Odabir grafičke kartice zaključana tema

poruka: 105
|
čitano: 13.025
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Odabir grafičke kartice

al nije mi jasno zast preporucuju napajanje od 450 W MINIMALNO ak je dobro i od 400 W ??

Poruka je uređivana zadnji put pon 8.8.2011 20:57 (gangangaguinga).
16 godina
neaktivan
gangangaguinga kaže...

al nije mi jasno zast preporucuju napajanje od 450 W MINIMALNO ak je dobro i od 400 W ??

Preporuka je jedna stvar - tako te tjeraju da kupujes novo i skuplje... ja imam 450W vec 2 godine sa puno vecim potrosacom, pa nema nikakvih problema. Po tome se ne triba ravnat.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina
neaktivan
gangangaguinga kaže...

al nije mi jasno zast preporucuju napajanje od 450 W  MINIMALNO  ak je dobro i od 400 W ??

Deklarativno hiperboliziranje (pretjerivanje s minimalnim deklaracijama) je veoma česta pojava, uglavnom nerealnost. Realnost je najčešće nešto sasvim drugo.

Da bi se priznala tuđa vrijednost, treba imati vlastitu.
15 godina
neaktivan

koliko ova kosta i di je ima kupit mislim u splitu jel ima igdi

16 godina
neaktivan
hitmanr kaže...

Links

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina
neaktivan
hitmanr kaže...

Ček' malo, ti si slijep ili? Pa piše ti lijepo cijena  {#}.

Evo, izvoli: http://www.links.hr/index.php?naziv=Grafi%E8ka+kartica+PCI-E+XFX+AMD+RADEON+HD+6870+Black+Edition%2C+1GB+DDR5%2C+DualDVI%2C+DP%2C+HDMI%2C+HDTV&option=artikl&id_kategorija=05180606&id_artikl=051.806.650, nešto skuplja...

15 godina
neaktivan
Odabir grafičke kartice

imam napajanje 420w oce to bi dosta za nju

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Caesar et Brutus kaže...
hitmanr kaže...

Ček' malo, ti si slijep ili? Pa piše ti lijepo cijena {#}.

Ne piše {#}

14 godina
neaktivan
Da, ali ti imas Corsair sto je jako dobar brand, moje napajanje je aopen tako da....
16 godina
neaktivan
hitmanr kaže...

Koje je napajanje?

gangangaguinga kaže...
Da, ali ti imas Corsair sto je jako dobar brand, moje napajanje je aopen tako da....

Bit je samo ono koliko snage napajanje stvarno daje. Tvoje aopen ce ispustat manje od deklariranoga i vise ce gubit na snazi recimo, dok kvalitetnija napajanja znaju davat i po 100tinjak W vise od deklariranoga (recimo VX450 70 do 80W vise je u stanju isporucit, ali naravno na kraci vremenski period). Tako da fuckas naziv ako je sposobnost losija.

14 godina
neaktivan
gangangaguinga kaže...

Držat će tvoje napajanje tu grafu bez ikakvih problema. Nemaš razloga za brigu.

14 godina
neaktivan
Odabir grafičke kartice

Gigabyte GTX 560 Ti SOC dostupna u MagazinRS-u za 1.900 kn ako netko želi performanse GTX 570/HD 6970.

http://www.magazinrs.hr/product.asp?product=giga-gtx-n560-ti-1gb-gddr5&code=gig-gv-n560so-1gi

Poruka je uređivana zadnji put uto 9.8.2011 21:30 (listerstorm).

0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...
hitmanr kaže...

Koje je napajanje?

gangangaguinga kaže...

Bit je samo ono koliko snage napajanje stvarno daje. Tvoje aopen ce ispustat manje od deklariranoga i vise ce gubit na snazi recimo, dok kvalitetnija napajanja znaju davat i po 100tinjak W vise od deklariranoga (recimo VX450 70 do 80W vise je u stanju isporucit, ali naravno na kraci vremenski period). Tako da fuckas naziv ako je sposobnost losija.

napajanje je thermal master atx 12v 420w

15 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
14 godina
neaktivan
Odabir grafičke kartice

Jos krace i jasnije - bi.

0 2 hvala 0
15 godina
neaktivan
Odabir grafičke kartice

heh e ko sad je tu u pravu?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
BlueMax kaže...

Jos krace i jasnije - bi.

Nema šanse.

http://www.md-chip.hr/index.php?page=12&product=948&kateg=0613

14 godina
neaktivan
Odabir grafičke kartice

Znam iz prve ruke da radi i na slabijem napajanju (MS 400W)

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
BlueMax kaže...

HD6870? Malo si previše popio, je li?  {#}

HD6770 bi trebala raditi (također je pitanje koliko dugo), ali sve iznad toga nema šanse.

Poruka je uređivana zadnji put pon 22.8.2011 17:19 (Caesar et Brutus).
15 godina
neaktivan
Odabir grafičke kartice

neki pisu u predhodnim komentarima da nemora bit sto posto pogođeno watti moze i malo manje

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
hitmanr kaže...

neki pisu u predhodnim komentarima da nemora bit sto posto pogođeno watti moze i malo manje

Naravno, ukoliko se radi o nekom od brand-name napajanja. Ovaj CM Thermal Master 420 je napajanje namijenjeno low-end te office konfama, stavljati sve iznad HD6770 na njega je opasna lutrija. Čemu riskirati?

14 godina
neaktivan
Caesar et Brutus kaže...
BlueMax kaže...

HD6870? Malo si previše popio, je li? {#}

HD6770 bi trebala raditi (također je pitanje koliko dugo), ali sve iznad toga nema šanse.

1. nemoj bit bezobrazan

2. ponavljam, 6870 radi na ms 400. mozda ne bi podnijela fumark ali radi vec par mjeseci normalno.

15 godina
neaktivan
Odabir grafičke kartice

a koje mi napajanje preporucas uz ovu graficku daj mi neki link di ima i cijena

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
BlueMax kaže...
Caesar et Brutus kaže...
BlueMax kaže...

HD6870? Malo si previše popio, je li?  {#}

1. nemoj bit bezobrazan

2. ponavljam, 6870 radi na ms 400. mozda ne bi podnijela fumark ali radi vec par mjeseci normalno.

Šala.  {#}

hitmanr kaže...

a koje mi napajanje preporucas uz ovu graficku daj mi neki link di ima i cijena

Izvoli: http://www.links.hr/index.php?naziv=Napajanje+460W%2C+LC+POWER+Silent+Giant+GREEN+POWER+LC6460GP3+V2.3%2C+140mm+vent.+&option=artikl&id_kategorija=052740&id_artikl=052.740.030. U Linksu, prihvatljive cijene.

15 godina
neaktivan
Odabir grafičke kartice

pa cek...to je 460W a moj je 420w pa to i nije neka razlika ocito da watti nisu toliko bitni...tamo pise da grafa trazi 550w...ja sam ti malo laik mos mi pojasnit?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
hitmanr kaže...

pa cek...to je 460W a moj je 420w pa to i nije neka razlika ocito da watti nisu toliko bitni...tamo pise da grafa trazi 550w...ja sam ti malo laik mos mi pojasnit?

Ovo napajanje koje sam ti preporučio zapravo je osjetno jače od tog Thermal Mastera, isporučuje mnogo veću snagu na 12v-nom railu.

Držalo bi bez problema i jače grafe od HD6870.

14 godina
neaktivan
hitmanr kaže...

To napajanje je dvostruko kvalitetnije od tvog, a za sitno vise novaca postoji i 560W verzija

EDIT-prestigne me {#}

Ofc.
Poruka je uređivana zadnji put pon 22.8.2011 17:45 (mate960).
15 godina
neaktivan
Odabir grafičke kartice

Jedno pitanje...u racunalu ima puno djelova cpu grafa ram i sad npr 400w je napajanje, ako grafa zauzima 100w dali je to onda 400-100 i jos ostane 300 neiskoristeno., Ili se varam?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
hitmanr kaže...

Jedno pitanje...u racunalu ima puno djelova cpu grafa ram i sad npr 400w je napajanje, ako grafa zauzima 100w dali je to onda 400-100 i jos ostane 300 neiskoristeno., Ili se varam?

Paa tako nesto, ali to varira i od snage koji napajanja daju na pojedinim railovima.

Ofc.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice