Bodybuilding - od početnika do naprednih izdvojena tema

poruka: 32.008
|
čitano: 8.142.306
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

i da nadodam lako ti je ode pisat gluposti u vezi BB-a jer koliko vidim nema stručnih ljudi koji bi ti pojasnili neke stvari.zgrozio sam se kad sam vidio tvoj komentar da junk food služi kao PWM.

PRODAJEM AJVAR
16 godina
Re: Rast mišića i visina

Jedna mala samo ispravka - napisao sam slana, trebalo je masna (iako, kad malo razmislim, apsolutno se ne mogu sjetiti hrane koja je masna, a nije slana, tako da je i to više-manje, doduše indirektno, na mjestu)

Anyway, to što se ti i ta tri-četiri kvartovska wanna-be buildera zgražaju nad time, to samo govori o vašem znanju...

A izvor glukoze moze zaista da bude po izboru. Nakon koriscenja glukoze, sukroze, polimera glukoze i ostalih "dextrina" ja sam se prebacio na BOMBONE! 

Znam da ce se mnogi upitati da li sam ozbiljan - i kazem vam da se ne salim. 

Posto nam je potrebna GLUKOZA mi smo uzimali sve ove navedene ugljenohidratne preparate - ali upravo oni zbog obima (velika kolicina koja se odjednom uzima) prave NAJVECE probleme. 

Osmolarnost je takva da ih je potrebno razvodniti sa izuzetno mnogo vode - gastricno praznjenje i ostali parametri koje nam firme diktiraju su zaista nevazni - bilo koje bombone (bez masti) su pune secera, kombinacije glukoze, friktoze ili sukroze...tako da ce nam dati upravo ono sto nam i treba = neophodni secer... 

To je izjavio M. Sarčev

Pa sad ne znam - možda bi ti trebo objasnit čovjeku da se cijele karijere krivo hranio. Mislim, ono, vrećica Kiki bombona nakon treninga. Mislim, ej, za čisto zgražanje.

Ili ne znam, Phelps je već rečen. Recimo, nači veslači - vrlo vjerojatno će u petak imati zlato oko vrata, a kao PWM jedu, između ostalog, i čokolino.

Ma najbolje da ti i ostatak tvog portala osnujete sportski klub i za 4 godine odete na OI u Brazil s obzirom da izgleda da se velika većina sportaša hrani nepravilno. Pa čovječe, pa jedno 10 zlatnih vam ne gine. Ono, živuće legende će te biti.

EDIT: Negdje sam pričitao da je Arnold nakon treninga kao PWM gazio po piletini i... Pazi sad - pivi. Što li je čovjek bio u krivu...

You can patch technical vulnerabilities as they evolve, but there is no patch for stupidity, or rather gullibility. - Kevin Mitnick
Poruka je uređivana zadnji put ned 29.7.2012 16:59 (Bukva).
15 godina
Rast mišića i visina

Napokon stigli :)

[www.tpbg.co.cc] Games Download [www.vertex-hosting.com] Website And Game Hosting
15 godina
protjeran
Rast mišića i visina

Kako ukloniti bol u gornjem dijelu koljena (gornji dio patella-e)?

Informatičarski haiku: Jebo te, Ne radi, Opet {http://megayoutubeviews.com/register-form.php?r=15961}
15 godina
Rast mišića i visina

Sad se čuo sa supllierom, stigao i moj ''napoj'' :)

na 95kg sam, htio bi ić do 100 ali to je već pikanje i steroidi i to nije više zdravo :)

Preporuka dobrih vježbi za noge, da izvučem kvadove. Radim čučnjeve i prešu, ima još neka onako kvalitetna?

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen....
14 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

Sad se čuo sa supllierom, stigao i moj ''napoj'' :)

na 95kg sam, htio bi ić do 100 ali to je već pikanje i steroidi i to nije više zdravo :)

Preporuka dobrih vježbi za noge, da izvučem kvadove. Radim čučnjeve i prešu, ima još neka onako kvalitetna?

Front squat rokaj :) Preša,i izolacija za quad na kraju.. Sve radi u serijama i nakraju izolaciju napraviš u 3 serije do otkaza :) 

Slažem jelovnike,planove treninga,suplementaciju,uvod u sportsku farmakologiju i sve ostalo vezano uz BB----> cijena ovisi o kompleksnosti pitanja. Za više informacija javite se Privatnom Poruk
15 godina
hrvoje_zg91 kaže...

Front squat rokaj :) Preša,i izolacija za quad na kraju.. Sve radi u serijama i nakraju izolaciju napraviš u 3 serije do otkaza :) 

Budem,naravno tu ide i vijača i bicikl za zagrijavanje i za ubijanje na kraju.

Počeo sam raditi po 5 dana u teretani. Svaki dan drugu glavnu mišićnu i snjom jednu kao manju, preporođen sam.

Budući da sam sa par istomišljenika otvorio malu teretanu u svom mjestu, mogu vježbati kad god hoću i kako hoću i moram reći da nema ništa ljepše.Dođeš sam, pustišsi žestoki ruski tube tech na liniji i opališ jedan onako biceps da bude veličine kilimanjara :)

life is good sometimes :)

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen....
14 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
Budem,naravno tu ide i vijača i bicikl za zagrijavanje i za ubijanje na kraju.

Počeo sam raditi po 5 dana u teretani. Svaki dan drugu glavnu mišićnu i snjom jednu kao manju, preporođen sam.

Budući da sam sa par istomišljenika otvorio malu teretanu u svom mjestu, mogu vježbati kad god hoću i kako hoću i moram reći da nema ništa ljepše.Dođeš sam, pustišsi žestoki ruski tube tech na liniji i opališ jedan onako biceps da bude veličine kilimanjara :)

life is good sometimes :)

Vijača ti može biti odlično zagrijavanje. Preporučam i vreću za boks.  Čak po meni bolje od bicikla.

Lijepo lijepo. Ja imam teretanu 5 minuta od kuće pa tamo trenkam ali sada po ljeti mi je nekako najveći gušt doma trenirati. Radim dipseve,zgibove,sklekove i čučanj i mrtvo. Još nemam klupicu za bench ali i to mi je uplanu pa da se full prebacim na kućno vježbanje. Nema ništa bolje od toga.

Ja radim svih 7 dana u tjednu,prehranamtrening..tip top..ali ja sam bolestan što se tiće tih stvari :) heheheeh

Slažem jelovnike,planove treninga,suplementaciju,uvod u sportsku farmakologiju i sve ostalo vezano uz BB----> cijena ovisi o kompleksnosti pitanja. Za više informacija javite se Privatnom Poruk
15 godina
hrvoje_zg91 kaže...

Vijača ti može biti odlično zagrijavanje. Preporučam i vreću za boks.  Čak po meni bolje od bicikla.

Lijepo lijepo. Ja imam teretanu 5 minuta od kuće pa tamo trenkam ali sada po ljeti mi je nekako najveći gušt doma trenirati. Radim dipseve,zgibove,sklekove i čučanj i mrtvo. Još nemam klupicu za bench ali i to mi je uplanu pa da se full prebacim na kućno vježbanje. Nema ništa bolje od toga.

Ja radim svih 7 dana u tjednu,prehranamtrening..tip top..ali ja sam bolestan što se tiće tih stvari :) heheheeh

Vreće se još bojim da ne satrem ruke jer ne znam pravilno udarati. radim sa jednim dečkom koji trenira tae kwon do (valjda sam dobro napisao) pa me on uči osnove boksa i udarca.

Ja se doma nemerem motivirat nikako, teško,u stanu sam, stara p.izdi...sad kad smo to otvorili uživam u teretani po 3 sata. Odradim trening, pomažem nekome, pospremim i pazim na ekipu a i zabavljam ako treba :)

7 dana? a odmor? ja bar vikend probam odmorit, iako i tad me netko zovne da mu otvorim teretanu pa doradim neki kardio i malo bicu :)

prehrana? koliko imaš kg? pucaš masu? zanima me unos proteina za jednog ovako mrguda od 95kg ko ja? 

14 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

Vreće se još bojim da ne satrem ruke jer ne znam pravilno udarati. radim sa jednim dečkom koji trenira tae kwon do (valjda sam dobro napisao) pa me on uči osnove boksa i udarca.

Ja se doma nemerem motivirat nikako, teško,u stanu sam, stara p.izdi...sad kad smo to otvorili uživam u teretani po 3 sata. Odradim trening, pomažem nekome, pospremim i pazim na ekipu a i zabavljam ako treba :)

7 dana? a odmor? ja bar vikend probam odmorit, iako i tad me netko zovne da mu otvorim teretanu pa doradim neki kardio i malo bicu :)

prehrana? koliko imaš kg? pucaš masu? zanima me unos proteina za jednog ovako mrguda od 95kg ko ja? 

Nabavi bandaže i male rukavice za MMA ili obične za boks. Samo malo pogledaj tehniku na jubitu ili neka ti netko pokaže i vježbaj . Prvo polako pa sve žešće i žešće.

Meni je ovo sve u garaži pošto imam veliku garažu pa je dobro. IMam svoju muziku . Opalim muziku i udri.

Idem u teretanu 5 puta tjedno ,a vikednom malo kardijam . Šumica i tak to. Tako da nema baš odmora. Ali možemo taj kardio računati pod odmor.

Trenutno rokam masu. MOja prehrana ti je vrlo jednolika. Svaki dan je sve isto. Oprilike u isto vrijeme . Sve posloženo unaprijed. 

Izvori UH: riža i zobene . UNesem oko 400-500g UH

Izvori P: piletina i posni . UNesem oko 200g P 

Izvori M: bademi . Unesem oko 50g M 

To sve zajedno je oko 3500kcal. Na mojih 80kg i 177cm to je za sada sasvim okej. Još dok sam na masi ubacim uvijek nekog junka. Tako da se kalorije penju.

Pošto bi ti masu više se koncentirraj na unos UH. Od toga ćeš rasti. Unesi oko 2g/kg P. To će ti biti sasvim dovoljno a koncentiraj se na puno puno UH. Iz riže,zobenih. Ja npr obožavam zobene. Uopće me ne napuhuju i pojedem 500g dnevno. 

Slobodno mi baci PP ako imaš kakvih još pitanja. Da sad tu ne otkrivam male tajne velikih majstora baš svima :P 

14 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

3 sata treninga u teretani? 

Geez previse slobodnog vremena imas ;)

Novi job,wife i son su mi malo limitirali slobodno vrijeme tako da sam pokusa pronac neki novi rezim treninga.

45-50 min,3x tjedno,full body workout mi odlicno funkcionira atm,snaga ide gore non stop,samo treninzi su ubitacni,pauze takoreci nepostojece stvarno celicnu volju treba imat.
Ekipa me redovito gleda s pogledom "koji je njemu k.. di je zurba?"

U zadnjih 8 godina nisam ima bolje rezultate ni s jednim drugim rezimom treninga (a isproba sam manje vise sve sta se dalo isprobat)

Prehrana mi se sastoji od 7 manjih obroka dnevno,ne pazim vise svaku kaloriju kao prije par godina ali "plocice" su i dalje tu cak i s povremenim unosom junka.

Tako najbitnije je da se metabolizam ubrza redovitim manjim obrocima i intenzivnim treninzima,kasnije sve to pomalo pocne samo od sebe dolazit.

EDIT: Hrvoje ne mislis da ti je malo previse 5 treninga sedmicno + cardio vikend za nabijanje mase? :)

Poruka je uređivana zadnji put pet 3.8.2012 14:03 (Ashelor).
14 godina
neaktivan
Ashelor kaže...

EDIT: Hrvoje ne mislis da ti je malo previse 5 treninga sedmicno + cardio vikend za nabijanje mase? :)

Trenutno ne. Ovaj cardio večinom radim iz gušta. Planinarenje i slično . 

Pošto već imam nekog staža u teretani ovi 5 dana u tjednu odlično reagira na mene. A toliko jedem da moram to negdje i trošiti. Sad po ljeti ne jedem toliko pa ni ne treniram toliko puta. I ne radim toliko intenzivne treninge. Sve se svodi na dipseve,zgibove,čučanj,mrtvo

15 godina
Ashelor kaže...

Novi job,wife i son su mi malo limitirali slobodno vrijeme tako da sam pokusa pronac neki novi rezim treninga.

45-50 min,3x tjedno,full body workout mi odlicno funkcionira atm,snaga ide gore non stop,samo treninzi su ubitacni,pauze takoreci nepostojece stvarno celicnu volju treba imat.

U zadnjih 8 godina nisam ima bolje rezultate ni s jednim drugim rezimom treninga (a isproba sam manje vise sve sta se dalo isprobat)

Prehrana mi se sastoji od 7 manjih obroka dnevno,ne pazim vise svaku kaloriju kao prije par godina ali "plocice" su i dalje tu cak i s povremenim unosom junka.

Tako najbitnije je da se metabolizam ubrza redovitim manjim obrocima i intenzivnim treninzima,kasnije sve to pomalo pocne samo od sebe dolazit.

Stari ja sam student sa viškom vremena koji ako nije na pcu, onda je kod cure. Ostatak vremena je teretana. pošto sam napomenuo da smo otvorili teretanu kao udruga ne pada nam na pamet plaćati nekog da sjedi tamo već mi dolazimo i pomažmo ljudima u smjenama od 2-4 sata kako ko može. Dakle odradim trening i družim se sa ljudima, uživam dok mogu.

hrvoje_zg91 kaže...

Nabavi bandaže i male rukavice za MMA ili obične za boks. Samo malo pogledaj tehniku na jubitu ili neka ti netko pokaže i vježbaj . Prvo polako pa sve žešće i žešće.

Meni je ovo sve u garaži pošto imam veliku garažu pa je dobro. IMam svoju muziku . Opalim muziku i udri.

Idem u teretanu 5 puta tjedno ,a vikednom malo kardijam . Šumica i tak to. Tako da nema baš odmora. Ali možemo taj kardio računati pod odmor.

Trenutno rokam masu. MOja prehrana ti je vrlo jednolika. Svaki dan je sve isto. Oprilike u isto vrijeme . Sve posloženo unaprijed. 

Izvori UH: riža i zobene . UNesem oko 400-500g UH

Izvori P: piletina i posni . UNesem oko 200g P 

Izvori M: bademi . Unesem oko 50g M 

To sve zajedno je oko 3500kcal. Na mojih 80kg i 177cm to je za sada sasvim okej. Još dok sam na masi ubacim uvijek nekog junka. Tako da se kalorije penju.

Pošto bi ti masu više se koncentirraj na unos UH. Od toga ćeš rasti. Unesi oko 2g/kg P. To će ti biti sasvim dovoljno a koncentiraj se na puno puno UH. Iz riže,zobenih. Ja npr obožavam zobene. Uopće me ne napuhuju i pojedem 500g dnevno. 

Slobodno mi baci PP ako imaš kakvih još pitanja. Da sad tu ne otkrivam male tajne velikih majstora baš svima :P 

Rukavice mi on posuđuje ali zasad radim shadow pa ću onda preć na vreću da je rastrgam zubima kad se naljutim.

Budem svakako.Ma nikad nisam previše ulazio u prehranu i to, rastao sam fino,mišići su tu. Sad sam mislio malo pripazit na prehranu tu i tamo, dat curi jelovnik da mi kuha da narastem kao veliki :)

Ja sam 185 i zbilja bi volio još koju kilu mišića, onako, da me ima :)

Budem ti se javio svakako a i čut ćemo se još i ts i to, hvala puno :)

14 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

Stari ja sam student sa viškom vremena koji ako nije na pcu, onda je kod cure. Ostatak vremena je teretana. pošto sam napomenuo da smo otvorili teretanu kao udruga ne pada nam na pamet plaćati nekog da sjedi tamo već mi dolazimo i pomažmo ljudima u smjenama od 2-4 sata kako ko može. Dakle odradim trening i družim se sa ljudima, uživam dok mogu.

Budem svakako.Ma nikad nisam previše ulazio u prehranu i to, rastao sam fino,mišići su tu. Sad sam mislio malo pripazit na prehranu tu i tamo, dat curi jelovnik da mi kuha da narastem kao veliki :)

Ja sam 185 i zbilja bi volio još koju kilu mišića, onako, da me ima :)

Budem ti se javio svakako a i čut ćemo se još i ts i to, hvala puno :)

Ne laži ovo boldano sam ja ! Hahah drito isto.  Samo ja još imam učenja za jesenski :( haha

Naravno ćut ćemo se tu sam ako trebaš bilo kaj 

Poruka je uređivana zadnji put pet 3.8.2012 14:18 (hrvoje_zg91).
15 godina
Ashelor kaže...

Mene interesuje kako ga usporiti?

Nije zlo...
15 godina
Rast mišića i visina

Imam i ja još jedan ispit i diplomski, ali tako sam se opustio da mislim da sam završio. Uživam dok mogu da ti kažem, dok sam slobodan i svoj...kasnije kad krenu obveze posao i to sve, bit će kao ovaj majstor gore brzi agresivni treninzi i bok. Ali teretana majka...toliko sam pomoću nje napredovao u svim sportovima.

Nema mi draže nego nekog uništiti na dvoboju na mreži ili smeču (odbojka na pijesku) ili u obrani stajati kao jaap stam :)

pirat01 kaže...

Jedi jednom dnevno i malo se kreći.

Zašto bi ga želio usporiti? Počni samo vježbati i više jesti, dobit ćeš masu.

Poruka je uređivana zadnji put pet 3.8.2012 14:21 (fila2208).
14 godina
neaktivan
pirat01 kaže...

Vjeruj mi nije ti ga u interesu usporiti. Nego počet jesti kvalitetno i trenirati isto tako ;) 

15 godina
Rast mišića i visina

Ako si stariji, tj. sa godinama će se sam usporiti pa ćeš žaliti mlade dane. Ako si mlad nemoj ga usporavati, ako si mršav misliš da ne možeš nabaciti kile vjeruj mi, nije to.

Ja sam na početku srednje imao 50kg, bilo me sram bio sam premršav, kroz godine sam malo po malo dobivao kg. Sa teretanom i čestim kretanjem a bome i uz sjedenje za kompom sad sam na 95kg što mišića što sala :)

Bavi se sportom, kreći se, jedi puno,što više mesa, što jaču hranu, što više obroka dnevno i vježbaj, radi,pomiči granice svoje i dići ćeš samopuzdanje i bit zadovoljan sobom.
sad kad sam se napravio pametan, reci mi zašto ga želiš usporiti? 

15 godina
hrvoje_zg91 kaže...
pirat01 kaže...

Vjeruj mi nije ti ga u interesu usporiti. Nego počet jesti kvalitetno i trenirati isto tako ;) 

Par drugova i ja to radimo, ali zbog brzog metabolizma (ili neceg drugog?) ne dobivamo ni kile... Jede se kvalitetno (koliko se moze).

Nije zlo...
15 godina
Rast mišića i visina

Imam jedno pitanje.. dali spavanje djeluje na rezulatat, ak da koliko bi minimalno morao spavat?

[www.tpbg.co.cc] Games Download [www.vertex-hosting.com] Website And Game Hosting
Poruka je uređivana zadnji put pet 3.8.2012 15:37 (Encyanix).
15 godina
pirat01 kaže...

Par drugova i ja to radimo, ali zbog brzog metabolizma (ili neceg drugog?) ne dobivamo ni kile... Jede se kvalitetno (koliko se moze).

Ma metabolizam je ku*va. Ja sam zapeo na 70 kg i nikako gore. Kad dođem na 71kg stojim tako dan, dva i opet na 70, bez obzira koliko obroka jeo ili šta radio...

14 godina
neaktivan
Encyanix kaže...

Imam jedno pitanje.. dali spavanje djeluje na rezulatat, ak da koliko bi minimalno morao spavat?

Naravno, san je ultimativni odmor :)

Mislim da je nekih 7 sati ideala, iako ja osobno rijetko spavam vise od 6 ipo sati...

Legnem oko ponoc,a sin (godina dana) pocne lumpat cim se probudi oko 6 - 6 ipo >.<

Poruka je uređivana zadnji put pet 3.8.2012 15:49 (Ashelor).
15 godina
Ashelor kaže...
Encyanix kaže...

Mislim da je nekih 7 sati ideala, iako ja osobno rijetko spavam vise od 6 ipo sati...

Legnem oko ponoc,a sin (godina dana) pocne lumpat cim se probudi oko 6 - 6 ipo >.<

Ja odem oko 1h spavat i probudim se u 8-9

14 godina
neaktivan
Encyanix kaže...
Ashelor kaže...
Encyanix kaže...

Ja odem oko 1h spavat i probudim se u 8-9

Pa to je idealno.

Da mogu i da me sin ne budi svako jutro tako rano (jedva cekam da naraste da ga izbacim iz sobe{#} ), spava bi od ponoc/ponoc ipo pa do 8, jer od 9 radim.

Poruka je uređivana zadnji put pet 3.8.2012 15:54 (Ashelor).
15 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Ja si još uvijek mogu dozvoliti spavanje po 10-11h ljeti :)

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them. In the Land of Mordor where the Shadows lie.
15 godina
protjeran
Rast mišića i visina

Nisam mogao naći podobniju temu pa ću ovdje postaviti pitanje:

jedan moj frend je bubnuo da se malim bebama krv vadi iz (pazi sad) glave jer su vene u rukama presitne XD

ja i ostatak društva je instantno prasnulo u smijeh te se povela velika rasprava oko toga, a on je te postupke kako kaže vidio uživo u bolnici dok je bio u njoj.

Sad me zanima ima li šanse da je to istina ili se radi o izoliranom slučaju (što mislim da i je slučaj)?

Informatičarski haiku: Jebo te, Ne radi, Opet {http://megayoutubeviews.com/register-form.php?r=15961}
Poruka je uređivana zadnji put pet 3.8.2012 23:10 (EZY-E).
15 godina
EZY-E kaže...

Nisam mogao naći podobniju temu pa ću ovdje postaviti pitanje:

jedan moj frend je bubnuo da se malim bebama krv vadi iz (pazi sad) glave jer su vene u rukama presitne XD

ja i ostatak društva je instantno prasnulo u smijeh te se povela velika rasprava oko toga, a on je te postupke kako kaže vidio uživo u bolnici dok je bio u njoj.

Sad me zanima ima li šanse da je to istina ili se radi o izoliranom slučaju (što mislim da i je slučaj)?

Krv se u beba vadi iz pete ili iz prstiju, ponekad iz ruke, mislim da je češće sa rukom slučaj kod transfuzije krvi. A to iz glave, moguće da je rađena nekakva biopsija, ili neki drugi "poseban" slučaj.

15 godina
Rast mišića i visina

Evo što su moji prijatelji jučer pričali(Ja sam to i prije tvrdio)..

Rekli su da je sve u glavi. Npr. kada ideš trčati da je prva reakcija mozga, da spriječi forsiranje, veliki osjećaj umora(i tu većina posustane), poslije toga može doći do pospanosti, a vrhunac je dobivanje grčeva..

"Train your mind, and the body will follow..."

Što vi mislite? Koliko u tome ima istine?

&quot;Impossible is nothing..&quot; &quot;It's on me: To be lighter, fly higher, go further..&quot;
14 godina
neaktivan
Bukva kaže...

Jedna mala samo ispravka - napisao sam slana, trebalo je masna (iako, kad malo razmislim, apsolutno se ne mogu sjetiti hrane koja je masna, a nije slana, tako da je i to više-manje, doduše indirektno, na mjestu)

Anyway, to što se ti i ta tri-četiri kvartovska wanna-be buildera zgražaju nad time, to samo govori o vašem znanju...

A izvor glukoze moze zaista da bude po izboru. Nakon koriscenja glukoze, sukroze, polimera glukoze i ostalih "dextrina" ja sam se prebacio na BOMBONE! 

evo maloprije sam pojeo pola kile pomfrita pečenih u fritezi što misliš jel to dobar PWM?

PRODAJEM AJVAR
15 godina
Encyanix kaže...

Apsolutno, od 8-10 sati, ispod 7 je premalo, 7 još prolazi, preko 10 je previše jer onda ne budeš odmoran već prespavaš i opet si u racu.

Nakon svakog treninga dobar san, jer rasteš dok spavaš. Pritom mislim na mišiće :)

1.Lovac kaže...
pirat01 kaže...

Ma metabolizam je ku*va. Ja sam zapeo na 70 kg i nikako gore. Kad dođem na 71kg stojim tako dan, dva i opet na 70, bez obzira koliko obroka jeo ili šta radio...

Ako  ste tako genski tu vi ne možete ništa. Nemate razloga usporavat metabolizam, to će doći sa vremenom. Ako ga sad razyebete sa 40god ćete imat 100kg jbt.

Kao što rekoh kao mlađi sam imao problema sa manjkom kila. Uz godine teretane i odrastanja sad sam na 90kg mase i sretan sam jer sam duplo veći lol.

Prema tome ne glupirajte se sa usporavanjem udebljat će te se i syebat se.

Jedite pravilno, 3-5 obroko dnevno, vježbajte, nabavite dodatke prehrani, grožđdani šećer i whey proteine, i puno spavajte. Kilogrami ćeić gore kao ludi, ali jedna razlika je da će to bit mišići a ne salo.

Dakle počnit vježbati, i to dobro, samo tući masu :)

ONtopic: labrada nutrition? Ima tko iskustva? Jučer sam sa svojim supplierom bio na piću i donio mi je ono par kanti za mene i za ove moje što sam naručio i ponudio mi je labrada proteine na akciji. Jako su skupi, ako uspređuješ dymatize i labradu, dymatize  koji za 2.3kg dobiješ za 300kn a labrada je 1.8 preko 400. Mislim dota skuplje, ali veli da su jači, da pune dulje nakon treninga...probao sam onako malo jako su fini, zbilja prefini, ali neam para sad. Pa ako je netko probao LABRADU neka se javai, hvala.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice