Abit i-s71 + GRAFICKA

poruka: 20
|
čitano: 3.616
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Abit i-s71 + GRAFICKA

e ljudi slab sam sa maticnim i grafickim karticama a imam slabu mislim da je integrirana u maticnu (ili je 128mb ili 256mb ali je jadna)

da li se moze dodati na tu maticnu neka bolja od bar 512mb ili koju mi bi mozete preporuciti a da nije skuplja od 500kn.

Ovu maticnu imam, link tinyurl.com/2u9ohm5

graficka graficka
Poruka je uređivana zadnji put sub 13.11.2010 23:09 (fpopic).

0 0 hvala 0
16 godina
Abit i-s71 + GRAFICKA

Ta matična ima PCI-E x16 utor, što znači da te apsolutno ništa ne ograničava kod kupnje nove grafičke.

Rabljena : 8800GTX (8800GTX>9800GTX>HD4850) al se grije k'o luda i trebat ces bolje napajanje.

Rabljena : HD4850 OCana HD4850, bolji hladnjak vrijedan oko 150Kn... Sirovom snagom 8800GTXica je bolja, ali se HD4850 vise isplati...

Nova : GT240 Lošija od obadvije gore.

WHAZAAAAAAAAAAAP!!!!!!!
Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
RE: Abit i-s71 + GRAFICKA

e fala care jer mi mozes jos preporuciti neki dobar hladnjak od 150kn a napajanje mislis od 400w neko bolje ili

16 godina
neaktivan
8ax kaže...

Ta matična ima PCI-E x16 utor, što znači da te apsolutno ništa ne ograničava kod kupnje nove grafičke.

Rabljena : 8800GTX (8800GTX>9800GTX>HD4850) al se grije k'o luda i trebat ces bolje napajanje.

Rabljena : HD4850 OCana HD4850, bolji hladnjak vrijedan oko 150Kn... Sirovom snagom 8800GTXica je bolja, ali se HD4850 vise isplati...

Nova : GT240 Lošija od obadvije gore.

ja bi prije reko da je HD4850 ispred 8800GTX i 9800GTX

http://www.bit-tech.net/hardware/graphics/2008/07/11/summer-2008-graphics-performance-roundup/8

Commodore 64 , 0.985MHz , 64Kb RAM, VIC II 6567/8567(PAL)
Poruka je uređivana zadnji put ned 14.11.2010 10:16 (mtopol).
14 godina
neaktivan
Abit i-s71 + GRAFICKA

e imam jednu od susjeda nvidia 8500GT (pci 16x.... 512MB) , i vidim da ona na sebi ima cooler koju ju hladi, koliko je za nju dovoljno napajanje za moju maticnu ?

PS : ta graficka je bila u nekom srotnom kompu i stalno se igro COD4 i odjednom su se boje pocele

mijesati pa je dobio novi komp a graficka mu ostala, da li je to do graficke i da li je strgana, ili

je do kompa te je graficka sasvim uredu. ako trebaju slike moze 8mpx sasvim izbliza pa ako mozete vidjeti.

Poruka je uređivana zadnji put ned 14.11.2010 14:21 (fpopic).

0 0 hvala 0
15 godina
fpopic kaže...

e imam jednu od susjeda nvidia 8500GT (pci 16x.... 512MB) , i vidim da ona na sebi ima cooler koju ju hladi, koliko je za nju dovoljno napajanje za moju maticnu ?

PS : ta graficka je bila u nekom srotnom kompu i stalno se igro COD4 i odjednom su se boje pocele

mijesati pa je dobio novi komp a graficka mu ostala, da li je to do graficke i da li je strgana, ili

je do kompa te je graficka sasvim uredu. ako trebaju slike moze 8mpx sasvim izbliza pa ako mozete vidjeti.

Napajanje gledaj neki lc power ili fortron. Ništa pretjerano snažno ne treba za tu karticu.

Nisam baš siguran da te razumijem u potpunosti. Ali ako sam te dobro shvatio, čovjek mjenja računalo, al ostavlja staru grafu. I nakon toga mu opet isti problemi (mješanje boja). Ako je tako, onda je vrlo lako moguče da grafa radi probleme. Nekako mi baca na memoriju grafičke (stari simptomi).

Probaj bacit slike, pa da ljudi izbliza vide o čemu se radi. Možda i pečenje pomogne, ako je do grafe.

14 godina
neaktivan

ma ne frend mi je igro stalno cod4 kad je kupio komp u kingu ICTu mislim i odjednom mu nesto zezalo sa bojama i on imo garanciju i poslali mu novu kutiju a graficku mu vratili kakva je i bila a ja je sada imam.

15 godina
fpopic kaže...

ma ne frend mi je igro stalno cod4 kad je kupio komp u kingu ICTu mislim i odjednom mu nesto zezalo sa bojama i on imo garanciju i poslali mu novu kutiju a graficku mu vratili kakva je i bila a ja je sada imam.

Pa dobro, znači kolko shvačam, grafičku su mu vratili isti model, al novu?? Di je onda problem??

14 godina
neaktivan
Abit i-s71 + GRAFICKA

ali ja bih htio staviti tu staru graficku u svoj komp, jer nitko nije rekao da ta ne radi mozda je bilo do slabe konfiguracije njegovog kompa. evo slike sa 5mpx  kasnije sa 8mpx

8500GT 8500GT
Poruka je uređivana zadnji put ned 14.11.2010 22:44 (fpopic).

0 0 hvala 0
15 godina
fpopic kaže...

ali ja bih htio staviti tu staru graficku u svoj komp, jer nitko nije rekao da ta ne radi mozda je bilo do slabe konfiguracije njegovog kompa.

Ono što meni nije jasno, zašto misliš da ti ne bi radila?? Dal grafa njemu nije radila?? Po tvojim postovima, zaključujem da ti nisi siguran da je grafa ispravna??!! Ubaci grafu i vidi dal radi. Neče ti se ništa desit.

14 godina
neaktivan
Abit i-s71 + GRAFICKA

znaci nema brige stavim je unutra pa cemo viditi, aj to cu sutra probat a znaci nista ne trebam kupovati od napajanja i coolera :)

0 0 hvala 0
15 godina
fpopic kaže...

znaci nema brige stavim je unutra pa cemo viditi, aj to cu sutra probat a znaci nista ne trebam kupovati od napajanja i coolera :)

Pa ne znam šta sad imaš. Daj kompletnu konfiguraciju koju imaš, da vidimo na čemu si.

14 godina
neaktivan

e jer mi mozes dati ime nekog programa koji ce sve napisati u crticu da ne trazim od hgspota

ali ovako ogledno imam

250Gb HDD

2 GB DDR2 

Intel Pentium dual CPU E2160 1,80ghz

neka obicna graficka integrirana 128 ili 256

e i da sigurno imam 2GB rama a na kompu pise 1,87GB (XP SP2) da li to ide na graficku od 128mb

15 godina
Abit i-s71 + GRAFICKA

Najbolji program za te stvari je po meni everest. Pogledaj i kakva ti je ploča (kad instaliraš program).

Što se nekog ulaganja u konfu tiče, osobno ne bi previše razmišljao, nego bi skupio nešto novaca za novu konfiguraciju.

Kakvo napajanje imaš?? Ako ne znaš, morat češ skinut bočnu stranicu i pročitat šta piše na samom napajanju. Za njega program ne pomaže.

Poruka je uređivana zadnji put ned 14.11.2010 23:01 (zabranjeniples).
Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Abit i-s71 + GRAFICKA

evo ti full report od everesta.

http://qz3b.com.hr/everset.htm

KUCISTE :  midi tower neon cx-8959,400w,atx 2

Poruka je uređivana zadnji put pon 15.11.2010 16:11 (fpopic).

0 0 hvala 0
15 godina
fpopic kaže...

evo ti full report od everesta.

http://qz3b.com.hr/everset.htm

KUCISTE :  midi tower neon cx-8959,400w,atx 2

A gledaj, napajanje je šroteks, tako da bilo kakva nadogradnja, bazirajuči se na njega, ne dolazi u obzir. Kolko vidim, tvoja ploča nema podršku za novije dualce, tako da je i tu minus.

Probaj malo OC-at procesor. Ako ne znaš kako ,možda je bolje da se ne upuštaš u to. Mada imaštutoriala za početnike ovdje na forumu.

Ono što bi te ja savjetovao je sljedeče: Probaj skupit štogod novaca i prodat navedeno bar za neku siču. Pa se kompletno prebaciš na novu konfiguraciju. A dotad guraj na ovome što imaš. Šteta je ulagat jer je totalno neisplativo.

Poruka je uređivana zadnji put pon 15.11.2010 16:21 (zabranjeniples).
14 godina
neaktivan
Abit i-s71 + GRAFICKA

a sta ovo znaci 256mb kad mi radi samo 128mb da li se mogu ovi ostali kako dodati

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Abit i-s71 + GRAFICKA

e ljudi koja od ovih s prve stranice je najbolja da mogu igrat npr. gta san andreas da ne steka da mi visual studio 2012,photoshop i youtube ne steka :D a ove nove igrice nebi ni igro

http://www.nabava.net/graficke-kartice__150?se=142739%2C3016%2C142377%2C142370%2C3015%2C142374&tpkp=1&kPostavke.pregledSortKategorije=2&kPostavke.pregledBrojProizvoda=30

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Abit i-s71 + GRAFICKA

GT 430 je najbolja od ponuđenih

Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Abit i-s71 + GRAFICKA

mozes li mi link dati jer ih ima vise i da li bi ona mogla radit na mom šrotnom napajanju

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.7.2012 22:28 (fpopic).

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice