Državna matura 2014

poruka: 1.274
|
čitano: 231.543
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Državna matura 2014
rudarstvo, ti?
16 godina
neaktivan

onda smo kolege :P

neznam šta da napišem
14 godina
odjavljen
Državna matura 2014

Ima li buducih strojara? :)

16 godina
neaktivan
Zin8 kaže...

Ima li buducih strojara? :)

ima {#}

16 godina
neaktivan
Dolu kaže...
rudarstvo, ti?

car kaže...

onda smo kolege :P

I ja sam na rudarstvu.

BBC2 nick: reader562 BF3 nick:reader562
13 godina
neaktivan

da :D

15 godina
Državna matura 2014

"Kandidati koji nisu ostvarili pravo upisa na ovom roku, mogu se prijaviti za rujanski upisni rok pod jednakim uvjetima kao i svi drugi kandidati. Za rujanski rok je preostalo 260 slobodnih mjesta"
Čekaj, šta???

Izvor

Nisu li sva mjesta popunjena?

“The only thing standing between you and your goal is the bullshit story you keep telling yourself as to why you can't achieve it.”
Poruka je uređivana zadnji put ned 20.7.2014 13:53 (Top Bugovac).
15 godina
Top Bugovac kaže...

"Kandidati koji nisu ostvarili pravo upisa na ovom roku, mogu se prijaviti za rujanski upisni rok pod jednakim uvjetima kao i svi drugi kandidati. Za rujanski rok je preostalo 260 slobodnih mjesta"
Čekaj, šta???

Izvor

Nisu li sva mjesta popunjena?

to je za diplomske studije, pise u naslovu: Rezultati srpanjskog upisnog roka za upis na diplomske studije

matura je za preddiplomski

http://www.facebook.com/webshop112
Poruka je uređivana zadnji put ned 20.7.2014 13:55 (mustang995).
17 godina
neaktivan
Državna matura 2014

Kad sam upisivala fakultet preko postani-student, bila sam prva generacija koja je pisala državnu maturu. Izabrala sam FER i bilo je, ako se ne varam, 650 mjesta. Svih 650 mjesta je bilo popunjeno na 1.roku.

Onda se sjećam da su godinu kasnije na FER-u uveli uvjet, da mora zbroj ocjena iz mature iz matematike i fizike biti minimum 7, tako da nisu svi upali usprkos što su bili u prvih 650 na listi. I tako je nadalje svake godine bila slična situacija. Dakle, bilo je mjesta i na jesenskom roku.

Zar je ova generacija uspjela zadovoljiti i taj 7-uvjet i svih 650 mjesta je bilo odmah popunjeno na ljetnom roku? {#}

16 godina
neaktivan
anshika05 kaže...

Zar je ova generacija uspjela zadovoljiti i taj 7-uvjet i svih 650 mjesta je bilo odmah popunjeno na ljetnom roku? {#}

Maknut je uvjet ove godine.

17 godina
neaktivan
Looka kaže...
anshika05 kaže...

Maknut je uvjet ove godine.

Bolje je od države pobrat pare za svih 650 nego za manje brucoša. Lukavci. {#}

16 godina
Državna matura 2014

Mi koji nismo  upali ove god na faks, pravo na besplatno imamo i dalje do sljedece god?

Don’t make a habit out of choosing what feels good over what’s actually good for you.
13 godina
Državna matura 2014

Sve dok ne upises neki redovni faks po drugi puta... Znaci imas... 

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
17 godina
Fake_Alert kaže...

Mi koji nismo  upali ove god na faks, pravo na besplatno imamo i dalje do sljedece god?

da

[ Xfire: slickman25 ] [ Steam: ryou229 ] [ Battle.net: exzzy#2808 ] [ EUNE:exzzy ]
16 godina
neaktivan
Državna matura 2014
Vi koji ste se već upisivali, jeste mogli odmah nakon upisa podignuti potvrdu da ste upisani?
Beware of the sharp edged weapon called human being
15 godina
neaktivan
Tomislav95 kaže...
Vi koji ste se već upisivali, jeste mogli odmah nakon upisa podignuti potvrdu da ste upisani?

Možeš, ako još imaš dovoljno živaca. 

ಠ_ಠ Rolling on the floor laughing until someone jump on me a makes me stop rolling on the floor laughing but then I do it again cuz it's awesome
16 godina
neaktivan
Državna matura 2014
Ok, hvala. A moram, treba mi za upis u dom.
15 godina
Tomislav95 kaže...

Ti si na FER-u? Ja sam bio na upisu u petak i tamo je sve jako odlično organizirano i moći ćeš tijekom upisa izvaditi tu potvrdu. U predzadnjem koraku upisa ideš u dvoranu sa računalima i preko studomata završavaš upis. I tada ćeš preko studomata moći odmah isprintati potvrde koje ti trebaju.

16 godina
captain_soap_McTawish kaže...
Tomislav95 kaže...

Ti si na FER-u? Ja sam bio na upisu u petak i tamo je sve jako odlično organizirano i moći ćeš tijekom upisa izvaditi tu potvrdu. U predzadnjem koraku upisa ideš u dvoranu sa računalima i preko studomata završavaš upis. I tada ćeš preko studomata moći odmah isprintati potvrde koje ti trebaju.

Ma brutalno je organizirano...toliko da sam 4 sata proveo na upisima i to jer sam naso broj prije mene, inace bi bilo i duze...-.-

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
15 godina
DamageHigh kaže...

Ma brutalno je organizirano...toliko da sam 4 sata proveo na upisima i to jer sam naso broj prije mene, inace bi bilo i duze...-.-

Kod mene je to išlo puno brže. Valjda zato što sam među prvima uzeo broj pa nisam morao puno čekati.

16 godina
neaktivan
Državna matura 2014
Znači odmah na Studomat idem, odlično. Mislio sam da će trebat neko vrijeme da me upiše pa da ću morati čekati.
Prijatelj bio na upisu na pravu u petak i završio s upisom za 20 minuta i onda je do pola 3 Indeks čekao :D
14 godina
Državna matura 2014
zanima me da li izvanredni studenti moraju placati ispite kad idu polagat predmete?
[eune- SkumbagBrlinjo] [xfire- k4zii] [battlenet- SkumbagBrle#2207] [origin- itSUGARfree]
13 godina
Državna matura 2014

Ljudi sto sad kad je skola zatvorena(godisnji odmor) i nemogu dignit papire za upis?

?

četri tisuče četristo četrdeset i četri četnika čekaju četvrtog četnika u čakovcu čekičajući čavlima po čeki čačkajući čizmom po čmaru i čurlićući čudno i čedno četvrtkom a čavka čuči na čamovom čamcu
15 godina
FOI 3 i pol sata trajalo to sve..

"organizacija" na vrhuncu.. tek upola upisa su se sjetili uopće djeliti te brojeve a u referadi sam bio 3 puta

ajde bar sam svaki put došao na onaj šalter gdje nije radila čangrizava baba neg mlađa "kolegica"

sve u svemu 11/10 would do again
One ring to bring them all and in the darkness bind them
16 godina
neaktivan
The Unforgiven kaže...
FOI 3 i pol sata trajalo to sve..

"organizacija" na vrhuncu.. tek upola upisa su se sjetili uopće djeliti te brojeve a u referadi sam bio 3 puta

ajde bar sam svaki put došao na onaj šalter gdje nije radila čangrizava baba neg mlađa "kolegica"

sve u svemu 11/10 would do again

Ja sam na sjeveru bio 2 sata i to zato kaj sam se pogurnul naprijed xD.

@modovi, Sunce se okreće oko Zemlje,ne?
15 godina
neaktivan
Državna matura 2014

Kad več pišemo za Varaždin. 

Geotehnički ~3 sata svega i svačega. Nismo dobili indekse kad nisu stigli naljepiti naljepnice sa predmetima. Ostali imate indekse?

ಠ_ಠ Rolling on the floor laughing until someone jump on me a makes me stop rolling on the floor laughing but then I do it again cuz it's awesome
Poruka je uređivana zadnji put pon 21.7.2014 19:43 (ROFLOLMAO).
15 godina
da, al su ostali kod njih
One ring to bring them all and in the darkness bind them
16 godina
neaktivan
Državna matura 2014

Jel imate kaj cura u razredu? Kod nas mislim da su 2-3 (tolko ih je prije bilo u cijeljo mojoj školi na 800 učenika)...

@modovi, Sunce se okreće oko Zemlje,ne?
15 godina
zerocool12 kaže...

Jel imate kaj cura u razredu? Kod nas mislim da su 2-3 (tolko ih je prije bilo u cijeljo mojoj školi na 800 učenika)...

Na FSBu nije lose izgledalo kaj se tice toga, samo neznam kako ce nas sve rasporediti unutar smjerova.

Do not feed the trolls!!
14 godina
ProTeinZ kaže...
zanima me da li izvanredni studenti moraju placati ispite kad idu polagat predmete?

netko zna mozda? {#}

[eune- SkumbagBrlinjo] [xfire- k4zii] [battlenet- SkumbagBrle#2207] [origin- itSUGARfree]
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice