Jel vozi ko sa foruma , ja vozim vec 2.5 godine , street / park , pa me zanima.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pozdrav, i ja isto vozim bmx / street park. Tacnije, vozio sam do prije par mjeseci pa sam presao na brdski biciklizam. Brdski biciklizam je po meni ljepsi i zanimljiviji, BMX mi se vise ne svidja jer je vezan samo za grad i parkove. Pozz
Ja isto vozim, tek sam počeo prije nekih 1-2mj. Ono čisto uživancija 180, footjam tailwhip, sad učim 360 i tako uglavnom zahebancija.
vozis 1-2 mjeseca, znas 180 , fj whip i ucis 360, nemoguce, ja vozim 2 godine i tek sam nedavno potega cisti 360 , sad sam ga pocea trzat niz 3 skale , 2 mjeseca mi je trebalo samo za bunnyhop , 180 sam ucio 6 mjseci svakodnevno , 360 vise od godine , u meduvremenu sam naucio feeble, fifthy , smith , fj whip jos neznam dobro , znam wallride to 180 , foot jam i jos par gluposti , 180 niz 6 skala najvise a najveci drop 12 skala.
Vozio sam ja i prije al ne ništ specijalno samo bunnyhop na ivičnjak s ivičnjaka. Sad sam počeo malo žešće. Al zato ti ja neznam grindove, a ni wallride.
Nekada okrenem 180 i još pola znači 270. Al nikad nisam čisti 360 okreno. Točnije neznam baš čisti fj whip.
vjeruj mi imas ti jos puuuno puuno ucit 360 , ja sam 270 okretao nakon 2 tjedna, onih ostalih 90 je smrtno tesko , moras trzat glavom ko majmun, imam snimljenih par dobrih ali mi je na hvaru ogranicen net pa cu uplodat da vidis kad dodem u st , jesi regan na bmx.hr?
Nisam regan na tu stranicu, al skužio sam da je teško okrenut baš 360, 270 okrenem skoro pa svaku put, ali više nebi nikako.
Nice, koja je to rama (cijena)?
EDIT: Jesi skurio felgu ikad kad si učio tricu?
otkad ovaj bajk imam nisam nista slomio , ( osim pogona , nakon sta je bajk sastavljen ostao je pogon od gekka na njemu pa mi je puko ) a bajk je star tocno jednu godinu, slagao sam ga po custom djelvima, oko 8 somova je ulozeno.
evo ti djelovi:
rama: proper ttl v2 , 20.8 - ona ti je 2500kn , pitao si
vilja : proper proclaimer 7f
volan: proper ttl
pogon: we the people royal i wtp spanish bb , proper crveni sprocket i kmc kool lanac
p kolo: kompletno proper , magnalite naba 10mm , proper zbice i obruc
z kolo: odisey hazzard obruc , fit zbice i fit flow 11t naba
gripovi fly ruben i lula saltova.
gume: animal glh napred a asm nazad
i tjt :)
otkad ovaj bajk imam nisam nista slomio , ( osim pogona , nakon sta je bajk sastavljen ostao je pogon od gekka na njemu pa mi je puko ) a bajk je star tocno jednu godinu, slagao sam ga po custom djelvima, oko 8 somova je ulozeno.
evo ti djelovi:
rama: proper ttl v2 , 20.8 - ona ti je 2500kn , pitao si
vilja : proper proclaimer 7f
volan: proper ttl
pogon: we the people royal i wtp spanish bb , proper crveni sprocket i kmc kool lanac
p kolo: kompletno proper , magnalite naba 10mm , proper zbice i obruc
z kolo: odisey hazzard obruc , fit zbice i fit flow 11t naba
gripovi fly ruben i lula saltova.
gume: animal glh napred a asm nazad
i tjt :)
Mogo si reć odma cijeli bajk proper ttl . BTW Di si kupio zadnji kotač tj. obruč? I kolko ti bajk ima kila?
pa hazarda mi je novog nekoristenog prodao lik iz osjeka, bajk ima 10.4 kg bez pegova.
Bih htio prodat bmx-a do 500kn
ja svoga , mora da se zajebavas haha, nedam ispod 5000 , za toliko para bi ga vjerojatno prodao.
athlon64
za toliko kupim novi
za toliko kupim novi
izvini ,ali u ovaj bajk je ulozeno vise od 8 somova i tonu truda i muke , kupuj novi ako hoces, ovo je unikatno jer je sastavljeno od vrhunskih djelova, nemoras gakupit nisam ga ni namjeravao prodavat.
moj bmx je star oko 25god al je super
ideš preko brda i planina a piči 100 na sat
BI KO PRODAO BMX-A NEK SE JAVI KO BI PRODAO
Kaj ce ti po ovakvom vremenu bajk?
Al i fulo si malo stavi to pod kupnju...
I ne moras se derat ;)