AC Milan izdvojena tema

poruka: 580
|
čitano: 181.234
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
AC Milan

Gledao sam malo utakmice nakon one sprdačine Škrtela kod Liverpool-a, nisam previše dugo gledao da bih mogao previše suditi ili komentirati, ali već egal na poluvremenu je sugerirao da nešto nije dobro, pa evo se i zgodilo, što reći, lopta je okrugla! 

ATJ Lučko
14 godina
neaktivan
Re: AC Milan

Koji rasoad sistema vlada u ovom Milanu to je čudo jedno. Odbrana propusna ko švicarski sir a oni doveli dva napadača! Svašta od klupske politike, totalno su izgubili kompas.

Treba im dobar odbrambeni igrač i nek se ubiju ako nisu u stanju dovesti onog Yanga-Mbiwu koliko god da košta.

It's very dangerous, putting them together. I don't think the boy can handle it. I don't trust him.
16 godina
AC Milan

Prodali su oko 10000 godišnjih karata manje nego inače. To je uzrokovalo prodaja Ibre i Silve, a za taj novac nisu doveli nikoga značajnijega.

15 godina
neaktivan
AC Milan

Kolege navijači Ac milana, evo stigo vam (sad vec bivši igrač man Citya) Nigel De Jong ... Strašno borben i zahvalan igrač ....Nek mu je sa srećom , (hvala mu za sve što je napravio u MC :D)

17 godina
neaktivan
AC Milan

Pazzini zabio HT... zanimljivo... u Interu je jedva zabijao. {#}

16 godina
Balvan8 kaže...

Pazzini zabio HT... zanimljivo... u Interu je jedva zabijao. {#}

U interu je prvu polusezonu kad je došao zabijao puno, a onda druga godina nista. Za to je kriv djelomično i trener koji je igrao sa 4 zadnja vezna. Sad pak je došao drugi trener sa drugačijim planovima i nije mu bio potreban. Inače je dobar igrač.

14 godina
neaktivan

Kako su krenuli do kraja sezone će se boriti za opstanak. Očaj kako igraju, fuj.

It's very dangerous, putting them together. I don't think the boy can handle it. I don't trust him.
17 godina
protjeran
Linkosaan kaže...

Kako su krenuli do kraja sezone će se boriti za opstanak. Očaj kako igraju, fuj.

Emanuelson sinoć kao polušpica, gadljivo....

život je sladoled, liži ga, pazi da ti ne kapne na gaće, ako kapne, ne brini prat će oni deterdžent koji skida sve maće
14 godina
Linkosaan kaže...

Sinoć sam igrao na kladionici nekoliko parova, i između njih i Borussia Dortmund : AJAX oba daju gol i Milan {#} : Anderlecht pobjeda Milana, i što reći, na 100 +MT kuna eventualni dobitak je bio debelo preko 3000 kuna {#} !!

Sudeći kako igraju u Serie A i u LP, neće biti dugo mira u casa Millanelo {#}!!!!

ATJ Lučko
14 godina
neaktivan

Gdje će biti mira kad čelavci samo pričaju o lovi koju su dobili od prodaje glavnih igrača. Najgora mi je stvar kad vidim za koje male pare su mogli dovesti brutalno dobre igrače (Asamoah, Isla, Handanović, Yanga-Mbiwa itd.) onda se mi stvarno nemamo ničemu lijepom nadati ove sezone.

Kao što sam rekao, ako ne ispadnemo u Serie B treba da slavimo.

16 godina
AC Milan

Milan je u krizi isto kao i Inter samo što je Milan ipak u malo večoj, a i Inter je našao nekog kineskog investitora koji će uložiti u izgradnju novogo stadiona.{#}

14 godina
neaktivan

Kako bih volio da Berlusconi proda klub kao što se priča, ovo je baš postalo mučno gledati kako se šugaju pri kupovini igrača. 

15 godina
AC Milan

ovaj milan je takva jad i bijeda... brijem da nece bit medu prvih 6 u ligi

16 godina
neaktivan
AC Milan

juventus osvaja prvenstvo {#}

One bright morning when my work is over I will fly away home ...Bob Marley
16 godina
neaktivan
maxy0 kaže...

Ne znam jel gledas utakmicu,al Milan stalno napada

15 godina
Diavol kaže...
maxy0 kaže...

Ne znam jel gledas utakmicu,al Milan stalno napada

sta vrijedi kad gube tekme

14 godina
neaktivan

Još jedan poraz, ovo je stvarno katastrofa. Kao da se radi o Sieni ili Lecceu a ne o Milanu. Bljak!

16 godina
Linkosaan kaže...

Još jedan poraz, ovo je stvarno katastrofa. Kao da se radi o Sieni ili Lecceu a ne o Milanu. Bljak!

Misliš da je inter išta bolji? Pogeldaj izgubili su 2-0 kod kuće baš to Siene.

14 godina
neaktivan

Ma briga me za Inter što se mene tiče mogu gubiti svaku narednu, ne navijam za njih već za Milan.

Početak sezone im je nikad gori u istoriji kluba, a ja slabiji sastav ne pamtim koliko god ih pratim. Važno je da oni sad imaju sređene račune bez gubitaka.

14 godina
neaktivan
AC Milan

Ljudi čemu čuđenje, Milan je prodao dva najbolja igrača, jasno je da je onaj lopov trebao lovu za kura*ve. Taman kada se klub počeo uzdizati oni ga bace na koljena i sada igraju sa nikakvom ekipom. No pozitivna stvar je što je AC Milan ime u svijetu nogometa i neče imati problema da se pronađu investitori.

Crosimracing-James Hunt
13 godina
AC Milan
Aut vincere, aut mori!
16 godina
AC Milan

Halilović izmislio nogomet za njega{#}

14 godina
neaktivan

Koja lakrdija od tima, na šta su spali da slavimo kad pobijede klub kao što je Genoa. 

Molim Boga da onaj lopov Berlusconi napokon proda klub i da nas poštedi dalje patnje jer je ovo stvarno dno dna.

14 godina
neaktivan

Kako nas je sinoć razbila Fiorentina, zadnjih godina nam redovno uzimaju mjeru i opet je Allegri preživio katastrofu.

Najzanimljivije mi je da oni hoće Guardiolu za trenera, pa šta mu to imaju ponuditi majko mila.

17 godina
neaktivan

Treba Milanu bar 3-4 igrača da dodju sebi. Tuzne li tablice, uopće mi se vise ne prati nista.

14 godina
neaktivan
dark_jackal kaže...

Treba Milanu bar 3-4 igrača da dodju sebi. Tuzne li tablice, uopće mi se vise ne prati nista.

Rođak, treba njima novi vlasnik jer od ovog čelavca nikakva korist. Davno je on digao ruke od kluba zato i jest ovakvo stanje da Milana svi živi šamaraju kako stignu. 

Bruka i sramota!

16 godina
AC Milan

Pao je Juventus  {#}

13 godina
milanji kaže...

Pao je Juventus {#}

Nadam se da će ih ovo motivirat, iako je bilo s penala...

Ubi bene, ibi patria.
17 godina
protjeran
AC Milan

Karma je kurva {#}

život je sladoled, liži ga, pazi da ti ne kapne na gaće, ako kapne, ne brini prat će oni deterdžent koji skida sve maće
14 godina
neaktivan

Neka su njih pobijedili pa nek sve ide dođavola.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice