Evo, i kod mene došlo vrijeme da se PC mijenja, a spreman sam dat do 5500 kn.
Prvenstveno bi služio za gejmanje, pa bi molio da mi netko složi nelošu konfiguraciju.
Hvala unaprijed :)
Evo, i kod mene došlo vrijeme da se PC mijenja, a spreman sam dat do 5500 kn.
Prvenstveno bi služio za gejmanje, pa bi molio da mi netko složi nelošu konfiguraciju.
Hvala unaprijed :)
Bilo bi dobro znat dal ti treba monitor i periferija? Ako imaš monitor, kakav je (rezolucija)?
edit: moja greska nvm
a ako ga mijenja???
Nedostaje otpika, pretpostavljam da ju imaš od starog kompa ili ju posudi od frenda samo da installaš windowse.
Dobra konfa, jedino jer grafa malo uber jaka za taj tvoj monitor...pa bi i njega trebalo mijenjati...
zanimaju me komentari ostalih forumaša, da li se isplati ova moja konfa ili da se ide na 5770 grafu i 4 gb rama, otpiku te malo bolji kejs...?
Nedostaje otpika, pretpostavljam da ju imaš od starog kompa ili ju posudi od frenda samo da installaš windowse.
Dobra konfa, jedino jer grafa malo uber jaka za taj tvoj monitor...pa bi i njega trebalo mijenjati...
zanimaju me komentari ostalih forumaša, da li se isplati ova moja konfa ili da se ide na 5770 grafu i 4 gb rama, otpiku te malo bolji kejs...?
Ja se nebih igrao sa 400W
Ja bih, izdrat će Cors ovo...
ako će minjat uskoro monitor nek ume tako :D
Drži se ti toga. Nek ga dotakne rukom u loadu, pa da vidi.
Mislim izdurat ce ali ce krace trajat.
Drži se ti toga. Nek ga dotakne rukom u loadu, pa da vidi.
Mislim izdurat ce ali ce krace trajat.
Vidit ćeš sad kad AtiGamer stavi post. Ima HD5850, Atlon x4 630 i CX400. I to sve clockano. Držat će.
Konfa je odlična. Samo, da napomenem, radi se o buđetu od 5500kn. Tako piše u prvom postu. Tako da ubaciš CoolerMaster Elite 332 kučište i VX450 napajanje. Napajanje bolje da ima malo jače. Bolje je i radi budučnosti. Ako može nek se odmah rastegne do drugog 2gb keksa, a ako ne, onda kad mogne.
Da, imam monitor.
LG FLATRON M2394D Full HD 1920X1080, star je 4 mjeseca i ne, ne mislim ga mijenjati.
Da, imam monitor.
LG FLATRON M2394D Full HD 1920X1080, star je 4 mjeseca i ne, ne mislim ga mijenjati
Odlično! Ono što je Stipica složio + moje preinake (rekao si do 5500kn) i deri.
Da, imam monitor.
LG FLATRON M2394D Full HD 1920X1080, star je 4 mjeseca i ne, ne mislim ga mijenjati
Odlično! Ono što je Stipica složio + moje preinake (rekao si do 5500kn) i deri.
E, sad mene zanima da li ću s tom konfom moći igrati novije naslove u više-manje pristojnoj kvaliteti ( s obzirom na rezoluciju monitora )
E, sad mene zanima da li ću s tom konfom moći igrati novije naslove u više-manje pristojnoj kvaliteti ( s obzirom na rezoluciju monitora )
Uf, savršeno. Monitor će biti odličan, uživat ćeš.
Stavi znači CM 332 kućište, neku optiku(nije bitno koju) te Corsair VX 450 napajanje.
To te dođe taman nekih:
napajanje-+105 kn
optika+170 kn, stavi onu NEC ili LG, po želji
kućište+170 k(CM 332 mislim da je 290 kn)
znači 445 kn skuplje od moje konfe, sve skupa te ispadne 5400 kn i imaš odličan komp..
E, gdje ja to sve mogu naći?!
Imam osjećaj da je prošla vječnost od moje posljednje kupovine PC komponenti.
E ja sam složio istu ko i stipica_zd, samo uz VX450W i Coolermaster Elite 332.
Postaj ju da vidimo kako to izlgeda na kraju...
Postaj ju da vidimo kako to izlgeda na kraju...
EVO:
MBO: ASRock M3A770DE
CPU: AMD Phenom II X4 955BE
RAM: 2GB DDR3
GPU: Sapphire ATi Radeon HD5850
HDD: WD 500GB
ODD: LG GH22NS
PSU: Corsair VX450W
Case: Coolermaster Elite 332
UKUPNO: 5374.00 Kn
Uglavnom hvala svima koji su se odazvali na ovu temu.
Vjerovatno kupujem ovaj po stipicinom prijedlogu.
Hvala svima, ako kupim, javit ću kako radi.
Vjerovatno kupujem ovaj po stipicinom prijedlogu.
Dakle, uzmi to što je rečeno. Ali, kad mogneš, ubodi još jedan keks rama. Bit će itekako dobro došao
pobogu zasto Asrock....sranje od ploce,svaki njihov model,steta materijala sto oni rabe da bi napravili govno sto oni nazivaju "maticna ploca"....zar covjeku ne preporucate nesto bolje???radije dodas jos 50 kn i kupis MATICNU PLOCU a ne to sranje...
osobno bih radije ovu plocu uzeo
http://www.adm.hr/product_info.php?cPath=258_217_214_188&products_id=8111
podrska za x6 thubane,3 god jamstva,budi pametan,nemoj uzimati uopce asrock ploce...
a ta ti je baš prava...podržava ddr3 memoriju do 1200 mhz......hahaha
shit...nisam vidio..
evo ova je ok
http://www.diskont24.com/product.php?productid=72473&cat=515&page=1
ma uzmi sta hoces samo nemoj Asrock...
zašto mi se ćini da si imo neko loše iskustvo s asrockom......ma nisu njihove ploće nekvalitetne samo su jeftinije
pobogu zasto Asrock....sranje od ploce,svaki njihov model,steta materijala sto oni rabe da bi napravili govno sto oni nazivaju "maticna ploca"....zar covjeku ne preporucate nesto bolje???radije dodas jos 50 kn i kupis MATICNU PLOCU a ne to sranje...
osobno bih radije ovu plocu uzeo
http://www.adm.hr/product_info.php?cPath=258_217_214_188&products_id=8111
podrska za x6 thubane,3 god jamstva,budi pametan,nemoj uzimati uopce asrock ploce...
ajde ne kenjaj. cijeli život imam asrockove ploče i nikad me niti jedna nije iznevjerila. neznam može li se koji proizvođač pohvalitit toliko dobrim omjerom cijene i kvalitete
cek...cek... asrock nevalja a ti mu preporucas MSI ?!?!?!?
alo momak...o cemu mi pricamo ...
Ne znam zašto ljudi tako crne asrock. A što je najtragičnije, dođe par mulaca koji su naletili na lošu ploču i onda, deri po asrocku. I onda ljudima koji tek kupuju, zamažu oći. Kaže, zašto čovjeku ne preporučite nešto bolje? Pa u tom rangu nešto bolje ne postoji. To je jednostavno best buy (uloženo/dobijeno). Asrock je možda prije bio škart, ali danas čisto sumnjam. Jednostavno, za malo novaca nude dobru robu.
Moj savjet je da ne slušate pixdarije. Mislim da puno ljudi, čak i na ovom forumu, ima ili M3A770DE ili A770DE+ ploče. I dosad nisam vidio neka nezadovoljstva.