al ti iz rijeke nisu u puli..ma vidit cemo sta ce biti ove god...
Ljudi, shvatite PA za ozbiljno, nemojte ići ako ne zadovoljavate kriterije, napravite pretrage prije testiranja da znate da li da se prijavite ili ne...
Pozdrav, ima li netko ko ide 21.4 na testiranje? :)
jaa :D
Dragi ljudi nije to bajno kako izgleda.Što vas privlači u policiju?
Pozdrav ekipa :)
Da li netko možda može malo detaljnije objasniti ovaj dio sa psihotestom i ostalim što ulazi u to?
I tijek lječničkog me zanima? Urin, krv, vid, sluh i ostalo, sve se radi isti dan ili?
Vidjela sam onu oogromnu tabelu na stranici mup-a ali mislim da je nemoguće sve to 'iztestirati' u jednom danu ...
Da li netko možda može malo detaljnije objasniti ovaj dio sa psihotestom i ostalim što ulazi u to?
I tijek lječničkog me zanima? Urin, krv, vid, sluh i ostalo, sve se radi isti dan ili?
Vidjela sam onu oogromnu tabelu na stranici mup-a ali mislim da je nemoguće sve to 'iztestirati' u jednom danu ...
Za koji dio testiranja mislis da je nemoguce sve obaviti u jednom danu? ljecnicki ili testiranje na akademiji?
psihotest ti se sastoji od 4 ispita po 10 minuta,a lječniči ti je kasnije,naravno ako zadovoljiš testiranja sva,nakon mjesec dana te zovu.
Za koji dio testiranja mislis da je nemoguce sve obaviti u jednom danu? ljecnicki ili testiranje na akademiji?
Mislim na liječnički. Ne znam, stvarno nisam najbolje upućena u cjelokupnu proceduru, ali vidjela sam tu tabelu koju sam već pomenula i tamo je stvarno previše toga i poznatog i nepoznatog pa ono ..
Mislim na liječnički. Ne znam, stvarno nisam najbolje upućena u cjelokupnu proceduru, ali vidjela sam tu tabelu koju sam već pomenula i tamo je stvarno previše toga i poznatog i nepoznatog pa ono ..
Bez brige,sve se to obavi u nekoliko sati :)
tri psihotesta nakon toga fizicki dio, te eng,info i opce znanje i ides kuci...i onda opet moras pratiti na internetu dali ce te pozvati na ljecnicki, te moras ponovo u zg ako te pozovu, barem je tako bilo prije dvije god.
Pozdrav svima ! Evo ja sam pozvan na testiranja u cetvrtak . Ako su vec pocela testiranja il ako neko bude sutra/prekosutra slobodno napisite na sta lice testiranja. Kakva je strogoca djelatnika na fizickom dijelu ispita na sta lici psiho test itd..
Puno srece svima a osobito nama kojima nije prvi put :D
Hvala unaprijed..
Naravno da hoce ako u natjecaju pise da ne smijes biti clan politicke stranke.. Napravi ispis cim prije da ne bi kasnije imao problema nepotrebnih...
Ti bi se dobro uklopila u državni aparat...
Jel itko bio jucer na testovima? kako je bilo?
Jel itko bio jucer na testovima? kako je bilo?
Ja sam bio, eto od nas 81 na pocetku, proslo nas je 41..Dobri su ispitivaci, nisu neki drski i bezobrazni :) Sretno svima! :)
Pozdrav,
jel može netko napisat kakvi su ispiti. Opće informiranost, matematika, psihotest.... :) Da li i cure moraju bit u kratkim hlačama na testiranju?
Hvala na odgovorima i sretno svima :)
Hvala :) pa znaci ono pitanja tipa: dali volis svoju mamu, dal je tovja majka(bila) dobra zena, da li volis proljece, dali si ikda pozelio da si mrtav i daleko od svega itd. ugl. probajte sto iskrenije odgovarati. Matematike ima dosta, tipa 1/2 od 4 više 1/5 od 15 i tako slicni zadaci, imas samo 10 min za te sve testove tako da nemoj previse razmisljat il racunat dugo nego ono sto ti se cini najtocnije to stavi..imas 4 ponuđena odgovora.
Pozdrav,
jel može netko napisat kakvi su ispiti. Opće informiranost, matematika, psihotest.... :) Da li i cure moraju bit u kratkim hlačama na testiranju?
Hvala na odgovorima i sretno svima :)
Evo gore sam ti post iznad napisao neka pitanja, a u testu informiranosti su ti bila pitanja kao: tko je osnivac facebooka? tko je je Bil Gates?, Koja su dva najveca otoka u hrv.? itd..
Mislim da ne moraju biti bas u kratkim hlacama, u mojoj grupi su neke bile u kratkim a neke u trenirci ili tajicama i nije bio nikakav problem. Eto nadam se da sam pomogao :)
Hvala :) pa znaci ono pitanja tipa: dali volis svoju mamu, dal je tovja majka(bila) dobra zena, da li volis proljece, dali si ikda pozelio da si mrtav i daleko od svega itd. ugl. probajte sto iskrenije odgovarati. Matematike ima dosta, tipa 1/2 od 4 više 1/5 od 15 i tako slicni zadaci, imas samo 10 min za te sve testove tako da nemoj previse razmisljat il racunat dugo nego ono sto ti se cini najtocnije to stavi..imas 4 ponuđena odgovora.
Najgluplji test za prolazak ikad...takva debilana od pitanja, ako ne odgovoriš par pitanja onak kak bi po njima trebao, padaš i ne možeš dalje. I ako prođeš sve i trebaš čekat poziv na liječnički pregled postoji velika šansa da ne budeš bio pozvan.
Koliko su striktni sto se tiče kilaže?
Koliko su striktni sto se tiče kilaže?
a gle, vole ti malo uzet na kilazi i visini..meni su tako.
Ma visinu neka uzmu koliko hoce :) (194cm) ali kilaza ma brine 71kg
ajoj, pa ti imas ispod 20 indeks, hmm nezz probaj pa ces vidjet sta ce bit, al budi siguran da ce ti bit manje visina i tezina nego sto si ti izmjerio...tako je svima
sve sto radis pises u listu za odgovore tako da pored rednog broja pitanja pises x u kvadratic..kao na drzavnoj maturi tako nesto slicno