A jel ima jos jeftinija varijanta sa maticnom,posto mi netreba vise utora za grafu a vidim da su dosta skuplje?Bitno da podrzava amd fx 8320
Ima i još jeftinija varijanta, bilo koja matična 970 chipseta a može i još jeftinije (1 - 2 - 3) Obavezno kupi neki cooler jer su ovi stock cooleri prebučni, ko da ti je avion u sobi. Ako nećeš klokat barem lc-cc-95 ili preporučljivo rajintek aidos (lc je 10 eura, a ovaj je 15eura). Ako uzimaš ove najjeftinije ploče moguće je da neće podržavat fx8320 "out of the box", npr. ova giga GA-78-LMT-USB3 podržava fx8320 "out of the box" sa revizijom 5.0. Tako da ako planiraš njih kupit zaobiđi asrock i pošalji mail (ili nazovi ih) mindfactoriju da ti kažu koju reviziju ploče imaju. Najsigurnije ti je kupit neku od ovih 970 chipseta ako se ne želiš zajebavat sa bio updejtom.
EDIT: Ove 3 najjeftinije (760 i 780 chipset) sigurno ne podržavaju "out of the box" fx8320, jedino gigabyte i to ako je revizija 5.0.
Sve sam skuzio osim ovaj out of the box.Koja je razlika od normalnog procesora za koji is mi poslao link i tog out of the box?
sry