[Official]Brucoši i studenti

poruka: 323
|
čitano: 80.145
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
odjavljen
Re: [Official]Brucoši i studenti
GigaGirl kaže...
Jakovp kaže...

Može se dobiti više od dva na drugom i trećem roku.. Žalite se dekanu.

Već sam rekla da su u ponedjeljak upisi, a to bi se vjerovatno odužilo. 

Da, vi imate onaj smiješan sistem sa dva po dva tjedna nastave.

Svejedno, da meni to profesorica napravi ne bih baš bio miran.

14 godina
neaktivan
Jakovp kaže...

Mi ti imamo trimestre, 3 bloka po 10 tjedana.

Nismo ni mi mirni. Pazi: dobijem 3 iz pismenog, 5 iz usmenog i na kraju imam 2?!

Jbga. Drago mi je da sam prošla, ali treba mi prosjek.

15 godina
odjavljen
GigaGirl kaže...
Jakovp kaže...

Nismo ni mi mirni. Pazi: dobijem 3 iz pismenog, 5 iz usmenog i na kraju imam 2?!

Aha, onda nemaju svi one blokove od tri tjedna, dva tjedna nastave, jedan tjedan ispita. Kolege s prve godine su mi rekli da su im tako uveli.

16 godina
neaktivan

Ok, student :)

Nisam naveo smjer jer zapravo još ne znam točno kaj ću upisati, ali vjerojatno bude ili anglistika ili germanistika, a ako to ne uspije, onda mi je zadnja opcija studij povijesti na filozofskom :) Zanimalo me da li ima uopće koji član foruma da ide na Filozofski, tek toliko da čujem dojmove o studijima i profesorima :)

Why so serious?
15 godina

Ovako,na godinu vrlo vjerojatno idem studirati,pa evo ako moze par pitanja...

Kakve ono stipendije dobivaju studenti,nesto ako imas prosjek 3,5 ili 4,5

X-ica i sve to kako funkcionira?

Nisam lijen googlati,vec zelim cuti ukratko od nekoga aktivnog studenta kako to funkcionira,kakve imam povlastice itd...

I,btw jel ima ko da ide na kakav medicinski fakultet?

What is family ? :) http://www.youtube.com/watch?v=ht5yucPQtQ4 http://www.youtube.com/watch?v=wL3J4YKwepc
14 godina
neaktivan
doky01akablava kaže...

Ovako,na godinu vrlo vjerojatno idem studirati,pa evo ako moze par pitanja...

Kakve ono stipendije dobivaju studenti,nesto ako imas prosjek 3,5 ili 4,5

X-ica i sve to kako funkcionira?

Nisam lijen googlati,vec zelim cuti ukratko od nekoga aktivnog studenta kako to funkcionira,kakve imam povlastice itd...

I,btw jel ima ko da ide na kakav medicinski fakultet?

X-ica ti omogućuje da dobiješ popust kad se hraniš u studentskom restoranu, kupuješ pokaz, u nekim trgovinama,... Na nju imaju pravo samo redovni studenti. Mjesečno imaš nekih 700kn.

Stipendija imaš dosta. Najbolje mjesto za informacije je www.stipendije.info

16 godina
neaktivan
GigaGirl kaže...
Na nju imaju pravo samo redovni studenti. Mjesečno imaš nekih 700kn.

Mjesečni iznos ovisi o razini prava

http://www.cap.srce.hr/RazinaPrava.aspx

http://www.cap.srce.hr/KakoDoSubvencije.aspx

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
Poruka je uređivana zadnji put sub 17.9.2011 16:03 (Paolo2612).
15 godina
neaktivan

Sad sam na faksu dobio e-indeks.Kaj sad s tim.Kako vidjeti ocjene u tom indeksu.Kakva je to hebena glupost

ako sam ti pomogao slobodno stisni HVALA // R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011
15 godina
ti si tvz, zar ne? kad cemo mi brucoši dobit e-indeks?
Dadoh dinar, mišljah, srat ću, al' prevarih se grdno, jer samo sam prdn'o. ( ( ( msn: dj_djdado@hotmail.com ) ) )
15 godina
neaktivan
dado16 kaže...

Jesam,mislim da će vam biti obavjesti na netu.Sad su upisima nama sa viših godina i strka i zbrka je sa svime.Ali biti će obavijest u svakom slučaju 

15 godina
odjavljen
Hrvojestr kaže...

Sad sam na faksu dobio e-indeks.Kaj sad s tim.Kako vidjeti ocjene u tom indeksu.Kakva je to hebena glupost

Ocjene vidiš samo na studomatu. Ako netko želi vidjeti ocjene na papiru (ne vidim neki razlog osim u svrhu neke potvrde) onda možeš zatražiti ispis ocjena na studomatu na faksu.

A što se tiče prednosti i mana, mislim da nam je daleko bolje jer nema trčanja za profesorima i sakupljanja potpisa i sličnih gnjavaža.

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
14 godina
neaktivan
Hrvojestr kaže...
dado16 kaže...

Jesam,mislim da će vam biti obavjesti na netu.Sad su upisima nama sa viših godina i strka i zbrka je sa svime.Ali biti će obavijest u svakom slučaju

Ja mislim da je netko rekao da ćemo dobit 26.9 e-indeks ali to je naravno obična glasina.Mene više zanima kada su mi uvodna predavanja.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
15 godina
neaktivan
Sum_of_all_fears kaže...
Ocjene vidiš samo na studomatu. Ako netko želi vidjeti ocjene na papiru (ne vidim neki razlog osim u svrhu neke potvrde) onda možeš zatražiti ispis ocjena na studomatu na faksu.

A što se tiče prednosti i mana, mislim da nam je daleko bolje jer nema trčanja za profesorima i sakupljanja potpisa i sličnih gnjavaža.

Ma netreba mi nikakav ispis.Nego je ocjena važeća tek kada bude i indeksu i studomatu.Kako ću ja znati dali je ona na e-indeks upisana(razumiš što oću reći :)) 

Je istina,to je velika prednost i super je.Još da su nam malo pojasnili na faksu o tom.Vjerjoatno ćemo onda sada imati i kontrolu prisutsva na predavanjima putem kartice.Za što služio onaj PIN?

g12356 kaže...
Hrvojestr kaže...
dado16 kaže...

Ja mislim da je netko rekao da ćemo dobit 26.9 e-indeks ali to je naravno obična glasina.Mene više zanima kada su mi uvodna predavanja.

Ma to su priče.Dobiti ćete obavijest na netu sigurno 

15 godina
odjavljen
Hrvojestr kaže...

Ma netreba mi nikakav ispis.Nego je ocjena važeća tek kada bude i indeksu i studomatu.Kako ću ja znati dali je ona na e-indeks upisana(razumiš što oću reći :)) 

Je istina,to je velika prednost i super je.Još da su nam malo pojasnili na faksu o tom.Vjerjoatno ćemo onda sada imati i kontrolu prisutsva na predavanjima putem kartice.Za što služio onaj PIN?

Mi (EFRI) još uvijek ne znamo jesu nam upisane ocjene na e-indeks ali na studomatu jesu i bez problema smo upisali drugu godinu. E-indeks je temelj vjerojatno za neki drugi sistem (vođenje evidencije dal se ide na predavanja i sl.) Zasad služi samo kao iksica. PIN će vjerojatno biti za to (provlačenje kartice kroz čitač i upisivanje PINa) za prijavu.

Zasad mu je svrha potpuno nepoznata {#}

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
15 godina
neaktivan
Sum_of_all_fears kaže...{#}
Mi (EFRI) još uvijek ne znamo jesu nam upisane ocjene na e-indeks ali na studomatu jesu i bez problema smo upisali drugu godinu. E-indeks je temelj vjerojatno za neki drugi sistem (vođenje evidencije dal se ide na predavanja i sl.) Zasad služi samo kao iksica. PIN će vjerojatno biti za to (provlačenje kartice kroz čitač i upisivanje PINa) za prijavu.

Zasad mu je svrha potpuno nepoznata {#}

Da skužio sam {#} A dobro ,sad mi je malo jasnije,al glumataju bezveze

Nekažem ja da ti nije kao projekt ,al to u cijelosti još neće zaživjeti jako dugo 

16 godina
g12356 kaže...
Hrvojestr kaže...
dado16 kaže...

pa ak na stranicama lijepo piše Studenti koji su prvi put upisali akademsku godinu 2011/12 indekse mogu preuzeti od 26. rujna 2011. godine u uredovno vrijeme studentske službe onda ćete ga i dobit taj dan, odnosno od tog dana. ja sam ga dobio jučer na upisima

Atomska bubamara
Poruka je uređivana zadnji put uto 20.9.2011 13:49 (jurluk).
16 godina
odjavljen

Pitanje: potvrda za ispunjenje statističkog lista ? Što je to i čemu služi?

EDIT: ok, uz pomoć te potvrde mogu podići e-indeks...

Poruka je uređivana zadnji put uto 20.9.2011 15:50 (Kordy).
16 godina

Ako netko zna kad će na FOI doć x-ice bilo bi korisno?
I koji dokumenti trebaju da bi podigli to? 

Give a man a fish; you have fed him for today. Teach a man how to fish; and you have fed him for a lifetime
13 godina
neaktivan

jel netko mozda prima subvenciju za podstanarstvo ili namjerava?

15 godina

ja namjeravam, mislim da bude u 10.mjesecu natječaj za to

pročitao sam da iznosi 140kuna

It will be legen--- wait for it---dary!!! Barny Stinson
15 godina
neaktivan
golatificon kaže...

Crljo kaže...

Ako to zelite morate obavezno bit prijavljeni na toj adresi, a to je rijetko kada, jer godisnje bome vlasnik stana onda mora platit 365*5kn, sto je visestruko vise od toga, to im je samo finta da se prijavi pa onda platis 10ak puta vise zato jer placas boravisnu pristojbu.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina
neaktivan

Pozdrav,imali ekipe brucoša na ETF u osijeku ( ja sam smjer stručni - ekektroenergetika) ?

13 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...
golatificon kaže...

Crljo kaže...

Ako to zelite morate obavezno bit prijavljeni na toj adresi, a to je rijetko kada, jer godisnje bome vlasnik stana onda mora platit 365*5kn, sto je visestruko vise od toga, to im je samo finta da se prijavi pa onda platis 10ak puta vise zato jer placas boravisnu pristojbu.

sto ako idemo kod nekog rođaka stanovat?

15 godina
Mitsuoka kaže...
golatificon kaže...

Crljo kaže...

znači ništa od toga :(

It will be legen--- wait for it---dary!!! Barny Stinson
13 godina
neaktivan
Crljo kaže...
Mitsuoka kaže...
golatificon kaže...

Crljo kaže...

znači ništa od toga :(

moze se izgleda: http://www.forum.hr/showthread.php?t=256404&page=96

13 godina
neaktivan
GigaGirl kaže...
Jakovp kaže...

Cek, pa koji si ti faks? Ja sam mislio da samo mi imamo trimestre. BTW zaj{#}la te zena , nema sanse da to pise u pravilniku

Vi veri veniversum vivus vici
16 godina
odjavljen

TVZ, potvrda o ispunjavanju statičkog lista, na koji način treba donijeti tu potvrdu ?

15 godina
neaktivan

Pitanje za IT-ovce u Splitu? Kad dobivamo indekse i x-ice?

All great things require great dedication. - Chuck Norris
15 godina
neaktivan
perosima91 kaže...

Pitanje za IT-ovce u Splitu? Kad dobivamo indekse i x-ice?

FESB ili?

Za FESB je podjela 30.09, i eindeks je.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
neaktivan
golatificon kaže...

sto ako idemo kod nekog rođaka stanovat?

Moras imat prijavljeno mjesto stanovanja tu. Boravisna pristojba je 5kn dnevno (bila kada sam radio na tome prije 2-3 godine) tako da te to godisnje ispadne ~1700kn mislim.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice