Šalabahteri

poruka: 420
|
čitano: 276.585
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
RE: Šalabahteri

men su najdraža ova zimska vremena...kad nosim majice s dugim rukavima....koristim dobru staru tehniku....

šalabaza u rukav...nikad me niko nije skuzio...

a kad imam kratkumajicu onda zaljepim za nogu pa nak kao popravljam nogavicu....

EDIT: de ak neko može nek da link trgovine/firme koja ima one UV olovke...al da ima i dostavu jer sam iz Požege...

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.11.2009 0:09 (xXx002).
15 godina
neaktivan
pajic3 kaže...

Dosta se toga naredalo.. Ajmo narode, ko će najjoriginalniji i najkorisniji otkriti? CoolSmijeh

Noi siamo come la nostra fede...Immomartali...
16 godina
neaktivan
Šalabahteri

To ti prodaje jedna osoba. Pošalji mu majl na : kemijske@gmail.com

Ja sam naručio uplatio 40kn i došla mi za 3 dana.  Super je Smijeh

15 godina
protjeran
pajic3 kaže...

To ti prodaje jedna osoba. Pošalji mu majl na : kemijske@gmail.com

Ja sam naručio uplatio 40kn i došla mi za 3 dana.  Super je Smijeh

a što točno on prodaje?

Sk8er Boi
16 godina
neaktivan
Šalabahteri

UV kemijske. Cool

15 godina
protjeran
Šalabahteri

i dobiš uv svjetlo u paketu?

Sk8er Boi
15 godina
neaktivan
Šalabahteri

ja lipo otvorim knjigu ispod stola i prepisujem

"ako te neka osoba mrko gleda znaj da je pička jer opasni nemaju vremena za zajebanciju"
16 godina
neaktivan
Šalabahteri

Kemijska da na drugome kraju UV svijetlo.

UV kemijska UV kemijska
16 godina
neaktivan
pajic3 kaže...

a s cim ces pisat. sta nije da treba bit neki prozirni flomaster i onda preko toga ides sa svijetlom i tek onda vidi sta si napisao.

Proud to be adicted to WoW
16 godina
neaktivan
vidikovac kaže...
pajic3 kaže...

a s cim ces pisat. sta nije da treba bit neki prozirni flomaster i onda preko toga ides sa svijetlom i tek onda vidi sta si napisao.

lol pa sto je u kemijskoj nego "prozirni marker"???

Kažu da škola nije zatvor, a mi ni krivi ni dužni dobili 12 godina. Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje! Bolje ispasti budala nego iz aviona...
15 godina
Šalabahteri

na kraju shvatiš....joj pa bolje da ja pocnem uciti.....tako svi pa cete i vi....

prodajem Play Station 2(silver, neotvoren) cijena po dogovoru
16 godina
neaktivan
Šalabahteri

evo baš sutra pišemo povijest... i  ja sad na 100 briga na koji način da si pripremim šalić....

neznam šta da napišem
16 godina
neaktivan
meluka kaže...

na kraju shvatiš....joj pa bolje da ja pocnem uciti.....tako svi pa cete i vi....

To sam ja shvatio ove godine. Iz tog razloga su mi i se znatno poboljšale ocjene. Kao autor ove teme mogu ukratko reći da se salabahterom možeš koji put izvuć za dobru ocjenu, ali ako želiš konstantno dobre ocjene i ozbiljniji pristup radu ne preostaje ti nego naučit. Najsigurnije i nemožeš pogriješiti za razliku od salbahtera gdje te profesor može na stotine načina zaznuti. Govorim o gimnaziji da ne bi došlo do kompromisa. Cool

16 godina
pajic3 kaže...
meluka kaže...

To sam ja shvatio ove godine. Iz tog razloga su mi i se znatno poboljšale ocjene. Kao autor ove teme mogu ukratko reći da se salabahterom možeš koji put izvuć za dobru ocjenu, ali ako želiš konstantno dobre ocjene i ozbiljniji pristup radu ne preostaje ti nego naučit. Najsigurnije i nemožeš pogriješiti za razliku od salbahtera gdje te profesor može na stotine načina zaznuti. Govorim o gimnaziji da ne bi došlo do kompromisa. Cool

Na kraju krajeva, sa šalabahterima možeš samo naučiti varati, i ništa više.

Recimo da ideš u neku gimnaziju i planiraš upisat medicinu. Misliš da će ti biti drago što si 4 godine prepisivao i sad si ovca naspram likova koji već znaju pun k toga? Studiram na jednom informatičkom faksu i ima cura koje se provlače samo na prepisivanje - nevjerojatno koje su to ovce kad s njima pričaš o bilo čemu, a posebno o nečem iz IT-a. Žalosno. A ako planiraš upisat neki faks koji nije puno teorije (tipa pravo), trebat će ti i matka koju nemo'š prepisat. Na kraju se sve svede na to da je prepisivanje bezveze.

Ne želim vam kvarit temu, samo vas upozoravam. Da bih bio fer, dodat ću da te cure često koriste tekst zalijepljen oko kemijske (isprintan je u jako sitnom fontu) koji čitaju dok pišu. Naravno, ne može sve stat na jednu kemijsku, pa ih imaju 10ak u pernici i mijenjaju.

Eto, tako ćete i vi završit, prepisujući na faksu... Nadam se da nećete htjeti postati doktori Nevinašce

Down goes the window, out goes the heat!
16 godina
neaktivan
Šalabahteri

Rijetko kad sam pravio salabahtere.

Ja jednostavno stavim knjigu na stol:)

16 godina
VirtUoso kaže...

Rijetko kad sam pravio salabahtere.

Ja jednostavno stavim knjigu na stol:)

Ti rađe prepisuješ iz glave Cool

Ponosni vlasnik PS3 i nekoliko desetaka original igara / http://www.accredo.hr/
16 godina
neaktivan
asusdvd kaže...
pajic3 kaže...

A ako planiraš upisat neki faks koji nije puno teorije (tipa pravo), trebat će ti i matka koju nemo'š prepisat. Na kraju se sve svede na to da je prepisivanje bezveze.

Na pravu je čista teorija i učenje teorije. Neznam dali sam dobro razumio ali ti si napisao da na pravu imaš matematiku?

I na pravu možeš prepisat neke manje kolokvije tako da si cijelu skriptu isfotokopiraš na veličinu kreditne kartice, ali nema tu kod ostalih ispita muljanja. Brat mi je trenutno 4. godina prava a i ja planiram iduće godine upisati.

15 godina
neaktivan
pajic3 kaže...
asusdvd kaže...
pajic3 kaže...

A ako planiraš upisat neki faks koji nije puno teorije (tipa pravo), trebat će ti i matka koju nemo'š prepisat. Na kraju se sve svede na to da je prepisivanje bezveze.

Na pravu je čista teorija i učenje teorije. Neznam dali sam dobro razumio ali ti si napisao da na pravu imaš matematiku?

I na pravu možeš prepisat neke manje kolokvije tako da si cijelu skriptu isfotokopiraš na veličinu kreditne kartice, ali nema tu kod ostalih ispita muljanja. Brat mi je trenutno 4. godina prava a i ja planiram iduće godine upisati.

Ne,ne on je napisao da nema svrhe prepisivat ako netko želi upisati faks koji nema puno teorije,a ima matematiku ili sl.(za razliku od prava-koji ima puno teorije)

oko za oko,pasta za zube
15 godina
neaktivan

evo da se pohvalim juce dobio 5 iz matke iz testa...nisam imo salabahter a nisam ni minue ucio...hehe....znanje je moc....

16 godina
Šalabahteri

Mi kada pišemo fiziku ili osnove zapišem si formule na kalkulator.

Who sent all these Babies to fight?
16 godina
neaktivan
Šalabahteri

Ako je učitelj blag, dopusti ti da imaš formule na stolu. Ionako ti ne koriste, ako nisi učio.

Normal's overrated!
15 godina
neaktivan
Šalabahteri

kemiju stavim šalič iza periodnog

fiziku iza kalkića

hrvatski uzmem papir iz sredine i stavim ga unutra i samo čitam

ostale predmeta na klasičan način

Ako kome treba Lockerz pozivnica neka se javi porukom (odmah dobije 100 bodova ko se registrira))
16 godina
protjeran
Šalabahteri

Ja napišem na klupu direktno -.-

Kad se dijeli test samo prekrijem rukom da učitelj/ica ne vidi i to je to :)

16 godina
protjeran
Šalabahteri

16 godina
Horagio kaže...

Ako je učitelj blag, dopusti ti da imaš formule na stolu. Ionako ti ne koriste, ako nisi učio.

Slažem se, jer formule ti niš ne koriste ako nisi učio.

Mi smijemo na fizici imati formule, pisali smo kontrolni i ipak je bilo jedinicaNeodlučan(ja sam dobio 5Cool)

Who sent all these Babies to fight?
15 godina
neaktivan
ScorpioN60 kaže...

ScorpioN60 kaže...

Ne moraš dva puta postat istu poruku :))

Čovjek je rođen da trpi i radi...Ako to ne čini mora propasti...
16 godina
protjeran
Šalabahteri

Ma šteka internet,samo je poslalo

15 godina
Šalabahteri

za osnovnoskolce....ako stavljate torbe na klupu dok pisete ispit....stavite salabahter u torbu i ostavite ju otvorenu...ako ucitelj nesto posumnja  samo ga ugurnete u neku knjigu onako neprimjetno....pali svaki put Izlanuo se

RAZER :From gamers to gamers....CSS,COD4
16 godina
protjeran
rocker55555 kaže...

za osnovnoskolce....ako stavljate torbe na klupu dok pisete ispit....stavite salabahter u torbu i ostavite ju otvorenu...ako ucitelj nesto posumnja  samo ga ugurnete u neku knjigu onako neprimjetno....pali svaki put Izlanuo se

Hvala, al ti neću stisnit gumb Hvala xD

16 godina
neaktivan
Dodinho kaže...
Horagio kaže...

Slažem se, jer formule ti niš ne koriste ako nisi učio.

Mi smijemo na fizici imati formule, pisali smo kontrolni i ipak je bilo jedinicaNeodlučan(ja sam dobio 5Cool)

Tako je bilo i kod nas.

Normal's overrated!
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice