivan
13 godina
neaktivan

Ma puno je to. Aj dat cu ti link od kud da narucis cim dodem doma sa posla.

15 godina
zdenko1991 kaže...
 Jer ja sam primjetio da ljudi najbolje funkcioniraju na uvredama. Znaci uvrijedite nekoga kroz salu i vjerujte mi da ce poslusat. Recimo ja nisam volio radit noge pa sam zamolio decke da cim udem u gym, da mi govore sta ti je sa nogama pichko i eto 4 mjeseca nisam propustio trening nogu. Zato je moj nastup malo grublji, ljudi najbolje rade pod pritiskom, jedino ako je neko placi pica pa na uvredu umjesto - pa kaj ce mene ovaj hebat pokazat cu mu ja za koji mjesec sta su male ruke(primjer), reagira placom, funjenjem tu ja nemogu nista. 

Za leda. Ako radis sirinu najbolje sta ja znam je da radis sto siri hvat. Eto probaj pa javi, mozda ti nece pasat, ali trebao bi bas osjetit latove. Znaci zgibovi i lat masina sto siri hvat moguce.

Ne funkcioniraju svi bolje kad ih vrijeđaš, nekad nekoga treba i pohvalit iako nije za pohvalu neku osobitu i tako ga motivirati.

Imam par mlađih vježbača kod mene i često ih motiviram takvim riječima, pohvalim malo i dečki onda vide da nešto i rade i onda još luđe pumpaju. Stalno ih zovem da treniraju samnom, prilagodimo težine, oodradimo yeben trening, spotamo.

I ljudi zaista lijepo napreduju, ali svatko ima svoj nastup i način i tko sam ja da sudim da je moje bolje od tvojeg.

Što se leđa tiče, znam da širi hvat više yebe mame, ali konkretno me zanimala dali ima nekih vježbica onako, posebnijih za što šira leđa. Treba gađat taj lat da se šire a on sporo ide.

Danas sam imao veslanje većinom pa sam odradio sva veslanja koja postoje, leđa otpala, na kraju 6 zgibova i umro sam  koliko sam ih uništio. Supra jedva čekam upale :

Malčice skupo.
Moji prijedlozi:
Naručujem ovaj iz BB shopa i zadovoljan sam. Nakon 400kn narudžbe imaš free dostavu. Brzo, relativno povoljno.
A ovo će ti vjerovatno preporučiti Zdenko, pa da ga ne čekaš(nadam se da se neće ljutiti što ti ja linkam)
Iz Slovenije ti dostavljaju i on veli da je dostava 23kn, neznam dal HP uzima postotak paketa i preko 750kn je free dostava.
Dakle biraj si.
Defitivno preporučam impact od 2.5kg bez okusa. Imaš i 1kg ako ti je 2.5kg puno, ili 5 ako ćeš podjelit sa frendom.
Sretno!
Poruka je uređivana zadnji put pon 10.2.2014 19:24 (fila2208).
14 godina
neaktivan
zdenko1991 kaže...

Ma puno je to. Aj dat cu ti link od kud da narucis cim dodem doma sa posla.

Nije puno,sadrži 5g bcaa po serviranju,što je jako bitno!

12 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

Ne funkcioniraju svi bolje kad ih vrijeđaš, nekad nekoga treba i pohvalit iako nije za pohvalu neku osobitu i tako ga motivirati.

Imam par mlađih vježbača kod mene i često ih motiviram takvim riječima, pohvalim malo i dečki onda vide da nešto i rade i onda još luđe pumpaju. Stalno ih zovem da treniraju samnom, prilagodimo težine, oodradimo yeben trening, spotamo.

I ljudi zaista lijepo napreduju, ali svatko ima svoj nastup i način i tko sam ja da sudim da je moje bolje od tvojeg.

Što se leđa tiče, znam da širi hvat više yebe mame, ali konkretno me zanimala dali ima nekih vježbica onako, posebnijih za što šira leđa. Treba gađat taj lat da se šire a on sporo ide.

Danas sam imao veslanje većinom pa sam odradio sva veslanja koja postoje, leđa otpala, na kraju 6 zgibova i umro sam  koliko sam ih uništio. Supra jedva čekam upale 

Nije nužno potreban što širi hvat, ono potreban je u biti da treniraš adukciju lata, ja koristim hvat gdje mi laktovi odu skroz vani što je malo šire od ramena za mene, a što se tiče super širokih tu ću napredovati radeći progresije za Iron Cross. Odi preširoko i samo si smanjuješ range of motion, jedino na karikama možeš uraditi pravi super široki zgib sa ROM-om kao i u užega hvata.

Ovo je ono o čemu pričam, možeš simulirati slično sa Bugarskim zgibovima na karikama. To bi jednom volio uraditi.

Poruka je uređivana zadnji put pon 10.2.2014 19:35 (Kramerdida).
14 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

evo da i ja stavim svoj napredak,idem vec jedno 4-5mj u teretanu,prvih par mj sam isao svaki dan i  radio sam svaku grupu misica po 2 put tjedno,sad zadnja 2 mj idem 3 put tjedno i primjetio sam da mi je dost bolje tako,misici se stignu odmorit... {#}

ugl visok sam oko 185 i 80kg tezine

slike prije nego sam kreno s teretanom su stare par godina,jbg nemam novije,a i te slike su slikane prij ngo sam se osiso pa ono... {#}{#}

prije prije
prije 2 prije 2
prije 3 prije 3
4mj treninga-prsa i trbuh 4mj treninga-prsa i trbuh
4mj-ledja 4mj-ledja
4mj-ruke 4mj-ruke
4mj-ruke2 4mj-ruke2
Origin/Battlelog:BumbleBee_HR xfire:optimus122 Steam: BumbleBee_HR
Poruka je uređivana zadnji put pon 10.2.2014 19:43 (Gamer15).
15 godina
Kramerdida kaže...

Nije nužno potreban što širi hvat, ono potreban je u biti da treniraš adukciju lata, ja koristim hvat gdje mi laktovi odu skroz vani što je malo šire od ramena za mene, a što se tiče super širokih tu ću napredovati radeći progresije za Iron Cross. Odi preširoko i samo si smanjuješ range of motion, jedino na karikama možeš uraditi pravi super široki zgib sa ROM-om kao i u užega hvata.

Ovo je ono o čemu pričam, možeš simulirati slično sa Bugarskim zgibovima na karikama. To bi jednom volio uraditi.

A nemam baš prevuiše izbora, utezi, lat sprava i zgibovi.

Volio bih imati karike ali otom potom.

Hvala, vidio sam slične vjžebe na crossu pa ću se nešto probati složiti.

14 godina
Rast mišića i visina

ja si sad dajem malo odmora nemogu više došo noge radit ma nema teoretske nebi bogu neide pa neide ubija me u mozak, neka malo ću pauzirat par dana dok se psihofizički neoporavim mj i nes treniram bez prestanka tako da cu malo pauzirat

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice