BMX , vozi netko?

poruka: 21
|
čitano: 4.098
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
bmx

Jel vozi ko sa foruma , ja vozim vec 2.5 godine , street / park , pa me zanima.

15 godina
neaktivan
BMX , vozi netko?

Pozdrav, i ja isto vozim bmx / street park. Tacnije, vozio sam do prije par mjeseci pa sam presao na brdski biciklizam. Brdski biciklizam je po meni ljepsi i zanimljiviji, BMX mi se vise ne svidja jer je vezan samo za grad i parkove. Pozz

15 godina
neaktivan
RE: BMX , vozi netko?

Ja isto vozim, tek sam počeo prije nekih 1-2mj. Ono čisto uživancija 180, footjam tailwhip, sad učim 360 i tako uglavnom zahebancija.

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
15 godina

vozis 1-2 mjeseca, znas 180 , fj whip i ucis 360, nemoguce,  ja vozim 2 godine i tek sam nedavno potega cisti 360 , sad sam ga pocea trzat niz 3 skale , 2 mjeseca mi je trebalo samo za bunnyhop , 180 sam ucio 6 mjseci svakodnevno , 360 vise od godine , u meduvremenu sam naucio feeble, fifthy , smith , fj whip jos neznam dobro ,  znam wallride to 180 , foot jam i jos par gluposti , 180 niz 6 skala najvise a najveci drop 12 skala.

15 godina
neaktivan

Vozio sam ja i prije al ne ništ specijalno samo bunnyhop na ivičnjak s ivičnjaka. Sad sam počeo malo žešće. Al zato ti ja neznam grindove, a ni wallride.

Nekada okrenem 180 i još pola znači 270. Al nikad nisam čisti 360 okreno. Točnije neznam baš čisti fj whip.

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
15 godina

vjeruj mi imas ti jos puuuno puuno ucit 360 , ja sam 270 okretao nakon 2 tjedna, onih ostalih 90 je smrtno tesko , moras trzat glavom ko majmun, imam snimljenih par dobrih ali mi je na hvaru ogranicen net pa cu uplodat da vidis kad dodem u st , jesi regan na bmx.hr?

15 godina
neaktivan

Nisam regan na tu stranicu, al skužio sam da je teško okrenut baš 360, 270 okrenem skoro pa svaku put, ali više nebi nikako.

15 godina
BMX , vozi netko?

EVO uploda sam taj 360 , pogledaj ga :

EDIT: evo ti jos jedan:

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.8.2010 21:13 (athlon64).
15 godina
neaktivan

NiceCool, koja je to rama (cijena)?

EDIT: Jesi skurio felgu ikad kad si učio tricu?

Poruka je uređivana zadnji put pet 20.8.2010 0:02 (tonyx1209).
15 godina

otkad ovaj bajk imam nisam nista slomio , ( osim pogona , nakon sta je bajk sastavljen ostao je pogon od gekka na njemu pa mi je puko ) a bajk je star tocno jednu godinu, slagao sam ga po custom djelvima, oko 8 somova je ulozeno.

evo ti djelovi:

rama: proper ttl v2 , 20.8  - ona ti je 2500kn , pitao si

vilja : proper proclaimer 7f

volan: proper ttl

pogon: we the people royal i wtp spanish bb , proper crveni sprocket i kmc kool lanac

p kolo: kompletno proper , magnalite naba 10mm , proper zbice i obruc

z kolo: odisey hazzard obruc , fit zbice i fit flow 11t naba

gripovi fly ruben i lula saltova.

gume: animal glh napred a asm nazad

i tjt :)

15 godina
BMX , vozi netko?

evo ti jedan 180 sa malo vece visine.

Poruka je uređivana zadnji put pet 20.8.2010 11:31 (athlon64).
15 godina
neaktivan
athlon64 kaže...

otkad ovaj bajk imam nisam nista slomio , ( osim pogona , nakon sta je bajk sastavljen ostao je pogon od gekka na njemu pa mi je puko ) a bajk je star tocno jednu godinu, slagao sam ga po custom djelvima, oko 8 somova je ulozeno.

evo ti djelovi:

rama: proper ttl v2 , 20.8  - ona ti je 2500kn , pitao si

vilja : proper proclaimer 7f

volan: proper ttl

pogon: we the people royal i wtp spanish bb , proper crveni sprocket i kmc kool lanac

p kolo: kompletno proper , magnalite naba 10mm , proper zbice i obruc

z kolo: odisey hazzard obruc , fit zbice i fit flow 11t naba

gripovi fly ruben i lula saltova.

gume: animal glh napred a asm nazad

i tjt :)

Mogo si reć odma cijeli bajk proper ttl Cool. BTW Di si kupio zadnji kotač tj. obruč? I kolko ti bajk ima kila?

15 godina

pa hazarda mi je novog nekoristenog prodao lik iz osjeka, bajk ima 10.4 kg bez pegova.

15 godina
neaktivan
RE: bmx

Bih htio prodat bmx-a do 500kn

15 godina

ja svoga , mora da se zajebavas haha, nedam ispod 5000 , za toliko para bi ga vjerojatno prodao.

15 godina
neaktivan

athlon64

15 godina
neaktivan

za toliko kupim novi

15 godina
ivo-ivek-ivan kaže...

za toliko kupim novi

izvini ,ali u ovaj bajk je ulozeno vise od 8 somova i tonu truda i muke , kupuj novi ako hoces, ovo je unikatno jer je sastavljeno od vrhunskih djelova, nemoras gakupit nisam ga ni namjeravao prodavat.

15 godina
BMX , vozi netko?

moj bmx je star oko 25god al je super

ideš preko brda i planina a piči 100 na sat

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign
15 godina
neaktivan
BMX , vozi netko?

BI KO PRODAO BMX-A NEK SE JAVI KO BI PRODAO

16 godina
neaktivan
BMX , vozi netko?

Kaj ce ti po ovakvom vremenu bajk?

Al i fulo si malo stavi to pod kupnju...

I ne moras se derat ;)

Poruka je uređivana zadnji put sri 13.10.2010 21:22 (Skizzy).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice