onda smo kolege :P
Ima li buducih strojara? :)
Ima li buducih strojara? :)
ima
onda smo kolege :P
I ja sam na rudarstvu.
da :D
"Kandidati koji nisu ostvarili pravo upisa na ovom roku, mogu se prijaviti za rujanski upisni rok pod jednakim uvjetima kao i svi drugi kandidati. Za rujanski rok je preostalo 260 slobodnih mjesta"
Čekaj, šta???
Nisu li sva mjesta popunjena?
"Kandidati koji nisu ostvarili pravo upisa na ovom roku, mogu se prijaviti za rujanski upisni rok pod jednakim uvjetima kao i svi drugi kandidati. Za rujanski rok je preostalo 260 slobodnih mjesta"
Čekaj, šta???
Nisu li sva mjesta popunjena?
to je za diplomske studije, pise u naslovu: Rezultati srpanjskog upisnog roka za upis na diplomske studije
matura je za preddiplomski
Kad sam upisivala fakultet preko postani-student, bila sam prva generacija koja je pisala državnu maturu. Izabrala sam FER i bilo je, ako se ne varam, 650 mjesta. Svih 650 mjesta je bilo popunjeno na 1.roku.
Onda se sjećam da su godinu kasnije na FER-u uveli uvjet, da mora zbroj ocjena iz mature iz matematike i fizike biti minimum 7, tako da nisu svi upali usprkos što su bili u prvih 650 na listi. I tako je nadalje svake godine bila slična situacija. Dakle, bilo je mjesta i na jesenskom roku.
Zar je ova generacija uspjela zadovoljiti i taj 7-uvjet i svih 650 mjesta je bilo odmah popunjeno na ljetnom roku?
Zar je ova generacija uspjela zadovoljiti i taj 7-uvjet i svih 650 mjesta je bilo odmah popunjeno na ljetnom roku?
Maknut je uvjet ove godine.
Maknut je uvjet ove godine.
Bolje je od države pobrat pare za svih 650 nego za manje brucoša. Lukavci.
Mi koji nismo upali ove god na faks, pravo na besplatno imamo i dalje do sljedece god?
Sve dok ne upises neki redovni faks po drugi puta... Znaci imas...
Mi koji nismo upali ove god na faks, pravo na besplatno imamo i dalje do sljedece god?
da
Možeš, ako još imaš dovoljno živaca.

Ti si na FER-u? Ja sam bio na upisu u petak i tamo je sve jako odlično organizirano i moći ćeš tijekom upisa izvaditi tu potvrdu. U predzadnjem koraku upisa ideš u dvoranu sa računalima i preko studomata završavaš upis. I tada ćeš preko studomata moći odmah isprintati potvrde koje ti trebaju.
Ti si na FER-u? Ja sam bio na upisu u petak i tamo je sve jako odlično organizirano i moći ćeš tijekom upisa izvaditi tu potvrdu. U predzadnjem koraku upisa ideš u dvoranu sa računalima i preko studomata završavaš upis. I tada ćeš preko studomata moći odmah isprintati potvrde koje ti trebaju.
Ma brutalno je organizirano...toliko da sam 4 sata proveo na upisima i to jer sam naso broj prije mene, inace bi bilo i duze...-.-

Ma brutalno je organizirano...toliko da sam 4 sata proveo na upisima i to jer sam naso broj prije mene, inace bi bilo i duze...-.-
Kod mene je to išlo puno brže. Valjda zato što sam među prvima uzeo broj pa nisam morao puno čekati.
Prijatelj bio na upisu na pravu u petak i završio s upisom za 20 minuta i onda je do pola 3 Indeks čekao :D

Ljudi sto sad kad je skola zatvorena(godisnji odmor) i nemogu dignit papire za upis?
?
"organizacija" na vrhuncu.. tek upola upisa su se sjetili uopće djeliti te brojeve a u referadi sam bio 3 puta
ajde bar sam svaki put došao na onaj šalter gdje nije radila čangrizava baba neg mlađa "kolegica"
sve u svemu 11/10 would do again
"organizacija" na vrhuncu.. tek upola upisa su se sjetili uopće djeliti te brojeve a u referadi sam bio 3 puta
ajde bar sam svaki put došao na onaj šalter gdje nije radila čangrizava baba neg mlađa "kolegica"
sve u svemu 11/10 would do again
Ja sam na sjeveru bio 2 sata i to zato kaj sam se pogurnul naprijed xD.
Kad več pišemo za Varaždin.
Geotehnički ~3 sata svega i svačega. Nismo dobili indekse kad nisu stigli naljepiti naljepnice sa predmetima. Ostali imate indekse?
Jel imate kaj cura u razredu? Kod nas mislim da su 2-3 (tolko ih je prije bilo u cijeljo mojoj školi na 800 učenika)...
Jel imate kaj cura u razredu? Kod nas mislim da su 2-3 (tolko ih je prije bilo u cijeljo mojoj školi na 800 učenika)...
Na FSBu nije lose izgledalo kaj se tice toga, samo neznam kako ce nas sve rasporediti unutar smjerova.
netko zna mozda?