Sklapanje PC konfiguracija zaključana tema

poruka: 38.051
|
čitano: 4.238.220
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: Sklapanje PC konfiguracija

Ocu nesto novije USB 3.0 Fan Xpert Bolju faznu regulaciju a ova ploca sto imam  je standard...

13 godina

Hdd s malom garancijom, preskupa ploča, overkill od napajanja.

Moj savjet ostavi proc koji imaš i kupi bolju matičnu tipa MSI 970A G46/ GIGABYTE 970A-UD3, napajanje XFX 550/450W, grafičku tipa HD 7750/HD 7770 i neko pošteno kućište. Uskoro dolaze Piledriveri pa ćeš imat opcija kolko ćeš god htjet što se tiče nadogradnje proca.

EDIT: I dobro bi ti došao pošten hdd poput WD BLUE 500 GB.

Poruka je uređivana zadnji put sub 13.10.2012 19:21 (zober).
13 godina
neaktivan

Pa eto sklopi mi ti konf..Ako mozes...Mislis PileDriveri za AM3 ......A sto napajanje kako mislis overkil..

13 godina

Pa nema potrebe za takvim napajanjem i postoje kvalitetnija i dovoljna jaka napajanja za manje love koje će podnijet bez problema ozbiljniji upgrade.

MSI 970A G46

KINGSTON HYPER X 4GB 1600 MHZ

WD BLUE 500 GB

MSI HD 7770 1GB OC

XFX 450W

LW GMING ATX

2894 kn besplatna dostava

13 godina
neaktivan
Sklapanje PC konfiguracija

Oce moci ti pile driveri na ovo...

MB-M5A97 EVO R2.0

HDD-Bararacuda 7200 3.5 SATA 3 1TB 32MB

PSU-PurePower Be Quite 530w

RAM-2x2GB DDR3 1600

GPU-MSI HD7770, 1GB GDDR5, DVI, HDMI, mD

CA-Sharkoon Vaya Value 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

MB-  Asus M5A99X EVO                        

CPU- AM3 AMD Phenom™ II X4 955,3.20GHz/6MB BOX Black Edition    

CA-  Sharkoon Vaya Value                    

PSU- Cooler Master, GX Lite 500W                  

RAM- Memorija DIMM DDR3 2GB 1600MHz KINGSTON CL9        

GPU- Gainward GTX-550 Ti               

Dali bi ova konfiguracija mogla da mi bude sledece 2 godine za sv eigre koje izadju da mi mogu ....

14 godina
protjeran
KL Desings kaže...

MB-  Asus M5A99X EVO                        

CPU- AM3 AMD Phenom™ II X4 955,3.20GHz/6MB BOX Black Edition    

CA-  Sharkoon Vaya Value                    

PSU- Cooler Master, GX Lite 500W                  

RAM- Memorija DIMM DDR3 2GB 1600MHz KINGSTON CL9        

GPU- Gainward GTX-550 Ti               

Dali bi ova konfiguracija mogla da mi bude sledece 2 godine za sv eigre koje izadju da mi mogu ....

moce, ali dali se mozes strpit i zadrzat prenutni proc jer jos nemas potrebe za zamjenu!

i da umjesto proca kupis recimo jacu graficku, npr: HD7850, pa kad dodu novi procevi onda nadogradis, nemoj bit nestrpljiv jer ce losije proc

===============================================================
13 godina
neaktivan

ili da uzmem i procesor ovaj...

AMD Phenom™ II X4 955,3.20GHz/6MB BOX Black Edition

ili da cekam sta kazes ...

13 godina
neaktivan

Da li bi mogla saphire HD 7700 OC.I dali da umem phenom II X4 955 BLACK EDITION....

13 godina

Bacaš novce bezveze ovo što sam ti složio je najisplativije.

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

Ostavi si samo procesor, sve ostalo kupi novo, koliko ti je budget za to?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Pošto ubrzo kupujem novi PC,zanima me koji je najbolji webshop. Pritom mislim na kvalitetu slaganja komponenti u kućište,dobru podršku za kupce,kvalitetan servis i jeftinije cijene.

Već sam uz pomoć nekih forumaša složio PC za oko 11000kn ali u ADM-a.

Ako ima netko neki bolji prijedlog gdje naručiti PC,eto molio bih za pomoć.

Pritom mi je od velike važnosti i instalacija OS-a jer se nebi upuštao u skidanje OS-a sa interneta a i nemam nikoga od prijatelja koji bi mi to mogli uraditi. Npr. u ADM-a ne vrše besplatno instaliranje recimo Win7 Pro 64bit nego moram platit 1200kn da bi oni instalirali a u FutureIT 150kn.

Unaprijed zahvaljujem :)

Poruka je uređivana zadnji put sub 13.10.2012 23:11 (ReaperXx).

0 0 hvala 1
17 godina
ReaperXx kaže...

Pritom mi je od velike važnosti i instalacija OS-a jer se nebi upuštao u skidanje OS-a sa interneta a i nemam nikoga od prijatelja koji bi mi to mogli uraditi. Npr. u ADM-a ne vrše besplatno instaliranje recimo Win7 Pro 64bit nego moram platit 1200kn da bi oni instalirali a u FutureIT 150kn.

Nešto si pobrkao. Ovo u ADM-u ti je očito Windowsi (original, dobiješ medij) i instalacija istih.

To u Futuri ti je samo instalacija, kada daš svoje Windowse (koje već imaš od prije, original naravno) ili kupiš Windowse kod njih.

Dođe ti na isto jer najjeftiniji Windows 7 x64 SP1 Home Premium DSP (dakle samo na 1 komp moguće instalirati) su ti 950-1000 Kn.

Povoljni CD-keyevi: http://www.cjs-cdkeys.com/affiliate/idevaffiliate.php?id=250
13 godina
neaktivan
191x7 kaže...
ReaperXx kaže...

Nešto si pobrkao. Ovo u ADM-u ti je očito Windowsi (original, dobiješ medij) i instalacija istih.

To u Futuri ti je samo instalacija, kada daš svoje Windowse (koje već imaš od prije, original naravno) ili kupiš Windowse kod njih.

Dođe ti na isto jer najjeftiniji Windows 7 x64 SP1 Home Premium DSP (dakle samo na 1 komp moguće instalirati) su ti 950-1000 Kn.

Shvatio sam ja sve.

Ako mi u FuturiIT Win7 64bit mogu instalirati za 150kn a u ADM-a moram platiti oko 1200kn da bi mi oni instalirali OS i poslali cd i kutiju a to mi netreba onda ću radije kupiti PC u Future.

Treba mi samo da mi netko instalira Win7 64bit i da je dobar Webshop sa karakteristikama koje sam naveo u prijašnjem postu.

17 godina
ReaperXx kaže...

Shvatio sam ja sve.

Ako mi u FuturiIT Win7 64bit mogu instalirati za 150kn a u ADM-a moram platiti oko 1200kn da bi mi oni instalirali OS i poslali cd i kutiju a to mi netreba onda ću radije kupiti PC u Future.

Treba mi samo da mi netko instalira Win7 64bit i da je dobar Webshop sa karakteristikama koje sam naveo u prijašnjem postu.

Očito nisi shvatio. Koje će ti Windowse Futura instalirati? Ako nemaš svoje, moraš kupiti Windowse da bi ti instalirali. Cijena Windowsa je svugdje podjednaka.

Povoljni CD-keyevi: http://www.cjs-cdkeys.com/affiliate/idevaffiliate.php?id=250
13 godina
neaktivan
191x7 kaže...
ReaperXx kaže...

Shvatio sam ja sve.

Očito nisi shvatio. Koje će ti Windowse Futura instalirati? Ako nemaš svoje, moraš kupiti Windowse da bi ti instalirali. Cijena Windowsa je svugdje podjednaka.

A možda.

Na njihovoj stranici piše instalacija OS-a 150kn+ PDV. MIslio sam ako već naručujem cijeli PC da mi bar mogu instalirati OS po jeftinijoj cijeni.

Uglavnom, nitko mi nije odgovorio na pitanje koji je najbolji webshop,najbolja podrška za kupce,najbolji servis i jeftinije cijene?

14 godina
neaktivan
ReaperXx kaže...

A možda.

Na njihovoj stranici piše instalacija OS-a 150kn+ PDV. MIslio sam ako već naručujem cijeli PC da mi bar mogu instalirati OS po jeftinijoj cijeni.

OS kosta. Instaliraju ga po toj cijeni kad ga kupis, kad imas originalnu licencu a ne piratsku.

ReaperXx kaže...
Uglavnom, nitko mi nije odgovorio na pitanje koji je najbolji webshop,najbolja podrška za kupce,najbolji servis i jeftinije cijene?

Ne postoji univerzalan odgovor na to. ADM je najblizi tim tvojim zahtjevima ako se mene pita.

clock2much
17 godina

A gle, uvijek ih možeš zamoliti da ti instaliraju Linux (npr Ubuntu) i onda će ti naplatiti smao instaliranje OS-a.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Uzeo bi keksić od 2 gige. Biostar mpc6p m2 je matična.

ELS BLAUGRANES <3
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Dečki, može jedna konfa za gaming, 7000 novca, samo kutija? Hvala :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Ima li smisla davati 70kn više za phenoma ii x4 965 BE naspram 955 BE?

LoL NordicEU : Heineken01

1 0 hvala 0
14 godina
protjeran
KKristijan kaže...

ima

14 godina
MARKOcVp kaže...
KKristijan kaže...

ima

Koji bi bio razlog?

LoL NordicEU : Heineken01
13 godina

6BoosteR9

Evo jedna lijepo izbalansirana:

i5 3570K

MSI Z77A-G45

KINGSTON HYPER X 2X4 GB 1600 MHZ

WD BLUE 750 GB

MSI GTX 660 Ti 2GB OC TWIN FROZR

LG GH24NS90 SATA

XFX 450W

LW GAMING ATX

7057 kn besplatna dostava i slaganje

KKristijan Po meni osobno nema za 200 mhz više davat 70 kn kad to napraviš jednim klikom.

1 0 hvala 2
13 godina
protjeran
Poruka je uređivana zadnji put ned 14.10.2012 16:27 (ursusc355).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Nije loše, al si se zeznuo na kraju sa kućištem i matična je RMA. Ja bi to ovako:

X4 955BE

AS ROCK 970DE U3S3

TRANSCEND 4GB 1600 MHZ

MSI HD 7770 1GB

LW GAMING ATX

2543 kn

edit: i hdd i pržilica su sata ili pata?

Poruka je uređivana zadnji put ned 14.10.2012 16:29 (zober).
13 godina
protjeran
zober kaže...

Nije loše, al si se zeznuo na kraju sa kućištem i matična je RMA. Ja bi to ovako:

X4 955BE

AS ROCK 970DE U3S3

TRANSCEND 4GB 1600 MHZ

MSI HD 7770 1GB

LW GAMING ATX

2543 kn

edit: i hdd i pržilica su sata ili pata?

Jel bi to bilo ok za igranje igara ? .... dishonored i slične ...

14 godina
ursusc355 kaže...

Komp bi služio za igranje večinom...na 22" samsung p2270 monitoru...

buđet je do 3000 kuna ....napajanje imam ( chiefteck 450w ) .... i hard disk imam i pržilicu ...

Mislio sam ovako nešta :

za igranje...

MSI R7850-1GD5/OC

4GB DDR3

Kućište Vortex 3620

AMD Phenom II X4 955 Black Edition

Asrock 970 Pro3

2.998,18 kn

13 godina

U toj igrici možeš igrat na najvećim postavkama i na cca 60 fps-a pa i više bez pretjerivanja sa AA i AF.

Ako želiš nešto jače i ne planiraš duže mijenjat grafičku gledaj MSI HD 7850 1GB.

13 godina
protjeran
zober kaže...

U toj igrici možeš igrat na najvećim postavkama i na cca 60 fps-a pa i više bez pretjerivanja sa AA i AF.

Ako želiš nešto jače i ne planiraš duže mijenjat grafičku gledaj MSI HD 7850 1GB.

Hvala...ubacit ču tu grafičku da...i možda neko drugo kučište i stavit ču matičnu koju si ti reko...hvala još jednom...

I još samo da pitam jel bi oni to tjeli sastavit....znam da inače sastavljaju ali pošto neču uzet sve komponente neznam kako to onda ide...

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice