- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Jurina je ok ali ti imaš 23 inch lcd i za to ako hočeš igrati na max igrice trebat će ti u nekim igricama preko 1 gb grafičke memorije a ja sam ti sttavio 2gb grafičku
Solidna grafa,odličan proc,8 GB RAM-a..
ja tebe ne kužim ti i dalje stavljaš ovu matičnu http://www.adm.hr/product_info.php?cPath=258_217_214_352&products_id=9845 a ne ovu koja ima PCI-E 3.0 podršku i podršku za Ivy Bdridge http://www.adm.hr/product_info.php?cPath=258_217_214_352&products_id=10652
Jurina je ok ali ti imaš 23 inch lcd i za to ako hočeš igrati na max igrice trebat će ti u nekim igricama preko 1 gb grafičke memorije a ja sam ti sttavio 2gb grafičku
1. fatality ploca je 3 puta bolje od one i isto ima ib podrsku.
2.ako ne igra na rezi vecoj od full od ne treba mu 2gb
Solidna grafa,odličan proc,8 GB RAM-a..
ja tebe ne kužim ti i dalje stavljaš ovu matičnu http://www.adm.hr/product_info.php?cPath=258_217_214_352&products_id=9845 a ne ovu koja ima PCI-E 3.0 podršku i podršku za Ivy Bdridge http://www.adm.hr/product_info.php?cPath=258_217_214_352&products_id=10652
1. fatality ploca je 3 puta bolje od one i isto ima ib podrsku.
2.ako ne igra na rezi vecoj od full od ne treba mu 2gb
Da,2 Gb je za 2560*1600+ ili više monitora
daj neku gaming konfu bez harda i optičkog uređaja :) do 3000kn, 100kn+-
Mogao bi admin/moderator uredit konfe sa prve stranice,cjene hardova su malo jače porasle.
Mislim da to nema uopce smisla uredivat, jer se cijene mijenjaju svakih par tjedana, komponente nestaju i dolaze u trgovine itd..
Mogao bi admin/moderator uredit konfe sa prve stranice,cjene hardova su malo jače porasle.
Mislim da to nema uopce smisla uredivat, jer se cijene mijenjaju svakih par tjedana, komponente nestaju i dolaze u trgovine itd..
Nebi bilo ni lose to uredit,ako nista drugo izmjenit extremne konfe ili im barem dodat coolere za procesor.
daj neku gaming konfu bez harda i optičkog uređaja :) do 3000kn, 100kn+-
Izvoli:
AMD CPU Desktop Phenom II X4 960T (3.0GHz, 8MB,95W,AM3) box, Black Edition
Matična ploča MSI 760GM-P23 FX, AM3+
Grafička kartica MSI GTX560, 1GDDR5, DirectX11
Memorija DDR3 1333MHz 4GB Adata , AD3U1333C4G9-R
Napajanje 450W XFX Core Edition 80, EasyRail technolog, P1-450S-X2B9
Kučšte MS Industrial bez napajanja Gemini
3.094,81Kn, Protis
Preporučam.
Izvoli:
intel i5 2500K Sandy bridge x1
kingston 1x 4096 Mb cl9 1.5v x2
OCz Fatal1ty , 750W ATX, modular x1
zalman cnps5x Performa CPU cooler x1
Sapphiretech radeon Hd6950, 1Gb ddr5, Dual fan Dirt3 ed. x1
cca 6.600Kn, Protis
cijena je takva jer sam stavio odličnu matičnu te napajanje koje će bez pol frke podržati i CF ovih dviju grafa u budućnosti, u budžetu je i solidan aftermarket hladnjak za OC proca preko 4GHz te zavidnu dozu tišine... stavio sam ti SSD za sustav te backup, s obzirom da već imaš dva 2TB-na hard diska za storage... svakako preporučam...
Izvoli:
a-data 1x 4096 Mb ddr3 1.333, cl5 lat. x2
6.567,47Kn, Protis
cijena je takva jer sam stavio odličnu matičnu te napajanje koje će bez pol frke podržati i CF ovih dviju grafa u budućnosti, u budžetu je i solidan aftermarket hladnjak za OC proca preko 4GHz te zavidnu dozu tišine... stavio sam ti SSD za sustav te backup, s obzirom da već imaš dva 2TB-na hard diska za storage... svakako preporučam...
Cezare NIKAKO, ram je 1.8V, debelo previse za sandyja..
Izvoli:
a-data 1x 4096 Mb ddr3 1.333, cl5 lat. x2
6.567,47Kn, Protis
http://www.protis.hr/products/details/memorija-ddr3-1600mhz-4gb-corsair-2x2gb--unbuffered-99924-cmz4gx3m2a160c9b/44314 evo jedni :)
Izvoli:
AMD CPU Desktop Phenom II X4 960T (3.0GHz, 8MB,95W,AM3) box, Black Edition
Matična ploča MSI 760GM-P23 FX, AM3+
Grafička kartica MSI GTX560, 1GDDR5, DirectX11
Memorija DDR3 1333MHz 4GB Adata , AD3U1333C4G9-R
Napajanje 450W XFX Core Edition 80, EasyRail technolog, P1-450S-X2B9
Kučšte MS Industrial bez napajanja Gemini
3.094,81Kn, Protis
Preporučam.
da li se isplati protegnuti 100kn za ovo kućište?
2 | Da |
---|---|
9 | Ne |
Bravo, kolega.
Kako to nisam vidio, ah što ćeš, nisam dovoljno pažljivo gledao.
Zahvaljujem na ispravku. Editirano.
ako bi mi mogli sastavit konfu bezz HDD do 1000 KM,najbolje sto je moguce za te novce za gameing ( Cod MW3, F1 2o11,Battlefield) na ovoj stranici http://www.genelec.ba/
Pozz... trebao bi za frenda sklopit gaming konfu do 4500kn sa monitorom.. pa ak moze vasa pomoc.. nije previse novaca na raspolaganju al tak je kak je Hvala!
Pozz... trebao bi za frenda sklopit gaming konfu do 4500kn sa monitorom.. pa ak moze vasa pomoc.. nije previse novaca na raspolaganju al tak je kak je Hvala!
Može li bez diska?Ako ne,morat ce uzeti slabiju grafu/proc/monitor
oke moze bez diska. Šta je njima jako porasla cijena zbog onih poplava?
oke moze bez diska. Šta je njima jako porasla cijena zbog onih poplava?
Da,slozit cu ti poslje moram ici sad
ako se može protegnuti do 4900 ili ako ima dvd pržilicu nek ju izbaci van pa bude jeftinije:
ako se može protegnuti do 4800 ili ako ima dvd pržilicu nek ju izbaci van pa bude jeftinije:
fali ti cooler za proc....
ako se može protegnuti do 4800 ili ako ima dvd pržilicu nek ju izbaci van pa bude jeftinije:
rađe 990FX ud3 umjesto asrockice
i nek jos malo priceka za kupnju jer su RAM-ovi poceli poskupljivat pa je bolje da sad uzme sam RAM-ove
fali ti cooler za proc....
ispravil sam.stavil sam drugi procesor,lošiju matičnu i kučište koje sam zaboravil.
Jel bi mozda bilo bolje pricekat s kupnjom kompa jer je hdd trenutno poskupio a Bozic je uskoro pa ce vjerovatno bit neke akcije?
Jel bi mozda bilo bolje pricekat s kupnjom kompa jer je hdd trenutno poskupio a Bozic je uskoro pa ce vjerovatno bit neke akcije?
možda i budu neke akcije,ali sumnjam da bude pojeftinil tolko da bi se isplatilo do onda čekati.HDD bude nažalost još jedno vrijeme imal takvu cijenu kakva je.
Moze jedan brzi odgovor.
Da li bi napajanje XFX 450W bilo dovoljno za HD 6770 u Crossfire (mozda i lagano OC)+neki phenom (955 ili 960 s mogucnoscu OC)?
Tnx
mislim da ne.da sam na tvom mjestu kupil bi jače napajanje.
Moze jedan brzi odgovor.
Da li bi napajanje XFX 450W bilo dovoljno za HD 6770 u Crossfire (mozda i lagano OC)+neki phenom (955 ili 960 s mogucnoscu OC)?
Tnx
mislim da ne.da sam na tvom mjestu kupil bi jače napajanje.
Mozda onda bolje LC POWER Pro Line Series 600W?
Evo jos jedna dilema:
Koji je po vama bolji mis?
01.SHARKOON FireGlider1 | 01.SHARKOON FireGlider |
---|---|
8 | 02.LOGITECH G400 |