Državna matura 2014

poruka: 1.274
|
čitano: 231.447
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Državna matura 2014
ProTeinZ kaže...
ProTeinZ kaže...
zanima me da li izvanredni studenti moraju placati ispite kad idu polagat predmete?

netko zna mozda? {#}

Ne, od kud ti to?

xFire: rebelsy | steam: rebelsycro | origin: rebelszuka
16 godina
Državna matura 2014

Kolko je vas imalo onaj e-gradani domovnicu i rodni list ? 
Ja sam na TVZu graditeljstvo bio s tim ono gledali su me ko lopova, kao nikad to nisu vidle.
Inace u referadi dvije kolko tolko ljubazne tete a dole u podrumu di se prvo ide katastrofa, neki lik i dve zene. Seljacine do bola.

16 godina
neaktivan
GRDI-146 kaže...

Ja sam na TVZu graditeljstvo bio s tim ono gledali su me ko lopova, kao nikad to nisu vidle.
Inace u referadi dvije kolko tolko ljubazne tete a dole u podrumu di se prvo ide katastrofa, neki lik i dve zene. Seljacine do bola.

Rekla mi je teta u matičnom da neki ne priznaju taj rodni list.

@modovi, Sunce se okreće oko Zemlje,ne?
14 godina
neaktivan
Državna matura 2014

Jel ima neko ovjde da se je prijavio za dom Ante Starčević a da nema cimera? Ako uspijem upasti u dom, trebat ću nekog cimera, pa ako je neko u istoj situaciji kao i ja nek mi je javi. {#} (inače sam uredna i otvorena osoba)

16 godina
neaktivan
DragonWarrior kaže...
zerocool12 kaže...

Jel imate kaj cura u razredu? Kod nas mislim da su 2-3 (tolko ih je prije bilo u cijeljo mojoj školi na 800 učenika)...

Na FSBu nije lose izgledalo kaj se tice toga, samo neznam kako ce nas sve rasporediti unutar smjerova.

vjerojatno prema abecedi

11 godina
protjeran
zerocool12 kaže...

Jel imate kaj cura u razredu? Kod nas mislim da su 2-3 (tolko ih je prije bilo u cijeljo mojoj školi na 800 učenika)...

Ne znam za Računalstvo (u Osijeku), zakasnio sam na upise jer sam vozio frenda koji se upisivao na stručni {#}, ali na sva tri stručna smjera je bilo oko 4-5 ženskica ako se ne varam, od 100-tinjak učenika. Za Računalstvo ću se morat strpit do početka faxa, ali ne očekujem puno, pa se valjda neću ni razočarati, bilo bi dobro da ima koja malo obdarenija da si prikratim vrijeme gledajući je kad mi preadvanje ne bude zanimljivo.

'Sve što država kaže je laž a sve što država ima, ukradeno je' - Nietzsche
14 godina
odjavljen
Državna matura 2014

Ima neko da je bio na upisima na FSB-u? Ja idem sutra,a zanimaju me neke stvari

14 godina

Bio sam ja, ali čini mi se da nisam napravio sve što treba, bio frend jučer i on je napravio još nešto što ja uopće nisam lol.

16 godina
neaktivan
Državna matura 2014

u ponedjeljak je na FSB-u bilo čak nekih 3-4 cura hahahaha {#}

16 godina
neaktivan
Državna matura 2014
Na FERu ih je, budimo realni, bilo više nego sam očekivao :P
Beware of the sharp edged weapon called human being
15 godina
neaktivan
Tomislav95 kaže...
Na FERu ih je, budimo realni, bilo više nego sam očekivao :P

Jedna? {#}

ಠ_ಠ Rolling on the floor laughing until someone jump on me a makes me stop rolling on the floor laughing but then I do it again cuz it's awesome
16 godina
neaktivan
Državna matura 2014
Huehue :D
Naravno, puno više je muških i dalje, što je i za očekivati ali ima ih par :P
Beware of the sharp edged weapon called human being
16 godina
Državna matura 2014

To su sve muškobanjaste, fučkaš to. {#} Kod mene ih na VVG-u ima začudo dosta, vjerojatno optičarke. {#}

15 godina
neaktivan
Državna matura 2014

Ima itko tu od vas da je upisao Automatiku na ETFOS-u ?

13 godina
GRDI-146 kaže...

Ja sam se isto pojavio sa tim onda mi je rekla da cekam sta strane dok oni ne provjere jel to original -.- Reko, uzmi si laptop i pripremi se za takve stvari ne da moras hodat simo-tamo zbog jednog papira.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
15 godina
neaktivan
Državna matura 2014

Pa prema tom novom zakonu (Zakon o drž. informacijskoj infrastrukturi) i nekim petljanjima po zakonu o drž. maticama (ne da mi se točno tražiti gdje to piše), zbog kojih se pokrenuo taj projekt e-građani, taj isprintani dokument je isto važeći kao i onaj iz općine, dakle po zakonu je važeći. Ja sam bio spreman napraviti scenu tamo da mi nisu to htjeli uzeti, ali na svu sreću, TVZ elektrotehnika je izgleda upućena u to.

STB-7710/SG8000/VIP1003 Firmware Development: http://blagus.info
Poruka je uređivana zadnji put čet 24.7.2014 19:49 (blagus).
13 godina
neaktivan
Državna matura 2014

Ma koji k ce im ti papiri i tolke potvrde, za dom sam trebao vadit 15 potvrda i ostalih piz****. Zasto jednostavno nisu svi nasi podaci u nekoj bazi podataka, sve od ocijena,primanja, bolestiju do kucnih ljubimaca. Zasto se na upis ne treba doc osobno i sa oibom il nekim brojem, teta to upise na rac. oznaci sta treba za fax/dom, bilo sta i po potrebi isprinta i tjt.

14 godina
Državna matura 2014

onda nebi mora platit vađenje domovnice i rodnog lista...

11 godina
neaktivan
Državna matura 2014

Pozdrav, zanima me ako sada na jesenskom roku upišem brodogradnju na fsb-u dal se mogu prebacit na rudarsko naftni fakultet nakon prve godine? i kako to onda funkcionira? pošto gledam jedini zajednički predmet je matematika. Te me još zanima ako sve predam u roku, skupim sve ects bodove na brodogradnji ako bih se prebacio dal gubim pravo na besplatnu godinu?

tl;dr Dal je moguće prebacivanje s fsb-a nakon prve godine na rudarski? i ako mogu dal gubim pravo na besplatno školovanje?

15 godina
neaktivan
Državna matura 2014

kod prebacivanja se koliko ja znam izgubi pravo na besplatno studiranje. A neke predmete ti mogu priznati, ako su zajednički i ako žele.

Bolje pričekaj iduču godinu nego da ideš na nešto što ne želiš. 

ಠ_ಠ Rolling on the floor laughing until someone jump on me a makes me stop rolling on the floor laughing but then I do it again cuz it's awesome
Poruka je uređivana zadnji put pon 28.7.2014 20:48 (ROFLOLMAO).
13 godina
r3c0d kaže...

onda nebi mora platit vađenje domovnice i rodnog lista...

Odes u FINU, podignes papire za e građanin, dobijes sifru, dodes doma isprintas i to je to. Nije nista do novaca, nego do nesposobnosti ljudi da se sve napravi jednostavno.

Kod prebacivanja ne gubis godinu vec neke predmete koje nisi imao moras polozit, upisujes parcijalnu godinu. 

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Poruka je uređivana zadnji put pon 28.7.2014 20:51 (SimeKZ).
15 godina
neaktivan
Državna matura 2014

Zanima me nešto koliko vas studira na visokom učilištu koje je među ovih 11

samo 11 od 120 dobilo europski certifikat kvalitete

znači studirate li na nekom od ovih 11 ili na nekom drugom učilištu koje nije među odabranima:

11 studiram na nekom od ovih 11
7 na nekom drugom v.učilištu
Safet je kao himna, ustaneš kad ga spomeneš...
17 godina
odjavljen
cola777 kaže...

znači studirate li na nekom od ovih 11 ili na nekom drugom učilištu koje nije među odabranima:

Po prvom dojmu lista je sastavljena bezveze i ne znam po kojim kriterijima. Uglavnom, taj certifikat bas nicemu ne sluzi, bar se to da zakljucit s obzirom na slozenu listu.

http://isvijet.com.hr
Poruka je uređivana zadnji put čet 31.7.2014 13:41 (Edge).
16 godina
Edge kaže...
cola777 kaže...

Po prvom dojmu lista je sastavljena bezveze i ne znam po kojim kriterijima. Uglavnom, taj certifikat bas nicemu ne sluzi, bar se to da zakljucit s obzirom na slozenu listu.

Sluzi - Ako odes u inozemstvo ( EU ) studirati i oni ti priznaju to sto si tu studirao,  u protivnom ne.

Don’t make a habit out of choosing what feels good over what’s actually good for you.
17 godina
odjavljen
Fake_Alert kaže...

Sluzi - Ako odes u inozemstvo ( EU ) studirati i oni ti priznaju to sto si tu studirao,  u protivnom ne.

Pucas u prazno, neda mi se argumentirat, al to nema veze s vezom kaj si napiso...

Iskljucujem se iz daljnje rasprave.

http://isvijet.com.hr
Poruka je uređivana zadnji put čet 31.7.2014 16:16 (Edge).
16 godina
Edge kaže...
Fake_Alert kaže...

Pucas u prazno, neda mi se argumentirat, al to nema veze s vezom kaj si napiso...

Iskljucujem se iz daljnje rasprave.

Cuj ovo. Pa ako vec znas vise onda reci ili nemoj uopce otvarati  raspravu.

Don’t make a habit out of choosing what feels good over what’s actually good for you.
Poruka je uređivana zadnji put čet 31.7.2014 17:41 (Fake_Alert).
13 godina
neaktivan
cola777 kaže...

FESB ?

14 godina
neaktivan
Fake_Alert kaže...

Diploma fakulteta strojarstva i brodogradnje je bez ikakvih problema priznata bilo gdje u inozemstvu bez ikakvih problema, a nije među ovima.

15 godina
neaktivan
Državna matura 2014

Znači valjda da ako studiraš na ovih 11 možeš nastaviti studij vani i mogu ti se priznat ECTS bodovi. 

Ako neko zna nek ga ispravi.

14 godina
Državna matura 2014

Ma lista izgleda bez veze, gle ti to neki fakulteti u Dubrovniku i Križevcima, ma nemoj me je*at. 

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice