Arsenal FC

poruka: 114
|
čitano: 29.340
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Arsenal FC

Slazem se, mislim da bi se jako dobro uklopio u nas tim. Tesko da cemo ga uspjeti dovesti, ali eto postoji nada. :)

Ma samo da napokon tomasa zaobiđu ozljede...

TrustNo1
13 godina
neaktivan
Re: Arsenal FC
trap kaže...

Istina. Vjerojatno mu Arsenal nije bas prvi izbor. No u Arsenalu bi sigurno igrao, i to konstantno... dok mu u Realu ili Barci recimo to nije bas sigurno. Umjesto koga bi igrao u Realu? Imaju igraca i visak.

Kad bi dosao u Arsenal... imali bi pravu malu koloniju njemaca... :)

i modric je u pocetku imao nikakvu minutazu a sada je jedan od vaznijih igraca i igra skoro svaku utakmicu bar 70 posto utakmice, ali svakako bih ga volio u arsenalu ALI .... :) ,Da sam na Wengerovom mjestu isao bi ili na gotzea ili na muniaina iz atl.bilbao , fantastican igrac ( nesto kao theo walcott ) i sa ta 2 bocna igraca muniain walcott i u spici giroud/podolski arsenal bi bio odlican , ali vec je , trenutno su 3 na tablici ali chelsea ima utakmicu manje .... pohvala bili su prije 2 mjeseca 6 u premier ligi

BMW
16 godina
Arsenal FC

Za sutrasnji okrsaj s Evertonom nam se vraca Rosicky! {#}

TrustNo1
14 godina
Arsenal FC

valjda će konačno i podolski započeti utakmicu. nije mi jasno što wenger s njim izvodi da mu minutažu daje na kapaljku, a onog "klasnog tehničara" gervinha stalno stavlja u prvi sastav.

16 godina
Arsenal FC

Arsenal vs Everton

Pocetni tim: Szczesny, Sagna, Mertesacker, Koscielny, Gibbs, Arteta, Ramsey, Wilshere, Cazorla, Walcott, Giroud

TrustNo1
13 godina
neaktivan
Miki77 kaže...

Arsenal vs Everton

Pocetni tim: Szczesny, Sagna, Mertesacker, Koscielny, Gibbs, Arteta, Ramsey, Wilshere, Cazorla, Walcott, Giroud

Ako tko želi ponoviti ruski... ovdje ima odličnih streamova... http://livefootball.ws/1972-arsenal-everton.html

Potrebno je imati Sopcast instaliran.

BTW. važna tekma, treba ovo dobiti.

16 godina
Arsenal FC

Ne stojimo bas dobro, previse smo mlaki...

TrustNo1
13 godina
Arsenal FC

Totalno bezidejni... Katastrofa...

A Giroud je u stanju zapucati 150 prilika i ne zabiti gol...

13 godina
neaktivan
Arsenal FC

Steta, mogli smo jednog konkurenta izbaciti... nisam gledao do kraja. A nisam ni propustio puno, cini se.

16 godina
Arsenal FC

Fabianski i dalje ozlijeđen, na gol opet stupa Szczesny.

Citam kako se prica da je Song jako nezadovoljan neigranjem u Barci i da postoji mogucnost da se vrati u Arsenal.

Kako vi gledate na to? Meni je osobno jako dobar igrac, kakav nam treba. Igrao je odlicno zadnje dvije sezone prije odlaska.

No, opet mi jako zao sto je otisao, bio je vođa na terenu...

TrustNo1
13 godina
neaktivan

Poslali ga na doskolovanje u Barcu? Jako dobar i snazan igrac sredine terena. Dobar i u defanzivi i ofenzivi. Zna podvalit dobru loptu...

13 godina
neaktivan

Vratiti legendarnog Thierrya Henrya u Arsenal, Songa isto i cao, sljedece sezone hvatat bolji rezultat i konstantno radit na obrani i to je to, Giroud koliko je god lose igrao protiv Evertona ( 2 zicera promasio ) sljedece sezone bi mogao biti medu top 3 u strijelcima bez sumnje, cazorli je tek prva sezona a zabio je 15 tak golova vec.... Steta sto je arsenal proigrao tek na kraju sezone, napravili su fantasticne rezultate al nazalost 0 bodova sto se tice bilo kakvog trofeja... 

BMW
13 godina
neaktivan
Arsenal FC

Ne vjerujem koliko im prilika iz prekida daju... -.- I žena sudac nas je spasila. xD Ali bilo je zaleđe, dobro je mahala. :)

16 godina
Arsenal FC

Majko mila kako teska i hvale vrijedna pobjeda!! {#}

TrustNo1
13 godina
neaktivan
Arsenal FC

Everton izgubio, Tottenham sutra protiv Citya igra (nadam se pobjedi Citya), a nadam se i da Chelsea moze na Anfieldu ispustit pokoji bod.

Steta da nismo Evertona dobili pred par dana.

16 godina
trap kaže...

Steta da nismo Evertona dobili pred par dana.

U potpunosti se slazem s tobom!

Da smo to dobili, uh, kako bi ljestvica dobro izgledala!! Neka samo dobro protiv MU odigramo!

TrustNo1
13 godina
neaktivan
Arsenal FC

I tako, Tottenham dobio City 3:1... -.- Ali ajde, bar je Suarez odgrizao dva boda Chelseaju. Mislim da smo dobili pobjednika za najbolesnijeg igrača ikada. Za njega su Balotelli i Pepe nevina dječica. xD

13 godina
Arsenal FC

Toliko o Goetzeu. Navodno da je potpisao za Bayern za 37 mil. €.

16 godina
Arsenal FC

Evo i sluzbeno

TrustNo1
13 godina
neaktivan
Arsenal FC

A tko bi rekao da će u Bayern... vidim da mu navijači pale dresove itd. Ništa, onda sad treba Robbena dovest... xD

16 godina
trap kaže...

A tko bi rekao da će u Bayern... vidim da mu navijači pale dresove itd. Ništa, onda sad treba Robbena dovest... xD

Uh!

Ne znam jel to dobro ili lose...

Igrac koji je jako sklon ozljedama, sebican (iako je u zadnje vrijeme poceo dodavati... {#} )

S druge strane energican igrac, poletan, podize momcad...

Ne znam...

TrustNo1
13 godina
neaktivan
Miki77 kaže...
trap kaže...

Uh!

Ne znam jel to dobro ili lose...

Igrac koji je jako sklon ozljedama, sebican (iako je u zadnje vrijeme poceo dodavati... {#} )

S druge strane energican igrac, poletan, podize momcad...

Ne znam...

Ma bila je šala... preskup i precijenjen igrač. Mislim, možda je prije bio i jako dobar, sada... jok. OK, jučer je čak i dosta dobro odigrao.

13 godina
neaktivan
Arsenal FC

Sutra tekma protiv Uniteda, sreća da su osigurali naslov prvaka, možda malo popuste. xD A nama pobjeda jako treba.

Čitam nešto, priča se o Jovetiću, odlasku Wengera u PSG... šta kažete na sve to?

13 godina
trap kaže...

Sutra tekma protiv Uniteda, sreća da su osigurali naslov prvaka, možda malo popuste. xD A nama pobjeda jako treba.

Čitam nešto, priča se o Jovetiću, odlasku Wengera u PSG... šta kažete na sve to?

O Jovetiću se priča već jedno vrijeme. Mislim da bi on bio pravi pogodak.

S druge strane, sumnjam u odlazak Wengera. On je sam rekao da ostaje u Arsenalu do isteka ugovora + konačno je dobio sredstva na raspolaganje za transfere i to mu je šansa da opet napravi vrhunsku momčad.

16 godina
Arsenal FC

Uh, kako bi nam pobjeda protiv MU dobro dosla...

Bit ce zanimljivo. Nadam se nasoj dobroj igri!

Arsenal team: Szczesny, Sagna, Mertesacker, Koscielny, Gibbs, Arteta, Ramsey, Rosicky, Cazorla, Walcott, Podolski.  

Subs: Vermaelen, Wilshere, Oxlade-Chamberlain, Monreal, Mannone, Jenkinson, Gervinho

TrustNo1
Poruka je uređivana zadnji put ned 28.4.2013 16:26 (Miki77).
13 godina
neaktivan
Arsenal FC

Odličan start, Walcott 1:0 u 3. minuti. Ruku na srce, bio je ofsajd. :D

16 godina
Arsenal FC

Steta sto nismo dobili...

Sad u iducem kolu moramo dobiti QPR.

TrustNo1
13 godina
neaktivan
Arsenal FC

Izvukli uz dosta muke i lošu igru 3 boda... gol nisam ni vidio. :D

16 godina
Arsenal FC

Jako vazna 3 boda!

Danas bi MU mogao odnijeti sva 3 boda Chelsea-u sto bi nam jako odgovaralo jer Chelsea i Tottenham moraju jos međusobno odigrati...

TrustNo1
13 godina
neaktivan
Arsenal FC

Wigan nakantan sinoć...{#} Santi najbolji, 4 asista...

Još Newcastle, btw. i 3. mjesto je dohvatljivo ako Čelski zakiksa protiv Evertona (a danas igraju i finale EL).

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice