Ah ta škola...

poruka: 12.601
|
čitano: 1.765.083
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Ah ta škola...
neznalicaipo kaže...
cod4gamer kaže...
Ranko Kukumar kaže...

Ako je u srednjoj (bilo kojoj) teško bilo dobiti 4 ili 5 (iz bilo kojeg predmeta) onda znajte da je na fakultetu dva puta teže dobiti prolaz (dvojku). Doduše sad je Bolonja dosta toga olakšala i poglupila, ali opet bez zagrijane stolice i učenja ne možeš proći (neznam kakvo je stanje sa fakultetima poput socijalnog rada ili razredne nastave, ali za ove ozbiljnije sam siguran).

sreća pa ne idem na faks :D

ja sam mislio upisati DIF NA FAX-U ili mozda nesto za racunala

sve je na tebi.al pazi da upišeš ono što te zanima.ja nisam znao šta ću upisat i upisao sam ekonomsku.to je najdebilnija škola koja postoji i pokajao sam se.jedva čekam završit 1. i 2. razred i na policijsku akademiju gibat

Avenged Sevenfold foREVer!
13 godina
neaktivan
cod4gamer kaže...

sve je na tebi.al pazi da upišeš ono što te zanima.ja nisam znao šta ću upisat i upisao sam ekonomsku.to je najdebilnija škola koja postoji i pokajao sam se.jedva čekam završit 1. i 2. razred i na policijsku akademiju gibat

Ekonomska je debilna, al zato policijska akademija rastura!

STOP ACTA! http://www.cdkeystalk.com/
13 godina
neaktivan
Ah ta škola...

ufff ...i i ova skola ....

idem  onda upisati turistickog tehnicara

15 godina
GeneralPag1997 kaže...
al sa faksom povecavas mogucnost zaposlenja, bolji polozaj i vecu placu.

Veza na razgovoru za posao ti daje posao u Hrvatskoj.Puno mojih prijatelja,koji su isli na fakultet obavljaju poslove koje mogu,a ne za koje su isli na fakultet.Za polozaj se trebas izborit,a za placu trebas bit sretan ako ju dobivas redovito,a ne jos i povisicu.

13 godina
neaktivan
cod4gamer kaže...
neznalicaipo kaže...
cod4gamer kaže...
Ranko Kukumar kaže...

Ako je u srednjoj (bilo kojoj) teško bilo dobiti 4 ili 5 (iz bilo kojeg predmeta) onda znajte da je na fakultetu dva puta teže dobiti prolaz (dvojku). Doduše sad je Bolonja dosta toga olakšala i poglupila, ali opet bez zagrijane stolice i učenja ne možeš proći (neznam kakvo je stanje sa fakultetima poput socijalnog rada ili razredne nastave, ali za ove ozbiljnije sam siguran).

koji su uvjeti za policijsku akademiju sta nakon 2. srednje mozes ici u policiju?

14 godina
neaktivan
neznalicaipo kaže...
cod4gamer kaže...
neznalicaipo kaže...
cod4gamer kaže...
Ranko Kukumar kaže...

koji su uvjeti za policijsku akademiju sta nakon 2. srednje mozes ici u policiju?

trebaš biti psiho-fizički jak 

14 godina
@ivanoile jbga takvo je stanje u hrv, al vece su sanse za zaposljenje s faksom. sigurno ne idu ljudi na faks radi hobija.
AMD u <3 Intel u C===3
13 godina
neaktivan
Ah ta škola...

nista vise netreba ???

probat cu i ja tako onda ! tnx puno :)

16 godina
neaktivan
ivanoile kaže...
GeneralPag1997 kaže...
al sa faksom povecavas mogucnost zaposlenja, bolji polozaj i vecu placu.

Veza na razgovoru za posao ti daje posao u Hrvatskoj.Puno mojih prijatelja,koji su isli na fakultet obavljaju poslove koje mogu,a ne za koje su isli na fakultet.Za polozaj se trebas izborit,a za placu trebas bit sretan ako ju dobivas redovito,a ne jos i povisicu.

Sve manje i manje. Ako si dobar, nać ćeš nešto još bolje i bez veze, samo se treba potrudit i iskazat. 

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina
neaktivan
neznalicaipo kaže...

nista vise netreba ???

probat cu i ja tako onda ! tnx puno :)

al šanse su ti jako male.svi preko veze upadaju :/

13 godina
neaktivan

jeli samo u zagrebu ima

13 godina
neaktivan
Ah ta škola...

muke sa ovom skolom

Poruka je uređivana zadnji put sub 11.2.2012 11:19 (neznalicaipo).
14 godina
neaktivan
neznalicaipo kaže...

moze mala pomoc oko torenta ...skino sam igricu sa skidrowom ...sada neznam sta treba ..pise datoteka ostecena i da ubacim prazan cd

pazi mogao bi pocrnit...nije dozvoljen piratluk na forumu

13 godina
neaktivan
neznalicaipo kaže...

moze mala pomoc oko torenta ...skino sam igricu sa skidrowom ...sada neznam sta treba ..pise datoteka ostecena i da ubacim prazan cd

Daj pročitaj pravila foruma, i onda postaj.

Nemožeš sve postat u temu ah ta škola, jer to šta si pitao nema veze sa školom.

Ovo šta si pitao čak ni nesmiješ nigdje pitat jer je to piratstvo, a tu nesmiješ ništa pisat o piratstvu.

15 godina
Ah ta škola...

BTW. Ide li itko na natjecanje iz matematike u utorak?

2 Idem!
Twitter- @capttawish Linux/GNU live forever.
13 godina
neaktivan
Ah ta škola...

sta bi vi na mom mjestu.....?

moze li se ista sa 3-godisnjom skolom pa da se nastavi na 4 godine..npr prodavac pa jos1-2 godine i zavrsim komercijalu

6 hotelsko tursiticki tehnicar
1 ekonomija
1 komercijala
15 godina
neznalicaipo kaže...

moze li se ista sa 3-godisnjom skolom pa da se nastavi na 4 godine..npr prodavac pa jos1-2 godine i zavrsim komercijalu

Prijatelj mi je kuhar i sad bi treba polagat ispite za komercijalistu, ima stvarno toga previše za učit, nije toliko teško što se tiče razlike predmeta ali ima toga užasno puno. Tako da ako se ne misliš namučit nakon 3. razreda nemoj to niti planirat.

Vidin da si osmi razred, uvati se sad knjige, upiši neku četverogodišnju i onda razmišljaj o fakultetu.

U teoriji nema razlike između teorije i prakse ali u praksi ima.
13 godina
neaktivan
sirka666 kaže...
neznalicaipo kaže...

Prijatelj mi je kuhar i sad bi treba polagat ispite za komercijalistu, ima stvarno toga previše za učit, nije toliko teško što se tiče razlike predmeta ali ima toga užasno puno. Tako da ako se ne misliš namučit nakon 3. razreda nemoj to niti planirat.

Vidin da si osmi razred, uvati se sad knjige, upiši neku četverogodišnju i onda razmišljaj o fakultetu.

hvala

15 godina
Ah ta škola...

Usto 2. polugodiste je jos na pocetku, a vec znas kolike ce ti biti ocjene. Pa probaj ih barem malo dignuri. Sjedni malo i nauci, nece nitko drugi za tebe.

Twitter- @capttawish Linux/GNU live forever.
14 godina
neaktivan
Mentalist kaže...
cod4gamer kaže...

ja skoro pa nikad nisam učio u osnovnoj i imao sam prosjek 4.2.bio sam kampanjac ito teži.učio sam pred glavne testove i vješto se uliziva profesorima :D

Osnovna... Osnovna? OSNOVNA???

Pa na ovom forumu nema ucenika da nije prolazio peticom u osnovnoj, jos su neki isli u takozvane teske osnovne...

Ja sam osnovnu jedva sa 4 proso nikad nisam volio ucit ubijala me kemija, biologija i povijest (mrzim ih dan danas) al kad sam doso u srednju preporodio sam se sve razrede proso s 4 jedino 3.raz s 5 sad na veleucilistu i dobro mi ide sve ovisi sta ti lezi !

16 godina

Učite se za sebe,ne za mamu,tatu ili baku.Onolko kolko će te znati takav ćete posao imati.Kak se veli u narodu:"Bolje se u mladosti učiti nego u starosti mučiti."

AC Milan - IL CLUB PIU' TITOLATO AL MONDO
16 godina
protjeran
emerik kaže...

Učite se za sebe,ne za mamu,tatu ili baku.Onolko kolko će te znati takav ćete posao imati.Kak se veli u narodu:"Bolje se u mladosti učiti nego u starosti mučiti."

Učenjem se ne upada na fakultet, već dobrim ocjenama.

Pogledate li količinu mojih zvjezdica, vidjet ćete da ih nema mnogo. Dobio sam ih mnogo više već što ih imaju oni s 5, ali vrijednost im spoznao nisam i izgubih ih. Sada tražim ih u bezdanu foruma.
15 godina
neaktivan
Ah ta škola...

E djeco kada dodete do jedno 22 i skuzite da zapravo nemate nista i da posla nema, onda vas vrka uhvati sto niste radili ono ili ovo.

Ja idem po 3 put na 1 godinu ETFa u OS tj ici cu sljedece godine, a gledam moje kolege vec na 4 godini koji su isli samnom na prvu...

Jako los osjecaj... slusajte ovog covjeka gore i ucite za sebe... jer kada skuzite da vas svi drugi prestizu prekasno je...

16 godina
protjeran
Mew kaže...

E djeco kada dodete do jedno 22 i skuzite da zapravo nemate nista i da posla nema, onda vas vrka uhvati sto niste radili ono ili ovo.

Ja idem po 3 put na 1 godinu ETFa u OS tj ici cu sljedece godine, a gledam moje kolege vec na 4 godini koji su isli samnom na prvu...

Jako los osjecaj... slusajte ovog covjeka gore i ucite za sebe... jer kada skuzite da vas svi drugi prestizu prekasno je...

Pogledate li količinu mojih zvjezdica, vidjet ćete da ih nema mnogo. Dobio sam ih mnogo više već što ih imaju oni s 5, ali vrijednost im spoznao nisam i izgubih ih. Sada tražim ih u bezdanu foruma.
15 godina
neaktivan
Mentalist kaže...
emerik kaže...

To dvoje  je međusobno proporcionalno. Logično je da onaj koji uči ima i dobre ocjene.

Ne žalim što su drugi pokrali moje ideje. Žalim što nemaju svoje; Čovjek je rođen da radi, da trpi i da se bori; tko tako ne čini, mora propasti; Ljudska je zadaća odreći se nasilja. Nikola Tesla
15 godina
neaktivan
Mentalist kaže...
emerik kaže...

Zavisi... evo aj sam imao 3 prosjek u gimnaziji matematickoj u osijeku. Cijelu gimnazij sam samo zjakao imao 2 iz matematike, fizike... ali dobio sam od onih 400 bodova od ocijena po starom sistemu oko 220 bodova il nesto tako, znaci strasno malo... ali sam zato dao 450 bodova od 600 na prijemnom... pa sam bez problema upao na ETF ovdje u Osijeku di sam i htio ici jos od osnovne...

Sada vrijedi isto samo sada treba nabubat za drzavnu maturu, ocijene su vazne ali ne toliko.... vazno je znjanje koje mozes primjeniti na maturi da dobijes sto bolju ocjenu tamo.

Poruka je uređivana zadnji put sub 11.2.2012 13:13 (Mew).
15 godina
neaktivan
Ah ta škola...

sry što upadam u temu kao padobranac,jel mi može ko pomoć da odgovorima na pitanja iz prvog prizora novele od stanca?

1.Što se dogodilo u ulici Duičina? Što misliš kakve su to žene koje "pengaju" lica?
2.Kako znamo da Miho mora bježati noću jer mu otac ne da izlaziti?
3. Koju vijest, na kraju prvog prizora, izriće Miho?
4.Kako znamo da netko dolazi?

http://www.pecalica.hr/users/add/3cb0b321e3e8d77d2544dd607b4cbfe6
Poruka je uređivana zadnji put sub 11.2.2012 21:31 (luka94).
16 godina
neaktivan
Ah ta škola...

Kod crtanja strukturne formule (u kemiji) kako znam koliko koji element ima "točkica"?

Nisam se popeo na vrh hranidbenog lanca da bi bio vegetarijanac
13 godina
neaktivan
cuspajz kaže...

Kod crtanja strukturne formule (u kemiji) kako znam koliko koji element ima "točkica"?

Koliko se sjećam svaki element bi trebao imat ukupan broj točkica 8 i onda je to dobro.

Jedna crtica vrijedi kao 2 točkice i onda samo pospajaš:)

Evo ja sam se od tuda podsjetio, pogledaj si malo, na str. 11 ti piše o strukturnoj formuli:)

13 godina
neaktivan

kvragu slučajno sam 2 puta postao, nešto me net zeza.

Poruka je uređivana zadnji put ned 12.2.2012 11:53 (Volvox).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice