Policijska akademija 2015./2016.

poruka: 138
|
čitano: 53.026
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina

al ti iz rijeke nisu u puli..ma vidit cemo sta ce biti ove god...

10 godina
neaktivan

Ljudi, shvatite PA za ozbiljno, nemojte ići ako ne zadovoljavate kriterije, napravite pretrage prije testiranja da znate da li da se prijavite ili ne...

10 godina
neaktivan

Pozdrav, ima li netko ko ide 21.4 na testiranje? :)

10 godina
neaktivan
Re: Policijska akademija 2015./2016.

jaa :D

14 godina
neaktivan

Dragi ljudi nije to bajno kako izgleda.Što vas privlači u policiju?

10 godina
neaktivan

Pozdrav ekipa :)
Da li netko možda može malo detaljnije objasniti ovaj dio sa psihotestom i ostalim što ulazi u to?
I tijek lječničkog me zanima? Urin, krv, vid, sluh i ostalo, sve se radi isti dan ili?
Vidjela sam onu oogromnu tabelu na stranici mup-a ali mislim da je nemoguće sve to 'iztestirati' u jednom danu ... 

12 godina
neaktivan
Maki993 kaže...

Da li netko možda može malo detaljnije objasniti ovaj dio sa psihotestom i ostalim što ulazi u to?
I tijek lječničkog me zanima? Urin, krv, vid, sluh i ostalo, sve se radi isti dan ili?
Vidjela sam onu oogromnu tabelu na stranici mup-a ali mislim da je nemoguće sve to 'iztestirati' u jednom danu ... 

Za koji dio testiranja mislis da je nemoguce sve obaviti u jednom danu? ljecnicki ili testiranje na akademiji?

14 godina
neaktivan

psihotest ti se sastoji od 4 ispita po 10 minuta,a lječniči ti je kasnije,naravno ako zadovoljiš testiranja sva,nakon mjesec dana te zovu.

Poruka je uređivana zadnji put pet 10.4.2015 22:33 (Kobra666).
10 godina
neaktivan
Legend1992 kaže...
Maki993 kaže...

Za koji dio testiranja mislis da je nemoguce sve obaviti u jednom danu? ljecnicki ili testiranje na akademiji?

Mislim na liječnički. Ne znam, stvarno nisam najbolje upućena u cjelokupnu proceduru, ali vidjela sam tu tabelu koju sam već pomenula i tamo je stvarno previše toga i poznatog i nepoznatog pa ono ..

Poruka je uređivana zadnji put sub 11.4.2015 16:35 (Maki993).
12 godina
neaktivan
Maki993 kaže...
Legend1992 kaže...
Maki993 kaže...

Mislim na liječnički. Ne znam, stvarno nisam najbolje upućena u cjelokupnu proceduru, ali vidjela sam tu tabelu koju sam već pomenula i tamo je stvarno previše toga i poznatog i nepoznatog pa ono ..

Bez brige,sve se to obavi u nekoliko sati :)

12 godina

tri psihotesta nakon toga fizicki dio, te eng,info i opce znanje i ides kuci...i onda opet moras pratiti na internetu dali ce te pozvati na ljecnicki, te moras ponovo u zg ako te pozovu, barem je tako bilo prije dvije god.

10 godina
neaktivan

Pozdrav svima ! Evo ja sam pozvan na testiranja u cetvrtak . Ako su vec pocela testiranja il ako neko bude sutra/prekosutra slobodno napisite na sta lice testiranja. Kakva je strogoca djelatnika na fizickom dijelu ispita na sta lici psiho test itd..

10 godina
neaktivan

Puno srece svima a osobito nama kojima nije prvi put :D

10 godina
neaktivan
Pozdrav ,imam jedan problem clan sam jedne političe stranke a jos se nisam stigao isčlaniti pa me zanima dali ce to stvarati neki problem ako netko zna.
Hvala unaprijed..
10 godina
neaktivan

Naravno da hoce ako u natjecaju pise da ne smijes biti clan politicke stranke.. Napravi ispis cim prije da ne bi kasnije imao problema nepotrebnih...

10 godina
neaktivan
U 9.30?
17 godina
odjavljen
Maki993 kaže...

Ti bi se dobro uklopila u državni aparat...

Freak Show Inc.
10 godina
neaktivan
idem to napravit odmah u pon.
Jel itko bio jucer na testovima? kako je bilo?
12 godina
neaktivan
tome1993 kaže...
idem to napravit odmah u pon.
Jel itko bio jucer na testovima? kako je bilo?

Ja sam bio, eto od nas 81 na pocetku, proslo nas je 41..Dobri su ispitivaci, nisu neki drski i bezobrazni :) Sretno svima! :)

Jakopec
10 godina
neaktivan
eto cestitam ;) nego reci kakv je test? jel ima puno matematike?
10 godina
neaktivan

Pozdrav, 

jel može netko napisat kakvi su ispiti. Opće informiranost, matematika, psihotest.... :) Da li i cure moraju bit u kratkim hlačama na testiranju? 

Hvala na odgovorima  i sretno svima :)

12 godina
neaktivan
tome1993 kaže...

Hvala :) pa znaci ono pitanja tipa: dali volis svoju mamu, dal je tovja majka(bila) dobra zena, da li volis proljece, dali si ikda pozelio da si mrtav i daleko od svega itd. ugl. probajte sto iskrenije odgovarati. Matematike ima dosta, tipa 1/2 od 4 više 1/5 od 15 i tako slicni zadaci, imas samo 10 min za te sve testove tako da nemoj previse razmisljat il racunat dugo nego ono sto ti se cini najtocnije to stavi..imas 4 ponuđena odgovora.

Jakopec
12 godina
neaktivan
Tamara Tamy kaže...

Pozdrav, 

jel može netko napisat kakvi su ispiti. Opće informiranost, matematika, psihotest.... :) Da li i cure moraju bit u kratkim hlačama na testiranju? 

Hvala na odgovorima  i sretno svima :)

Evo gore sam ti post iznad napisao neka pitanja, a u testu informiranosti su ti bila pitanja kao: tko je osnivac facebooka? tko je je Bil Gates?, Koja su dva najveca otoka u hrv.? itd..
Mislim da ne moraju biti bas u kratkim hlacama, u mojoj grupi su neke bile u kratkim a neke u trenirci ili tajicama i nije bio nikakav problem. Eto nadam se da sam pomogao :)

Jakopec
14 godina
neaktivan
jakopec kaže...
tome1993 kaže...

Hvala :) pa znaci ono pitanja tipa: dali volis svoju mamu, dal je tovja majka(bila) dobra zena, da li volis proljece, dali si ikda pozelio da si mrtav i daleko od svega itd. ugl. probajte sto iskrenije odgovarati. Matematike ima dosta, tipa 1/2 od 4 više 1/5 od 15 i tako slicni zadaci, imas samo 10 min za te sve testove tako da nemoj previse razmisljat il racunat dugo nego ono sto ti se cini najtocnije to stavi..imas 4 ponuđena odgovora.

Najgluplji test za prolazak ikad...takva debilana od pitanja, ako ne odgovoriš par pitanja onak kak bi po njima trebao, padaš i ne možeš dalje. I ako prođeš sve i trebaš čekat poziv na liječnički pregled postoji velika šansa da ne budeš bio pozvan. 

10 godina
neaktivan

Koliko su striktni sto se tiče kilaže?

12 godina
neaktivan
bemo95 kaže...

Koliko su striktni sto se tiče kilaže?

a gle, vole ti malo uzet na kilazi i visini..meni su tako.

Jakopec
10 godina
neaktivan

Ma visinu neka uzmu koliko hoce :) (194cm) ali kilaza ma brine 71kg

12 godina
neaktivan

ajoj, pa ti imas ispod 20 indeks, hmm nezz probaj pa ces vidjet sta ce bit, al budi siguran da ce ti bit manje visina i tezina nego sto si ti izmjerio...tako je svima

Jakopec
10 godina
neaktivan
Znac nije tesko ;) reci mi ne trebas pisati nego sve zaokruživanje jel? samo me matematike strah u pm.haha
12 godina
neaktivan
tome1993 kaže...
Znac nije tesko ;) reci mi ne trebas pisati nego sve zaokruživanje jel? samo me matematike strah u pm.haha

sve sto radis pises u listu za odgovore tako da pored rednog broja pitanja pises x u kvadratic..kao na drzavnoj maturi tako nesto slicno

Jakopec
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice