Valja li moja konfa?

poruka: 39
|
čitano: 3.944
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Valja li moja konfa?

ma mož samo bi me zanimali rezultati.

Postaj malo par slikica i rezultata

C2D E8400@3.9ghz,Gigabyte GA-P31-DS3L,Geil ultra 2x1gb@870mhz@4-4-4-12, Gigabyte radeon HD 3870
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Valja li moja konfa?

e koje si napajanje na kraju kupio??

i vjeroatno igras igre posto si kupi 2x4870 pa postaj slikice s frameratovima iz jacih igra. da vidimo kolko je crossfire dobar odnosno los.

Intel Core 2 Duo E8200 Corsair 2x2GB kit 1066MHz HD4870 512GDDR5 520HX Corsair

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Valja li moja konfa?
kupio sam 850w napajanje još testiram clockanje došao sam do 3,120Ghz uzeo sam 45 Nm i 400kn hladnjak.
slićice crysisa na 1920x1200 mi je 39fps (prosjek)
smijem svoje rezultate objavit u tvojoj temi usporedba overclocka?
Intel Core 2 Quad Q6700 I ASUS P5Q PRO, 775, Intel P45 I 4GB 1066Mhz I DELL monitor LCD E248WFP, 24" I HDD HITACHI 1TB I crossfire 2x HD4870
17 godina
neaktivan
LUXX kaže...
Dark Prince kaže...
Nemoj samo uzimati Kingmax memoriju, jer nema nikakav hladnjak na sebi koliko znam, bolje neki kvalitetniji brand, tipa OCZ ili Corsair.. Q9300 takodjer preporucam ako ces klokati (45 nm, manja temperatura, i manje trosi struje), i naravno ako ti je tako velik budzet, HD4870x2 bi bio super za tvoj monitor, samo ga jos nema.. pa pricekaj malo ako ti se nezuri ;)
Koji koristan savjet za povratit.
Zato što nema nikakav Heat Speader mema nevalja?
Ima slucajeva kad je Kingmax postigao puno bolje rezultate od Fancy Corsaira sa HS-om.
Dakle teza ne stoji.
Ja sam vrtio Kingmaxe na 980mhz@5-5-5-15 i 2.3V i na dodir su bili mlaki.
Dakle ne bubaj gdje ti nije mjesto.
kompotko kaže...
Dark Prince kaže...
Nemoj samo uzimati Kingmax memoriju, jer nema nikakav hladnjak na sebi koliko znam, bolje neki kvalitetniji brand, tipa OCZ ili Corsair.. Q9300 takodjer preporucam ako ces klokati (45 nm, manja temperatura, i manje trosi struje), i naravno ako ti je tako velik budzet, HD4870x2 bi bio super za tvoj monitor, samo ga jos nema.. pa pricekaj malo ako ti se nezuri ;)
 Kingmax je čist dobar za lagani clock - ide do 1200 MHz. Q9300 baš i nije dobar za clock - razlog - niski množitelj - Q6600 je puno bolja solucija.
upravo tako.
Ima kingmaxa koji deru po taktu ko mutavi.OK nije baš uvijek da svi primjerci tako idu al nađe se.
Ako Quad onda se opet slažem sa kompotkom.Q6600 je tu jednostavno bolji ako se kloka
 Ok, cini se da sam u nekim stvarima onda jednostavno bio u krivu, damn, zato i sluzi forum, tnx obojici..
You cannot change your fate, no man can... 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
zaboravio sam napomenut da SAM STAVIO I 4xaa i 16af na tu rezoluciju sve very high
mislim da su peformanse malo lošije od 4870 x2?
Intel Core 2 Quad Q6700 I ASUS P5Q PRO, 775, Intel P45 I 4GB 1066Mhz I DELL monitor LCD E248WFP, 24" I HDD HITACHI 1TB I crossfire 2x HD4870
17 godina
neaktivan
Valja li moja konfa?

ja mislim da su performanse malo losije kod HD4870X2 nego kod 2x HD4870, daj slike neke postaj

I once asked God why had he allowed wars to happen, he replied: "I DID IT FOR THE LULZ!"
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Ne, kod HD4870x2 moraju biti bolje performanse.. Jer su dva GPU-a u na jednom bloku, al sve to opet zavisi od Crossfire driver-a.. Daj molim te postaj neke slike, 3DMark06, Vantage na Extreme (ili koji je vec najzahtjevniji, ali stavi koliko dobijes fps, oni mi brojevi na kraju neznace puno), i naravno fps-ovi na igrama (CoD 4, maxed out, Company of Heroes, maxed out, dakle sve igre koje mozes i staviti sve na maximum).
You cannot change your fate, no man can... 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
neaktivan
Valja li moja konfa?

Jesam li ja to dobro vidio..prosjek 39fps-a na 1920y1200 s 4xAA i 16xAF na crysis-u?????daj slikice da se uvjerimBelji se

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Valja li moja konfa?

da znam da su na jednom PCBu ali bas zbog toga su slabije performanse jer se onda kartica previse zagrijava pa tvornicki smanje takt od svake jezgre.

Npr. na obicnoj je takt 750MHz a na X2 svaka jezgra ima 720MHz (napamet govorim, ovo je samo radi usporedbe)

I once asked God why had he allowed wars to happen, he replied: "I DID IT FOR THE LULZ!"
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice