Ah ta škola...

poruka: 12.601
|
čitano: 1.765.341
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Ah ta škola...
alen4430 kaže...

hej ljudi,ovako...naime,idem u ruđer,imam problem sa profesorom nemetom,tko ide,sigurno ga poznaje..

jedan dan nisam napravio točne mjere iz tehničkog crtanja i dokumentiranja i dao mi je 1...ja ga 10 minuta nakon toga pitam zašto mi je dao jedan,dođe on: ti si mi alene,nesimpatičan,ne brini,i ostali će dobit jedan..ja u sebi mislim: ako sam ja tebi nesimpatičan,šta si ti tek onda meni,konju jedan neodgojeni,ti bi kod mene imao milijun jedinica..što preporučate? Da se ne upuštam u konflikte?

nikako se ne upuštaj u konflikte sa profesorom samo ćeš pogoršat.probaj istrpit to nekako.ja sam se zakačio sa profesoricom pa mi je uvijek tražila razlog za jedinicu...strpi se dok završiš školu nekako nemoj radit pogrješku ko ja

Avenged Sevenfold foREVer!
15 godina
cod4gamer kaže...

vjerovatno ćemo to nadoknadit od proljetnih praznika.izgleda da ćemo kuvana jaja za uskrs u školi jest -.-

Po meni je to najbolja varijanta. 

Ziv je Moskri, umro nije dok je gudre i murije..
14 godina

nikako se ne upuštaj u konflikte sa profesorom samo ćeš pogoršat.probaj istrpit to nekako.ja sam se zakačio sa profesoricom pa mi je uvijek tražila razlog za jedinicu...strpi se dok završiš školu nekako nemoj radit pogrješku ko ja

ma neću se ja upuštati u konflikte s profesorom,nego mi je problem taj što me radi budalom u zdrav mozak,šta on meni ima govoriti da sam mu ja nesimpatičan,problem je taj što sam tek 1.razred,a sumnjam da će on popustiti..i tako svaki božji sat,alene,ono..donesi mi ovo..pa što je onda rješenje,da odem kod ravnateljice se žalit..?

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. Steve Jobs: 1955 - 2011
14 godina
pirat01 kaže...
cod4gamer kaže...

vjerovatno ćemo to nadoknadit od proljetnih praznika.izgleda da ćemo kuvana jaja za uskrs u školi jest -.-

Po meni je to najbolja varijanta. 

Meni bi bilo draze da mi oduzmu 1 tjedan od ljetnih jer oni traju 3 mjeseca a proljetni 1 tjedan

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
16 godina
neaktivan
Ah ta škola...

Bolje da skidaju sa proljetnih. Proljetni me uvijek redovito zeznu, imaš desetak dana odmora i izgubiš naviku učenja, odna se vratiš i počne pranej sa testovima, svaki put, i uvijek se tu zeznem.

I am so clever that sometimes I don’t understand a single word of what I am saying.
16 godina
neaktivan
thuglife kaže...

Bolje da skidaju sa proljetnih. Proljetni me uvijek redovito zeznu, imaš desetak dana odmora i izgubiš naviku učenja, odna se vratiš i počne pranej sa testovima, svaki put, i uvijek se tu zeznem.

Pa al vam ovogodisnji proljetni ionako nisu samo cet pet sub ned?

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
Ah ta škola...

@Alen

Nemoj nikada navoditi ime škole i profesora tu na forumu.. Možda će to netko tko ne treba vidjeti pa će biti neugodnosti! {#}

........Edit.........

I think the president is smoking weed, Bumpin' his beat, Makin' a livin' out of my misery...
Poruka je uređivana zadnji put uto 12.6.2012 23:29 (Top Bugovac).
14 godina
Ah ta škola...

Ima svakavih profesora.

Recimo moj profesor , mom jaranu koj ima 3 keca i jednu 3, dadne zakljucno (2) dok meni nebi dao nema boga.

Zasto? Zato sto mu je kolega otac malog.

Dalje ženske su mu duša, pogotovo kad se utegnu jao kako ih stari posmatra {#}

A nama kaze;

"Prividno smotano dete iz epruvete" neznam čemu ekavica.

Poruka je uređivana zadnji put čet 9.2.2012 16:05 (micr0).
13 godina
protjeran
Mitsuoka kaže...
thuglife kaže...

Pa al vam ovogodisnji proljetni ionako nisu samo cet pet sub ned?

nisu cijeli 1 tjedan su praznici...

We Work in the dark to serve the light! We are Assassins!
16 godina
neaktivan
Ah ta škola...

U srijedu poslje podne u skoli smo dobili obavijest da do petka do 13 sati moramo otić i reći jel želimo u vojsku ili ne. Ja nisam stigo u tih jedan i pol dan, jel mogu dobit neku kaznu ili nesta?

Nisam se popeo na vrh hranidbenog lanca da bi bio vegetarijanac
16 godina
neaktivan
cuspajz kaže...

U srijedu poslje podne u skoli smo dobili obavijest da do petka do 13 sati moramo otić i reći jel želimo u vojsku ili ne. Ja nisam stigo u tih jedan i pol dan, jel mogu dobit neku kaznu ili nesta?

nebi triba dobit nikakvu kaznu, ja sam se triba javit do ponediljka pa nisam

One bright morning when my work is over I will fly away home ...Bob Marley
16 godina
neaktivan
cuspajz kaže...

moj kolega s faksa do dan danas nije bia pa nista.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina
Pa jos mozes otici :D sutra je petak. A ako je to bilo prosli tjedan onda mozes otici u taj "vojni ured " ili kako se vec zove upises se i nikom nista
14 godina
Ah ta škola...

Kad ste se vec dotakli vone obuke hh

planirate li ici u vojsku na obuku?

7 Da planiram
32 Ne neplaniram
0 Da bio sam već
Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
Poruka je uređivana zadnji put čet 9.2.2012 22:37 (zelenbic).
16 godina
neaktivan
yaga01 kaže...
Pa jos mozes otici :D sutra je petak. A ako je to bilo prosli tjedan onda mozes otici u taj "vojni ured " ili kako se vec zove upises se i nikom nista

Znam da mogu ali idem popodne u školu. Neda mi se prije podne ići, moram učit za ispit i odgovaranje

Nisam se popeo na vrh hranidbenog lanca da bi bio vegetarijanac
15 godina
Mentalist kaže...

slucajem nisi musliman, onda je zato sto ti ime tako zvuci, a profesor je potup.

Kod mene jos uvijek vrijedi razlika u spolu.Ja odgovaram 20-ak min zemljopis,cak i profesor mi govori da nezna sto ce me pitat vise i dobijem 3 i 4.Dodje jedna cura iza mene,pita ju 3-4min i dobije 5,5.Iza mene jos jedna cura,nema pojma,blejala je u plocu 5min i dobije 4,4.

Ili iz hrvatskog,cure dobiju skoro uvijek jednu ocijenu vise od deckiju iz lektire,zadacnice i domacih radova u kojima treba nesto opisivat,citirat itd.

Oni koji idu u 1. raz. gim. na kojem ste gradivu iz fizike?Mi smo poceli dinamiku,do sada smo dosli iza Newtonovih zakona,nekako mi se cini da smo spori.(Knjiga ima oko 140 stranica,mi smo na 40-45 str.)

16 godina
neaktivan
Ja se sjećam od prošle godine da je 2. Newtonov zakon bio u prvom polugodištu
Najbolji broj je 73.73 je 21. prosti broj.Njegov zrcalni par, 37, je 12.,a njegov zrcalni par, 21,je nastao množenjem brojeva sedam i tri.U binarnom sustavu, 73 je palindrom: 1-0-0-1-0-0-1.
15 godina
ivanoile kaže...
Mentalist kaže...

slucajem nisi musliman, onda je zato sto ti ime tako zvuci, a profesor je potup.

Kod mene jos uvijek vrijedi razlika u spolu.Ja odgovaram 20-ak min zemljopis,cak i profesor mi govori da nezna sto ce me pitat vise i dobijem 3 i 4.Dodje jedna cura iza mene,pita ju 3-4min i dobije 5,5.Iza mene jos jedna cura,nema pojma,blejala je u plocu 5min i dobije 4,4.

Ili iz hrvatskog,cure dobiju skoro uvijek jednu ocijenu vise od deckiju iz lektire,zadacnice i domacih radova u kojima treba nesto opisivat,citirat itd.

Oni koji idu u 1. raz. gim. na kojem ste gradivu iz fizike?Mi smo poceli dinamiku,do sada smo dosli iza Newtonovih zakona,nekako mi se cini da smo spori.(Knjiga ima oko 140 stranica,mi smo na 40-45 str.)

Mi smo Newtonove zakone odradili još sredinom prošlog polugodišta..

No mi prebrzo idemo s gradivom, sad smo kod "Kosog hitca"..

Poslije svega..

Koja si gimnazija?(Ja sam prirodoslovno-matematička..)

I think the president is smoking weed, Bumpin' his beat, Makin' a livin' out of my misery...
14 godina
mi smo na korisnosti stroja
AMD u <3 Intel u C===3
16 godina
protjeran
GeneralPag1997 kaže...
sto bi te tjero? tvoj zivot tvoja odluka.

To jest.

Ali imaš 18 godina, završenu gimnaziju, tata te izbacio iz kuće, pa idemo sabrati troškove:

• Stan: 5 000Kn
  • Struja/voda/telefon: 800Kn 
  • Gorivo: 800Kn
  • Rata za auto: 2 000Kn
  • Odjeca/hrana: 2 000Kn
  • Cura: 10 000Kn
  • Fakultet: 1 000Kn

I onda shvatiš, da tip s gimnazijom, 18 godina, i nikakvim iskustvom u radu ne može baš toliko zaraditi.

Pogledate li količinu mojih zvjezdica, vidjet ćete da ih nema mnogo. Dobio sam ih mnogo više već što ih imaju oni s 5, ali vrijednost im spoznao nisam i izgubih ih. Sada tražim ih u bezdanu foruma.
17 godina
neaktivan
Mentalist kaže...
GeneralPag1997 kaže...
sto bi te tjero? tvoj zivot tvoja odluka.

To jest.

Ali imaš 18 godina, završenu gimnaziju, tata te izbacio iz kuće, pa idemo sabrati troškove:

I onda shvatiš, da tip s gimnazijom, 18 godina, i nikakvim iskustvom u radu ne može baš toliko zaraditi.

:D

Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
14 godina
pazani koji idu u zd u srednju 10 dana ne idu u skolu
AMD u <3 Intel u C===3
17 godina
Mentalist kaže...

To jest.

tvoji odgovori su definitivno najgluplji i najnepromišljeniji na forumu

16 godina
neaktivan
Ah ta škola...

evo u mene počinju prve pahulje padat opet

ako bude vrime ko prošli petak nevirujen da ću i ovaj ponediljak u školu

One bright morning when my work is over I will fly away home ...Bob Marley
13 godina
neaktivan
Ah ta škola...

ljudi prolazim sa 3 (8 razred) zalost i tuga ,ali sta da upisem ????

nemam izbora na podrucju metkovica u dubrovackoj-neretvanskoj....

zanimam me ako upisem 3-godisnju skolu ocu li moci upisati fax za informaticara poslje

1 da
26 ne
1 mozda
14 godina
uh uhvati se knjige da 4godisnju upises
AMD u <3 Intel u C===3
15 godina
...

Mi smo Newtonove zakone odradili još sredinom prošlog polugodišta..

No mi prebrzo idemo s gradivom, sad smo kod "Kosog hitca"..

Poslije svega..

Koja si gimnazija?(Ja sam prirodoslovno-matematička..)

Opci smjer sam ja,nekako svaki drugi sat prodje,a da nista nismo napravili nitko se ne buni,a prof. nije bas briga.

13 godina
neaktivan

a mogu ja upisati ....zelim racunalnog tehnicara ali mi fali 3 boda ,,,,ima li ikakva fora sa naocalama ili branitelj ako mi je roditelj da naguram bodove

14 godina
neaktivan
neznalicaipo kaže...

ljudi prolazim sa 3 (8 razred) zalost i tuga ,ali sta da upisem ????

nemam izbora na podrucju metkovica u dubrovackoj-neretvanskoj....

zanimam me ako upisem 3-godisnju skolu ocu li moci upisati fax za informaticara poslje

kad bi to tako bilo svi bi isli u trogodisnje pa na fax !

Imo sma ja fredna iz osnovne prolazio sa 2,5 u osnovnoj i upiso se za prehrambenog (nije imo dosta bodova al je upo jel ih se malo upisivalo) i sad je na veleucilistu na mehatronici(veze s vezom nema )

Ja sam ti zavrsio za racunalno , kao prvo nemoj ic ako ti nede fizika i matematika jel su ti to glavni premeti a ovo sa invalidnosti ti bas i ne prolazi znam da frendu nisu priznali od starog invalidnost jer je navodno ispod 75% jedino ak je roditelj poginuo u ratu dobivas odma direkt upis

Poruka je uređivana zadnji put pet 10.2.2012 20:52 (Demzi94).
13 godina
neaktivan

ajde hvala...mogu li ikako izvuci na neke fore jos bodova

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice