Ah ta škola...

poruka: 12.601
|
čitano: 1.756.843
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Ah ta škola...

Šteta onda, bye.

Mes que un Club! FCBarcelona!
15 godina
neaktivan
Re: Ah ta škola...
Alfa1234 kaže...

Malo sam citao o Ruđeru na drugim forumima i kazu da ti ovisi o tome u koju smjenu ides. U A smjeni kao svi prolaze s dobrim ocjenama, skoro niko ne pada, dok u B smjeni sve suprotno. Ali inace sam u djetinjstvu i sada izrazio veliku zelju prema informatici pa bih tu zelju htio slijediti u skolovanju.

@AtomicBomb Nisam rekao da je moja skola teska nego samo da je teza od nekih u kojima veoma lagano mozes pokupit petice dok kod nas trebas uciti.

Samo hrabro, kazem ti nemoj dopustiti da te neakvo društvo povede.

16 godina

Magistar primijenjene matematike. Ne zvuči loše :D

http://manutd-croatia.com/forum/index.php ... forum i udruga navijača Manchester Uniteda...
15 godina
Luuka kaže...

Čestitam!

Peace means I'm reloading my gun.
17 godina
Luuka kaže...

Zvuči jeba*ki :D

Ovo gore što sam napisao je hrpa gluposti i manjak općeg znanja *facepalm*
16 godina
protjeran
Luuka kaže...

Primjenjena matematika? Brojanje karti?

Ako je jedini zivot koji imam onaj na BUG-u, da li to znaci da ja nemam zivota?
16 godina
Mentalist kaže...
Luuka kaže...

Primjenjena matematika? Brojanje karti?

Hahaha. Skoro :D

http://manutd-croatia.com/forum/index.php ... forum i udruga navijača Manchester Uniteda...
16 godina
AtomicBomb kaže...

Ajd, ne zamaraj se pričama, samo ti uči i budi pametan, pa problema neće biti.Planiraj budučnost, jer budučnost ne možeš imati ako nije isplanirana.

Samo jako, samo hrabro !

I da budem iskren, onaj ko padne neki predmet mora biti pametan da ga padne, jer za ocjenu 2 se u svakoj školi pita-GLUPOST.

EDIT:

@mar123

nisam iz Zagreba, nemam iskustva sa tom školom, ali već vidim da pričaš o nečemu o ćemu pojma nemaš.

Dakle, ne zamaraj se sa ovakvim pričama kao što ih ima mar123.

I ako smo kod pragova, onda je u Tesli ove godine zadnjeplasirani imao 43 boda.Ne vidim zašto je to toliko drastično niže od Ruđera?

zasto mislis da nije istina sto ja pricam? ja ti kazem sto je reko ucenik iz te skole a ti si misli sto hoces.

15 godina
neaktivan
Luuka kaže...

svaka čast Luka :D

i gdje buš sad radio?? na kakvim poslovima?? 

Svatko želi biti netko; nitko ne želi raditi na tome.
16 godina
ilija2010lukic kaže...
Luuka kaže...

svaka čast Luka :D

i gdje buš sad radio?? na kakvim poslovima?? 

Ne pitaj jer nemam pojma :D Vodlio bih ostat u matematici, bavit se nekom numerikom, no velika je vjerojatnost da ću negdje nešto programirat. Ima jedna dobra firma koja baš zapošljava primijenjence, bavi se GPS sustavima, a to je relativno blisko mom radu pa ćemo vidit. Ko zna di ću na kraju završit :D

14 godina
neaktivan
mar123 kaže...

zasto mislis da nije istina sto ja pricam? ja ti kazem sto je reko ucenik iz te skole a ti si misli sto hoces.

Ne obaziri se previše na mišljenje atomic-a ;-)

Bila je zima, vrućine teške, jedan je mrtvac jahao pješke, za sobom je vukao crnkinju plavu, a kosa joj je padala niz ćelavu glavu.
15 godina
neaktivan
Ah ta škola...

Nije ni Ruđer u vinkovcima savrsen...

I love proving people wrong!
Poruka je uređivana zadnji put čet 14.7.2011 19:38 (Alfa1234).
14 godina
neaktivan
Ah ta škola...

Da, da li znaš čitati bih te upitao prije nego što upišeš neku školu?

Naslov videa kaže vinkovci.

Kad kažeš Ruđer, misli se na Zagreb.

Slobodno ekipa, zanemarite moje postove, slušajte razne dezinformacije forumaša poput mitsouke i  Speakera_dbk koji nemaju pojma.

Slobodno mogu to reći, jer spomenuti forumaši stišću na moje postove TD, a uopće nedaju kvalitetnu repliku kojom bi dali doznanja da sam ja u krivu, i obrazložili to neslaganje sa mojim tvrdnjama.

LP

15 godina
neaktivan
Ah ta škola...

Sry onda na dezinformacijama, nego samo sam upiso TŠRB   i pokliko prvih par videa.

BTW ipak cu u Teslu jer mi je ona prakticnija. Ali eto to je jos tek sljedece godine sada sam samo malo o tome istrazivao i hvala svima na pomoci!

I love proving people wrong!
Poruka je uređivana zadnji put čet 14.7.2011 19:47 (Alfa1234).
16 godina
Ah ta škola...

ja ti teslu nebi nikako preporucio ali ok ti idi ako hoces. tesla je prije bila jako kvalitetna skola ali sad je to neusporedivo s prijasnjom situacijom. reko sam ti kako sad stvari stoje u toj skoli a atomic ti ako tamo nejdes ili ako neznas nekog ko tamo idem nemoj davat informacije o tesli.

14 godina
neaktivan
mar123 kaže...

ja ti teslu nebi nikako preporucio ali ok ti idi ako hoces. tesla je prije bila jako kvalitetna skola ali sad je to neusporedivo s prijasnjom situacijom. reko sam ti kako sad stvari stoje u toj skoli a atomic ti ako tamo nejdes ili ako neznas nekog ko tamo idem nemoj davat informacije o tesli.

Ti ideš?

16 godina
Ah ta škola...

nejdem ali znam ko je iso.

14 godina
neaktivan
mar123 kaže...

nejdem ali znam ko je iso.

Onda govorimo iz iste perspektive.

Nema potrebe da ponavljam svoj stav oko "lošeg" društva.

16 godina
Ah ta škola...

ne govorim sad ja o losem drustvu. ja govorim o tome koliko oni nastave nisu imali, ucitelji su ih pustali sa satova itd. dođu samo na test i naravno nitko nezna. taj moj frend je iso u tu skolu jer ga je zanimala informatika tad a kad je doso tam reko je da on kompjutera nema k. ja sam neznam zasto bi on lago.

16 godina
odjavljen
Ah ta škola...

Blago vama ako ćete školu birat po društvu i glasinama.

av-gurus.blogspot.com/
Poruka je uređivana zadnji put pet 15.7.2011 11:24 (kingmedo).
14 godina
neaktivan
kingmedo kaže...

Na to cijelo vrijeme upozoravam, a kolege stišću TD i govore da se ne obaziru na moje postove.

Ali svatko ima svoj život, i svoje odluke.

14 godina
neaktivan
Ah ta škola...

Onaj tko odabire školu zbog društva ne treba ići uopće u nju jer je njegova inteligencija vidljiva već na tom potezu.

Sve što sam napisao je moje osobno mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Zakona Republike Hrvatske koje jamči slobodu izražavanja misli i osjećaja.
17 godina
Ranko Kukumar kaže...

Onaj tko odabire školu zbog društva ne treba ići uopće u nju jer je njegova inteligencija vidljiva već na tom potezu.

BUM HEADSHOT!

Sve si rekao, nikad mi nije bila jasna ta doza inteligencije...  I onda ti isti ljudi rade taj posao preko kur*a jer su se zaje*ali sa školom.

Ovo gore što sam napisao je hrpa gluposti i manjak općeg znanja *facepalm*
14 godina
neaktivan
Ranko Kukumar kaže...

Ne samo to, nego već i ovi likovi što biraju školu po tome "gdje je lakša matematika" i tako dalje...

I ovi što određivaju školu na temelju tračeva koje čuju od raznih dezinformatora.

Imaš školu, imaš smjer, zanima te, to želiš postati, i nikakvi profesori, društva, klupe, išarani zidovi i ostale gluparije ti neće stati na put.

16 godina
Ah ta škola...

o bože atomic pa jesi ti procito sto sam ja napiso. ne govorim za drustvo u toj skoli nego govorim kako ucitelji postupaju i njihov odnos prema radu. bilo bi dobro kad bi netko s foruma iso u teslu pa da on kaze onda jel to dobra skola i jel se događa to sto sam reko.

15 godina
neaktivan
AtomicBomb kaže...
Ranko Kukumar kaže...

Ne samo to, nego već i ovi likovi što biraju školu po tome "gdje je lakša matematika" i tako dalje...

I ovi što određivaju školu na temelju tračeva koje čuju od raznih dezinformatora.

Imaš školu, imaš smjer, zanima te, to želiš postati, i nikakvi profesori, društva, klupe, išarani zidovi i ostale gluparije ti neće stati na put.

Sta cu ja kad blage nemam jos uvijek sto bi zelio biti :|

Mes que un Club! FCBarcelona!
16 godina
odjavljen
AtomicBomb kaže...
kingmedo kaže...

Na to cijelo vrijeme upozoravam, a kolege stišću TD i govore da se ne obaziru na moje postove.

Ali svatko ima svoj život, i svoje odluke.

Koliko god "lošeg" društva se upiše, uvijek bude dobrih i normalnih, čak je u većini škola više tih "dobrih" samo si likovi zabriju da su kod njih u razredu svi neki "cooleri" pa hvale razred kao da su huligani. 

Istina je uglavnom drugačija.

av-gurus.blogspot.com/
14 godina
neaktivan
Ranko Kukumar kaže...

Istina..čist primjer još jedne dubrovčanke koja je imala 56 bodova(tamo gdje se ti predmeti traže) i upisala je ekonomsku školu jer joj je tamo pošla cijela ekipa...a sada u 2.srednje pala na 2 mjeseca hrvatski i matematiku :)

Bila je zima, vrućine teške, jedan je mrtvac jahao pješke, za sobom je vukao crnkinju plavu, a kosa joj je padala niz ćelavu glavu.
14 godina
neaktivan
Ah ta škola...

Da vas pitam, kad počinje nastava za srednje škole?

Ivan
15 godina
protjeran
Ah ta škola...

12.9.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice