Ocu nesto novije USB 3.0 Fan Xpert Bolju faznu regulaciju a ova ploca sto imam je standard...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Hdd s malom garancijom, preskupa ploča, overkill od napajanja.
Moj savjet ostavi proc koji imaš i kupi bolju matičnu tipa MSI 970A G46/ GIGABYTE 970A-UD3, napajanje XFX 550/450W, grafičku tipa HD 7750/HD 7770 i neko pošteno kućište. Uskoro dolaze Piledriveri pa ćeš imat opcija kolko ćeš god htjet što se tiče nadogradnje proca.
EDIT: I dobro bi ti došao pošten hdd poput WD BLUE 500 GB.
Pa eto sklopi mi ti konf..Ako mozes...Mislis PileDriveri za AM3 ......A sto napajanje kako mislis overkil..
Pa nema potrebe za takvim napajanjem i postoje kvalitetnija i dovoljna jaka napajanja za manje love koje će podnijet bez problema ozbiljniji upgrade.
2894 kn besplatna dostava
Oce moci ti pile driveri na ovo...
MB-M5A97 EVO R2.0
HDD-Bararacuda 7200 3.5 SATA 3 1TB 32MB
PSU-PurePower Be Quite 530w
RAM-2x2GB DDR3 1600
GPU-MSI HD7770, 1GB GDDR5, DVI, HDMI, mD
CA-Sharkoon Vaya Value
MB- Asus M5A99X EVO
CPU- AM3 AMD Phenom™ II X4 955,3.20GHz/6MB BOX Black Edition
CA- Sharkoon Vaya Value
PSU- Cooler Master, GX Lite 500W
RAM- Memorija DIMM DDR3 2GB 1600MHz KINGSTON CL9
GPU- Gainward GTX-550 Ti
Dali bi ova konfiguracija mogla da mi bude sledece 2 godine za sv eigre koje izadju da mi mogu ....
MB- Asus M5A99X EVO
CPU- AM3 AMD Phenom™ II X4 955,3.20GHz/6MB BOX Black Edition
CA- Sharkoon Vaya Value
PSU- Cooler Master, GX Lite 500W
RAM- Memorija DIMM DDR3 2GB 1600MHz KINGSTON CL9
GPU- Gainward GTX-550 Ti
Dali bi ova konfiguracija mogla da mi bude sledece 2 godine za sv eigre koje izadju da mi mogu ....
moce, ali dali se mozes strpit i zadrzat prenutni proc jer jos nemas potrebe za zamjenu!
i da umjesto proca kupis recimo jacu graficku, npr: HD7850, pa kad dodu novi procevi onda nadogradis, nemoj bit nestrpljiv jer ce losije proc
ili da uzmem i procesor ovaj...
AMD Phenom™ II X4 955,3.20GHz/6MB BOX Black Edition
ili da cekam sta kazes ...
Da li bi mogla saphire HD 7700 OC.I dali da umem phenom II X4 955 BLACK EDITION....
Bacaš novce bezveze ovo što sam ti složio je najisplativije.
Ostavi si samo procesor, sve ostalo kupi novo, koliko ti je budget za to?
Pošto ubrzo kupujem novi PC,zanima me koji je najbolji webshop. Pritom mislim na kvalitetu slaganja komponenti u kućište,dobru podršku za kupce,kvalitetan servis i jeftinije cijene.
Već sam uz pomoć nekih forumaša složio PC za oko 11000kn ali u ADM-a.
Ako ima netko neki bolji prijedlog gdje naručiti PC,eto molio bih za pomoć.
Pritom mi je od velike važnosti i instalacija OS-a jer se nebi upuštao u skidanje OS-a sa interneta a i nemam nikoga od prijatelja koji bi mi to mogli uraditi. Npr. u ADM-a ne vrše besplatno instaliranje recimo Win7 Pro 64bit nego moram platit 1200kn da bi oni instalirali a u FutureIT 150kn.
Unaprijed zahvaljujem :)
Pritom mi je od velike važnosti i instalacija OS-a jer se nebi upuštao u skidanje OS-a sa interneta a i nemam nikoga od prijatelja koji bi mi to mogli uraditi. Npr. u ADM-a ne vrše besplatno instaliranje recimo Win7 Pro 64bit nego moram platit 1200kn da bi oni instalirali a u FutureIT 150kn.
Nešto si pobrkao. Ovo u ADM-u ti je očito Windowsi (original, dobiješ medij) i instalacija istih.
To u Futuri ti je samo instalacija, kada daš svoje Windowse (koje već imaš od prije, original naravno) ili kupiš Windowse kod njih.
Dođe ti na isto jer najjeftiniji Windows 7 x64 SP1 Home Premium DSP (dakle samo na 1 komp moguće instalirati) su ti 950-1000 Kn.
Nešto si pobrkao. Ovo u ADM-u ti je očito Windowsi (original, dobiješ medij) i instalacija istih.
To u Futuri ti je samo instalacija, kada daš svoje Windowse (koje već imaš od prije, original naravno) ili kupiš Windowse kod njih.
Dođe ti na isto jer najjeftiniji Windows 7 x64 SP1 Home Premium DSP (dakle samo na 1 komp moguće instalirati) su ti 950-1000 Kn.
Shvatio sam ja sve.
Ako mi u FuturiIT Win7 64bit mogu instalirati za 150kn a u ADM-a moram platiti oko 1200kn da bi mi oni instalirali OS i poslali cd i kutiju a to mi netreba onda ću radije kupiti PC u Future.
Treba mi samo da mi netko instalira Win7 64bit i da je dobar Webshop sa karakteristikama koje sam naveo u prijašnjem postu.
Shvatio sam ja sve.
Ako mi u FuturiIT Win7 64bit mogu instalirati za 150kn a u ADM-a moram platiti oko 1200kn da bi mi oni instalirali OS i poslali cd i kutiju a to mi netreba onda ću radije kupiti PC u Future.
Treba mi samo da mi netko instalira Win7 64bit i da je dobar Webshop sa karakteristikama koje sam naveo u prijašnjem postu.
Očito nisi shvatio. Koje će ti Windowse Futura instalirati? Ako nemaš svoje, moraš kupiti Windowse da bi ti instalirali. Cijena Windowsa je svugdje podjednaka.
Shvatio sam ja sve.
Očito nisi shvatio. Koje će ti Windowse Futura instalirati? Ako nemaš svoje, moraš kupiti Windowse da bi ti instalirali. Cijena Windowsa je svugdje podjednaka.
A možda.
Na njihovoj stranici piše instalacija OS-a 150kn+ PDV. MIslio sam ako već naručujem cijeli PC da mi bar mogu instalirati OS po jeftinijoj cijeni.
Uglavnom, nitko mi nije odgovorio na pitanje koji je najbolji webshop,najbolja podrška za kupce,najbolji servis i jeftinije cijene?
A možda.
Na njihovoj stranici piše instalacija OS-a 150kn+ PDV. MIslio sam ako već naručujem cijeli PC da mi bar mogu instalirati OS po jeftinijoj cijeni.
OS kosta. Instaliraju ga po toj cijeni kad ga kupis, kad imas originalnu licencu a ne piratsku.
Ne postoji univerzalan odgovor na to. ADM je najblizi tim tvojim zahtjevima ako se mene pita.
A gle, uvijek ih možeš zamoliti da ti instaliraju Linux (npr Ubuntu) i onda će ti naplatiti smao instaliranje OS-a.
Uzeo bi keksić od 2 gige. Biostar mpc6p m2 je matična.
Dečki, može jedna konfa za gaming, 7000 novca, samo kutija? Hvala :D
Ima li smisla davati 70kn više za phenoma ii x4 965 BE naspram 955 BE?
ima
ima
Koji bi bio razlog?
Evo jedna lijepo izbalansirana:
KINGSTON HYPER X 2X4 GB 1600 MHZ
MSI GTX 660 Ti 2GB OC TWIN FROZR
7057 kn besplatna dostava i slaganje
KKristijan Po meni osobno nema za 200 mhz više davat 70 kn kad to napraviš jednim klikom.
Komp bi služio za igranje večinom...na 22" samsung p2270 monitoru...
buđet je do 3000 kuna ....napajanje imam ( chiefteck 450w ) .... i hard disk imam i pržilicu ...
Mislio sam ovako nešta :
http://www.futura-it.hr/proizvod.aspx?productId=HDZ965FBGMBOX
http://www.futura-it.hr/proizvod.aspx?productId=COR-CMX4GX3M1A1600C9
http://www.futura-it.hr/proizvod.aspx?productId=ASR-870%20EXTREME3-RMA
http://www.futura-it.hr/proizvod.aspx?productId=sap-hd7770-1gb-oc
http://www.futura-it.hr/proizvod.aspx?productId=spi-colbox-500-420
Nije loše, al si se zeznuo na kraju sa kućištem i matična je RMA. Ja bi to ovako:
2543 kn
edit: i hdd i pržilica su sata ili pata?
Nije loše, al si se zeznuo na kraju sa kućištem i matična je RMA. Ja bi to ovako:
2543 kn
edit: i hdd i pržilica su sata ili pata?
Jel bi to bilo ok za igranje igara ? .... dishonored i slične ...
Komp bi služio za igranje večinom...na 22" samsung p2270 monitoru...
buđet je do 3000 kuna ....napajanje imam ( chiefteck 450w ) .... i hard disk imam i pržilicu ...
Mislio sam ovako nešta :
za igranje...
AMD Phenom II X4 955 Black Edition
2.998,18 kn
U toj igrici možeš igrat na najvećim postavkama i na cca 60 fps-a pa i više bez pretjerivanja sa AA i AF.
Ako želiš nešto jače i ne planiraš duže mijenjat grafičku gledaj MSI HD 7850 1GB.
U toj igrici možeš igrat na najvećim postavkama i na cca 60 fps-a pa i više bez pretjerivanja sa AA i AF.
Ako želiš nešto jače i ne planiraš duže mijenjat grafičku gledaj MSI HD 7850 1GB.
Hvala...ubacit ču tu grafičku da...i možda neko drugo kučište i stavit ču matičnu koju si ti reko...hvala još jednom...
I još samo da pitam jel bi oni to tjeli sastavit....znam da inače sastavljaju ali pošto neču uzet sve komponente neznam kako to onda ide...