- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

mislim da ce tek sutra ili preksustra sluzbeno na NCCVO doc rjesenja. Ak su do sad stavili utorak i srijedu.
Taj prek cijele stranice sam i ja stavio B...
Bilo je prelagano, nisam napisao jedino onaj sa IEEE 754 standardom (izgubio sam volju) i onaj s minimiziranjem, nisam se ni trudio naučiti ona De Morganova pravila. Nadam se barem 80%...
Eh, da bar matematika u ponedjeljak bude tako lagana...
Ja sam info prvo napiso sa tehnickom i onda su mi rekli da se mora sa penkalom i sve sam brisao i napisao sa penkalom.Znaci nema nigdi grafita al se kod onih sklopova vidi malo od brisanja.Mislite da bi mogo imat problema zbog toga? (jer se kao nebi smjelo uopce sa grafitom)
Nebitno bitno samo da si na list za odgovore piso kemisjkom zbog citaca

Ovo je bila najlaksa informatika do sad, barem ove sta sam ja rjesio prije.

Ma vremena bilo na bacanje, ja sam u 60 minuta riješio i lapio.... :D
ima li tko kakve skripte za hrvatski i fiziku(po mogucnosti trinomove) pisem nizu iz hrvatskog.
Kako vam ide spremanje matematike?
Danas sam prvi put uradio sav test iz engl davnog ljeta 2013 :D
82% bez ikakvog spremanja i koncentracije; + sto ga nisam radio sat i nesto kolko se vec radi...Nevjerujem da cu ga do srijede vise uopce i pogledat
82% bez ikakvog spremanja i koncentracije; + sto ga nisam radio sat i nesto kolko se vec radi...Nevjerujem da cu ga do srijede vise uopce i pogledat
Ispit je u ponedjeljak 26.5.
Na engleski sam mislio.
matku računam ako ću imat oko 50% će bit puno s obzirom da ništa skoro nisam radio 4 godine (osim zadnjih par dana po 4-5 sati)
danas riješio 2 testa, oba su bila oko 50%
Na engleski sam mislio.
Sorry, ja sam krivo skužio.

Ovdje imaju sve mature iz matematike riješene i detaljno objašnjenje
http://bkovacic.weebly.com/matematika-na-dr382avnoj-maturi-rijescaroneni-zadatci.html
Znate li što treba nositi na matematiku? Trebaju li neki trokuti ili šestari za crtanje ili priznaju prostoručno crtanje?
Mislim da ide: trokut, kalkulator, kemijska
( zabranjen je kao kutomjer tak sam nacuo, nisam provjeravo )
Dopušteno je imati olovku, kemijsku olovku, gumicu, ravnalo ili trokut, šestar i kalkultor.
BTW, jeste vidili u ispitnom katalogu da su povećali bodove na prvih 15 pitanja, prije je svaki nosio bod, a sad ih 5 zadataka od tih nosi 2 pa u tom dijelu ispita ima 20 bodova i ukupno 60 (umjesto 55 kao prije).
ja sam isao na pripreme od prvog mjeseca i mogu vam reci da mi jako dobro ide,imao sam 2,3 iz matematike u srednjoj i sada ocekujem 3,4.
A meni paše :D. Od prošlih matura su mi uglavnom svi točni na zaokruživanje, a uostalom uvijek imam 25% šanse za pogađat ako ne ide
A meni paše :D. Od prošlih matura su mi uglavnom svi točni na zaokruživanje, a uostalom uvijek imam 25% šanse za pogađat ako ne ide
Da, da, to je odlično Da su na zadnjem povećali broj bodova mogao bih se oprostiti od toga, kao da 4 nisu dosta.
ima li tko kakav savjet za smirenje? ja sam se usro već sada :( svaki test sam rijesio preko 70% al i dalje se bojim ...
Šalim se malo, i mene je jako strah al nadam se da će proći kad počnem s rješavanjem.

Možda bude laki test kao i prošle godine. (95% bez problema)
ima li tko kakav savjet za smirenje? ja sam se usro već sada :( svaki test sam rijesio preko 70% al i dalje se bojim ...
A sta bi ja onda trebo rec ja jedva 30% rjesim :D
Koliko posto je koja ocjena na matematici nižoj i višoj?